Chifley Business School

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Chifley Business School är ett boutique handelshögskola som drivs av branschexperter med utbildning på hög nivå och yrkeserfarenhet, och pågående omstruktureringen i branschen engagemang, vilket ger en unik position Forskarutbildningen, vid sidan av en svit av branschfokuserade utbildningar anpassade till behoven hos organisationer och branscher där de är verksamma.

Med studenter i över 50 länder på alla sju kontinenter, har Chifley över 13.000 studenter och är idag den största MBA leverantör i Förenade Arabemiraten.

Vi anpassar regelbundet vårt eget högnivå MBA material för att passa ett företags-rätters sammanhang; arbetar i ett företags-inlärningsmiljö med samma kapacitet och assuredness som vi kör vår precisionstillverkade MBA-program.

Chifley är en oberoende institution som svarar snabbt på nya behov hos våra elever och kunder genom att införliva kritiskt relevant kursmaterial, och upprätthålla en hög och jämn elev uppmärksamhet.

Chifley fått sitt namn och syftar från Australiens 16: e premiärminister, Joseph Benedict Chifley (1885-1951), en livslång hård arbetare som ökade från lokförare till det högsta ämbetet i landet genom sin egen styrka i övertygelse och ledarskapsförmåga.

Chifley eftersträvar värdena förkroppsligade och personifierad av Ben Chifley, inkapslad i sin berömda adress, "The Light on the Hill", när han förklarade: "Vi har ett stort mål - ljuset på kullen - som vi strävar efter att nå genom att arbeta för att åstadkomma förbättringar för mänskligheten, inte bara här, men någonstans kan vi ge en hjälpande hand. " Chifley främjar affärs kvalifikationer och kapacitet ett globalt nätverk av studenter och klienter som arbetar från Västafrika till Mellanöstern, från norra Europa till södra Asien, och överallt däremellan, på alla tänkbara industrin.

Vår vision

Chifley Business School strävar efter att vara Australiens affärsskola för industrin efter bransch: ansluten, vig, innovativ, kundfokuserat och kommersiella.

Vår mission

Chifley levererar relevant, tillgänglig och högkvalitativ förvaltning och verksamhet utbildning för tekniska specialister och företagskunder: vi strävar efter att leverera kapacitet för framgång.

Våra värderingar

Integrity. Engagemang för kunderna. Innovation. Respekt. Excellence. Samhörighet. Dessa är de sex kärnvärden som ligger till grund för vår verksamhet och hur vi arbetar på Chifley.

Integrity

Vi är ärliga och öppna med våra kunder, partners och kollegor.

Engagemang för kunder

Vi arbetar i partnerskap med våra kunder för att utveckla exceptionella produkter och tjänster.

Innovation

Vi är innovativa, fyndiga och alltid leta efter sätt att förbättra våra interna processer och våra kunderbjudanden.

Respekt

Vi uppmuntrar, respekt och litar på varandra eftersom vi inser att varje individ bidrar till vår framgång.

Excellence

Vi strävar efter och belöna spetskompetens.

Samhörighet

Vi är i kontakt med våra kunder, våra intressenter och våra industrier.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se MBA » Se Graduate Certificates » Se Graduate Diplomas » Se Magisterexamen »