Läs den officiella beskrivningen

Grundades 1897 av Sjundedagsadventisterna har Avondale vuxit till en ledande högre utbildningsanordnare som kombinerar element av den kristna tron ​​med en kontinuerligt hög standard av akademisk prestation i en miljö som välkomnar människor från alla samhällsskikt.

Avondale College erbjuder ett brett utbud av ackrediterade grundutbildning, forskarutbildning och yrkesinriktade kurser på sjön Macquarie och Sydney campus. Målet är att ge de studerande med nödvändig kompetens och erfarenhet för att utmärka sig på deras framtida karriärer. Detta uppnås genom att kombinera teori och verkliga situationer genom att förse studenter med flera praktiska möjligheter under sina kurser. En av de fördelar som sätter Avondale är förutom de mindre klasstorlekar. Föreläsare kan enkelt bekanta sig med varje elev ger dem möjlighet att skräddarsy varje lektion på ett sätt som bäst gynnar den klassen som helhet.

Avondale utexaminerade har genomgående använts över det nationella genomsnittet och är mycket uppskattad för att vara arbetsplats redo, ett bevis på den divergerande lärandet.

Det är också Avondale mål att utveckla hela människan-psykiska, fysiska, sociala och andliga. Lag med personal och studenter organiserar flera på campus händelser som låter sina kolleger kamrater att förbli aktiv och engagerad. Det finns något för alla; Avondale uppmuntrar varje elev att delta i idrott, sociala aktiviteter och andligt liv.

Du kommer att ha möjlighet att uppehålla sig i sovsalar bekvämt på båda campus. På campus levande ger en stödjande miljö där din akademiska och social resa delas med vänner från alla delar av världen. Avondale personal och elever tillsammans bildar en stark gemenskap, som sällan förekommer i större universitet. Det innebär också att du kan njuta av bekvämligheten av att vara bara några minuters promenad från ditt rum till klasser, cafeteria, gym, idrottsanläggningar eller organiserade aktiviteter.

Avondale kontinuerligt förbättras genom innovativa undervisningsmetoder och världsledande forskning, samtidigt som förblir fast beslutna att dess kärnvärden. Excellence, andlighet, vårda, service och balans är hörnstenarna i Avondale utveckling. Om du väljer Avondale, är det en garanti för att du kommer att delta i en ledande högre utbildning institution inom en tro bejakande samhälle med stora möjligheter till andlig, fysisk och mental tillväxt, service och utmärkta möjligheter till anställning.

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

Exekutiva kurser

Avondale College of Higher Education

Utmaningen för ledning och styrning i olika typer av organisationer har blivit mer krävande och komplex. Anpassning till snabbt föränderliga affärsmiljöer kräver en mer s ... [+]

Utmaningen för ledning och styrning i olika typer av organisationer har blivit mer krävande och komplex. Anpassning till snabbt föränderliga affärsmiljöer kräver en mer sofistikerad uppsättning färdigheter och förmågor från ledare och chefer. Kyrkliga, icke-vinstdrivande organisationer och andra organisationer kräver ett effektivt ledarskap informerades samhällsvetenskap och ett utvecklingskunskaps gäller ledning, ledarskap och organisationer.

En Master of ledarskap och management fokuserar på avancerad utbildning i hantering teori och praktik, betonar de etiska, moraliska och andliga dimensioner av ledarskap och management.

VARAKTIGHET

En och ett halvt år på heltid eller motsvarande på deltid. Deltidsstuderande framsteg typiskt med en hastighet av tre eller fyra enheter per år. ... [-]

Australien Cooranbong Wahroonga
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
Deltid
18 månader
Kombinerat online och på campus
Läs mer på svenska
Avondale College of Higher Education

The Master of Education (MED) kurs är utformad för lärare och skolledare som vill utöva forskarutbildning i pedagogik. Särskild vikt läggs vid den roll som den kristna lä ... [+]

The Master of Education (MED) kurs är utformad för lärare och skolledare som vill utöva forskarutbildning i pedagogik. Särskild vikt läggs vid den roll som den kristna lärare / administratör för att stärka moral och tro utveckling inom ramen för en kristen undervisning. The Master of Education erbjuds som antingen kurser examen eller en kombination av kurser och projekt eller mindre avhandling. Studier finns i fem områden:

Utbildningsadministration Religiös Utbildning Läroplan och Undervisning Studier TESOL (Undervisning engelska som andraspråk eller annat språk) Specialundervisning VARAKTIGHET

Ett års heltid eller motsvarande på deltid. Deltidsstuderande framsteg typiskt i en takt av två eller tre enheter per år. Flexibilitet tillåter eleverna att antingen "fast-track" sin kurs genom att ta en överbelastning, eller ta färre enheter i några år om det behövs. ... [-]

Australien Cooranbong Wahroonga
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
Deltid
1 år
Kombinerat online och på campus
Läs mer på svenska

Every Day Will Count at Avondale

Experience It - Avondale - Designed For Life