Läs den officiella beskrivningen

35 års erfarenhet, en ihållande utveckling och ständig

I Vatel, förbereder vi operativ personal och chefer i International Hospitality och turism. Med en erfarenhet av 35 år, våra 31 skolor undervisar i hela världen sina 7000 studenter samma program, baserat på internationalisering och grundar sig på växlingen mellan teoretiska kunskaper och yrkesutövning.

Detta koncept har varit mycket framgångsrik: våra 29.000 studenter, kallade "Vatelians" öva i de mest prestigefyllda anläggningar i världen. 80% av dem följer en karriär inom hotell- och turism, som upptar ståndpunkter generaldirektör i hotellkedjor och fristående anläggningar, Operations Director, administrativ, försäljning, marknadsföring, mänskliga och ekonomiska resurser. Dessutom är Chefer för PR, evenemang, mottagning manager ... När det gäller de återstående 20% hyrs av andra sektorer, framför allt i lyx industrin, som har blivit förförda av sina kunskaper.

Alla "Vatelians" utgör en dynamisk, solid och värdefullt nätverk, både för den elev som syftar till att förverkliga sina metoder, och för nyutexaminerad söker arbete i varje region i världen. Vatel, idag världens ledande grupp i undervisningen av Hotel och Tourism Management, uppfyller alla villkor för sina studenter har en internationell och mångkulturell profil för att lyckas i din karriär.

Vatel uppdrag: att ansluta sig till professionella verkligheten

Förbereda unga generationer att bygga sin egen framtid inom turism och internationell gästvänlighet.

Turistnäringen tidigareläggs under 20 år. Inför den ekonomiska, politiska och sociala krisen, är det fortfarande en säker långsiktigt värde.

Som bevis, långsiktiga prognoser av World Tourism Organization:

Antalet internationella turister reser över hela världen kommer att öka med 3,3% per år mellan 2010 och 2030 och nådde 1,800 miljoner i senare; Mellan 2010 och 2030 antalet förväntas att resa till nya destinationer ökat dubbelt så snabbt (+ 4,4% per år) än i utvecklade ekonomier (+ 2,2% per år) Marknadsandel av tillväxtekonomier har ökat från 30 till 47% mellan 1980 och 2012, och bör nå 57% år 2030, vilket motsvarar mer än en miljard internationella turist-

Följaktligen internationella hotell grupper fortsätter att föröka sig i världen. Att följa med sin tillväxt, de behöver operativ personal och chefer, kunna arbeta i en mångkulturell miljö, för att leda ett lag oavsett nationaliteter som utgör det. De söker nyutexaminerade utvecklare som förvärvat kunskap inte bara en stor skola av företagsledning, men också de färdigheter och vet hur man beter sig funktionerna i hotellet.

Globalt ser vi två olika typer av företagsledning i hotell grupper:

Europeisk förvaltning. Den byggdes under två århundraden av historia av hotellet. Det är inriktad på servicekvaliteten och kundtillfredsställelse. Det tar hänsyn till alla de kulturella aspekterna av kunden, det land där det genomförs inrättandet och personal som använder ... Anglo-Saxon ledning. Mycket senare, är det som omfattas av kravet på ekonomiska resultat och lägger fram de förfaranden som måste följas av anställda

Vatel har tagit ställning hos det europeiska undervisning och överföra konsten att ta emot franska, känd över hela världen som ett tecken på kvalitet, smak och kvalitet.

Syftet med Vatel: framgången av deras studenter

Utveckla dina färdigheter Ge dem möjlighet att uppnå sina professionella ambitioner Föreslå en utbildning som uppfyller förväntningarna hos den professionella världen

Alla Vatel pedagogik därför beredd att i detta syfte. Den Vatel anda, värden förvärvas för livet

Den vilar på fem pelare:

Skapa nära band mellan studenter och deras skola Vatel, som är övertygad om dem alla medel för att lyckas i deras framtida karriärer Skapa en dynamisk undervisning som gör att studenter:

tillgodogöra sig teoretiska kunskaper successivt genomföra dem och använda dem senare i deras professionella metoder
Att kunna bygga din professionella projekt

Överföra färdigheter som överför studenter i hjärtat av den professionella verkligheten och göra det möjligt för dem att veta i detalj de uppgifter som måste uppfylla eller upprätthålla senare Starta eleverna att lära sig att uppföra sig till specifika värden gästfrihet både klädsel och språk, välkomnande attityd, respekt för andra, öppenhet för olika kulturer och språkkunskaper linguistiques korrekta. Orsakar en nära relation med de yrkesverksamma inom turism och gästfrihet, positiv och varaktig, tack vare möten, delta i olika möten och integration i det dynamiska nätverk av 29.000 Vatelians

Lärare som arbetar i samverkan.

Lärarlag av Vatel koncernen består lika med universitetsprofessorer och världskända yrkesverksamma inom sin sektor.

De sänder sina kunskaper, skicklighet, hans passion. De är ständigt informerade om innovationer i form av teknisk utbildning och yrkes tekniker. Tack vare sina interaktiva metoder, baserade på de vanliga dynamik företag, ge eleverna möjlighet att utveckla sin analytiska förmåga, skaffa sig de kunskaper som krävs i hotell och turism, och att fördjupa företagsledning under förhållanden verklig.

Programmen undervisas på:
Engelska
Spansk

El Grupo Vatel

Ubicación de Vatel en Buenos Aires