Läs den officiella beskrivningen

Deakin University är en topprankad universitet med världsklass akademiker. Deakin rankas i topp 3% av universitet världen över och har ett gott rykte för student tillfredsställelse.

Branschspecifika utbildningsprogram och en stark internationell utblick innebär att Deakin akademiker är redo för global arbetsplats.

Vårt förhållningssätt till lärande lägger tonvikten på praktisk erfarenhet och yrkespraktik, men utan att offra vårt engagemang för forskning av hög kvalitet. Deakin är en ung dynamisk universitet som erbjuder forskarstuderande möjlighet att förnya och blomstra.

Institutet för Frontier Materials

Erkänd som en av Australiens ledande material forskningsorganisationer, Institutet för gräns material (IFM) främjar innovation och kvalitet inom materialvetenskap och teknisk forskning.

IFM inrättades för att ta itu med några av de stora utmaningar som samhället står inför genom innovationer inom materialdesign och prestanda. Vårt mål är att utveckla innovativa tillverkningstekniker; och energieffektivitet, resurs och hållbarhet infrastruktur.

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

Exekutiva kurser

Deakin University - Institute for Frontier Materials

Master of Philosophy (Electromaterials) ger unik forskningstrening för att utrusta dig för en rad spännande karriärer i framtiden. Det ger både en väg till framtida dokto ... [+]

Master of Philosophy (Electromaterials) ger unik forskningstrening för att utrusta dig för en rad spännande karriärer i framtiden. Det ger både en väg till framtida doktorandstudier och även utbildning för framtida jobb inom energi, tillverkning och hälsa.

Det här är din chans att upptäcka nya material och utveckla smarta enheter för att hjälpa till att lösa några av dagens mest utmanande globala problem.

Som student i världens första Master of Philosophy (Electromaterials) kurs kommer din studie att vara praktisk - upptäcka nya material, använda avancerade karaktäriseringstekniker och montera nya material i elektrokemiska enheter för applikationer i ren energi, hälsa eller avancerad tillverkning. Du kommer att arbeta med ledande, världsberömda forskare inom electromaterials genom ARC Centre of Excellence för Electromaterials Science.... [-]

Australien Wollongong Melbourne
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska

Tour of Institute for Frontier Materials at Burwood

Institute for Frontier Materials