James Cook University Brisbane Campus

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

James Cook University (JCU) är det näst äldsta universitetet i Queensland och Australiens ledande universitet i troperna. JCU är ett pulserande universitets universitet med sina huvudsakliga platser i de tropiska Queensland-städerna Townsville och Cairns, samt moderna stadskampanjer i Singapore och Brisbane.

JCU är erkänd runt om i världen för sin expertis inom marinbiologi, miljöstudier, tropisk hälsa och turism. Våra professionella kursprogram är ackrediterade av branschorganisationer och professionella föreningar och många professionella är gästlärare för våra forskarutbildningsprogram. Under de senaste fem åren har JCU akademiker vunnit 31 nationella utmärkelser för att undervisa excellens från det australiska lärar- och lärarrådet - mer än många större universitet.

  • JCU är ledande inom undervisning och forskning som tar itu med de kritiska utmaningar som troperna står över hela världen.
  • JCU rankas i de högsta 2% av universiteten i världens främsta rankingssystem, världsuniversitets akademiska rangordning (ARWU, 2017).
  • Nyligen rankad av Times Higher Education (THE) i "Top 150 Universities under 50" (2016).
  • Först i världen för citat inom korallrevets ekologi och ligger i de tre bästa inom sina forskningsområdena inom ekologi och miljö, växt- och djurvetenskaper och geovetenskaper.
  • JCU är internationellt erkänt för sitt ledarskap inom turismundervisning och forskning.

Platser

Brisbane City

Address
4000 Brisbane City, Queensland, Australien