Edith Cowan University

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Välkommen till ECU

Det är med stort nöje jag välkomnar dig till Edith Cowan University .

På ECU styrs våra värderingar av integritet, respekt, rationell utredning och personlig excellens. Vårt fokus på undervisning och forskning är inspirerat av engagemang och partnerskap med de i de många samhällen vi etablerades för att tjäna.

Forskning vid ECU utvidgar kunskapen och förbättrar livskvaliteten för australier och människor över hela världen. Våra forskningsprioriteringar fokuserar på att lösa problem i verkliga världen inom sociala, ekonomiska, fysiska och miljömässiga områden.

Grundades 1991 och ECU har vuxit snabbt till ett kvalitetsuniversitet med utmärkt studenttillfredsställelse och internationellt erkänd forskning.

Studenter och akademiker vid ECU är bland de bästa i världen, med många som fyller avgörande roller i vårt samhälle. Deras enastående prestationer har erkänts i hela Australien och internationellt genom utmärkelser, stipendier, stipendier och priser.

ECU har åtagit sig att bredda deltagandet och bryta ner barriärer som begränsar tillträde till utbildning, och vi fortsätter vårt arbete med förbättring och utveckling av alternativa Pathways till högre utbildning.

Vi är ett universitet som värdesätter mångfald och detta exemplifieras av vår mångkulturella studentkohort som sträcker sig över många åldrar. Vi stöder också jämställdhet och ECU främjar detta åtagande genom vårt medlemskap i Athena SWAN-stadgan i Australien.

Jag uppmuntrar dig att ta reda på mer om hur ECU kan hjälpa dig att nå din potential.

Professor Steve Chapman CBE

Vice kansler

Virtual Open Day kommer!

136409_CS200276_GVOD-Social-Banners_instagram2.png

Strategiska mål

Styrd av våra strategiska mål bygger ECU på vårt rykte för utmärkta kunskaper i undervisning, utveckla kvaliteten och volymen på våra forskningsresultat och öka internationella program och samarbeten.

ECU: s strategiska plan, 2017-2021 - World Ready planerar en kurs för att uppnå dessa strategiska mål och öka universitetets rykte för att ha världsklare examen och ledande forskning.

Syfte, vision, värden

ECU styrs av dess syfte, vision och värderingar.

Syfte

Att förändra liv och berika samhället genom utbildning och forskning.

Syn

Att bli erkänd för våra världskandidater och ledande forskning.

värden

 • Integritet - Att vara ärlig, etisk och rättvis.
 • Respekt - Med tanke på andras åsikter och värderingar.
 • Rational Enquiry - Motiverad av bevis och resonemang.
 • Personal Excellence - Demonstrerar de högsta personliga och professionella standarderna.

Vårt tillvägagångssätt

ECU har identifierat fem strategiska teman som styr våra ansträngningar på alla nivåer och håller uttalanden om hur vi arbetar. De fungerar som fortsatta påminnelser om universitetets etos och hur vi skiljer oss från andra universitet. Dessa strategiska teman kommer att påverka vår strategi för uppnåendet av våra strategiska mål under denna strategiska plan, så att tillväxt och förändring bygger på den fasta grunden för vår nuvarande strategiska position och tidigare framgångar.

ECU har ett mycket avundsvärt rykte som ett universitet som ger en av de bästa inlärningsupplevelserna för våra studenter. Detta rykte för spetskompetens har inte uppnåtts av en slump; det återspeglar värdet som vi lägger på våra elever och hur vi interagerar med dem. ECU är ett utåtriktat universitet som värdesätter sina förbindelser med ett stort antal externa organisationer för att fördjupa effekterna av vårt arbete. Vi inser att vårt rykte bygger på de produktiva relationer vi har med våra studenter och med företag, industri, yrken, regeringar, universitet, samhällen och studenter; dela kunskap till ömsesidig nytta.

 • Tema 1 - Tillägnad våra studenter.
 • Tema 2 - Anslutning till vårt samhälle och världen.
 • Tema 3 - Bygga strategiska partnerskap och samarbeten.
 • Tema 4 - Främja starka alumnrelationer.
 • Tema 5 - Främja jämställdhet, mångfald och socialt ansvar.

129051_pexels-photo-1438072.jpegBuro Millennial / Pexels

Campusfaciliteter

ECU tillhandahåller en stödjande inlärningsmiljö genom att tillhandahålla en mängd olika tjänster och faciliteter på campus till alla våra studenter.

Studentfokuserade tjänster

Studenter och personalfokuserade tjänster inkluderar:

boende

Vi har boende på campus på alla tre campus som hanteras av Campus Living Villages.

barnomsorg

Joondalup och Mount Lawley campus erbjuder professionella, välutrustade barnomsorgscentra.

Datorlaboratorier och trådlöst internet

Studenter har tillgång till 24-timmars tillgång till datoranläggningar på campus.

Rådgivningstjänst

Denna tjänst kan hjälpa dig att ta itu med alla akademiska eller personliga problem. Det är gratis för alla studenter.

Rättigheter, mångfald och funktionshinder

Dessa tjänster ger stöd till studenter med olika studiebehov.

Hälsovård

Medicinska centra är bekvämt belägna på Joondalup- och Mount Lawley-campuserna, och erbjuder vård- och omvårdnadsbehandlingar.

Hjälpnedsatt hjälp

ECU tillhandahåller två typer av hörapparatsystem - induktion och infraröd - i flera undervisnings- och inlärningsrum på de tre campuserna.

Typen av golvinduktionsslinga tillåter användning av ditt personliga hörapparat med Telecoil (pickup coil) direkt.
Den infraröda lösningen kräver lån av en av två typer av mottagare:

 • En mottagare som är kompatibel med ditt hörapparat med Telecoil.
 • Ett headset för infraröd mottagare.

Mottagare för IR-hörselökning är tillgängliga från Equity, Diversity and Disability Office och från följande platser:

 • Joondalup eLab (JO.31.233)
 • Mount Lawley eLab (ML.10.136)
 • South West eLab (SW.3.101E)

Bibliotek

Campusbibliotek erbjuder omfattande bok- och tidskriftssamlingar, elektroniska resurser och möjligheter för studier och forskning.

Studenthub

Student Hub är den första kontaktpunkten för alla studentförfrågningar, inklusive akademisk information, inskrivningar och accesskort.

Studentgilde, klubbar och föreningar

Studentgilde representerar studenter i en rad akademiska och juridiska frågor. Det erbjuder också många sociala och kulturella aktiviteter genom en rad klubbar och föreningar.

Kommersiella butiker

Mat, kaféer och barer

Från ett kaffe på språng till en betydande måltid har våra campus en mängd alternativ för mat och dryck.

Hår- och skönhetssalong

Crown Hairdressing ligger på Joondalup Campus och serverar både manliga och kvinnliga personal och studenter.

Sport och fitness

Moderna sport-, rekreations- och fitnessanläggningar finns på alla tre campuserna.

Co-Op Shop

Co-Op Shops erbjuder ett brett utbud av utbildnings- och inlärningsresurser samt programvara, teknik, spel, pappersvaror, kläder, resetillbehör och mer.

Skriv ut, kopiera och skanna tjänster

Luminate PrintWorks-utskriftscentra är öppna för personal och studenter. Experter på platsen ger dig idéer och rekommendationer för att skapa broschyrer och affischer, avhandlingstryck, studieanteckningar och mycket mer. Luminate PrintWorks-centra finns på Joondalup, Mount Lawley och South West Campuses.

Åtagande till jämställdhet och mångfald

ECU värderar individuella skillnader och mångfald.

Vi är stolta över den stora kulturella mångfalden av människor som har valt att studera och arbeta här, i en inlärningsmiljö som inkluderar både skolavsägare och studenter i mogen ålder.

ECU är engagerad i en välkomnande och inkluderande inlärnings- och arbetsmiljö och erbjuder ett brett utbud av aktiviteter för att stödja och främja jämlikhet. Detta inkluderar att säkerställa att människor i alla kön känner sig aktiverade och får stöd för att bedriva karriärer inom sina valda områden. Vi strävar efter att ta bort barriärer mot jämställdhet genom att förbättra vår praxis och organisationskultur, och särskilt för att locka och behålla de som har valt en Pathway inom vetenskap, teknik, teknik, matematik och medicin (STEMM).

ECU är stolt över att vara en av 15 institutioner i landet för att ha uppnått status som Bronze Award som deltagare i den första piloten i Athena SWAN-stadgan i Australien värd av Science in Australia Gender Equity initiativet (SAGE). Detta initiativ har sitt ursprung i Storbritannien och är ett ackrediterings- och förbättringsprogram för högskolor och forskningsorganisationer som lyckas med att omvandla jämställdhetsåtgärder för att förbättra främjande och behålla kvinnor och olika könsgrupper inom STEMM.

Våra campus

Vi har tre campus i västra Australien, var och en erbjuder en modern, livlig plats för studier och lärande. Våra campus har uppdaterade faciliteter inklusive trådlöst internet, 24-timmars tillgång till datalaboratorier, bibliotek med öppna studieplatser utanför kontorstid och en säker miljö för dig att studera i, antingen av dig själv eller med andra studenter.

Joondalup Campus

Vår Joondalup Campus är universitetets huvudkontor. Campuset har toppmoderna anläggningar, inklusive Health and Wellness Building, ett sport- och fitnesscenter med flera miljoner dollar, ett prisbelönt bibliotek och studentnav, ett mikrobryggeri, en utomhusbio för sommarmånaderna och på -campus boende.

Mount Lawley Campus

Vårt Mount Lawley Campus ligger bara några minuter från Perth CBD och Beaufort Street café strip. Det är utrustat med omfattande undervisningsresurser, förstklassiga IT- och scenkonstfaciliteter, ett sport- och fitnesscenter och boende på campus. På campus finns också Western Australian Academy of Performing Arts (WAAPA).

South West Campus

Vårt South West Campus (Bunbury) ligger två timmars bil söder om Perth, inom bekvämt räckhåll från den världsberömda Margaret River-regionen. Campus är det största universitetsområdet utanför storstadsområdet och har moderna faciliteter, små klassstorlekar, ett omfattande utbud av kurser och boende på campus.

Platser

Joondalup

Address
Edith Cowan University
270 Joondalup Drive

6027 Joondalup, västra Australien, Australien

Mount Lawley

Address
Edith Cowan University
2 Bradford Street

6050 Mount Lawley, västra Australien, Australien

Bunbury

Address
Edith Cowan University
585 Robertson Drive

Bunbury, västra Australien, Australien