Southern Cross Education Institute

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Southern Cross Education Institute är stolta att kunna erbjuda både våra lokala Melbourne studenter och internationella studenter från hela världen de bästa möjligheter som finns för att säkerställa alla få den ultimata upplevelsen att få den kompetens de söker.

Oavsett om den studerande studerar ett certifikat kurs eller en Advanced Diploma kurs, vår Institute kombinerar en rolig interaktiv atmosfär kompletterad med en energisk undervisningsmetod. All utbildning innehåller en på en individuell strategi för att möta de behov och kompetensnivå för den studerande. Vårt kursutbud är omfattande med nya kurser läggs ofta. Korta seminarier och kurser certifikat såsom första hjälpen levereras ofta för lokala studenter, företag och familjemedlemmar som vill bredda sina kunskaper när tiden är begränsad.

Alla elever upplever en avslappnad inlärningsmiljö på alla våra campus. Våra utomeuropeiska elev besökarna kommer inte bara att ta hem en australisk som erkänns i hela världen, men också uppleva mångfalden Australien har att erbjuda. Från den magnifika natursköna häpnad Australien har att erbjuda ända fram till den stora samling av arbetsförmedling möjligheter du har när din examen är klar, är Southern Cross Education Institute rätt val. Olika människor, olika lärande och olika leverans kommer att säkerställa din framgång.

Platser

Melbourne

Address
Melbourne City Campus,
155-161 Boundary Road

VIC 3051 Melbourne, Victoria, Australien

Adelaide

Address
Adelaide Campus,
Level2 14-16 Grote Street

SA 5000 Adelaide, södra Australien, Australien

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium