Australian National University (ANU) - Law

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Om oss

ANU är Australiens nationella universitet med ett globalt rykte i internationell, konstitutionell, offentlig och privaträtt. ANU rankas som nummer 12 i världen för studier av lag (QS World Rankings by Subject, 2018).

Över universitets-, forskar- och forskarutbildningen ger studenterna en unik förståelse för nuvarande lag, praxis och politik. Undervisningssättet kombinerar akademisk rigor med praktisk kompetens. Eleverna lär sig från akademiker och gästföreläsare med yrkeserfarenhet från hela världen. Små klassstorlekar ger ökade möjligheter för studenter att interagera och engagera sig med akademisk personal, besöka gästtalare och andra studenter.

Under året driver ANU Law School mästarklasser som utläras av ledande jurister från Australien och runt om i världen. Tidigare mästerklasser har blivit undervisade av nuvarande och tidigare Justices of High Court of Australia, chefsjurist vid australiensisk solicitor och Global Director for Client

Universitetet erbjuder en rad kliniska kurser och juridiska praktikplatser i Australien, Asien, Förenade kungariket och Förenta staterna för att tillåta studenter att sätta sin juridiska kunskap i aktion och få verklig yrkeserfarenhet under sin juridiska utbildning.

ANU har en avundsvärd forskningsprofil med många av sin akademiska personal som är erkänd som ledare inom sina områden och ett högt uppkopplat nätverk av över 20 000 lagalder i hela världen, bland annat advokater, domare, diplomater, politiker, chefer, investeringsbanker, managementkonsulter, politiska analytiker, forskare och ledare för globala företag.

Studierar lag i nationens huvudstad

Som Australiens nationella lagstadium erbjuder ANU studenter en rad möjligheter som är unika för att studera lag i nationens huvudstad - den stad där federala lagar och politik görs.

ANU Law School närhet till High Court of Australia, Commonwealth domstolar och federala byråer erbjuder studenter oöverträffad tillgång till juridiska utövare, medlemmar av rättsväsendet och regeringens beslutsfattare, varav många är ANU Law alumni.

Platser

canberra

Australian National University (ANU) - College of Law

Telefon
+61 2 6125 5111

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium