La Trobe University

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Varför studera vid La Trobe?

Vid La Trobe University är vi ambitiösa globala tänkare. Sedan vi öppnade våra dörrar 1967 har vi utrustat mer än 190 000 akademiker med kompetens och erfarenhet för att bygga framgångsrika karriärer. Med över 8000 studenter från 110 länder är vi stolta över att ha ett internationellt universitet.

La Trobe är i topp 1% av universitet i världen. Vi rankas som ett av de 50 bästa universiteten i Östasien, Sydostasien och Oceanien. La Trobe placeras också i världens 250 bästa, enligt Times Higher Education 2021 World University Rankings.

På La Trobe balanserar vi forskningskunskap med verklig erfarenhet. Vår personal är banbrytande forskare, branschledare och experter inom sitt område. Våra kurser erbjuder arbetsintegrerade lärandemöjligheter där du kan tillämpa ditt lärande i en verklig arbetsmiljö. Vi erbjuder också ett ledande karriärklart program som utvecklar de yrkeskunskaper som framtida arbetsgivare vill ha.

Genom att välja La Trobe kommer du att ansluta dig till djärva och oberoende tänkare, få praktisk erfarenhet, få ett globalt perspektiv och vara redo för en karriär.

45260_Experience-La-Trobe-v3.jpg

Grader för den digitala tidsåldern

Teknikinnovation omformar världen. Våra examina inom digital transformation ger dig teknisk kunskap och karriärkompetens att självklart gå in i den digitala tidsåldern.

I takt med att tekniken fortsätter att revolutionera vårt sätt att leva och arbeta vill arbetsgivare ha examen som kan anpassa sig till nya digitala trender inom områden som är så olika som vård, marknadsföring och cybersäkerhet.

På La Trobe har vi arbetat med branschledare för att utveckla grader för denna ålder av störningar. Vi var det första australiska universitetet som erbjöd en Master of Internet of Things, och vår Master of Artificial Intelligence erbjuder specialiseringar inom viktiga tekniska områden.

45264_preview.jpg

Våra campus

La Trobes campus visar det bästa i Australien. Vi har sju campus över delstaterna Victoria och New South Wales, i både storstadsområden och regionala områden.

När du studerar på ett av våra campus i Melbourne känner du dig säker och stöds i en stad som är en av världens tre bästa studentstäder. Huvudcampusen i Melbourne är ett av Australiens största universitetscampus med ledande anläggningar inklusive La Trobe Institute for Molecular Science, en ny A $ 150m Sports Park och vår egen Wildlife Sanctuary.

La Trobes regionala campus i Bendigo, Albury-Wodonga, Mildura och Shepparton erbjuder starka branschförbindelser, en avslappnad livsstil och tillgång till en rad stipendier och incitament, liksom fördelarna med att studera vid La Trobe. Din pendling är enkel, levnadskostnaderna är ofta lägre och våra lokala partnerskap hjälper dig att bli en del av samhället.

45257_large_1.jpg

Få stöd medan du studerar

När du väljer La Trobe är vi där för dig varje steg på vägen med råd, information och support. Vårt internationella studentteam hjälper dig att känna dig som hemma i Australien och lyckas med dina studier.

Våra studieprogram och akademiska stödprogram inkluderar: Peer Learning Advisers, akademiskt framstegsstöd, hjälp med engelska och akademiska färdigheter och med områden som matematik, kemi och kodning.

Vårt team kan också hjälpa dig med personligt och karriärstöd. Du kan boka ett konfidentiellt möte med den supportande och professionella personalen på det lokala internationella kontoret på ditt campus. Vi har till och med en 24-timmars hotline för studentstöd där vi kan hjälpa dig med allt du kan vara orolig för.

Våra stipendier

Vi belönar akademisk spetskompetens med våra La Trobe International Scholarships, som erbjuder en minskning av upp till 30 procent på studieavgifter för kvalificerade studenter under den normala kursperioden.

Du kan också vara berättigad till andra stipendier, till exempel:

  • regionspecifika stipendier för rektors excellens, som täcker alla studieavgifter under studietiden
  • regionala campusstipendier värda upp till A $ 5000
  • Destination Australia stipendier värda upp till A $ 15.000
  • ett tidigt godkännandebidrag för fåglar
  • stipendier för forskarstuderande
  • externa stipendier från våra partner i din region

Besök webbplatsen La Trobe International för att ta reda på mer om våra stipendier.

45263_Capture.JPG

Platser

Melbourne

Address
La Trobe University,
Plenty Road, Bundoora,

3086 Melbourne, Victoria, Australien

Bendigo

Address
La Trobe University,
Edwards Road, Flora Hill

3550 Bendigo, Victoria, Australien

Albury

Address
La Trobe University,
University Drive, Wodonga

3689 Albury, New South Wales, Australien

Melbourne

Address
La Trobe University,
215 Franklin Street

3000 Melbourne, Victoria, Australien

Mildura

Address
La Trobe University,
Benetook Avenue

3502 Mildura, Victoria, Australien

Shepparton

Address
La Trobe University,
210 Fryers Street

3262 Shepparton, Victoria, Australien

Sydney

Address
La Trobe University,
Level 10, 11 York St

NSW 2000 Sydney, New South Wales, Australien

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium