University of Salzburg

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Kära studenter!

Välkommen på Paris universitetet i Salzburg, den idealiska studien! Salzburg är en på grund av sin vackra landskapet på nordvästra Alperna, många historiska platser och festivalen av de vackraste och mest intressanta städer i världen. Universitetet bäddar sömlöst med sina arkitektoniskt intressanta byggnader i atmosfären i staden. Salzburg är en universitetsstad med tradition. Prince ärkebiskop Paris Lodron, namne av universitetet, som grundades 1622. Idag består av fyra fakulteter, med cirka 18.000 studenter och 2800 anställda. Det är ett centrum för nyskapande forskning och tätt integrerade i den kulturella och ekonomiska livet i Salzburg. Med sin nationella och internationella nätverk, är det ett modernt kunskaps nav i hjärtat av Europa. The University of Salzburg ger studenterna ett brett utbud av kurser med ett balanserat förhållande av lärare till elever. Det har satt upp tydliga prioriteringar forskning, skapat en utvecklingsplan för framtiden och nu präglas av en kontinuerlig utveckling som stödjer de ständigt nya krav.

Reinhard Heinisch, chef för statsvetenskap, på uppdrag av rektor, professor Heinrich Schmidinger.

ORGANISATION OCH STRUKTUR

Universitetet är en av de största arbetsgivarna i landet och en stor ekonomisk stimulans för verksamheten platsen Salzburg. Leds av rektor, rektor, University rådet och senaten. Universitetet är indelat i fakulteter, avdelningar, Institutionen för pedagogik, fokuserar andra institutioner inom forskning och undervisning och administrativa resurser enligt hennes organisationsplan.

Teologiska fakulteten

Den Teologiska fakulteten är den äldsta av de fyra fakulteterna vid universitetet i Salzburg och går tillbaka till år 1622:e Den består för närvarande av fyra avdelningar. Det erbjuds för närvarande sju studier. Fakulteten är bland annat bestäms av tvärvetenskaplighet, vilket är särskilt engagerad i undervisning och forskning. En nyhet är föremål inter Teologi och Religions, som tar hänsyn till de socio-politiska förändringar.

Juridiska fakulteten

Vid juridiska fakulteten fem studier kan vara inskrivna. Sedan 2004 är ämnesområdet Law and Business erbjuds på samma fokus, nu denna studie omfattar nästan lika många studenter som studie rättspraxis. Lagen kunskapsnätverk, företag och arbetsplatser är kontaktperson för ekonomin.

Kulturella och sociala fakulteten

Den kulturella och Samhällsvetenskapliga fakulteten är den största fakulteten i Salzburg. Den består av tolv avdelningar och erbjuder mer än 30 studier. Lärarstudenter har tio ämnen att välja mellan, inklusive många språk eller historiska discipliner. 2012, var före detta lärare och lärarutbildning förenas i det nybildade Högskolan för lärande och professionalized det och utvidgas. En speciell egenskap är det tvärvetenskapliga masterprogrammet EU-studier, vilket även omfattar de rättsliga, statsvetenskap och ekonomi utöver humaniora.

Naturvetenskapliga fakulteten

Naturvetenskap är den näst största universitetsfakultet. På grund av deras flera vetenskapliga inriktning, har den högsta andelen delvis extern finansiering vid universitetet. Vid fakulteten finns åtta avdelningar som erbjuder sju ämnesområden. Det kan vara inskrivna, däribland två tekniska undersökningar, studier av Engineering erbjuds som en dubbel examen med det tekniska universitetet i München. Av särskild betydelse är lärarutbildningen i naturvetenskap.

Platser

Salzburg

Address
Kapitelgasse 4-6
5020 Salzburg, Salzburg, Österrike

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium