Impact English College

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Om Impact

Impact English College var nominerad i de sista fem högskolor i 2012 STM Star Awards - södra halvklotet. Endast 4 högskolor i Australien gjorde den här listan och endast en högskola i Melbourne gjorde slutlistan-effekt!

Vi är mycket stolta över att detta urval som känner igen kvalitet och engagemang hos vår personal och lärare, och Impact strävan att göra det bästa man kan. Detta är en av de meningsskiljaktigheter som du kommer att uppleva på Impact English College. Vår personal och lärare kan lita på att alltid göra sitt bästa för dig.

Impact English College erbjuder ett brett utbud av intensiva och praktiska engelska språkkurser levereras av fullt kvalificerade och professionella lärare. Vi kan hjälpa dig att uppnå detta IELTS resultat, lära sig engelska för det jobb du har eller vill ha, eller bara hjälpa dig att komma runt denna underbara stad och land. Impact English College är en innovatör. Nya kurser och program för att fylla behoven hos våra studenter har införts på en regelbunden basis, och nu senast har vi sett införandet av Barista Kick-Start PRAO och öppnandet av Impact Cambridge Examen Centre. Och det finns ännu mer att komma!

Impact erbjuder sina studenter med moderna, rena och bekväma faciliteter och en levande inlärningsmiljö är uppenbart i hela kollegiet. Vi är bekvämt beläget i hjärtat av staden, omgivet av affärer, restauranger och nattliv. Ett kvarter från Southern Cross Station Melbournes och med Melbournes spårvagnar passerar precis vid dörren, gör att vi är lätta att hitta och lätt att komma till från var som helst i Melbourne.

Melbourne har röstats världens mest beboelig stad vid många tillfällen, senast i augusti 2012, och som Melbourne är den inofficiella kultur-och lärcentrum i Australien, är det bara meningen att välja vår stad för att lära sig engelska, eller något annat för den delen .

Varför Impact? Punkter Skillnad:

Prisbelönt skola

Ett brett utbud av kurser

General English | affärsengelska | IELTS / EAP | Cambridge FCE och CAE Förberedelse | Barista / Café English | Skills for TESOL / TKT

Mindre klasser - i genomsnitt 13 elever per klass

Klass på Impact följs noga i fråga om storlek, för att maximera mängden individuell uppmärksamhet varje elev kan ta emot och effektiviteten i våra interaktiva utbildningsprogram.

Strikt Endast engelska politiken

Det bästa sättet att förbättra din engelska är att använda det hela tiden. Studenter vid Impact är skyldiga att åta sig att vår "Endast engelska" politik.

Resultaten talar för sig själva! Slag studenter är mer övertygade om att använda engelska varje dag i varje situation.

Nationellt Ackrediterade kurser (NEAS, Aqsa / TESQA)

Alla kurser i Impact är ackrediterade av det nationella organ - NEAS) och registreras genom australiska myndigheter - Aqsa / TESQA. Det innebär att kvaliteten på högskolan och kurserna garanteras.

Praktisk / verkliga livet program engelska lärande

Lektioner på Impact English College är fokuserade på de särskilda färdigheter och situationer som kommer att vara av mest värde för eleverna att uppnå sina mål.

Kontinuerlig utvärdering

Våra lärare övervaka och rapportera om utvecklingen av studenter på en pågående basis, genom observation av klassens arbete, läxor och uppdrag och mer formell testning. Vårt flexibla system tillåter eleverna att gå vidare till nästa nivå i sin egen takt.

Kvalificerade lärare som är passionerad och engagerad

Samtliga Impact lärare är fullt kvalificerade och erfarna i Undervisning i engelska som andraspråk. Impact lärare ingår lärare som är IELTS och Cambridge ESOL examinatorer. Vi tillhandahåller även pågående professionellt program för lärare och personalutveckling.

Människor som förstår

All personal och lärare på Impact English College har haft erfarenhet av att leva, studera eller arbeta i ett främmande land, så de förstår första handen exakt vad våra elever upplever. Impact personal talar en mängd olika språk, och bör eleverna behöver hjälp i sitt första språk, är det oftast möjligt.

Platser

Melbourne

Address
Level 5, 620 Bourke Street
VIC 3000 Melbourne, Victoria, Australien

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Program

Skolan erbjuder också: