Academy of Information Technology

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Att välja rätt utbildningsanordnare är kanske det viktigaste beslut du någonsin kommer att göra. AIT s praktisk praktiskt tillvägagångssätt kommer att ge dig fördjupad erfarenhet och ett brett utbud av verktyg för att säkerställa din framgång i de kreativa och digitala branscher.

AIT erbjuder kandidatexamina och diplom kurser där man kan specialisera sig i filmskapande, spel design, Animation, Digital Design, Apps & Software Development och Business. Våra kurser är starkt inriktad på att säkerställa att du är "jobb klar" genom att ge dig praktisk och personlig lärande, praktikmöjligheter, portföljutveckling och branschanslutningar.

Vår helhetssyn på din utbildning innebär att vi inte bara producerar designers eller animatörer med en färdighet, vi hjälper dig att bli proffs med ett brett spektrum av talanger som kan anpassa sig och växa till ständigt föränderliga branschens krav. Här är anledningen till AIT är det bästa valet för kreativa människor.

Vi förstår Industri Vi är snabba att fånga upp och anpassa sig till ständigt nya trender för att se till att våra elever har en konkurrensfördel med de senaste kunskaper och praktiska färdigheter som är önskvärda inom industrin.

Personifierade Erfarenhet Vårt campus är intim, så vi vet att du namn och kan erbjuda bra personlig support. Våra små klasser gör att du lär dig i en avslappnad och nära sammansvetsad atmosfär där mer individuell uppmärksamhet ägnas åt din pedagogiska erfarenhet. AIT är ett bra ställe att få vägledning om din karriär väg som våra lärare har din framgång som sin högsta prioritet.

Kvalitetskurser AIT har ett enastående rykte för att erbjuda kvalitet kurser. AIT är erkänd av den australiska Computer Society och är den första tertiära leverantör i Australien erbjuder en Bachelor of IT (Mobile Applications Development). AIT: s kurser ger dig möjlighet att fortsätta dina studier i forskarutbildning eller forskarutbildningskurser vid Australiens ledande universitet.

State-of-the-art campus Vi har en levande inlärningsmiljö både i och utanför campus som är centrerad kring kreativitet och öppen plats. Vi har en vänlig och mångkulturell miljö som gör att våra elever känner sig hemma på campus och ger dem frihet att utveckla sina kreativa färdigheter.

Senast utrustning och programvara Du kan behärska konsten att interaktiva digitala medier med vårt breda sortiment av professionell multimedia utrustning och programvara som Australiens första Markerless Motion Capture-systemet, Unreal Development Kit (UDK), den kraftfulla Autodesk Motion Builder, Autodesk Mudbox och Adobe Creative Cloud Suite.

Få Practical Business Experience Du lär dig grundläggande metoder för projektledning, marknadsföring kompetens och kommersiella ramar för att se till att du vet hur man förbereder och presentera din portfölj av verk till marknaden. AIT mål för alla studenter att vara jobb klar "genom professionella verkstäder utveckling och bransch möjligheter till nätverkande.

En bred kompetens AIT elever studerar ett brett spektrum av ämnen och metoder inom den digitala mediesfären. Detta innebär att du kommer att utveckla betydande digital kompetens som kan överföras på flera områden inom de kreativa näringarna. AIT är en av de enda organisationerna i Australien för att undervisa med en markerless motion capture-system vilket innebär att du även uppgradera med unika och industri relevant erfarenhet.

Snabb Spåra din utbildning Vår flexibla kursstruktur, regelbundna startdatum och året runt klasser innebär att du kan snabbt spåra din utbildning och slutföra en kandidatexamen på bara 2 år.

FEE-HELP & VET FEE-HELP Godkänd Inhemska studenter har tillgång till FEE-HELP & VET FEE-HELP godkända kurser så att du inte behöver för att ådra sig en upfront terminsavgift och kan studera med ekonomisk trygghet.

Vägar till universitetet AIT: s kurser ger vägar till universitetet i Sydney, University of Wollongong, Macquarie University, University of Central Queensland och University of Technology Sydney.

Platser

Sydney

AIT Academy of Information Technology

Address
Level 2, 7 Kelly Street
2007 Sydney, New South Wales, Australien
Telefon
+61 2 9211 8399

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium