Keystone logo
Instituto Superior Mariano Moreno - Mariano Moreno Culinary Insititute

Instituto Superior Mariano Moreno - Mariano Moreno Culinary Insititute

Instituto Superior Mariano Moreno - Mariano Moreno Culinary Insititute

Introduktion

Mariano Moreno Institute (ISMM) skapades 1963 i staden Buenos Aires, Argentina. Grundat av Roberto Sade, en visionär inom den akademiska verksamheten, startade institutet som journalistskola och blev den första journalistskolan i Buenos Aires. Det är uppkallat efter Mariano Moreno som var grundaren av Gazeta de Buenos Aires, stadens första tidning.

ISMM ägnar sig enbart åt utbildningsverksamhet och är för närvarande erkänt som ett av de ledande utbildningsinstituten i Argentina. Med över 48 års erfarenhet har den lyckats expandera till olika utbildningssektorer, till exempel Culinary Arts, Computer, Fashion Design och Accelerated High School för vuxna bland andra.

Sedan 2000 har Mariano Moreno Culinary Institute (MMCI)* satt standarden för excellens inom professionell kulinarisk utbildning och positionerat sig som en av de bästa skolorna i Latinamerika. MMCI: s uppdrag är att främja världsomspännande uppskattning av matlagningskonst och uppmuntra spetskompetens inom livsmedelsbranschen på alla nivåer.

Varje läsår välkomnar Institute of Culinary Arts hundratals utländska studenter på sin plats i Buenos Aires. Institutet har också etablerat fyra skolor i Colombia och tre i Mexiko, där dess kunskap och expertis har resulterat i stort erkännande för skolan och dess akademiker. Dess utmärkta rykte, utmärkta proffs och faciliteter har gjort det möjligt att samarbeta med internationellt erkända kulinariska skolor, till exempel "Paul Bocuse Lyon Culinary Arts Institute". Internationella partnerskap som detta gör det möjligt för sina studenter att delta i mer kulturellt varierande upplevelser och utsätta dem för det mycket konkurrenskraftiga näringslivet.

MMCI kommer att ge omfattande utbildning i mat och bakverk till kulinariska proffs och entusiaster. Läroplanen är baserad på europeiskt kök med tonvikt på franska, italienska och spanska tekniker. Förutom de klassiska matlagningsmetoderna kommer den också att utforska det amerikanska regionala köket, det asiatiska köket och de senaste trenderna, inklusive molekylär gastronomi, och förbereda sina studenter för en internationell karriär inom livsmedelsindustrin. Studenter kommer att utbildas tillsammans med mästare i hantverket som delar sina världsupplevelser och uppmuntrar dem att utveckla kreativitet och originalitet.

Kokkonstprogrammet ger dig möjlighet att utveckla dina färdigheter genom demonstration följt av praktisk praktisk tillämpning i professionellt utrustade kök. Som en del av denna dynamiska miljö är eleverna nedsänkta i kulinariska och gästfrihetsvärldarna och tillbringar en betydande tid i köket med att tillämpa färdigheter och tekniker.

Platser

  • Mariano Moreno

    Mariano Moreno, Argentina

    Frågor