Läs den officiella beskrivningen

James Cook University (JCU) är det näst äldsta universitetet i Queensland och Australiens ledande universitet i troperna. JCU är ett pulserande universitets universitet med sina huvudsakliga platser i de tropiska Queensland-städerna Townsville och Cairns, samt moderna stadskampanjer i Singapore och Brisbane.

JCU är erkänd runt om i världen för sin expertis inom marinbiologi, miljöstudier, tropisk hälsa och turism. Våra professionella kursprogram är ackrediterade av branschorganisationer och professionella föreningar och många professionella är gästlärare för våra forskarutbildningsprogram. Under de senaste fem åren har JCU akademiker vunnit 31 nationella utmärkelser för att undervisa excellens från det australiska lärar- och lärarrådet - mer än många större universitet.

  • JCU är ledande inom undervisning och forskning som tar itu med de kritiska utmaningar som troperna står över hela världen.
  • JCU rankas i de högsta 2% av universiteten i världens främsta rankingssystem, världsuniversitets akademiska rangordning (ARWU, 2017).
  • Nyligen rankad av Times Higher Education (THE) i "Top 150 Universities under 50" (2016).
  • Först i världen för citat inom korallrevets ekologi och ligger i de tre bästa inom sina forskningsområdena inom ekologi och miljö, växt- och djurvetenskaper och geovetenskaper.
  • JCU är internationellt erkänt för sitt ledarskap inom turismundervisning och forskning.
Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

Exekutiva kurser

James Cook University Brisbane Campus

Master of Information Technology, huvudämne i datorer ... [+]

Översikt

Master of Information Technology, huvudämne i datorer

Programmet betonar arbetsintegrerat lärande och utvecklar anställningsförmåga genom praktiska projekt och möjligheten till en internship som ökar graduate employability.

Du kan slutföra Master of Information Technology som en självständig utmärkelse eller kombinera det med Master of Business Administration (MBA) som en gemensam examen.

Kursstruktur

Den MIT, huvudämne i Computing och Networking består av 16 ämnen. Studenterna ska genomföra fyra (4) grundämnen, åtta obligatoriska ämnen och valet av (4) fyra valfria ämnen. Valfria ämnen består av (2) två informationsteknologi och företagsämnen från den informationsteknologi och affärsenheter som erbjuds av JCU Brisbane och två (2) av alla lämpliga masternivå ämnen som erbjuds på JCU Brisbane som godkänd av campusdirektören. Studenter som uppfyller kraven i detta program uppfyller kraven för att ansöka om medlemskap hos Australian Computer Society (ACS).... [-]

Australien Brisbane City
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
James Cook University Brisbane Campus

Business Informatics är ett specialiserat IT-område som kombinerar informationsteknik, management och business. Att utveckla dina kunskaper och kunskaper med vår Master o ... [+]

Översikt

Business Informatics är ett specialiserat IT-område som kombinerar informationsteknik, management och business. Att utveckla dina kunskaper och kunskaper med vår Master of Information Technology, huvudämne i Business Informatics programmet kommer att ge dig kanten på andra studenter som börjar karriär på detta spännande område.

Möjligheterna för IT-kandidater är oändliga och erbjuder anställningsmöjligheter över hela världen. IT-kompetens krävs av alla branscher, och vår expertpersonal kommer att lära dig de avancerade färdigheter som behövs för att hålla fast vid den snabba tekniska utvecklingen. Programmet betonar arbetsintegrerat lärande och utvecklar anställningsförmåga genom praktiska projekt och möjligheten till en internship som ökar graduate employability.... [-]

Australien Brisbane City
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
James Cook University Brisbane Campus

Genom att välja att studera en MPA på JCU Brisbane, kommer du att genomföra avancerad inlärning i både teori och yrkesutövning samtidigt som du lär dig att lösa redovisni ... [+]

Översikt

Genom att välja att studera en MPA på JCU Brisbane, kommer du att genomföra avancerad inlärning i både teori och yrkesutövning samtidigt som du lär dig att lösa redovisning och affärsproblem på innovativa sätt. Studenterna kommer att ha färdigheter att ge företagen råd om aktuella och framtida finansiella frågor, vilket möjliggör strategiska mål att uppnå.

Studenter som fullföljer MPA-graden har ett utmärkt läge för att lyckas i ledande befattningar inom en rad offentliga och kommersiella organisationer. MPA-studenter från JCU är välplacerade för att komma in i organisationer inom industrier som gruvdrift, tillverkning, detaljhandel, konsultation, personal och marknadsföring.... [-]

Australien Brisbane City
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska

Campus Tour - Welcome to James Cook Universtiy Brisbane