Läs den officiella beskrivningen

Tänker du studera i Australien? University of Southern Queensland (USQ) stolt över att erbjuda det bästa stödet som är möjligt för att hjälpa dig att nå dina studier och karriärmål. USQ-studenter njuter av små klassstorlekar, samverkande inlärningsutrymmen och en rad supporttjänster för att förbättra din studieupplevelse. Med studenter från mer än 80 länder och internationellt ackrediterade grader och program kan du välja att studera på campus, extern eller online.

Om oss

University of Southern Queensland är ett dynamiskt universitet dedikerade till att tillhandahålla kvalitativa grader och program i en flexibel och stödjande miljö. På över 50 år har USQ blivit en framstående undervisnings- och forskningsinstitution, som tillhandahåller utbildning över hela världen från tre regionala platser: Toowoomba, Springfield och Ipswich. Vi har också ett uppdragscentrum beläget i Stanthorpe.
Våra studenter lärs av lärare som är ledare inom sina områden, som, liksom våra program, håller sig uppdaterade med branschens ständigt föränderliga ansikte. Vi är stolta över att vara nr 1 i Queensland för akademiker i heltidsarbete (Graduate Destinations Survey, 2014-2016). Oavsett om våra studenter studerar online eller på campus är vårt fokus att ge dem personligt stöd.
Varje elev har tillgång till USQs Student Relations Officers (SROs) som kan stödja dem genom sin inlärningsresa.

Kurser

De program som erbjuds på USQ är utformade för att förbereda industriländer, internationellt erkända och kvalificerade akademiker. Vid USQ kan du studera på examens-, grund-, forskar- och forskningsnivå. Du kan också dra nytta av våra professionella utvecklingskurser, Pathway och engelska kurser för att förbättra din karriär.

Nästan 28000 studenter från hela Australien och hela världen väljer att studera vid USQ inom områdena:

 • Näringsliv och handel
 • Creative Arts and Media
 • Utbildning
 • Teknik och byggnadsmiljö
 • Hälsa och gemenskap
 • Humaniora och kommunikation
 • Informationsteknologi
 • Lag och rättvisa
 • Sciences
 • Forskning
 • Engelska språk och Pathway
 • Professionell utveckling.

USQ Toowoomba

USQ Toowoomba är den ursprungliga universitets campus och är välutrustad med ett brett utbud av faciliteter som tillgodoser en rad studentbehov. Den största av USQ: s tre campus i fråga om sin storlek, USQ Toowoomba, erbjuder den fullständiga campus-upplevelsen med bostadshus och ett stort utbud av studentlivsaktiviteter som kompletterar det akademiska programmet.

USQ Toowoomba ligger i en av Australiens största inre städer, bara en timme fyrtio minuters bilresa väster om Brisbane och nära Toowoomba Wellcamp Airport.

USQ erbjuder också en kostnadsfri daglig busstransport mellan USQ Toowoomba, USQ Springfield och USQ Ipswich, vilket ger studenterna mer möjligheter och flexibilitet att delta i klasser beroende på deras behov.

USQ Springfield

USQ Springfield är en fräsch, modern campus belägen i hjärtat av ett av Queenslands snabbast växande regioner.

USQ Springfield erbjuder ett brett utbud av grundutbildning och forskarutbildning i en livlig miljö bara 25 minuter från Ipswich CBD, 45 minuter från Brisbane City och en timme från Gold Coast.

En nav för digital produktion och prestanda för universitetet, campus innehåller en industri standard broadcast tv-och radio produktionsanläggning och repetition utrymmen, samt samverkande undervisning rum, helt nya laboratorier.

USQ Springfields världsklass flygsimulator är den första i sitt slag i Queensland. USQs simulator är en smal kroppsstråle, där flygande studenter kan replikera ett helt flyg, både vanliga och onormala scenarier, samtidigt som man utför kontroller och rutiner.

USQ Ipswich

USQ: s Ipswich-campus ligger på en arvplats i en av Australiens äldsta städer. Vi har varit med i Ipswich sedan 2006, och när regionen växer ökar vi vårt engagemang för regionen.

USQ Ipswichs lummiga campus har stora utsikt över hela staden samt ett fantastiskt bibliotek med en levande regnskog. Campus ligger 55 minuter från Brisbane City, en timme och 15 minuter från Gold Coast, och är tillgänglig med kollektivtrafik. Hem till USQ: s hälso- och hälsovårdsområde, USQ Ipswich, innehåller specialbyggda paramedicinska träningsanläggningar och nya kliniska omvårdnadslaboratorier, sportfält, ett café och ett gym.

Uppkopplad

Med online studie vid USQ är det enklare än någonsin för en studie att passa in i ditt liv. Vi fokuserar på studentens framgång, så vi gör det lättare för dig att passa våra karriärfokuserade, fullständigt ackrediterade grader i ditt livliga liv. Faktum är att vi är nummer ett universitet i Queensland för akademiker i heltidsarbete (Graduate Destinations Survey, 2014-2016). Du kan studera på deltid eller heltid eller ändra din studiebelastning när livet förändras för dig - ditt klassrum ligger så nära datorn som möjligt.

Våra studenter som väljer att studera online är väldigt mycket delaktiga i våra campusgemenskaper och är mycket välkomna att vara på campus hos oss och dra nytta av det brett utbud av faciliteter och supporttjänster som vi har att erbjuda.

Online-studenter kan få tillgång till sitt flexibla online klassrum, vilket gör att de kan välja var de studerar när de studerar, och även hur de studerar. Det är inte konstigt att över 75% av våra studenter väljer att studera genom det här läget.

Internationellt studentstöd

 • Fri flygsamling och transfer till ditt boende för nyanlända studenter
 • Bostadsskolor och boende utanför campus
 • International Student Workgroup på USQ Career Hub
 • Student välfärd, hälsa, rådgivning och välbefinnande
 • Multi-faith stöd och tjänster
 • Vanliga studenthändelser och aktiviteter
 • Handikappresurser.

Ta reda på mer information om USQ International-tjänster.

Var de ska bo?

Om du planerar att studera på campus med USQ finns det ett antal boendealternativ som passar alla budgetar - allt inom närheten av var och en av USQ: s campus. Ta reda på mer om boende med USQ.

Är du redo att ansöka hos USQ?

Att söka studie med USQ är enkelt! Läs mer om vår ansökan och starta din ansökan. Kom ihåg att det inte finns någon avgift för ansökan på USQ.

Forskning

USQ är engagerad i att utföra forskning som inte bara är av akademisk relevans utan engagerar sig med industrin och våra intressenter och bidrar till innovation som gynnar våra samhällen, nationen och bortom.

Nyckeln till vår forskningskultur är att arbeta med industrin för att förstå problem som står inför sektorn och samarbeta med att utveckla nya idéer och teknologier som har en verklig inverkan på en konkret nytta. Vi har betydande forskningskapacitet och kompetens inom följande områden;

 • Jordbruk och jordbruksverksamhet
 • Astrofysik
 • Kulturarv och arkeologi
 • Digitalt liv
 • Miljövetenskap
 • Hälsa och beteendevetenskaper
 • Matematiska vetenskaper och hypersonisk
 • Materialteknik och teknikteknik
 • Regionalt samhälle och ekonomisk utveckling

Vi är internationellt erkända för vårt arbete i framtida material och kompositer, som är nära samarbete med internationella industripartners och andra forskningsinstitutioner, för att bestämma lönsamma miljövänliga lösningar på några av världens största råvaror.

USQ utvecklas också snabbt som en global forskningsledare inom jordbrukssystem och förvaltningen av hållbara landsbygdslandskap, med forskning inom miljövetenskap, beräknings- och matematikvetenskap, jordbruksvetenskap och teknik. Internationella forskningsprojekt i Asien hjälper bland annat till att förbättra bevattning, vegetabilisk produktion och kaffehandel.

Från superfoods till regional canceröverlevnad arbetar våra forskare för att förbättra livskvaliteten för alla genom vår hälsoforskning. Projekt omfattar att ta itu med de unika behoven hos regionala och lantliga befolkningar med forskning som omfattar hälso- och sjukvård, vetenskap och teknik, tillgång och vård, infrastruktur och innovation. USQ-forskare undersöker också potentialen för funktionella livsmedel för att vända människors fetma och kroniska inflammatoriska sjukdomar, vilket ger grunden att i slutändan ge optimala hälsoeffekter för att minska riskerna i samband med kroniska livsstilsstörningar.

Forskarstuderande vid USQ har tillgång till ett brett utbud av faciliteter och är mentorerade av våra forskare och partners för att främja en dynamisk och givande miljö. USQ: s innovativa högre grad genom forskningsprogram (HDR) breddar studenternas horisonter och förbereder dem för utmanande karriär inom sina utvalda områden, för att förbättra deras anställbarhet och innovationsförmåga.

Programmen undervisas på:
 • Engelska

Skolan erbjuder också:

Exekutiva kurser

University of Southern Queensland (USQ)

Lärare spelar en viktig roll i utvecklingen av medborgarnas förmåga att använda kunskap för att lära sig, utveckla och delta i vår moderna värld. ... [+]

Commonwealth Place som stöds

Ytterligare din lärarkarriär

Lärare spelar en viktig roll i utvecklingen av medborgarnas förmåga att använda kunskap för att lära sig, utveckla och delta i vår moderna värld. The Master of Education:

syftar till att utvidga dina kunskaper och hjälper dig att bli en ledare i utbildning erbjuds helt online, vilket ger möjlighet att studera var som helst, när som helst.

Majors

tidig barndom Vägledning och rådgivning Specialundervisning TESOL

Andra inriktningar såsom forskning vägen och en student-ledda väg som låter dig välja åtta kurser från många Education forskarutbildningskurser kan du anpassa dina studier till dina personliga och professionella mål, som är tillgänglig inom Masters of Education Full-avgift betalar program.... [-]

Australien Australia Online
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
Deltid
3 terminer
Internet
Läs mer på svenska
University of Southern Queensland (USQ)

Om du har en kandidatexamen i något annat än utbildningsområdet och vill bli en lärare, kommer USQ Master of lärande och undervisning få dig dit. Denna helt nya masterniv ... [+]

Bli en primär eller sekundär skollärare

Om du har en kandidatexamen i något annat än utbildningsområdet och vill bli en lärare, kommer USQ Master of lärande och undervisning få dig dit. Denna helt nya masternivå grad kommer att förse dig med en avancerad och omfattande förståelse av utbildning och grundligt förbereda dig för din nya karriär.

Majors

Primär SEKUNDÄR

Yrkeserfarenhet

Det finns 60 dagar övervakade professionella praktikplatser och 20 dagar efter att en oövervakad praktik på en 50 procent undervisning belastning i en skola eller annan godkänd utbildningssammanhang. Du har också möjlighet att genomföra en del av din yrkeserfarenhet utomlands.... [-]

Australien Australia Online
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
Deltid
2 - 6 år
Campusstudier
Internet
Läs mer på svenska
University of Southern Queensland (USQ)

Vill du leverera innovativa lösningar med hög kompetens inom projektledning? Utvecklats i samarbete med industrin, Australian Institute of Project Management och Project ... [+]

Behärska konsten projektledning

Vill du leverera innovativa lösningar med hög kompetens inom projektledning? Utvecklats i samarbete med industrin, Australian Institute of Project Management och Project Management Institute, kommer USQ Master of Project Management ger dig de kunskaper och färdigheter för att vara ledande inom området projektledning.

Förutom ämnen som laget ledarskap, projektleverans, projektbaserad och riskhantering, kommer du att kunna anpassa din examen genom att välja valfria från vår MBA eller Master of Business och innovations grader för att passa din karriär.

En av våra nyutexaminerade belönades med Australian Institute of Project Management 2015 Queensland projektledare av året.... [-]

Australien Australia Online
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
Deltid
18 - 72 månader
Campusstudier
Internet
Läs mer på svenska
University of Southern Queensland (USQ)

USQ Master of Information Systems kommer att ge dig de färdigheter för att lyckas i en allt mer uppkopplad värld där nya utmaningar presenteras varje dag. Denna grad komm ... [+]

Ge dig ut på en dynamisk karriär

USQ Master of Information Systems kommer att ge dig de färdigheter för att lyckas i en allt mer uppkopplad värld där nya utmaningar presenteras varje dag. Denna grad kommer att ge dig de nödvändiga kunskaper och expertis för att realisera potentialen i befintlig teknik, att utnyttja de möjligheter som nya och framväxande teknik, för att hjälpa organisationer att få affärsnytta av användningen av informationsteknik och system.

IT-sektorn har visat sig ha en betydande brist på utbildad personal. Nu är en bra tid att inleda en karriär som kommer att vara dynamisk, global och efterfrågan. Att studera Master of Information Systems är idealisk för yrkesverksamma med kvalifikationer inom andra än IT-områden.... [-]

Australien Australia Online
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
Deltid
2 - 6 år
Campusstudier
Internet
Läs mer på svenska
University of Southern Queensland (USQ)

Syftet med Master of Business Research är att utbilda dig i hög nivå forskning inom näringslivet, för antingen akademiska eller högre hanteringsändamål. ... [+]

Ta din forskning färdigheter till en helt ny nivå

Syftet med Master of Business forskning är att utbilda dig i hög nivå forskning inom näringslivet, för antingen akademiska eller högre hanteringsändamål. Du kommer att genomföra en betydande del av forskningen inom ditt intresseområde, med hjälp av din specialistkunskap och avancerad forskning tekniker för att undersöka upplösningen av ett problem med administrationen. Det förväntas att den forskning du utför under flera år kommer att ge ett viktigt bidrag till utvecklingen av ny kunskap, samhällsutveckling och lösningar för industrin och regeringen.

karriär utfall

Master of Business Research kommer att öka din roll i företagsledningen, eller förbereda dig för en karriär inom den akademiska världen. Det är också en språngbräda till ytterligare forskning grader, såsom en doktor.... [-]

Australien Australia Online
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
Deltid
3 - 6 terminer
Campusstudier
Internet
Läs mer på svenska
University of Southern Queensland (USQ)

Gör din nästa stora karriär med USQ Master of Business och innovation. Du kommer att kunna välja två inriktningar som kommer att bredda dina kunskaper, förbättra dina kun ... [+]

Är du redo för din framtida karriär?

Gör din nästa stora karriär med USQ Master of Business och innovation.

Du kommer att kunna välja två inriktningar som kommer att bredda dina kunskaper, förbättra dina kunskaper och kompletterar dina karriärmål.

Majors

Jordbruksverksamhet (ej tillgänglig år 2017) Big Data och visualisering Krishantering digital transformation Enterprise Ledarskap finans Vanliga internationella affärer Professionell kommunikation Sustainable Business

Den tredje komponenten i dina studier kommer att vara ett forskningsprojekt som kommer att utöka dina kunskaper inom innovativ verksamhet och företagande. Välj antingen en tillämpad forskning eller inleda Advanced Research.... [-]

Australien Australia Online
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
Deltid
18 - 72 månader
Campusstudier
Internet
Läs mer på svenska
University of Southern Queensland (USQ)

Om du har examen i ett annat område och vill flytta in i IT eller redan har studerat en beräkningsgrad och vill förbättra dina yrkeskunskaper, så är detta graden för dig. ... [+]

Förbättra dina beräkningskunskaper

Om du har examen i ett annat område och vill flytta in i IT eller redan har studerat en beräkningsgrad och vill förbättra dina yrkeskunskaper, så är detta graden för dig. Master of Computer Technology är utformad för att lägga till din nuvarande kunskaper och färdigheter och relatera till behoven i ditt yrke eller bransch.

Coursework specialiseringar

Programvara och webben Nätverks- och systemsäkerhet Ospecificerad specialisering - har möjlighet att välja tio godkända kurser från Master of Computing Technology för att forma din examen till dina mål och ambitioner.

Forsknings specialiseringar

Förutom en av kursspecialiseringarna kan du välja något av följande: ... [-]

Australien Australia Online
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
Deltid
2 - 6 år
Campusstudier
Internet
Läs mer på svenska
University of Southern Queensland (USQ)

En Master of Education (tillämpad lingvistik) är perfekt om du arbetar med andra modersmål och deras samhällen, eller inom talterapi och patologi, allierade hälsa, psykol ... [+]

Förbättra din kommunikation ledarförmåga

En Master of Education (tillämpad lingvistik) är perfekt om du arbetar med andra modersmål och deras samhällen, eller inom talterapi och patologi, allierade hälsa, psykologi eller träning i olika inställningar som kräver färdigheter i kommunikationshantering och interkulturell interaktion.

studie flexibilitet

Om du är osäker på om du vill avsluta en hel magisterexamen, gäller att studera USQ Graduate Certificate of Education, Graduate Diploma of Education (Commonwealth Place stöds) eller Graduate Diploma of Education (full avgift betalar) och ta åt sig äran från studier till master of Education om du väljer att fortsätta studera.... [-]

Australien Australia Online
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
Deltid
3 terminer
Internet
Läs mer på svenska
University of Southern Queensland (USQ)

Om du vill bli en professionell ingenjör och har en treårig ingenjörsexamen men ingen arbetslivserfarenhet, kommer Civilingenjör få dig dit. ... [+]

Skaffa branscherfarenhet

Om du vill bli en professionell ingenjör, och ha en treårig ingenjörsexamen men ingen arbetslivserfarenhet, kommer maskiningenjören att få dig dit. I denna grad kommer du att:

får praktisk praktisk labb och branscherfarenhet för att förbereda dig för att arbeta i ingenjörsyrket tillämpa dina studier kunskap till en verklig problem i forskningsprojekt - en stor språngbräda till ytterligare forskning grader, inklusive din PhD.

Majors

jordbruksteknik Applied Telekommunikation Anläggningsarbeten Ellära och elektronik miljöteknik Geografiska informationssystem maskinteknik Elkraftteknik byggteknik Undersökande. ... [-]
Australien Australia Online
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
Deltid
2 - 4 år
Campusstudier
Internet
Läs mer på svenska
University of Southern Queensland (USQ)

Om du vill bli en revisor och redan har en kandidatexamen eller 8-enhet icke-redovisning magisterexamen kommer Master of Professional Accounting få dig dit. Tyngdpunkten ... [+]

Redovisning är kritisk

Redovisning är en kritisk komponent i alla företag eller institution. Redovisning som ett yrke har sett en stor förändring under de senaste decennierna, från en strikt ekonomisk inriktning av den ekonomiska ansvar gentemot en mer komplex roll inom näringslivsorganisationer och ledning. Revisionsbranschen har också utvidgats till att omfatta områden som informationssystem, insolvens och rättsmedicinska undersökningar.

Byt till en karriär inom redovisning

Om du vill bli en revisor och redan har en kandidatexamen eller 8-årig icke-redovisning mastergrad, kommer Master of Professional Accounting att få dig där. Tyngdpunkten ligger på praktiska erfarenheter och förbereda dig noga för revisorskåren genom denna masterkonverteringsprogram.... [-]

Australien Australia Online
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
Deltid
2 - 6 år
Campusstudier
Internet
Läs mer på svenska

MSc

University of Southern Queensland (USQ)

Master of Science (forskning) ger dig de kunskaper och möjligheter som du behöver för att ytterligare din karriär i din valda vetenskap forskningsområde. ... [+]

Förbättra din vetenskap forskarkarriär

Den Master of Science (forskning) ger dig de kunskaper och möjligheter som du behöver för att ytterligare din karriär i din valda vetenskap forskningsområde. I denna grad, högt motiverade och högt kvalificerade studenterna genomföra avancerade studier för att producera en forskningsbaserad avhandling som kommer att hjälpa dig att utveckla din forskning färdigheter i ett specialiserat område av kunskap och gå vidare med din vetenskap forskarkarriär.

Inom denna examen du kommer att ha valet av tre inriktningar "för att fokusera dina forskarstudier. De innefattar:

Tillämpad forskning advanced Research psykologi Forskning ... [-]
Australien Australia Online
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
Deltid
3 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska

USQ | You've got this (45 sec)

USQ | You've got this (30 sec)

USQ | You've got this (15 sec)

USQ | Become more (30sec)