Läs den officiella beskrivningen

I den asiatiska talet där vi lever, ANU College of Asien och Stillahavsområdet är en av världens ledande centra för undervisning och forskning på området - en position vi har jobbat på sedan århundradet före.

Kollegiet har sina rötter i universitetets Forskarskolan Pacific Studies och School of orientaliska språk, som grundades 1946 och 1952 respektive. Forskarskolan var en av grundarna institution ANU, inrättats för att driva Australien engagemang och förståelse för dess grannskap, samt etablera universitetet som ett globalt kompetenscentrum i forskning, undervisning och inflytande på Asien och Stillahavsområdet. Skolan för orientaliska språk inrättades för att utbilda diplomater och tjänstemän på kinesiska, och senare japanska, indonesiska och malaysiska. Tio år senare, blev skolan den banbrytande fakulteten för Asienstudier, den första och enda fakultet vid ett universitet i Australien tillägnad en regional specialisering.

Genom 1968 Asien och Stillahavsområdet studier vid ANU var högkonjunktur; inskrivningar i indonesiska hade gått dem på franska, och Universitetsbiblioteket hade byggt upp ett av de bästa asiatiska samlingarna i världen. Global uppmärksamhet säkrades för fakulteten 1971, när det stod som värd för internationella kongressen i orientalister, deltog 1200 internationella experter.

Den pedagogiska skickligheten och akademisk excellens har varit hörnstenarna i Asien och Stillahavsområdet studier vid ANU sedan dessa tidiga dagar. Universitetet är stolta över att bland sin forna lärare Sir John Crawford, en pionjär i uppbyggnaden av en Asia Pacific ekonomiska och politiska gemenskap; AL Basham, författare till det som återstår idag mest använda introduktion till indiska civilisationen; Stephen Wurm, världens främste expert på språken i Nya Guinea; och Hedley Bull, en nyckel forskare på internationella relationer.

Från dessa visionärer och starka stiftelser, har kollegiet vuxit i dag att vara värd för största montering av regionala experter i den engelskspråkiga världen. Vi har det bredaste utbud av kurser på Asien och Stillahavsområdet i Australien, och erbjuder det största antalet Asien och Stillahavsområdet språkprogram. Att nå ut till regionen och världen, är kollegiet centrum för Australiens och intellektuellt engagemang med samhällen, kulturer, ekonomier och världar tanken på Asien och Stillahavsområdet.

Bland universitetets akademiska högskolor, ANU College of Asien och Stillahavsområdet är unikt för sitt regionala fokus. Men till skillnad från den stora majoriteten av andra geografiskt dedikerade fakulteter runt om i världen, har kollegiet bevarat ett åtagande för disciplinära styrka, särskilt i statsvetenskap, nationalekonomi, historia, antropologi, juridik, arkeologi och lingvistik, med ett avundsvärt internationell status i alla dessa discipliner.

Bygga på vår imponerande historia, idag vår lärarkår ingår fortfarande framstående akademiker internationellt erkända som ledare inom sina områden - inklusive professor Hugh White, Australiens ledande analytiker på strategi och intelligens; Professor Hilary Charlesworth, världsberömd expert på internationell rätt och mänskliga rättigheter; och professor Nicholas Evans, en ledande lingvistik expert som arbetar outtröttligt rädda utrotningshotade språk över hela världen.

Med akademins fokus på Asien och Stillahavsområdet mer relevant än någonsin tidigare, är ANU obestridligen den bästa platsen för att förbereda nästa generation av regionala specialister för de utmaningar som detta århundrade, och Australien plats i den.

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

Exekutiva kurser

Australian National University - College Of Asia & The Pacific

Våra masterprogram kombinerar sömlöst den rigorösa studien av problem och teorier i internationella relationer, och infunderar diskussionen om båda med fokus på världens ... [+]

Studera internationella relationer vid ANU innebär att du kommer att studera det bästa programmet i sitt slag i Australien och examen med en av de mest respekterade examina inom detta område i världen. Master of International Relations är det enda internationella relationer programmet i Australien som blandar ett bekymmer med global politik, leder disciplinära innovationer i tanke och praktik och ett engagemang med Asien-Stillahavsområdet. Programmet utrustar dig med en skarp förståelse för de tidiga frågorna i vår tid genom att ge dig tillgång till globalt erkända experter i ansikte mot ansikte seminarier.

I den här utbildningen kommer eleverna att lära sig att förstå de stora politiska och säkerhetsutvecklingarna som sker i regionen och världen och komma överens med de viktiga debatterna inom internationella relationer. Master of International Relations uppmuntrar och utrusta studenter för att bilda sina egna världsutsikt och skapa egna analyser av de viktiga frågorna som formar vår värld idag.... [-]

Australien Canberra
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Australian National University - College Of Asia & The Pacific

Master of Environmental Management och utveckling kommer att öka din karriär i naturresursförvaltning och miljöpolitik, och förbättra din professionella förmåga att svara ... [+]

Master of Environmental Management och utveckling kommer att öka din karriär i naturresursförvaltning och miljöpolitik, och förbättra din professionella förmåga att svara på de komplexa utmaningar som hållbar utveckling.

Erbjuds av den internationellt kända Crawford School, kommer programmet att förse dig med den teoretiska förståelse och praktiska färdigheter du behöver för att bidra till målen för ekonomisk bärkraft, social acceptans och miljömässig hållbarhet i olika sociala och politiska sammanhang.

Fokusområden omfattar bevarande av biologisk mångfald, livsmedelssäkerhet, klimatförändringar, sociala konsekvenser, miljöstyrning och förvaltning av primära resurser som vatten, fiske, skogar och mineraler... [-]

Australien Canberra
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Australian National University - College Of Asia & The Pacific

Denna examen undersöker processer, institutioner och praxis inom den offentliga politiken. Den är utformad för studenter som är intresserade av att bedriva karriär inom e ... [+]

Denna examen undersöker processer, institutioner och praxis inom den offentliga politiken. Den är utformad för studenter som är intresserade av att bedriva karriär inom eller arbetar för närvarande inom den offentliga politiken inom eller utanför regeringen. Kärnkurser ger studenterna en solid grund i politiska processer, styrelseinstitut, policyanalys och forskning.

Graden utrustar också elever med viktiga färdigheter för att analysera och undersöka den offentliga politiken och kommunicera övertygande om politiska relevanta frågor. Genom interaktiv och fallbaserad undervisning diskuterar och reflekterar studenter utmaningarna för att styra allmän ordning i en dynamisk, sammanlänken, global och alltmer digital värld. Utformad och undervisad av världsklass public policy forskare från Crawford School of Public Policy på ANU, ger denna mästare examen utexaminerade för framgångsrika och produktiva karriärer i den offentliga politiken.... [-]

Australien Canberra
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Australian National University - College Of Asia & The Pacific

Master of Asian and Pacific Studies kommer att ge dig den regionala grundning och forskningsexpertis du behöver för att examinera som ledare för det asiatiska århundradet ... [+]

Med Australiens ekonomiska, politiska och strategiska framtid som i allt högre grad är kopplad till Asien och Stillahavsområdet, försöker yrkesverksamma inom en rad sektorer att fördjupa sin yrkeskunskap på språk, kulturer, ekonomier, historier, politik och samhällen hos våra grannar.

Master of Asian and Pacific Studies kommer att ge dig den regionala grundning och forskningsexpertis du behöver för att examinera som ledare för det asiatiska århundradet. Programmet ger ett brett utbud av kurser med fokus på asien och Stillahavsområdet och gör det möjligt för studenter att följa individuella specialområden inom specifika områden i Asien och Stillahavsområdet eller i discipliner som bygger på regionala fallstudier. I detta program lär du dig några av de mest framstående forskarna i Asien och Stilla havet i världen.... [-]

Australien Canberra
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Australian National University - College Of Asia & The Pacific

Master of Diplomacy är din väg till professionell utveckling, utrusta dig med kunskaper om internationella affärer och verkliga färdigheter för att effektivt representera ... [+]

Master of Diplomacy är din väg till professionell utveckling, utrusta dig med kunskaper om internationella affärer och verkliga färdigheter för att effektivt representera ditt land eller din organisation på internationell nivå.

Graden ger spännande studier och karriärmöjligheter i den viktiga och prestigefyllda arenan av diplomatisk praxis. Du kommer att läras av internationellt erkända forskare från Asien-Stillahavskollegiet för diplomati och senior diplomater från Australien och på andra håll, och du kommer examen från ett världsklass universitet som positionerar dig stadigt i mitten av ett globalt nätverk av ledande forskare och beslutsfattare.

Anställningsmöjligheter ... [-]
Australien Canberra
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Australian National University - College Of Asia & The Pacific

Programmet kommer att förse dig med verktyg för avancerad ekonomisk analys, och förmågan att tillämpa dem på den ekonomiska politiken för handel, finans, utveckling och m ... [+]

Gå med i ett internationellt känt nätverk av ledande ekonomiska utövare och forskare på Crawford School och utbilda sig i en världsklass mastergrad i internationell och utvecklingsekonomi.

Programmet kommer att förse dig med verktyg för avancerad ekonomisk analys, och förmågan att tillämpa dem på den ekonomiska politiken för handel, finans, utveckling och miljö. Du kan välja mellan valfrihet, inklusive internationell handel, bank- och penningpolitik, ekonomisk utveckling, ekonometriska metoder, ekonomisk reglering och miljö- och naturresurspolitik.

Mål

Efter avslutad, kommer eleverna ha de kunskaper och färdigheter till:

Använd avancerade verktyg för att analysera de ekonomiska effekterna av politiska förändringar och formulera ekonomisk politik förstå problemen i samordningen av politiken i internationell och utvecklingsekonomi få tillgång till den akademiska litteraturen i tillämpad ekonomi och ekonomisk politik genomföra oberoende forskning inom tillämpad ekonomi och politik, särskilt i internationell och utvecklingsekonomi ... [-]
Australien Canberra
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Australian National University - College Of Asia & The Pacific

Vill du ta itu med en av de viktigaste och mest komplexa miljömässiga problem som mänskligheten? Den ANU Master of Climate Change program erbjuder betydande bredd och sty ... [+]

Vill du ta itu med en av de viktigaste och mest komplexa miljömässiga problem som mänskligheten? Den ANU Master of Climate Change program erbjuder betydande bredd och styrka inom området genom tillgång till världsledande kompetens inom klimatvetenskap och politik, som omfattar naturvetenskap, ekonomi, juridik, politik och förvaltning aspekter av klimatförändringar sårbarhet, anpassning och begränsning. Det innebär att du kan utveckla ett unikt program för avancerad inlärning passar dina individuella intressen och färdigheter.

Vårt program omfattar kärnämnen klimateffekter, sårbarhet och anpassning, klimatekonomi och politik, och metodologiska angreppssätt. Valbara kurser kan väljas från ett brett spektrum av ämnen som passar dina utbildningsmål.... [-]

Australien Canberra
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Australian National University - College Of Asia & The Pacific

Detta program ger dig verktygen för ekonomisk analys på avancerad nivå och överför dem till politiska frågor med fokus på miljö och resursekonomi. Specialområden som omfa ... [+]

Detta program ger dig verktygen för ekonomisk analys på avancerad nivå och överför dem till politiska frågor med fokus på miljö och resursekonomi. Specialområden som omfattas av valfria kurser är: jordbruks- och resursekonomi, kostnads-nyttoanalys, ekonomisk utveckling, ekonometriska metoder, ekonomisk reglering och miljö- och naturresurspolitik. Ett gemensamt tema över dessa kurser är att integrera miljö och resursbeslut i ett större sammanhang med nationell och internationell ekonomisk politik.

Utexaminerade hitta färdiga arbete med universitet, nationella och internationella politiska organ, ledande företag och det civila samhällets organisationer.

Mål

Efter avslutad, kommer eleverna ha de kunskaper och färdigheter till:... [-]

Australien Canberra
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Australian National University - College Of Asia & The Pacific

Master of Strategic Studies kombinerar den teoretiska och praktiska kompetensen hos ledande akademiker och politiker för att leverera Australiens främsta strategiska stud ... [+]

Master of Strategic Studies kombinerar den teoretiska och praktiska kompetensen hos ledande akademiker och politiker för att leverera Australiens främsta strategiska studierprogram. Detta unika och högt ansedda ANU-examensprogram öppnar rätt dörrar för studenter som söker en framgångsrik karriär inom strategisk och säkerhetspolitik.

Programmet är utformat för kandidater som försöker starta eller avancera sin karriär inom försvarspolitik, utrikesfrågor, säkerhet, intelligens, akademia och journalistik. Kandidater kommer att utveckla kompetenser som är relevanta för organisationer som icke-statliga organisationer, tankesmedjor, militärer och utrikesministerier.

... [-]
Australien Canberra
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Australian National University - College Of Asia & The Pacific

Med en mästare i den nationella säkerhetspolitiken får du en unik och djupgående förståelse för de säkerhetsutmaningar som konfronterar länder i vår region och världen. ... [+]

Med en mästare i den nationella säkerhetspolitiken får du en unik och djupgående förståelse för de säkerhetsutmaningar som konfronterar länder i vår region och världen.

Som student vid National Security College kommer du att bli en stödjande och passionerad grupp av studenter, alumner och nationella säkerhetsutövare. Du kommer att engagera dig med världsledande forskare i spetsen för den nationella säkerhetsforskningen, med det bredare nationella säkerhetsgemenskapen och med ledare i regering, politik, näringsliv och icke-statliga organisationer i Australien och internationellt.

Mästaren i den nationella säkerhetspolitiken har utvecklats som ett utmanande och givande program för undersökning och konkurrerande lärande för ambitiösa yrkesverksamma som vill ha:... [-]

Australien Canberra
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Australian National University - College Of Asia & The Pacific

Civilingenjörsprogrammet är utformat för framtida ledare för regeringen, det civila samhället och marknadsorganisationer som ansvarar för att uppnå allmänintresset. Den i ... [+]

Civilingenjörsprogrammet är utformat för framtida ledare för regeringen, det civila samhället och marknadsorganisationer som ansvarar för att uppnå allmänintresset. Den integrerar teori och praktik för att öka förståelse, kunskaper och färdigheter som är nödvändiga för ledning och ledning av offentliga organisationer. Det gör det genom olika analytiska objektiv som strukturerar, vägleder och informerar en bedömning av komplexiteten och utmaningarna för att organisera offentliga åtgärder inom och över staten, marknaden och det civila samhället.

Obligatoriska och kärnämnen utforskar samtida offentliga problem och dilemma lokalt, regionalt och globalt. Tyngdpunkten ligger på nyckeldisciplinära och tvärvetenskapliga perspektiv på offentlig förvaltning, förvaltning och styrning, som kan sammanfogas som statliga institutioner och processer, lag och reglering, offentlig ekonomi, ekonomisk politik och förvaltning, miljö och jordbruk samt internationell styrning och politik. Syftet är hela tiden att främja debatt och ge jämförande insikter när det gäller att ta itu med dynamiken i kontinuitet och förändring i regering och styrelseformer.... [-]

Australien Canberra
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska