Macleay College

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Våra studenter och lärare är en kollektiv av kreativt inriktade individer som arbetar tillsammans för att utforska, inspirera och växa.

En modern läroplan som förbereder dig för den verkliga världen

Utformad i linje med industrins behov och förväntningar är våra kurser aktuella och relevanta. Lärare och studenter arbetar tillsammans för att överbrygga klyftan mellan teori och verklighet. Projektbaserat lärande och praktik ger våra studenter möjlighet att lära av att göra.

Lär dig från branschens bästa

Vi har samlat de bästa journalisterna, annonsörerna, medierna, företagen och marknadsföringen för att vägleda våra studenter till industrins framgång. Med ett brett spektrum av specialiseringar och erfarenheter ger våra lärare våra studenter en praktisk, verklig erfarenhet.

Våra studenter värdesätter våra lärare. Vi fick en betyg på 92,5% för undervisningskvaliteten i 2017 QILT-undersökningen, långt över det nationella genomsnittet på 81,5%.

Vårt praktikprogram

Alla våra kurser inkluderar en obligatorisk praktikplats. Vi stöder våra elever för att säkra en praktik inom sitt intresseområde eller specialisering. Detta utgör en kritisk aspekt för deras lärande. En praktikplats ger våra studenter värdefull arbetslivserfarenhet och möjlighet att visa för en potentiell arbetsgivare att de har vad som krävs.

Spelar för dina individuella styrkor

Vi tillgodoser individens unika intressen. Våra studenter spelar sina styrkor och vår kursstruktur ger möjlighet att skapa en individuell upplevelse. Vi betonar vikten av en tillväxtinriktning och utvecklar både akademiska och interpersonella färdigheter i en stödjande och intim miljö. Det är det som gör oss så annorlunda mot traditionella universitet.

Macleay-skillnaden

Jobb färdiga akademiker

Du lär dig genom att göra på Macleay. Peka affärsidéer till företagare, spela in en radioannons i studion eller skriva en historia i Newsroom. Vår läroplan är så praktisk och praktisk som du kan få.

De flesta av dina studier kommer att vara centrerade kring projektbaserad inlärning. Det innebär att du arbetar med autentiska verkliga projekt med dina kamrater i en kreativ inlärningsmiljö där alla har en röst och där alla kan bidra.

Våra lärare arbetar alla inom branschen inom deras kompetensområde. De tar senaste trenderna och insikterna till klassrummet varje dag för att du ska kunna jobba redo efter examen. Det betyder också att du kommer att dra nytta av deras branschnätverk. Många av våra lärare har introducerat eleverna till sina framtida arbetsgivare eller stödja anslutningar för att få akademiker ett steg närmare sin drömroll.

Positiv utbildning

Vi antar principerna och rutinerna för positiv utbildning vid Macleay. Vi lär eleverna hur man antar en tillväxtinriktning och utnyttjar deras styrkor.

Studenter utvecklar färdigheter som stödjer relationen utveckling, ökar personlig tillit, adoptera mindfulness och tacksamhet och uppmuntra en hälsosam livsstil.

Dessa kvaliteter hjälper dem att konstruktivt svara på utmaningar i sina studier och deras bredare personliga och arbetsliv. Detta gör det möjligt för individer att inse deras potential och blomstra.

3 dagars tidtabell

Oavsett vad du studerar, hålls klasser över 3 dagar varje vecka. Detta lämnar eleverna minst 2 reservdagar att studera eller arbeta.

Ett sunt arbete / lärande balans är en viktig del av livet på Macleay och det här är ett av de sätt vi uppnår. Vi förstår att det kan vara svårt att jonglera olika scheman och tider så att vi medvetet utformar tidtabellen så att du har gott om tid för livet utanför studien.

För ännu större flexibilitet har eleverna möjlighet att studera på deltid och ta kvällskurser (beroende på klassstorlekar).

Student stöd

Karriärrådgivning

Men du känner, vi är här för att hjälpa. En kvalificerad rådgivare är tillgänglig för studenter i vår campus i Sydney och Melbourne varje vecka. Studenter och personal kan boka ett privat och konfidentiellt möte gratis med vår rådgivare för de som behöver extra personlig och emotionellt stöd.

Academic Support

Studenter uppmanas att delta i fria workshops om studietips, referenser, uppsatsskrivning, sökning och forskning och rapportskrivning, som hålls regelbundet på campus.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se Diplom » Se Kandidatprogram »