Läs den officiella beskrivningen

RMIT är ett globalt universitet av teknik, design och företag.

En av Australiens ursprungliga tertiära institutioner, RMIT University har ett internationellt rykte för excellens inom yrkes- och yrkesutbildning, tillämpad forskning och engagemang i industrins och samhällets behov.

RMIT är världsledande inom konst och design; Arkitektur; Utbildning; Teknik; Utveckling; Datavetenskap och informationssystem; Företag och förvaltning; och kommunikations- och medievetenskap.

Vårt arv

RMIT grundades 1887 som Working Men's College med målet att föra utbildning till Melbournes arbetande folk.

Våra platser och faciliteter

Våra campus i Melbourne och Vietnam har prisbelönta byggnader och några av de mest tekniskt avancerade anläggningarna i världen.

Vår utbildning

RMIT gör skillnad för våra studerandes, vår personal och vårt samhälls liv genom våra utbildningsprogram.

Styrning och ledning

Lätt styrning och förvaltning är avgörande för att universitetets framgång och hållbarhet skall kunna säkerställas.

Våra högskolor

RMIT University erbjuder studieprogram i 17 skolor över tre akademiska högskolor.

Ett av Australiens ursprungliga utbildningsinstitutioner grundades 1887, RMIT University är nu nationens största tertiära institution med mer än 84 000 studenter, inklusive 13 000 på forskarnivå.

Våra rankningar

QS Rankings

RMIT har en 5-stjärnig QS-ranking för högkvalitativ utbildning.

15: e högsta rankade universitetet i Australien och 250: e i världen *

21: e i världen och 5: e i Australien bland universitet mindre än 50 år (2019 QS Top 50 Under 50 index)

40: e i världen för den internationella profilen för universitetets akademiska personal *

108: e i världen för arbetsgivarnas rykte (8: e i Australien och 3: e i Victoria) *

12: e i världen för konst och design (högst rankad i Australien) ^

22: e i världen för arkitektur och byggnadsmiljö (fjärde högsta i Australien) ^

95: e globalt för kandidatexamen (8: e i Australien) #

Bland världens 100 bästa universitet i ^:

 • Utbildning
 • Ingenjörsvetenskap (Civil och strukturell)
 • Teknik (elektriska och elektroniska)
 • Datavetenskap och informationssystem
 • Kommunikations- och medievetenskap
 • Utvecklings studier
 • Företags och Management Studies
 • Bokföring och finans

Bland världens främsta 150 universitet i ^:

 • Engineering (Chemical)
 • Engineering (Mekanisk, Flygteknik och Tillverkning)
 • Geografi
 • Samhällsvetenskap och ledning

* 2018-19 QS World University Rankings

^ 2019 QS World University Rankningar efter ämne

# 2019 QS Graduate Employability Rankings

QS rankningar är bland de mest inflytelserika och allmänt observerade internationella högskolans rankningar.

Andra rankningar

RMIT är rankad bland världens 400 största universiteter globalt i 2018 Academic Ranking of World Universities.

RMIT rankas också i 401-500-bandet i tidningarna Higher Education World University Rankings 2017-18 och 74: e i Asien-Stillahavsområdet.

RMIT rankas 268 i 2018 Leiden Ranking 4, rankningen av världens högsta forskningsintensiva universitet.

RMIT är 19: e i världen i Business of Fashion 2017 Global Fashion School Rankings och 9: e i BoF: s topp 10 Global Graduate Fashion Business Courses.

RMIT är 97: e globalt och 13: e i Asien-Stillahavsområdet i 2018 QS Global Executive MBA rankings; och rankades i världens topp 151-200 i 2018 QS Full-Time MBA.

RMIT rankas 33: e i Global Executive MBA Rankings och 19th globalt för Executive MBA-programmet i 2018 Global MBA Rankings ( CEO Magazine ).

Excellence in Research

Kvaliteten på RMITs forskningsarbete har godkänts av Australian Research Council.

I den senaste Excellence i Research for Australia-utvärderingen var RMIT betygsatt "långt över världsstandard" i 13 forskningsområden och "över världsstandard" inom ytterligare nio områden.

Vår forskning inom 11 vetenskapsområden (inklusive medicinsk vetenskap), teknik och tillämpad matematik, samt inom arkitektur och medier och kommunikation, rankades bland de bästa i världen.

Victorian International Education Awards

Vid den inledande Victorian International Education Awards mottog RMIT Premier Award för International Education Provider of the Year och priset för Excellence in International Education (University).

Alumni

Vårt alumni-community med mer än 300 000 sträcker sig över hela världen och inkluderar ledare som News Corporation CEO, Robert Thomson; BHP Billiton Chair, Jacques Nasser; multi-prisbelönt teoretisk fysiker, Dr Amanda Barnard; och tidigare Edinburgh International Festival Director, Sir Jonathan Mills AO.

Programmen undervisas på:
 • Engelska

Skolan erbjuder också:

Exekutiva kurser

RMIT - Royal Melbourne Institute of Technology

Detta program förbereder dig för ledarroll roller i förvaltning av teknik och teknik-baserade organisationer med ett program skräddarsydd för dina individuella behov. ... [+]

Översikt

Du kommer att utveckla kompetens och kompetens inom ett brett spektrum av teknikhanteringsmetoder.

Genom detta program får du viktiga styrkor som:

tänker strategiskthantera problem från en ny synvinkelutmanande etablerade metoder och normerutveckla innovativa tillvägagångssättförstå hur man hanterar en ständigt föränderlig teknikbasutveckla en systeminriktning till problem och / eller möjlighetsdefinition

Du kommer att bli utsatt för verkliga problem inom områdena:

risk och genomförbarhethantera innovationutveckla systemtänkande tillvägagångssättkvalitetshanteringmiljöledningssystemrenare produktionstrategisk planeringfinanshanteringprestationshanteringinternationella frågorteknikhanteringdetaljer... [-]
Australien Melbourne
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
Deltid
2 - 4 år
Campusstudier
Internet
Kombinerat online och på campus
Läs mer på svenska
RMIT - Royal Melbourne Institute of Technology

Få de IT-färdigheter du behöver, oavsett vad din programmeringsbakgrund. ... [+]

Din karriär inom informationsteknik

Med pågående IKT-kompetensbrist och efterfrågan på kandidater som växer år efter år kommer du att vara väl rustad för att säkra givande roller över hela världen, oavsett din tekniska specialisering.

Varför studera vid RMIT?

Med fortlöpande IT-kompetensbrist och jobbtillväxt behövs tekniskt kvalificerade medarbetare som aldrig tidigare. Välj en av våra IT-specialiseringar och kod din karriär för framgång.

Industrins fokuserade färdigheter inom viktiga områden inom IT

Programmet är utformat med branschpartners och ger dig grundläggande tekniska färdigheter skräddarsydda för ditt val av specialisering: stor datahantering, cloud computing, mobil databehandling, säkerhet, programvara arkitektur eller webbsystem och sökteknik.... [-]

Australien Melbourne
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
Deltid
2 - 4 hitta din juris doktor
Campusstudier
Läs mer på svenska
RMIT - Royal Melbourne Institute of Technology

Förbättra dina färdigheter för att framgångsrikt kunna leverera komplexa projekt inom många branscher. ... [+]

Översikt

Utveckla din karriär i projektledning med en kvalifikation som är efterfrågan på olika branscher.

RMIT: s Master of Project Management kommer att utrusta dig med management och ledarskap inom efterfrågan som är avgörande för företag inom alla branscher.

Programmet är utformat för yrkesverksamma som arbetar eller arbetar för att jobba inom projektledning. Det är särskilt relevant för yrkesverksamma som vill ta nästa steg i sin karriär.

Detta program betonar den praktiska tillämpningen av teori för att utveckla din förmåga att reagera på aktuella och framväxande problem och trender. Du kommer att kritiskt engagera dig i projektledningsteori och bästa praxisprinciper och utvärdera och genomföra projekthanteringsstrategier med hjälp av verkliga projektbaserade exempel.... [-]

Australien Melbourne
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
Deltid
2 - 4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
RMIT - Royal Melbourne Institute of Technology

Med datastyrda beslut nu en grundläggande del av affärsverksamheten, ger detta program dig plattformen för att vara en affärsberedd problemlösare. ... [+]

Översikt

Analytics är vetenskapen och konsten att analysera data för att fatta välinformerade beslut.

Det bygger på traditionen för statistik och verksamhetsforskning, som sammanför verktyg och expertis från datavetenskap, teknik och affärer.

Denna blandning av discipliner gör analytiken unik i sin förmåga att lösa kritiska verkliga problem. Du lär dig att använda data för att fatta välgrundade beslut som ger betydande bidrag till organisationernas framgång, vilket ger en givande och uppskattad karriärväg.

Programmet låter dig välja mellan ett brett utbud av valfria ämnen kombinerat med en stark kärna av statistik och verksamhetsforskning.

Med sju kärnkurser och nio valämnen innehåller programmet en hög grad av flexibilitet. Du kan specialisera dig inom datavetenskap, ekonomi, finans, logistik eller marknadsföring eller få en bredare förståelse för alla områden.... [-]

Australien Melbourne
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
Deltid
2 - 4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
RMIT - Royal Melbourne Institute of Technology

Med ett starkt fokus på idéledsat venturös designutforskning kommer RMITs arkitekturmästare att hjälpa dig att utveckla en sofistikerad förståelse för arkitektur, samtidi ... [+]

Översikt

RMIT Architecture har ett internationellt rykte för designkvalitet och leder vägen både i Australien och utomlands genom att producera akademiker som är innovationsdesignare.

Med ett starkt fokus på idéledsat venturös designutforskning kommer RMITs arkitekturmästare att hjälpa dig att utveckla en sofistikerad förståelse för arkitektur, samtidigt som du ger dig en mångsidig uppsättning av avancerade färdigheter och lärandeupplevelser.

Du fortsätter att utveckla kärnkompetensen för arkitektonisk design som lärs i graden till en avancerad nivå. Du kommer att förbättra din förståelse för arkitektur och designbaserad forskning, förvärva olika färdigheter, genomföra en mängd olika lärande erfarenheter och få en kritisk medvetenhet om ditt eget arbete.... [-]

Australien Melbourne
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
RMIT - Royal Melbourne Institute of Technology

Du kommer att utveckla tekniska och ledarskapsförmåga för att förbereda dig för utmanande positioner i näringsliv och statliga organisationer. Vårt program producerar eti ... [+]

Översikt

Ta din karriär till nästa nivå

Få avancerad IT-kunskap och lär dig hur du skapar framgångsrika affärsinformationssystemlösningar.

Varför studera företagsinformationsteknik?

Du kommer att utveckla tekniska och ledarskapsförmåga för att förbereda dig för utmanande positioner i näringsliv och statliga organisationer. Vårt program producerar etiskt och socialt ansvarsfullt professionellt redo att innovera och leda i den förändrade affärsmiljön.

Förbättra dina färdigheter

Genom kombinationen av affärs- och IT-studier är detta program utformat för att producera etiskt och socialt ansvarsfulla yrkesverksamma som kan dra nytta av teknisk och ledarskapsförmåga, effektiv kommunikationsförmåga, innovativ yrkesmässig praxis och strategisk och organisatorisk kompetens.... [-]

Australien Melbourne
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
Deltid
18 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
RMIT - Royal Melbourne Institute of Technology

Oavsett om du letar efter en karriärbyte eller vill ha en djupare förståelse för kärnverksamhetsfunktioner, är detta masterprogram utformat med utvecklande globala arbets ... [+]

Översikt

Din karriär efter en Master of Commerce

Oavsett om du letar efter en karriärbyte eller vill ha en djupare förståelse för kärnverksamhetsfunktioner, är detta masterprogram utformat med utvecklande globala arbetsplatser i åtanke.

Varför studera handel?

RMIT är rankad bland de 100 bästa institutionerna i världen för undervisning i affärs- och förvaltningsprogram. Att studera en Master of Commerce genom RMIT erbjuder följande fördelar:

Förduga din karriär

RMIT: s handelsman är utformad för att överbrygga klyftan mellan klassrummet och arbetsplatsen genom att utrusta akademiker med de färdigheter som krävs för att utmärka sig på högnivå ledande och konsulterande roller överallt i världen. Ta nästa steg i din karriär genom att utveckla de färdigheter som behövs för att utmärka sig i ledarrollerna inom din valda bransch.... [-]

Australien Melbourne
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
Deltid
18 månader
Campusstudier
Internet
Läs mer på svenska
RMIT - Royal Melbourne Institute of Technology

Master of Cyber Security ger dig den kompetens som krävs för en alltmer sammanhängande värld, där informationssäkerhet är kritisk. ... [+]

Översikt

Master of Cyber Security ger dig den kompetens som krävs för en alltmer sammanhängande värld, där informationssäkerhet är kritisk.

Programmet syftar till att utrusta dig med de matematiska, tekniska och affärsmässiga verktygen för att säkra en organisations informationssystem.

Cybersäkerhet är ett viktigt ansvar för organisationer av alla storlekar och i dagens nätverk är det viktigare än någonsin.

Från den senaste internetmask till identitetsstöld är fara inte mer än ett klick bort.

Du kommer att lära dig om lokal säkerhet (LAN), kryptering, Advanced Encryption Standard, RSA, smartcards, biometrics, etisk hacking och riskhantering av informationssystem.... [-]

Australien Melbourne
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
RMIT - Royal Melbourne Institute of Technology

Bli ledare och innovatör inom landskapsarkitektur med denna prisbelönta kursen. ... [+]

Översikt

Landskapsarkitektur är en designdisciplin som fungerar över en rad kreativa idéer, levande system, fysiska material och framtida möjligheter. Det handlar om att förutse, undersöka och föreslå bättre sätt att leva i en komplex och snabbt föränderlig värld.

RMIT erbjuder en utmärkt professionell utbildning, Master of Landscape Architecture-programmet är ackrediterat av Australian Institute of Landscape Architects (AILA). Programmet är erkänt som en världsklass anläggning för att främja designkunskap, kritiskt tänkande och designförespråkande genom innovativ undervisning och forskning.

RMITs Master of Landscape Architecture kommer att utrusta dig för att bli ledande och innovatör inom landskapsarkitektur.... [-]

Australien Melbourne
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
RMIT - Royal Melbourne Institute of Technology

Ta din karriär till nästa nivå! Genom att studera MPA gör du en långsiktig investering i din karriärutveckling och utvecklingen av redovisningsprofessionen globalt. ... [+]

Översikt

Ta din karriär till nästa nivå

Genom att studera MPA gör du en långsiktig investering i din karriärutveckling och utvecklingen av redovisningsprofessionen globalt.

Varför studera professionell redovisning?

RMIT: s kandidatexamen för professionell redovisning är främst avsedd för studenter från icke-redovisande bakgrunder som vill utveckla en förståelse för de tekniska och sociala dimensionerna i redovisning och verksamhet.

Förbättra dina färdigheter International Federation of Accountants (IFAC), CPA Australia och Chartered Accountants Australia och Nya Zeeland har hjälpt till att utforma RMIT: s professionella bokföringsprogram för att säkerställa att vi går i takt med de framtida behoven hos yrkesorganisationer och arbetsgivare.Förbättra dina karriärval MPA tillhandahåller en bred redovisnings- och affärskvalifikation för en karriär inom många branscher och sektorer. Den är utformad för kandidater från någon disciplin som överväger en karriär för redovisning för första gången, vilket ger många möjligheter till industriell, praktisk lärande.Nätverk med likasinnade proffs Om du idag befinner dig i en roll som kräver redovisningskunskap, får vi dig snabbt med de senaste branschpraxis och standarder. Om du funderar på att gå ut på egen hand, kommer Business Skills för Start-Up's elective hjälpa dig att lägga din bästa fot framåt.... [-]
Australien Melbourne
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
18 - 24 månader
Campusstudier
Internet
Läs mer på svenska
Address
124 La Trobe Street
3000 Melbourne, Victoria, Australien