Läs den officiella beskrivningen

Carnegie Mellon University är ett amerikanskt universitet grundades 1900 i Pittsburgh, Pennsylvania. Carnegie Mellon har varit en födelseplats för innovation genom sin historia och är världsledande när det gäller att föra markbaserade idéer på marknaden och skapa framgångsrika nystartade företag.

Carnegie Mellon University i Australien (som öppnade 2006) utgör en del av Carnegie Mellon globala fotavtryck som omfattar campus i Silicon Valley, Rwanda och Qatar.

Carnegie Mellon Australia campus ligger i Adelaide, den femte mest levande staden i världen (Economist Intelligence Unit 2015) och Australiens mest prisvärda huvudstadsregion. Det är hem för studenter från över 20 länder och skapar vidsträckta nätverk av samtidiga, globala experter Och alumner.

Doktorander med Carnegie Mellon University amerikanska examen och undervisas av högt kvalificerade lärare som skryter omfattande karriär i undervisningen, grundforskning och tillämpad forskning, och ledarskap i sina respektive områden. Klasser undervisas av inhemska och besöker lärare från Pittsburgh och Washington, DC Overseas lärare undervisar på distans till Adelaide med hjälp av sofistikerade videokonferenser. Kontrollerade elev mot fakulteten förhållanden säkerställa fakulteten ge studenterna personlig uppmärksamhet för att möta deras individuella behov.

Våra grader kombinera praktiska och tekniska kurser som ger studenterna med vetenskaplig kunskap och problemlösning färdigheter som krävs för att lyckas i sin karriär.

Genom design, ger vår innovativa kursplaner en fast grund i teorin, med fokus på färdigheter som kommer att öka förvaltningspraxis, politiken och beslutsfattandet.

Vår läroplan omfattar utmanande kurser som syftar till att utveckla elevernas innovationspotential. Studenter anpassa sin examen genom att välja från en mängd olika kurs valfria, projekt och självstudier.

Upplevelsebaserat lärande tillhandahålls genom praktik och lag och enskilda projekt. Kombinationen av en amerikansk examen och studera i Australien ger studenterna en unik kompetens-set och internationellt perspektiv. Utexaminerade blivit eftertraktade individer som erbjuder unika, omedelbara och mätbara fördelar för framtida arbetsgivare som sofistikerade analytiker och effektiva chefer.

Mission och Vision

Vår mission

Carnegie Mellon University Australien bygger på antagandet att studiet av den allmänna ordningen och informationsteknik, självständigt och tillsammans ger en unikt kraftfull plattform för att påverka världen av 21-talet. Vi är den enda akademisk institution i världen som strävar efter detta mål genom ett enhetligt fakultet som omfattar förvaltning, samhällsvetenskap, och informationsteknik i ungefär lika stora delar. Det är vårt uppdrag att utnyttja forskning och utbildning denna plattform gör det möjligt att ha en positiv inverkan på utvecklingen av samhällen, ekonomiska system, organisationer och enskilda liv runt om i världen.

Vår vision

Vi ser en värld där den ökade spridningen av informationsteknik, har den globala utvecklingen av humankapitalet och den resulterande ömsesidiga beroendet mellan marknads, politiska, sociala och kulturella system förändrat arten av de ekonomiska, administrativa och politiska problem. Vi tror att vår förmåga att mobilisera analytiska modeller, empirisk analys och teknisk förfining att ta itu med dessa förändringar är unik. För att nå vår intellektuella agenda vi eftersträvar också att vara en akademisk institution som är en bro mellan utvecklingen av ny kunskap och dess tillämpning för förbättring av organisationer, föreningar och enskilda liv.

EVENEMANG

Carnegie Mellon University i Australien håller vanliga webinarier, deltar utställningar och besöker agenter och institutioner över hela världen. Om du är intresserad av att träffa några av våra anställda och lära dig mer om våra program, kolla in vår nuvarande evenemang.

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

MSc

Carnegie Mellon University in Australia

Välkommen till politikens framtid praxis offentligt, en framtid där långvariga metoder för policyanalys möta kraften i stora data och nya funktioner i politiska analyser. ... [+]

Välkommen till politikens framtid praxis offentligt, en framtid där långvariga metoder för policyanalys möta kraften i stora data och nya funktioner i politiska analyser.

Carnegie Mellon University i Australien har utvecklat ett nytt program som kombinerar sin noggrann offentlig politik kursplan med sina spetskurser i informationsteknologi och förvaltning.

Tillgången på stora datamängder och nya funktioner för att analysera dessa data kommer att förändra utformningen och analys allmän ordning. Vinnarna kommer att vara yrkesverksamma kan förstå uppkomsten av stora uppgifter, dess möjligheter och begränsningar och hur man kan utnyttja den. Dessa yrkesgrupper kommer att kunna använda dessa data för att generera evidensbaserade och prediktiv politiska alternativ; vet hur man kommunicerar dessa alternativ; och kunna genomföra och utvärdera dem.... [-]

Australien Adelaide
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
21 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
Carnegie Mellon University in Australia

MSPPM 21-månaders spår är ett program skräddarsydd för studenter som vill starta sin karriär i positioner inom policyutveckling, genomförande och utvärdering och för att ... [+]

MSPPM 21-månaders spår är ett program skräddarsydd för studenter som vill öka sin karriär i positioner inom policyutveckling, genomförande och utvärdering samt hantera dessa funktioner i offentliga, ideella organisationer, Internationella organisationer och den privata sektorn.

Programmet kombinerar en omfattande offentlig politik och förvaltning läroplan med ett obligatoriskt 400 timmars praktik program och en bransch som bygger System Synthesis ProjectDessa verkliga komponenter i programmet ger dig med arbets erfarenhet och branschkunskap för att få igång din karriär och skilja dig i den konkurrensutsatta globala marknaden.

Skolad i det tvärvetenskapliga Carnegie Mellon University tradition och utbildade sig till analytisk problemlösare, kommer du att förstå hur man kan producera och analysera data efter sund politik råd, och göra effektiva ledningsbeslut. Du kommer att se bortom de traditionella paradigm som söker innovativa lösningar på problem.... [-]

Australien Adelaide
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
Deltid
21 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
Carnegie Mellon University in Australia

Master of Science i Informationsteknologi (Information Technology Management) 21-månaders spår är skräddarsydd för studenter som vill utveckla grundläggande IT- och IT Ma ... [+]

Master of Science i Informationsteknologi (Information Technology Management) 21-månaders spår är skräddarsydd för studenter som vill utveckla grundläggande IT- och IT Management-färdigheter eller starta sin karriär inom IT. Den MSIT-ITM kombinerar en omfattande informationsteknik och förvaltningen läroplanen med en 400 timmars praktik och en bransch som bygger Information Systems Project, Vilket ger värdefull och omfattande yrkeserfarenhet, teori och kunskap.

Skolad i det tvärvetenskapliga Carnegie Mellon University tradition och utbildad analytisk problemlösare, kommer du att utrustas med en integration av IT och ledningskompetens särskilt utformade för att förbereda dig för IT-branschen ledarroller och göra det möjligt för dig att starta eller främja din karriär inom IT och tillhörande industrier.... [-]

Australien Adelaide
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
Deltid
21 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
Carnegie Mellon University in Australia

Studenter som studerar i MSM-ITM-programmet (Information Technology Management) (MSIT-ITM) kan spela en informationssäkerhetskoncentration som en del av sitt program. Den ... [+]

Studenter som studerar i masterprogrammet för informationsteknologi (IT) 21-månaders spår kan genomföra en informationssäkerhetskoncentration som en del av sitt program.

Den MSIT-ITM (Information Security koncentration) är inriktat på behovet av att anpassa sig till förändrade inkräktaren landskapet och att få djupare förståelse för riskhantering, informationssäkerhet och dataskydd. Det bygger på kompetens inom forskning, drift och analys från CERT Coordination Center världsberömda (CERT® / CC) som lokaliseras på Carnegie Mellon Software Engineering Institute. Betecknas som ett nationellt centrum för akademisk Excellence i Cyber ​​Defence Utbildning av National Security Agency, är Carnegie Mellon unikt kvalificerad att ge sådan utbildning.... [-]

Australien Adelaide
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
21 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
Carnegie Mellon University in Australia

Den MSIT-BIDA program kombinerar en omfattande informationsteknik och förvaltning läroplan med Bida kurser, en obligatorisk 400 timmars praktik och en industri-baserade d ... [+]

Master of Science i IT - Business Intelligence och Data Analytics (MSIT - BIDA)

Carnegie Mellon University i Australien

Den MSIT-BIDA program kombinerar en omfattande informationsteknik och förvaltning läroplan med Bida kurser, en obligatorisk 400 timmars praktik och en industri-baserade data Analytics Capstone Project.

MSIT-BIDA är anpassad för studenter som vill utveckla spetskompetens inom IT Management och dataanalys. Som analyspersonal och dataforskare, intelligent i sin tillämpning av teknik, kan utexaminerade ger valuta för organisationer genom att förstå hur tekniken samspelar med affärsprocesser, strategi och politik. Dessa önskvärda färdigheter, tillsammans med fördjupade kunskaper inom Business Intelligence och "big data" teknik gör utexaminerade mycket eftertraktade individer.... [-]

Australien Adelaide
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
21 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
Carnegie Mellon University in Australia

Master of Science i Informationsteknologi (Information Technology Management) 12-månaders spår är utformat för yrkesverksamma som försöker accelerera sina karriärer med e ... [+]

Master of Science i Informationsteknologi (Information Technology Management) 12-månaders spår är utformat för yrkesverksamma som försöker accelerera sina karriärer med en kort, fokuserad studieperiod. Programmet förbereder dig för att bli en teknik chef, Chief Information eller Technology Officer och leda företag i innovativa sätt genom en världsklass, praktisk, IT- och management läroplan. Detta inkluderar 48 enheter valfria val som du kan skräddarsy för att uppfylla dina utbildnings- och karriärmål. Skolade i den tvärvetenskapliga Carnegie Mellon University-traditionen och utbildad som analytiska problemlösare är akademiker utrustade med integration av informationsteknik och ledarskap som är speciellt utformade för att förbereda dem för IT-branschens ledarroll och att utveckla sin karriär.... [-]

Australien Adelaide
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
Deltid
1 - 3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Carnegie Mellon University in Australia

12-månaders spårforskning är ett program skräddarsydd för studenter som vill ta ställning till policyutveckling, genomförande och utvärdering samt hantera dessa funktione ... [+]

12-månaders spårvetenskapliga masterprogrammet för MSPPM är ett program anpassat för individer som vill accelerera sin karriär med en kort, fokuserad studieperiod och ta ställning till policyutveckling, genomförande och utvärdering samt hantera dessa Funktioner i regeringen, ideella organisationer, internationella organisationer och den privata sektorn.

12 månaders program skräddarsy för erfarna medarbetare, kombinerar en omfattande offentlig politik och förvaltning läroplan med en industri baserad System Synthesis ProjectDessa verkliga komponenter i programmet ger dig med arbets erfarenhet och branschkunskap att avancera din karriär och att ytterligare differentiera dig i den konkurrensutsatta globala marknaden.... [-]

Australien Adelaide
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
Deltid
1 - 3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska

Team 26 share their experience from the Hilti Mobile App Competition Finals

Professor Murli Viswanathan on Hilti Mobile App Challenge

Information Technology Management Programs at CMUA

Public Policy and Management Programs at CMUA

Carnegie Mellon University Australia
Address
Torrens Building 220 Victoria Square Adelaide, South Australia 5000
5000 Adelaide, södra Australien, Australien
Webbplats
Telefon
+61 8 8110 9900