Läs den officiella beskrivningen

Få insikt i vad livet verkligen tycker om vid UWA och lär dig vad våra studenter tycker om mest.

Vi är stolta över att ranka först i västra Australien och placera i de 100 bästa universiteten globalt.

5 stjärnor för student:

 • Lärarförhållande och studentbehov (GUG 2018)
 • Sju av våra ämnen rankas i världens topp 50 (QS 2018)
 • Räknat 91: a i topp 100 universiteten runt om i världen (ARWU 2017)

Levande studentupplevelse

Intill Swan River är vår Perth campus bland de mest pittoreska i Australien med ikoniska sandsten byggnader som sitter bland kulturarvslistorna. Vi är bara 10 minuter från Perths främsta shopping- och affärsdistrikt och nära många av stadens fantastiska stränder.

På campus har du en rad viktiga bekvämligheter att njuta av, inklusive caféer, bibliotek, bokhandlar, ett pulserande kulturområde och ton klubbar och samhällen att delta och uppleva studentlivet till fullo. Vårt stödjande studentgilde betyder att du kan prova din hand på volontärarbete, få oberoende råd på en rad frågor eller delta i en av de många olika händelserna på och utanför campus.

Innovativ kursstruktur

Oavsett vilka mål du kan ha skapar en UWA-grad en värld av möjligheter. Omkring 40 procent av dagens jobb kommer inte att finnas inom 20 år (CEDA, 2015), så vi tror på bättre förberedelser för framtida karriärer.

Vår innovativa kursstruktur är den enda i sitt slag i WA och bygger på en global modell. Det innebär att du kan driva dina intressen och maximera dina karriärmöjligheter samtidigt. Denna flexibilitet ställer dig ifrån publiken och är nyckeln till framtidsbekämpning av din karriär.

Rankningar och betyg

Vi fick femstjärniga rankningar i studenters efterfrågan och student: personalförhållande i Good Universities Guide 2018. UWA rankas först i västra Australien och är internationellt erkänt som topp 100-universitet. Sju av våra ämnesområden är rankade i världens 50 bästa, enligt QS World University Rankings efter ämne 2018.

 • Jordbruk och skogsbruk
 • Anatomi och fysiologi (13: e)
 • Civil- och strukturteknik
 • Jord- och marinvetenskap
 • Mineral och gruvteknik (11: e)
 • Scenkonst
 • Sportrelaterade ämnen

Graduate resultat

Din UWA-grad är en investering i din framtid. Våra utexaminerade överstiger normalt de nationella genomsnittliga startlönerna och statliga utbildningsantalet. Vi firar starka branschpartnerskap och erbjuder dig praktiska, verkliga erfarenheter utöver värdefulla professionella nätverksmöjligheter. Denna praktiska inlärningsmetod är högt värderad av arbetsgivare och säkerställer att du är karriärklar. Våra alumner fortsätter att inspirera och ge positiva konsekvenser för samhället.

Förändra världen genom forskning

Som ett forskningsintensivt universitet ingår vi i gruppen av åtta (en koalition av toppforskningsuniversiteter i landet) och en av endast två australiensiska medlemmar i Worldwide Universities Network. Vi är också en grundare i Matariki-nätverket av högkvalitativa, forskningsintensiva universitet med ett särskilt fokus på studentupplevelse.

Under åren har vi fortsatt att locka till sig högkaliber, globalt erkända personal, forskare och studenter, inklusive vår Nobelpristagare, professor Barry Marshall, och vi tar årligen cirka 80 procent av all forskningsfinansiering till WA-universitet.

Programmen undervisas på:
 • Engelska

Skolan erbjuder också:

Exekutiva kurser

The University of Western Australia

Du kommer att förvärva en omfattande färdighetsuppsättning som förbereder dig för anställning eller marknadsföring över olja och gasindustrin. Kursen är utformad i samarb ... [+]

Du kommer att förvärva en omfattande färdighetsuppsättning som förbereder dig för anställning eller marknadsföring över olja och gasindustrin. Kursen är utformad i samarbete med UWAs industripartner och synkroniseras med globala energitrender, med fokus på naturgasutvinning och flytande naturgas (LNG) -produktion. Kursen levererar både tekniska fundament och erfarenhet av branschledande ingenjörsprogramvara (inklusive Eclipse / Petrel, OLGA, Multiflash och HYSYS).

Om kursenDu kommer att utveckla yrkeskunskaper inom en rad viktiga områden, inklusive petroleumsteknik, gasekonomi, investeringsstrategier och skulder, arbetsflödesbegrepp och aktuell produktion och bearbetningsteknik. Speciellt fokuseras på naturgas och både dess utvinning och efterföljande omvandling till flytande naturgas (LNG). Affärsorienterade enheter kommer att omfatta principerna för projektplanering och projektledning inom ledningsområdet för olje- och gasindustrin. Du kommer också att producera en mängd olika skriftliga tekniska rapporter och företagsförslag och delta i gruppprojekt, inklusive ett unikt utvecklingsprojekt för kolväten. Under dina studier kommer du att dra nytta av nära samverkan med våra ledande akademiker och deras länkar till industrin.Kursstrukturen detaljer... [-]
Australien Crawley
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
1 - 2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
The University of Western Australia

Specialisera sig i en av åtta tekniska discipliner i civilingenjörsexamen och bli en professionell ackrediterad ingenjör som är mycket eftertraktad av branschen. ... [+]

Specialisera sig i en av åtta tekniska discipliner i civilingenjörsexamen och bli en professionell ackrediterad ingenjör som är mycket eftertraktad av branschen.

Denna kurs har utvecklats i samråd med industrin för att utrusta dig med avancerad teknisk expertis, kritiskt tänkande och yrkeskunskap som krävs för att vara konkurrenskraftig i en global arbetsstyrka. Fokusera på ditt valda teknikområde för att förbättra dina karriärmöjligheter. Till exempel kan studenter som är intresserade av en karriär inom olje- och gasindustrin välja att specialisera sig inom kemoteknik, civilingenjör, elteknik eller maskinteknik. Genom att välja den disciplin som mest intresserar dig, kommer du inte bara att få en djup förståelse för disciplinen från ett helhetsperspektiv men genomföra enheter som är relevanta för ditt intresseområde. Civilingenjörsexamen är vägen till en yrkesexamen för dem som har studerat Engineering Science-huvudet i UWA Engineering Direct Pathway .... [-]

Australien Crawley
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
2 - 3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
The University of Western Australia

Kursen ger sina studenter med nödvändig kunskap och färdigheter för att förklara och tillämpa lämpliga IT-metoder för att hjälpa en individ eller organisation att uppnå s ... [+]

Översikt

Kursen ger sina studenter med nödvändig kunskap och färdigheter för att förklara och tillämpa lämpliga IT-metoder för att hjälpa en individ eller organisation att uppnå sina mål och mål. Du lär dig också att uppskatta de vetenskapliga grunderna som IT bygger på och att förutse den förändrade riktningen av IT och utvärdera och kommunicera effektiviteten hos ny teknik.

Om kursen

Kursen har en stark tonvikt på tillämpningen av samtida och framväxande teknologier, bland annat moln och högpresterande datorer, smidig webbutveckling och design och hantering av mjukvaruprojekt.

Du utvecklar dataprogram i ett antal samtida skriptspråk och programmeringsspråk och tillämpar logiska och kritiska tänkande färdigheter för att utnyttja befintlig teknik för att hantera och analysera stora dataset.... [-]

Australien Crawley
Januari 2020
Engelska
Campusstudier
Läs mer på svenska
The University of Western Australia

Få färdigheter att ta itu med stora datautmaningar och tävla i det digitala riket. ... [+]

Ett snabbt växande fält som inte visar något tecken på att sakta ner. Stora data och analyser driver nu och informerar strategiskt beslutsfattande och innovation om det rör sig om ingenjörs, ekonomi, hälsa eller andra yrkesområden. Utmaningen för organisationer runt om i världen är hur man utnyttjar allt större datamängder som tillgång.

Master of Computer Science ger eleverna kunskaper och färdigheter för att förstå och tillämpa lämpliga analysmetoder för att förändra hur en organisation uppnår sina mål, för att effektivt hantera stora datahanteringsuppgifter, att behärska de statistiska och maskinlärande grundvalarna på vilken dataanalys är byggt, och att utvärdera och kommunicera effektiviteten av ny teknik.... [-]

Australien Crawley
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
18 - 24 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
The University of Western Australia

Förbättra dina kunskaper och färdigheter för en framtid inom det snabbt utvecklade området för jordbruksvetenskap med specialisering av antingen lantbruksekonomi, avels- ... [+]

Förbättra dina kunskaper och färdigheter för en framtid inom det snabbt utvecklade området för jordbruksvetenskap med specialisering av antingen lantbruksekonomi, avels- och boskapsuppfödningssystem, genetik och avel eller markvetenskap och växtnäring .

Utmaningarna av en snabbt växande befolkning och begränsningarna av mark och färskvatten påverkar allt jordbrukets möjligheter att möta efterfrågan på mat, fiber och bränsle.

Jordbruksvetenskap ger forskning, teknik och information för jordbruksindustrins hållbara, lönsamma och etiska utveckling.

Om kursenVärldspopulationer och ekonomier ökar deras krav på mat och fiber. Jordbrukssystemen är under tryck för att möta miljömässiga, sociala och ekonomiska mål. För att upprätthålla eller öka produktionsnivåer krävs en förståelse för de komplexa faktorer som formar jordbrukssystem. Kursen förbereder dig med de kunskaper och färdigheter du behöver för en framtid i det snabbt utvecklade området för jordbruksvetenskap.Kursstrukturen detaljer... [-]
Australien Crawley
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
2 hitta din juris doktor
Campusstudier
Läs mer på svenska
The University of Western Australia

Den här specialiserade masterkursen täcker ett brett utbud av tillämpade ekonomiämnen, vilket leder till karriär inom företagsbank och finans, aktiemarknadshandel, försäk ... [+]

Den här specialiserade masterkursen täcker ett brett utbud av tillämpade ekonomiämnen, vilket leder till karriär inom företagsbank och finans, aktiemarknadshandel, försäkring, investeringshantering och andra tillämpningsområden. Du kommer att studera under ledning av erfarna finanssekreterare, inklusive professorer som har tjänstgjort på Commonwealth Government Superannuation Roundtable, fungerat som expertvittnen i rättsfall och utvecklat ett Equity Preference Index i samarbete med koloniala första staten.

Om kursenMaster of Applied Finance är en praktisk kurs utformad både för akademiker som redan arbetar inom finanssektorn, liksom de med en icke-finansiell bakgrund som vill flytta in i finansområdet. Kursprogrammet kompletterar programmet CFA (Chartered Financial Analyst), med ämnen som riskhantering, kapitalmarknader och internationell finansiering. Kandidater som förbereder sig för CFA-kvalifikationer uppmanas att anmäla sig till Master of Applied Finance som en förberedande kurs.Kursstrukturen detaljer... [-]
Australien Crawley
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
The University of Western Australia

Mästaren av Arkitektur (Design) är ett program av oberoende, övervakad forskning som leder till att en utställning av arkitektonisk design presenteras som motsvarar den s ... [+]

Mästaren av Arkitektur (Design) är ett program av oberoende, övervakad forskning som leder till att en utställning av arkitektonisk design presenteras som motsvarar den schematiska utformningen av en byggnad med stor kulturell betydelse.

Studenter i denna kurs genomför ett program för oberoende, övervakad forskning. Bedömningen är baserad på en utställning av sitt arbete.

Startdatum

Efter överenskommelse med sina handledare kan eleverna börja när som helst under hela året, förutom december

Veckovis kontakttid

Heltidsstudenter förväntas spendera minst 30 timmar per vecka på sin forskning under hela året. Deltidsstuderande förväntas spendera minst 15 timmar i veckan på sin forskning under hela året.FörkunskapskravKvalifikationer som motsvarar en bachelor i arkitektur med minst övre andra klassens heder och tillräcklig arkitektonisk design erfarenhet för att tillfredsställa skolan för arkitektur, landskap och visuell konst och forskarskolan att sökanden har tillräcklig kompetens för att slutföra kursenEngelska kompetens... [-]
Australien Crawley
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
The University of Western Australia

Business Information and Logistics Management blandar studier i informationssystem, management science och beslutsstödssystem, vilket gör det möjligt för studenter att un ... [+]

Business Information and Logistics Management blandar studier i informationssystem, management science och beslutsstödssystem, vilket gör det möjligt för studenter att undersöka en rad olika kritiska frågor i näringslivet.

Vill du bygga dina färdigheter i projektledning och fokusera på att förbättra kvalitet, arbetsflödeshantering, processer och system?

Master of Business Information och Logistics Management på UWA Business School kommer att utveckla och utöka dina kunskaper för att hantera IT-infrastrukturprojekt, bestämma företagsystemkrav, analysera organisationsdata för affärsinformation, leda informationssystemstrategier, hantera försörjningskedjor och tillämpa nya teknologier över hela företaget. Ett viktigt fokus i Master of Business Information och Logistics Management utvecklar din förmåga att arbeta med IT-team för att förbättra verksamheten. Till exempel i Enterprise Information Systems-enheten lär du dig att:... [-]

Australien Crawley
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
18 - 24 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
The University of Western Australia

En handelsman från den internationellt ackrediterade UWA Business School kan öka dina sysselsättningsmöjligheter runt om i världen. Våra världsklass akademiker och ledand ... [+]

En handelsman från den internationellt ackrediterade UWA Business School kan öka dina sysselsättningsmöjligheter runt om i världen.

Våra världsklass akademiker och ledande branschpartners kommer att se till att du är utsatt för den senaste teorin och praktiken. Utöver detta får du möjlighet att delta i extracurricular aktiviteter - från karriärmässor och nätverkshändelser, genom att gå med i studentgrupper och delta i professionella utvecklingsworkshops och gästföreläsningar från ledande befattningshavare.

Om kursenHandelshögskolan är idealisk för nyutbildade studenter som vill utveckla den ytterligare kompetensen för att driva karriär i näringslivet. Det passar både kandidater med en icke-ekonomisk examen som söker en doktorandkvalificering i näringslivet, liksom till affärskandidater som vill lägga till nya områden av specialisering till deras kompetens. Studenter kompletterar kärnenheter inom etik, ekonomi, ekonomisk redovisning, globala affärer, ledning och marknadsföring. Dessutom ger handelskandidaten dig möjligheten att specialisera sig på: - Bokföring - Företagsinformation och Logistikhantering - Ekonomien - Sysselsättningsrelationer - Finans - Personalavdelning - Förvaltning - Marknadsföring Den flexibla kursstrukturen ger dig valet av att kombinera två specialiseringar, genomföra mer omfattande studier i en specialisering, eller kombinera en specialisering med en rad valfria ämnen från de andra specialiseringarna. Karriärmöjligheterna är stora och beror på ditt val av specialisering. Den flexibla strukturen gör att du kan utforma kursen för att passa dina karriärintressen.Kursstrukturen detaljer... [-]
Australien Crawley
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
18 - 24 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
The University of Western Australia

Studera en mastergrad i miljövetenskap och utnyttja UWA: s långa historia av tvärvetenskaplig forskning kring en mängd olika miljösystem och dess unika erfarenhet av att ... [+]

Översikt

Studera en mastergrad i miljövetenskap och utnyttja UWA: s långa historia av tvärvetenskaplig forskning kring en mängd olika miljösystem och dess unika erfarenhet av att identifiera långsiktiga ekonomiska och planeringsbaserade lösningar som bygger på en strikt förståelse av miljöprocesser.

Om kursen

Miljöforskare bedömer effekterna av mänsklig verksamhet och utvecklar vetenskapliga, riskbaserade lösningar för att säkerställa en hållbar global miljö. Ett tvärvetenskapligt förhållningssätt till problemlösning är viktigt på detta område, vilket innebär att både biologiska och jordvetenskapliga studier och studier inom miljöplanering och förvaltning ingår. Kursen förbereder dig att hantera frågor som klimatförändringar, växthusgasutsläpp och vattenhantering.... [-]

Australien Crawley
Januari 2020
Engelska
Campusstudier
Läs mer på svenska
The University of Western Australia

Marknadsföring fokuserar på att skapa och behålla kunder genom att hitta, kommunicera och behålla den konkurrensfördel som gör ett företag riktigt framgångsrikt. Ämnen so ... [+]

Översikt

Marknadsföring fokuserar på att skapa och behålla kunder genom att hitta, kommunicera och behålla den konkurrensfördel som gör ett företag riktigt framgångsrikt. Ämnen som omfattas av marknadsföring omfattar reklam, företagsstrategi, konkurrensanalys och värdeskapande.

Befälhavaren på marknadsföring passar både för yrkesverksamma inom marknadsföring och relaterade områden, liksom de som vill flytta in i fältet.

Om kursen

Marknadsföring studenter på UWA har möjlighet att genomföra projekt för verkliga organisationer och har tidigare arbetat med företag inklusive Coles, Google, Microsoft, Rio Tinto, Turism WA, Transperth och Westpac.

Med klasser som är tillgängliga under dagen och på kvällen är den här kursen lämplig för både den upptagna professionella och heltidsstuderande.... [-]

Australien Crawley
Januari 2020
Engelska
Campusstudier
Läs mer på svenska
The University of Western Australia

Kursen handlar om att förstå världen runt oss på sin mest grundläggande nivå. Kunskapen som genereras genom fysikstudier är också drivkraften bakom de flesta nya teknolog ... [+]

Kursen handlar om att förstå världen runt oss på sin mest grundläggande nivå. Kunskapen som genereras genom fysikstudier är också drivkraften bakom de flesta nya teknologier, från radorer till lasrar, från transistorer till kvantdatorer, och från elektronmikroskop till avancerade medicinska bildskannrar.

Om kursenDu kommer att utveckla en kombination av högteknologiska, analytiska och problemlösande färdigheter som är högt värderade av industrin och de offentliga arbetsgivarna. Master of Physics kan genomföras i ett av följande:Astronomi och astrofysik (astronomiteknik, astrostatistik, galaktisk dynamik, kompakta föremål, astrofysiska chocker, plasma astrofysik, rymdelektrodynamik och astrofysik med hög energi)Computational Physics (numeriska metoder, högpresterande databehandling, grafisk bearbetningsenhet (GPU) programmering och metoder för beräkningsfysik)Experimentell fysik (dataanalys och metoder för experimentell fysik)Medicinsk fysik (idrifttagning, kalibrering, säker drift och underhåll av dessa medicinska system som hjälper till att diagnostisera och behandla tusentals människor varje år)Teoretisk fysik (disciplinspecifik kunskap vid gränserna för modern fysik).Kursstrukturen detaljer... [-]
Australien Crawley
Januari 2020
Engelska
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
The University of Western Australia

Befälhavaren av professionell redovisning kommer att ge dig utbildning i de tekniska aspekterna vid utarbetandet av bokföringsdata; utveckla dina färdigheter i tillämpnin ... [+]

Befälhavaren av professionell redovisning kommer att ge dig utbildning i de tekniska aspekterna vid utarbetandet av bokföringsdata; utveckla dina färdigheter i tillämpningen av bokföringsinformation för att lösa problem och fatta beslut och utveckla dina kunskaper och färdigheter i relaterade professionella discipliner som ekonomi, beskattning, revision och ledning.

Denna kurs ger möjlighet för akademiker att erhålla en kvalifikation som erkänns av professionella redovisningsorgan och det bredare näringslivet.

Redovisning vid UWA

UWA är rankad bland de 100 bästa universiteten i världen för redovisning (QS 2014) UWA: s Master of Professional Accounting är ackrediterad av Chartered Accountants Australien och Nya Zeeland, CPA Australia, och Institute of Public Accountants UWAs emeritusprofessor Philip Brown har ett stipendium som hedras till hans ära av Accounting and Finance Association of Australia och New Zealand... [-]

Australien Crawley
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
18 - 24 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
The University of Western Australia

Master of Public Policy kommer att ge dig en tvärvetenskaplig förståelse för regeringens roll i ekonomisk aktivitet och beslutsfattande av den offentliga politiken. Kurse ... [+]

Översikt

Master of Public Policy kommer att ge dig en tvärvetenskaplig förståelse för regeringens roll i ekonomisk aktivitet och beslutsfattande av den offentliga politiken. Kursen fokuserar på hur regeringen interagerar med ekonomin och samhället. Ämnen är: ekonomisk tillväxt, stabilitet, beskattning, infrastruktur, lagstiftning, hälsa, försvar, utbildning och social trygghet. Den integrerar teori och praktik för att förbättra kunskap och praktiska färdigheter som gör det möjligt för dig att reagera proaktivt och strategiskt till offentliga, ekonomiska och sociala behov. Du kan välja att slutföra specialiseringar inom ekonomi eller offentlig förvaltning och styrning eller båda.... [-]

Australien Crawley
Januari 2020
Engelska
Campusstudier
Läs mer på svenska

The University of Western Australia