WU Executive Academy - Vienna University of Economics and Business

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Wien universitet i ekonomi och WU Executive Academy - WU Executive Academy Europas ledande företagsuniversitet

Wien-universitetet i ekonomi och näringsliv (WU) är ett av världens ledande universitet och buntar sin programportfölj inom ledarskapssektorn i WU Executive Academy . Dessa inkluderar MBA och Master of Laws, universitetsexamen inom företagsekonomi, universitetsprogram, anpassade program och öppna program. WU Executive Academy är idag en av de ledande utbildningsleverantörerna i Central- och Östeuropa.

Utmärkt kvalitet

Som en del av WU är WU Executive Academy ackrediterad till AACSB (Association to Advance Collegiate Schools of Business) och EQUIS (European Quality Improvement System). Dessutom har kvaliteten på MBA-programmen tilldelats AMBA (Association of MBAs) Seal of Approval. Förutom WU uppfyller färre än 75 handelshögskolor över hela världen och endast två i den tysktalande världen de högkvalitativa kraven i alla tre ackrediteringsorganen.

Utestående föreläsare

WU Executive Academy utbildningsprogram utbildar uteslutande internationellt erkända professorer och toppledare från fältet. Dessa förmedlar de senaste vetenskapliga fynden och omfattande praktikrelaterade hanteringsverktyg. För våra program kunde vi locka experter från hela världen som högtalare.

Chefer och höga potentialer från över 85 länder

Mer än 2 200 chefer, yrkesverksamma och höga potentialer från över 85 länder utbildas och utbildas varje år i programmen. Studieturer och kurser pågår för närvarande i mer än 15 länder och på 3 kontinenter.

WU Executive Club - Alumni Club

Våra alumner lever principen om "livslångt lärande" och vet hur viktigt det alltid är att vara aktuell. De har också omfattande teknisk kunskap och utmärkt ledarskap.

Optimal infrastruktur

WU-campus erbjuder 23 000 studenter och 1 500 anställda utrymme att arbeta, forskning, lära och undervisa, samt optimala ramvillkor för undervisning och forskning. Det har också ett centralt läge med utmärkta transportförbindelser och gränser ett av de största rekreationsområdena i Wien.

Som deltagare i våra fortbildningsprogram drar du nytta av användningen av de senaste undervisningsmetoderna och tekniken och infrastrukturen som är utformad speciellt för ledarskap.

Platser

Leopoldstadt

Address
Welthandelspl. 1, Gebäude EA
1020 Leopoldstadt, wien, Österrike

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Ackrediteringar