Le Cordon Bleu Australia

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Gå med oss!

Ades i Paris 1895, har Le Cordon Bleu blivit den mest respekterade kulinariska, gästfrihet och turism skolan i världen. Våra kvalifikationer känd över hela världen.

Le Cordon Bleu Australia program är internationellt erkända och har utvecklats exklusivt av ledande experter. Med en examen från Le Cordon Bleu du ligga i framkant av kulinariska och gästfrihet kunskap. Vi vill kalla det ditt pass till världen.

Våra utbildningar

Le Cordon Bleu Australia erbjuder ett brett utbud av yrkes, grund- och forskarutbildning i kulinariska konst, gästfrihet, företagande och turism.

Alla våra program är utformade med input från industrin. De erbjuder en perfekt blandning av teoretisk och praktisk utbildning. Arbetsbaserad integrerat lärande är en integrerad del av alla program, kommer du att ha möjlighet att tillämpa dina kunskaper och färdigheter, och bygga din branschnätverk.

Fokus på karriärutveckling innebär att när du uppgraderar, är fullt utrustade med de kunskaper och personliga egenskaper för att lyckas i en snabbt växande industri.

Varför Australien?

Studenter väljer att studera i Australien på grund av dess underbart mångskiftande kultur, befolkning, klimat, geografi och historia. De väljer också Australien eftersom vi är ett av de bästa länderna i världen för studenter baserat på elevernas mix, överkomliga, livskvalitet och arbetsgivarverksamhet.

Le Cordon Bleu har en historia på nästan 25 år i Australien. Vi har levande, state-of-the art campus i Sydney, Melbourne, Adelaide och Perth.

Adelaide erbjuder en känsla av rymd och frihet. Det är en liten, avslappnad och mycket prisvärd stad med en mycket hyllad mat, vin, producera och konst kultur.

Melbourne är mycket kosmopolitisk och mångkulturell. Det har röstats den mest beboeliga staden i världen på grund av dess dynamiska livsstil och underbar mat och vin.

Perth har uncrowded stränder, färska skaldjur, varmt väder och överflöd av utrymme och djurliv. Det finns också en kosmopolitisk stad och cafékultur för att tillfredsställa varje aptit.

Sydney är en stad som aldrig sover. Med sin bakgrund av den magnifika Sydney Harbour, är det en juvel av stor skönhet. Sydney är ett mecka av fantastiska kultur, fritid, mat, vin och shoppingupplevelser.

Campus Platser - Leverans Partners

Adelaide, South Australia: TAFE SA Regency International Centrum för turism, gästfrihet och matstudier Days Road, Regency Park, South Australia.

Melbourne, Victoria: Holmesglen, Moorabbin Campus, 488 South Road, Moorabbin, Victoria 3189

Sydney, New South Wales: TAFE NSW, Northern Sydney Institute, Ryde College, 250 Blaxland Road, Ryde, New South Wales.

Perth, Western Australia: North Metropolitan TAFE, 16 Aberdeen Street, Northbridge, WA 6003

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se skolans Masterprogram » Se Advanced Diplomas » Se Certifikater » Se Diplom » Se Kandidatprogram »

Program

Skolan erbjuder också:

Magisterexamen

Master of International hospitality management

Campusstudier Heltid 2 år January 2019 Australien Adelaide

Sikta högt och positionera dig för en framgångsrik karriär på exekutiv nivå med denna one-of-a-kind forskarutbildningen. [+]

Master of International Hospitality Management

Sikta högt och positionera dig för en framgångsrik karriär på exekutiv nivå med denna one-of-a-kind forskarutbildningen.

Medan du studerar, omfamna arbetstillfällen att engagera, lära och forma din karriär väg med Le Cordon Bleu briljanta arbetsintegrerat lärande program, att hjälpa studenter att få yrkeserfarenhet, kunskaper och färdigheter i verkliga arbetsmiljöer.

Levereras på campus vid University of South Australia av fakulteten för School of Management, den Master of International Hospitality Management förmåner kraftigt från vår mångåriga partner samlade kompetens och branschkunskap.

Erbjuds i: Adelaide... [-]


Kontakt

Le Cordon Bleu Australia (Adelaide)

Adress, rad 1 Le Cordon Bleu Adelaide Days Road Regency Park ,
5010 Adelaide, South Australia, Australien
Hemsida https://www.cordonbleu.edu/adelaide/home/en
Telefonnummer +61 8 8348 3000

Le Cordon Bleu Australia (Melbourne)

Adress, rad 1 Le Cordon Bleu Melbourne 488 South Road Moorabbin , Victoria
3189 Melbourne, Victoria, Australien
Hemsida http://www.cordonbleu.edu/melbourne/home/en
Telefonnummer +61 3 9209 5938

Le Cordon Bleu Perth Institute

Adress, rad 1 Le Cordon Bleu Perth 16 Aberdeen Street
6000 Perth, Western Australia, Australien
Hemsida https://www.cordonbleu.edu/perth/home/en
Telefonnummer +61 1300 300 822

Le Cordon Bleu Australia (Sydney)

Adress, rad 1 Le Cordon Bleu Sydney 250 Blaxland Road Ryde , New South Wales
2112 Sydney, New South Wales, Australien
Hemsida http://www.cordonbleu.edu/sydney
Telefonnummer +61 1800 064 802