Läs den officiella beskrivningen

Universidad Nacional de La Pampa , med huvudkontor i Santa Rosa, provinsen La Pampa, är en offentligrättslig enhet, autonom och autark, som syftar till att tolka samhällets behov och fördjupa förändringen i det , samt främjande, spridning och bevarande av kulturen. Det uppfyller detta syfte i direkt och permanent kontakt med universellt tänkande och ägnar särskild uppmärksamhet åt regionala och nationella problem.

Universitetet bidrar till utvecklingen av kultur, inom ramen för en humanistisk uppfattning, genom studier, vetenskaplig och teknisk forskning och konstnärlig skapande. Det sprider idéer, vetenskapliga och konstnärliga prestationer, genom utbildning och olika sätt att förmedla kunskap. Det har speciellt syftet att bilda demokratiska män.

Universitetet är en grupp av lärare, studenter, akademiker och icke-lärande personal. Det söker en integrerad och harmonisk bildning av sina komponenter och infunderar i dem moralisk rättvisa, medborgerligt ansvar och demokratiska övertygelser. Forma originalforskare, kvalificerade yrkesverksamma och karriärlärare, socialt engagerade och villiga att tjäna som en modell av politiskt fria, ekonomiskt oberoende och socialt rättvisa land. Hantera akademiker i undervisnings- och forskningsuppgifter och genom dem, deras förhållande till samhället. Utvecklar instanser av självutvärdering i syfte att förbättra akademiska aktiviteter.

113791_photo-1523240795612-9a054b0db644.jpgPriscilla Du Preez / Unsplash


Universitetet är i huvudsak demokratiskt och bekräftar och försvarar demokratisk doktrin. Den dispenserar i ideologiska, politiska och religiösa frågor, säkerställer inom sitt område den bredaste friheten för forskning och uttryck, men ignorerar inte fakta och sociala, politiska och ideologiska processer, men studerar dem vetenskapligt och syftar till att ge lösningar att övervinna .

Universitetet, förutom sin specifika uppgift att studera och utbilda sig, syftar till att sprida fördelarna med sin direkta kulturella och sociala handling genom universitetets förlängning

Universitetsstudierna och objektivt avslöjar sina slutsatser om nationella problem och ger tekniskt råd till statliga institutioner, att kunna ingå avtal med privata institutioner under förutsättning att de senare svarar på det allmänna intresset.

Programmen undervisas på:
  • Spansk

Skolan erbjuder också:

Exekutiva kurser

Universidad Nacional de La Pampa

Utbildningen av denna karriär kommer att ha en teoretisk metodologisk och praktisk träning med förmåga att agera som ombud för förändring, för att bidra till utvecklingen ... [+]

Utbildningen av denna karriär kommer att ha en teoretisk metodologisk och praktisk träning med förmåga att agera som ombud för förändring, för att bidra till utvecklingen av alternativa strategier som förbättrar produktionssystem med miljökriterier.

"Magisterexamen i jordbruksproduktion i halvtidsregioner" kommer att tillåta sina studenter att:

Fördjupa kunskap om driften av produktionssystem i halvtörda miljöer.Utveckla förmåga att genomföra vetenskapliga studier enligt principerna och grunden för hållbarhet, vilket bidrar till att öka kunskapen om jordbruksproduktionen i dessa scenarier.Ge verktyg för att utveckla kapacitet i samband med planering, övervakning och hantering av dessa produktionssystem.mål... [-]
Argentina Santa Rosa
Kontakt Skolan
Spansk
Heltid
30 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska