International Institute of Business & Technology - Australia

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

International Institute of Business and Technology (IIBT) är en högt respekterad, godkände regeringen högre utbildning och yrkesutbildning leverantör av pre-universitetet, första året universitet och engelska program.

Vi erbjuder fullt ackrediterade och erkända diplom och certifikat, bland annat Diploma of Business Administration allmän engelska och certifikat III & IV i Akademisk engelska. Våra program är utformade för att förse dig med de grundläggande färdigheter för universitetet och framgångsrikt slutförande av våra program garanterade dig inträde till en av IIBT partneruniversitet.

Studera med IIBT på vår nya specialbyggda högteknologiska anläggning i Victoria Park strax utanför Perth CBD och njuta av det bästa i lärandemiljöer med den högsta kaliber av lärare.

IIBT Stipendier

Forskning visar att de bästa läsförmåga i livet och universitet är inte alltid de bästa eleverna på gymnasiet. Som ett erkännande av detta IIBT har utvecklat en rad stipendier som är avsedda att inse potentialen för framgång i en rad olika människor.

Dessa stipendier alla tillämpliga på IIBT Diploma of Business Administration (Dip BA) som är en högre utbildning examen som bedöms motsvara det första året av universitetsstudier. Efter avslutad examen kommer att formulera i en av flera toppuniversitet direkt i andra året, inklusive Curtin och ECU i WA. Den Dip BA är en affärs examen men eleverna kan formulera in i de flesta utbildningar på ECU och ett antal Business och Humanity kurser vid Curtin med full poäng. Tala med en karriär rådgivare på IIBT för mer information.

Frank Pyke stipendium

Frank Pyke stipendium är att belöna och främja West Australian gymnasiet och mogna ålder läsförmåga som inte redovisas genom de vanliga åtgärderna såsom Atar poäng.

Student typ: Inhemska studenter Öppen för: ett stipendium per WA skolan och två mogna åldern. Tillämplig kurs: Dip BA Mängd: 20% bidrag av kursavgifter. Avgörs av Scholarship uttagningskommittén.

President stipendium

Den presidenter stipendium används för automatisk hög akademisk prestation i internationella studenter. Studenter som uppnår toppbetyg i hemlandet kurs / universitet eller i topp 10% av deras engelska språk kohort på IIBT engelska språk college är berättigade till detta stipendium.

Student Typ: Internationell elev Öppen för: Topp 10% av eleverna i sin årskull i Academic English at IIBT eller de internationella studenterna uppnår mer än 85% av sin High School Graduate examen. Tillämplig kurs: Dip BA Mängd: 20% reduktion av kursavgifter. Avgörs av Scholarship uttagningskommittén.

Fred Emery Excellence in Academic Achievement Scholarship

Den Fred Emery Excellence in Academic Achievement Scholarship är att belöna högpresterande studenter och mogna åldern individer som genom sina studier, har visat exceptionell personlig ansträngning, beslutsamhet och engagemang.

Student typ: Inhemska studenter Öppen för: Hög akademisk och annan prestation högpresterare. Måste ha principen skola och eller annat lämpligt stöd. Begränsad till 1 per intag av Dip BA Tillämplig kurs: Dip BA Mängd: 50% eller 100% av de totala kurskostnader. Avgörs av Scholarship uttagningskommittén.

IIBT Financial Support Scholarship

Stipendiet syftar till att stödja studenter som inte har möjlighet att bära kostnaderna för högre utbildning på grund av ekonomiska svårigheter.

Student typ: Hushålls Studenter och närvarande inskrivna internationella studenter. Öppen för: Blivande och nuvarande nationella och internationella inskrivna studenter. Begränsad till 1 per intag av Dip BA Tillämplig kurs: Dip BA Mängd: 50% eller 100% av de totala kurskostnader. Avgörs av Scholarship uttagningskommittén.

IIBT Kvinnors stipendium

Detta stipendium är för mogna åldern kvinnor (20 år och äldre) som tidigare har missat chansen att studera på en högre utbildningsnivå.

Student typ: Inhemska studenter Öppen för: Äldre ålder kvinnor (20yo +) Begränsad till 1 per intag av Dip BA Tillämplig kurs: Dip BA Mängd: 50% eller 100% av de totala kurskostnader. Avgörs av Scholarship uttagningskommittén.

IIBT Indigenous stipendium

Detta stipendium är till för Ursprungsbefolkning som kan visa ett engagemang för ursprungsbefolkningen och ett åtagande att studera på en högre utbildningsnivå.

Student typ: Inrikes Inhemska studenter Öppen för: Alla australiska Ursprungsbefolkning Begränsad till 1 per intag av Dip BA Tillämplig kurs: Dip BA Mängd: 50% eller 100% av de totala kurskostnader. Avgörs av Scholarship uttagningskommittén.

Alla stipendier kräva att de sökande måste uppfylla de akademiska och engelska krav i kursen utöver de särskilda kriterierna för stipendiet som de söker.

Platser

Perth

Address
Perth Campus,
350 Albany Highway,
Victoria Park

6100 Perth, västra Australien, Australien

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium