The University of Melbourne - Online

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Positiva, sammanhängande, givande upplevelser

Här vid University of Melbourne har vi skapat en samling specialkurser för att uppmuntra de bästa sinnena att utforska, utmana sig själva och avancera. Vi är passionerade och motiverade att leverera detta, och så har vi avsiktligt utformat och skapat kurser som erbjuder högkvalitativ utbildning och ger exceptionella lärupplevelser, 100% online. Genom att studera vid University of Melbourne lär du dig från branschexperter och ledande akademiker, med omfattande bakgrund i forskning, och interagerar med studenter från hela världen genom ett berikande och anslutet virtuellt samhälle.

University of Melbourne har ett utmärkt rykte för excellens inom undervisning och forskning. Detta engagemang för excellens har sett att universitetet sätter samman de ljusaste sinnena för att omdefiniera bästa praxis i online-utbildning för att leverera oöverträffad kvalitetsutbildning, 100% online, till studenter över hela världen.

Att forma denna erfarenhet är vårt expertlärande designteam, som arbetar tillsammans med akademiker med hjälp av en kombination av verktyg och tekniker som drivs genom innovativ teknik, tillsammans med ett dedikerat supportteam för att ge varje elev den bästa upplevelsen.

100% online, relevant och stöds.

Progressiva, nisch och oöverträffade kurser för dem som vill avancera i sin karriär, uppfinna sig själva eller vara ledande inom sitt område.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se Diplom - Lawstudies » Se Graduate Certificates » Se Certifikater » Se Kurser » Se Magisterexamen - OnlineStudies » Se Diplom - HealthcareStudies » Se Certificates » Se Magisterexamen - HealthcareStudies » Se LLM »

Kontakt
Besöksadress
Australia Online, AU
Sociala medier