Blue Mountains International Hotel Management School

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

The Number 1 Hotel Management School i Australien och Asien-Stillahavsområdet. (TNS undersökning 2013) The Blue Mountains International Hotel Management School (BMIHMS) vid Torrens University är Australiens ledande hotellskola för gästfrihet utbildning. Skolan är känd för sina internationellt erkända gästfrihet och affärs utbildningar, som alla är ansedda inom besöksnäringen.

I över 25 år BMIHMS innovativa inställning till undervisning har blandats praktisk praktisk erfarenhet med teoretisk affärskunnande. Denna metod har visat sig vara avgörande för framgången av sina studenter, varav många går vidare till att bli branschledare i ett mångsidigt antal industrier. BMIHMS har producerat mer än 4000 studenter från över 50 länder. På grund av sin framgångsrika Industri Placering program och omfattande nätverk av gästfrihet industripartners, inklusive stora hotellkedjor, boutique egenskaper, orter och evenemang företag, BMIHMS studenter har utmärkta möjligheter till anställning.

BMIHMS ger studenterna möjlighet att studera vid en grund- och forskarnivå.

Studenter kan slutföra en Bachelor of Business specialiserat sig på International Hotel and Resort Management, eller internationell Event Management. Varje kurs är klar på bara två och ett halvt år och omfattar två praktik inom industrin.

Forskarstuderande kan slutföra en magisterexamen i International Hotel Management eller Global Business Management. Varje magisterexamen är klar i två år och omfattar sex månaders professionell arbetslivserfarenhet. Kurser levereras under två specialdesignade campus. Studenter studerar på campus i Leura i Blue Mountains, vid den praktiska Kunskapscentrum. Studenter läser som gäster och utbilda sig till anställda i simulerad hotell- och restaurangmiljö, innan vi går vidare för att slutföra sin examen vid Executive Business Centre i Sydney. Forskarstuderande också studera vid Sydney Campus, som ligger i hjärtat av staden. BMIHMS vid Torrens universitet har fullständig nationell och statlig ackreditering inom Australien och är en division av pristagare internationella universitet, som är världens ledande utbildningsanordnare högre.

Leura Campus - Praktisk Lärcentrum

Ligger på 2 hektar anlagda privata trädgårdar, 1,5 timmar från Sydney, bostäder Leura Campus har välutrustade rum och moderna undervisningslokaler. Olika fritidsaktiviteter för studenter inkluderar besök till oberoende butiker, bokhandlar, chocolatiers, hantverksbutiker, konstgallerier, köpcentra, biografer, barer, klubbar, ett stort urval av restauranger och flera lokala festivaler. Om du är atletisk, det finns olika lokala, moderna sportanläggningar, såsom golfbanor, gym och fitness och Aquatic Center för dig att njuta. Den Leura Campus ligger i Blue Mountains, en av Australiens mest spektakulära och populära turistmål. Det finns otaliga attraktioner utomhus minuter från campus: världsarv-listade nationalparker, den berömda Three Sisters klippformationer, bushvandringar, utflykter, forsränning, ridning och mycket mer.

Sydney Campus - Executive Business Centre

Beläget i det centrala affärsdistriktet i staden, har Sydney Campus state-of-the-art undervisningslokaler och en professionell inlärningsmiljö. På campus, lounger är tillgängliga för studenter att sitta, prata, äta och studera tillsammans. Detta idealiskt läge innebär att eleverna är i navet i anslutande transportvägar, vilket gör det lätt att pendla till klasser. Många av Sydneys turist och sport attraktioner, liksom shopping och underhållning polisdistrikt är bokstavligen på campus utanför dörren. En blomstrande livskraftig lokalekonomi innebär att eleverna har många deltidsarbetsmöjligheter nära håll, samt tillgång till stora hotell, turism ventures och evenemang företag.

Boende - Leura

Studenter bor på campus och göra livslång vänskap med studenter från över 40 länder. Campus drivs som en simulerad hotell med studenter som gäster samt personal, vilket innebär att de är nedsänkta i en värld av gästfrihet. Studenterna bor i rum dubbla aktie hotell stil, alla med privat eget badrum, telefon och 24/7 Wi-Fi. Rummen städas en gång i veckan och alla sängkläder tillhandahålls.

Boende - Sydney

Sydney campus är icke-bostäder, och studenter säkra sin egen bostad. Eleverna kan lätt hitta boende eftersom det finns gott om alternativ i närheten.

Skolan har säkrat boende på begäran (beroende på tillgänglighet) och är en 20-minuters promenad eller en kort bussresa från campus. Detta boende kommer att vara i en lägenhet med 3 eller 4 enkelrum, dela med andra BMIHMS studenter. Inkluderat är en möblerad sovrum och vardagsrum, pentry (med porslin och bestick), TV och internet. Eleverna kommer att få tillgång till tvättmöjligheter.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se skolans Masterprogram » Se Kandidatprogram »

Program

Skolan erbjuder också:

Magisterexamen

Magisterexamen Global Business Management

Campusstudier Heltid 2 år July 2018 Australien Sydney

Denna kurs har utformats för erfarna medarbetare som vill ändra eller förbättra sina karriärer eller yrkesverksamma med en grundexamen som vill ta sina studier till en annan nivå. Det ger en internationell företagsledning examen som förbättrar affärsmannaskap för den globala gästfrihet och / eller serviceorganisation tänkesätt. [+]

Kurs Behörighet Examen Kvalificering ÅLDER Engelsk språkfärdighet Kvalificering Global Business Management bemästra 21+ 6,5 IELTS ((i) eller motsvarande) Redovisade kandidatexamen (alla fält) Hur våra forskarkursarbeten Denna kurs har utformats för erfarna medarbetare som vill ändra eller förbättra sina karriärer eller yrkesverksamma med en grundexamen som vill ta sina studier till en annan nivå. Det ger en internationell företagsledning examen som förbättrar affärsmannaskap för den globala gästfrihet och / eller serviceorganisation tänkesätt. Alla lektioner hålls vid vår icke-bostadshus Executive Business Centre i Sydney. Denna plats har den extra fördelen av att vara nära navet i internationella företag i Australien, vilket ger möjlighet att nätverka medan du göra dina studier. Delkurser Sammanfattning Listan nedan visar var och en av enheterna inom Global Business Management magisterexamen hela 2 års studier. Alla ansträngningar har vidtagits för att säkerställa riktigheten av informationsenheter och föreläsare gör ibland förändras. För studenter bör alltid hänvisa till "Student och Staff Information System" (SSIS) för aktuell information om föreläsare, lärandemål och bedömningspunkter. År 1 År 2 GBM901 Global Mindset GBM914 Research Methods GBM902 Global Organisation GBM910 Marketing Across Borders (E) GBM903 strategiska medvetenheten GBM911 Elastiska Företag (E) GBM904 entreprenörskap och innovation GBM912 Förhandling och konfliktlösning (E) GBM905 Global Projects GBM913 Utvärdera teknik för Global Business (E) GBM906 Den globala ekonomin GBM915 Research Project (E) GBM907 Affärsetik GBM916 Global Human Resources Management (E) GBM908 ekonomiska beslutsfattandet GBM917 gränsöverskridande Business Law (E) - MHE615 E-marknadsföring (E) - MHE616 nya produkter och tjänster Utveckling - GBM909 Arbetsintegrerat lärande * (E) - Är en... [-]

Master Of International Hotell Förvaltning

Campusstudier Heltid 2 år July 2018 Australien Sydney

När man överväger forskarutbildning är det viktigt att ta hänsyn rykte institutionen. Det kommer att indikera att en arbetsgivare kvaliteten på utbildningen studenten har fått. Blue Mountains, Master of International Hotel Management Banan är designad för att möta efterfrågan från företagens organisationer. Detta är att tillgodose behovet av personal med högre nivå kvalifikationer, och från konkurrerande personer som vill påskynda deras karriärutveckling. [+]

Master of International Hotel Management När man överväger forskarutbildning är det viktigt att ta hänsyn rykte institutionen. Det kommer att indikera att en arbetsgivare kvaliteten på utbildningen studenten har fått. Blue Mountains, Master of International Hotel Management Banan är designad för att möta efterfrågan från företagens organisationer. Detta är att tillgodose behovet av personal med högre nivå kvalifikationer, och från konkurrerande personer som vill påskynda deras karriärutveckling. Hur våra forskarkursarbeten Den här kursen ger studenter eller de som vill utveckla sin karriär, möjlighet att förbättra deras gästfrihet kunskap och kapacitet med en högre kvalifikationer, som kan accelerera karriärutveckling. Det sker på Sydney campus med några praktiska komponenter genomförs på Lithgow campus över block av 3/4 dagar. Detta är en unik masterexamen ger den extra fördelen av en industri placering som en integrerad del av läroplanen. Delkurser Sammanfattning Listan nedan visar var och en av enheterna inom International Hotel Management magisterexamen hela 2 års studier. Du kan se en sammanfattning av en enhet genom att klicka på länken eller uppspelningssymbolen. Alla ansträngningar har vidtagits för att säkerställa riktigheten av informationsenheter och föreläsare gör ibland förändras. För studenter bör alltid hänvisa till "Student och Staff Information System" (SSIS) för aktuell information om föreläsare, lärandemål och bedömningspunkter. År 1 År 2 MHC601 redovisning och finansiering för chefer MHC609 Industry Placering MHC602 Introduktion till besöksnäringen MHC610 Strategic Hotel Management MHC603 Hotel Operations Management MHC611 Independent Research Project MHC604 Revenue Management MHE612 Business händelser i ett globalt sammanhang (E) MHC605 Human Resources Management MHE613 konventioner... [-]

Videoklipp

Welcome to The Blue Mountains International Hotel Management School

Kontakt
Besöksadress
Blue Mountains International Hotel Management School
Leura Campus
No 1 Chambers Road

Leura, Nya Sydwales, 2780 AU
Besöksadress
Blue Mountains International Hotel Management School
Sydney Campus
Level 4, 540 George Street

Sydney, Nya Sydwales, 2000 AU