Curtin University

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Studera vid ett universitet rankat i världens högsta procent.

Curtin University är ett innovativt, globalt universitet känt för sin forskning med hög inverkan och starka branschpartnerskap och för att förbereda studenter att utmärka sig på framtida arbetsplatser.

ranking

  • Topp 1% av universitet över hela världen Academic Rankings of World Universities 2019
  • Andra plats i världen inom mineral- och gruvteknik QS World University Rankings efter ämne 2019
  • 5-stjärnigt anställbarhetsbetyg QS Stars 2018
  • 5-stjärnigt betyg för övergripande erfarenhet, startlön, undervisningskvalitet, elevernas engagemang och inlärningsresurser The Good Universities Guide 2019-2020
  • 95% av forskningen rankas vid eller över världens standard Excellence in Research Australia 2018

Arbeta integrerat lärande

Erfarenhetsinlärning värderas högt av arbetsgivare och tillämpas i alla våra kurser. Under dina studier kommer du att vara nedsänkt i teknologirika miljöer som replikerar verkliga arbetsplatser, vilket ger dig verklig erfarenhet.

Beroende på din kurs tillämpar du dina färdigheter och kunskaper genom branschprojekt, praktikplatser, fältarbete, forskningsinitiativ eller webbplatsbesök. Detta verkliga lärande håller dig ett steg före tävlingen och ger dig värdefull professionell exponering.

Du kommer också att dra nytta av Curtins starka länkar till näringslivet och ha möjligheter att delta i nätverksevenemang, branschgästföreläsningar och workshops. Några av våra industripartners inkluderar BHP, Cisco, Chevron, NASA, Tencent och Woodside.

Graduate resultat

En forskarutbildning från Curtin kan förbättra dina framtidsutsikter. Rapporten om kvalitetsindikatorer för lärande och undervisning (QILT) 2018 fann att Curtinexaminerade med en doktorsexamen tjänade de högsta lönerna bland sina forskare i västra Australien.

Den praktiska inlärningen och praktiska erfarenheten stärker dina arbetsplatsfärdigheter, så att du kan blomstra i din karriär när du examen. Som examen kommer du att gå med i ett globalt alumni-community som är 230 000 starka, vilket ger bransch- och kamratförbindelser under din professionella resa.

Curtin-studentupplevelsen

Curtin Perth i västra Australien är ett livligt och välkomnande campus, med moderna byggnader och vackra inhemska trädgårdar. Vi ligger bara 15 minuter från stadens centrum, så du är nära stora butiker, affärsdistriktet och kulturevenemang.

På campus kan du njuta av en rad aktiviteter inklusive sport och fitness, sociala klubbar, gratis underhållning och volontärarbete. Det finns olika matalternativ och utrymmen att studera, koppla av och varva ner. Du har också tillgång till supporttjänster inklusive hälsa, barnomsorg, bostäder, lärande och karriärstöd.

123304_54e5d044495baa14f6da8c7dda7930791c3bd8e2554c704c722e7cd3944dc55c_1280.jpgStockSnap / Pixabay

stipendier

Vi erbjuder ett antal stipendier för att hjälpa dig i dina studier . Stipendier finns tillgängliga för forskarutbildningar inom affärsområden, humaniora, hälsovetenskap, vetenskap och teknik.

Forskning

Vi är en ledande institution för forskning och innovation . Vår forskning syftar till att lösa definierade problem för industri och samhälle och utöka gränserna för mänsklig kunskap.

Våra starka partnerskap med bransch-, akademiska och regeringsgrupper lockar framstående studenter och personal från hela världen, som bidrar till forskningsresultat som gynnar lokala och globala samhällen mycket. Några av våra forskningsinitiativ har framgångsrikt översatts till nya produkter och tjänster och har blivit ASX-listade företag.

Platser

Perth

Curtin University

Address
Kent Street
6102 Perth, västra Australien, Australien
Telefon
+61 8 9266 9266

Dubai

Curtin Dubai

Address
Block 11, 4th floor
Dubai, Dubai, Förenade arabemiraten
Telefon
+971 4 245 2500

Moka

Curtin Mauritius

Address
QGC7+G8 Moka
Moka, Moka District, Mauritius
Telefon
+230 401 6511

Singapore

Curtin Singapore

Address
90 & 92 Jalan Rajah
Singapore, Singapore
Telefon
+65 6593 8000

Miri

Curtin Malaysia

Address
CDT 250
98009 Miri, Sarawak, Malaysia
Telefon
+60 85 63 0100 (GMT +8)

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium