The University of Western Australia

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Få insikt i vad livet verkligen tycker om vid UWA och lär dig vad våra studenter tycker om mest.

Vi är stolta över att ranka först i västra Australien och placera i de 100 bästa universiteten globalt.

5 stjärnor för student:

  • Lärarförhållande och studentbehov (GUG 2018)
  • Sju av våra ämnen rankas i världens topp 50 (QS 2018)
  • Räknat 91: a i topp 100 universiteten runt om i världen (ARWU 2017)

Levande studentupplevelse

Intill Swan River är vår Perth campus bland de mest pittoreska i Australien med ikoniska sandsten byggnader som sitter bland kulturarvslistorna. Vi är bara 10 minuter från Perths främsta shopping- och affärsdistrikt och nära många av stadens fantastiska stränder.

På campus har du en rad viktiga bekvämligheter att njuta av, inklusive caféer, bibliotek, bokhandlar, ett pulserande kulturområde och ton klubbar och samhällen att delta och uppleva studentlivet till fullo. Vårt stödjande studentgilde betyder att du kan prova din hand på volontärarbete, få oberoende råd på en rad frågor eller delta i en av de många olika händelserna på och utanför campus.

Innovativ kursstruktur

Oavsett vilka mål du kan ha skapar en UWA-grad en värld av möjligheter. Omkring 40 procent av dagens jobb kommer inte att finnas inom 20 år (CEDA, 2015), så vi tror på bättre förberedelser för framtida karriärer.

Vår innovativa kursstruktur är den enda i sitt slag i WA och bygger på en global modell. Det innebär att du kan driva dina intressen och maximera dina karriärmöjligheter samtidigt. Denna flexibilitet ställer dig ifrån publiken och är nyckeln till framtidsbekämpning av din karriär.

Rankningar och betyg

Vi fick femstjärniga rankningar i studenters efterfrågan och student: personalförhållande i Good Universities Guide 2018. UWA rankas först i västra Australien och är internationellt erkänt som topp 100-universitet. Sju av våra ämnesområden är rankade i världens 50 bästa, enligt QS World University Rankings efter ämne 2018.

  • Jordbruk och skogsbruk
  • Anatomi och fysiologi (13: e)
  • Civil- och strukturteknik
  • Jord- och marinvetenskap
  • Mineral och gruvteknik (11: e)
  • Scenkonst
  • Sportrelaterade ämnen

Graduate resultat

Din UWA-grad är en investering i din framtid. Våra utexaminerade överstiger normalt de nationella genomsnittliga startlönerna och statliga utbildningsantalet. Vi firar starka branschpartnerskap och erbjuder dig praktiska, verkliga erfarenheter utöver värdefulla professionella nätverksmöjligheter. Denna praktiska inlärningsmetod är högt värderad av arbetsgivare och säkerställer att du är karriärklar. Våra alumner fortsätter att inspirera och ge positiva konsekvenser för samhället.

Förändra världen genom forskning

Som ett forskningsintensivt universitet ingår vi i gruppen av åtta (en koalition av toppforskningsuniversiteter i landet) och en av endast två australiensiska medlemmar i Worldwide Universities Network. Vi är också en grundare i Matariki-nätverket av högkvalitativa, forskningsintensiva universitet med ett särskilt fokus på studentupplevelse.

Under åren har vi fortsatt att locka till sig högkaliber, globalt erkända personal, forskare och studenter, inklusive vår Nobelpristagare, professor Barry Marshall, och vi tar årligen cirka 80 procent av all forskningsfinansiering till WA-universitet.

Platser

Crawley

Address
Stirling Highway, 35
6009 Crawley, västra Australien, Australien

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium