Läs den officiella beskrivningen

Baserat i Buenos Aires, är Mente Argentina en organisation som grundades för att ge internationella utbildningsmöjligheter och högsta kvalitet personligt stöd för internationella studenter genom dynamiska, individuella fördjupningsprogram. Vi strävar efter att tillhandahålla innovativ programmering som gör att studenter kan njuta av Argentina på ett unikt och annorlunda sätt medan samtidigt, vilket underlättar akademiska prestationer och främja global kompetens och personlig utveckling.

Idag är Mente Argentina ledande organisationen Study Abroad, spanska, Praktik och volontärprogram i Argentina.

Oavsett om det är att studera en termin, för att uppnå en större grad, inter med en argentinsk organisationen eller delta i en rolig korthålsbana är Mente Argentinas program avsedda för studenter som vill uppleva Argentina ur ett lokalt perspektiv. Upptäck Argentina, gör vad du gillar mest, och ge dig ut på denna oförglömliga resa med Mente Argentina!

Varför välja Mente Argentina?

Mente Argentina är erkänt som den ledande och största organisationen i Study Abroad, spanska, Praktik och volontärprogram i Argentina. Som den ledande organisationen i Argentina, har Mente Argentina utvecklat olika sätt att stödja internationella studenter när de navigerar de många utmaningar - akademiska, ekonomiska och kulturella - för att komma till Argentina för att studera, erfarenhet, lära och växa.

Med Mente Argentina, du är fri att fokusera på att vara en student, förbättra dina spanska språkkunskaper, få global kompetens, och njuta av en dynamisk värld stad. Våra studenter inte bara bevittna en annan kultur, men också aktivt uppleva och delta i den argentinska sättet att leva genom en nedsänkning baserat tillvägagångssätt.

Här på Mente, vi älskar Argentina och tillhandahåller internationella erfarenheter utbildning för studenter från hela världen. Denna passion är direkt översatt till våra program och de unika tjänster vi levererar. Som vi erbjuder program enbart i Argentina, vi har en hel del specialiserad lokal kunskap vi är entusiastiska över att dela med våra deltagare.

Genom att välja Mente Argentina, har du fått en verklig lokal partner för en positiv och givande erfarenhet i Buenos Aires, Argentina.

Programmen undervisas på:
Engelska

Skolan erbjuder också:

Magisterexamen

Mente Argentina

Mente Argentinas masterutbildning i internationella relationer har utformats för studenter från hela världen som inte bara vill få sin magisterexamen i internationella re ... [+]

Magisterexamen i internationella relationer

&nbsp

Mente Argentinas masterutbildning i internationella relationer har utformats för studenter från hela världen som inte bara vill få sin magisterexamen i internationella relationer, utan också att försöka en extraordinär lärande i Buenos Aires, Argentina. Vår internationella relationer programmet kommer att erbjuda dig högsta kvalitet utbildningen på ett av de mest prestigefyllda universiteten i Latinamerika.

Den Internationella relationer programmet som erbjuds av Mente är 15 månader lång under vilken tid studenterna kommer att ha möjlighet att ta kurser i specialiserade koncentrationer enligt deras personliga intressen. Efter avslutad IR programmet kommer examen har en gedigen kunskap om internationell politik, den globala ekonomin och internationell säkerhet med betoning på Latinamerika.... [-]

Argentina Buenos Aires
Februari 2020
Heltid
15 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
Mente Argentina

Den Mente Argentina Masterprogram i journalistik är utformad för studenter från hela världen som inte bara vill få en magisterexamen i journalistik, men också för dem som ... [+]

Master i journalistik i Buenos Aires, Argentina Den Mente Argentina Masterprogram i journalistik är utformad för studenter från hela världen som inte bara vill få en magisterexamen i journalistik, men också för dem som söker en extra lärande i Buenos Aires, Argentina.

Mente Argentinas Journalistik fokuserar på att föra den studerandes förmåga att rapportera med skriftliga och online-medier. Studenter också studera områden relaterade till journalistik, exempelvis lagarbete, förvaltning och användning av teknik i media.

Vårt program är 12 månader lång. Under denna tid studenterna tar lektioner och delta i seminarier som ges av lokalt och internationellt erkända journalister, liksom presskonferenser om politik, kultur, ekonomi och sport.Dessutom kommer studenterna att göra praktik på ett av de viktigaste tidningarna i Argentina, skapa en omfattande portfölj och slutföra en examensuppsats. ... [-]

Argentina Buenos Aires
Februari 2020
Heltid
12 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska