University of Southern Queensland (USQ)

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Visste du att du kan studera på campus eller online, heltid eller deltid?

Oavsett hur du vill studera, gör University of Southern Queensland (USQ) det enklare än någonsin för dig att passa studie i ditt liv. Med mer än 75 procent av studenterna som studerar online fortsätter USQs leverans av externa utbildningsresurser att leda vägen.

OM OSS

På mer än 50 år har University of Southern Queensland (USQ) blivit en framstående undervisnings- och forskningsinstitution. USQ är erkänt för att ge kvalitativ utbildning över hela världen. Internationellt ackrediterade program, och en mängd olika sätt att studera, har USQ studenter från mer än 80 länder. erkännande

 • USQ är rankad No.1 i Queensland för kandidater i heltidsarbete - Graduate Destinations Survey 2014-2016
 • USQ är QLD: s nummer 1 leverantör av online forskarutbildning-Department of Education, 2015
 • USQ har 14 forskningsområden som rankas till eller högre än världsstandard - Excellence in Research for Australia (ERA), 2015
 • USQ rankas i topp 5 MBA-program i Australien - Ekonomisk översikt Group, 2015
 • USQ har 3500 tekniska studenter med 87% studerar externt från 20 länder.
 • Bachelor i kommunikation och media (Public Relations) är ackrediterad med PRIA (Public Relations Institute of Australia)
 • Bachelor of Information Technology (utom Data Analytics Major) är ackrediterad av Australian Computer Society (ACS)

Var finns vi?

USQ Toowoomba

USQ Toowoomba är huvudcampus. USQ Toowoomba erbjuder tv-studior, en scenekunstteater, vetenskaps- och ingenjörslaboratorier och 24-timmars datorlaboratorier, med den professionella erfarenheten och möjligheterna som din studie förtjänar. USQ Toowoomba campus ger dig fördelarna med en stadsmiljö i en avslappnad lantlig atmosfär. Brisbane ligger cirka 90 minuters bilresa från Australiens näst största inre stad, men Toowoomba erbjuder massor av aktiviteter att göra när studiedagen är över. Om du är osäker på boende, erbjuder USQ dig chansen att uppleva boende hos USQ Residential Colleges.

USQ Springfield

USQ Springfield är ett nav för digital produktion och prestanda. USQ Springfield är en toppmodern TV-studio, radiostation och repetitionsutrymmen, samt samverkande undervisningslokaler och helt nya laboratorier för vetenskap och teknik, och leder ledningen i produktion och forskning. Beläget bara 35 minuter från Brisbane CBD kommer det alltid att finnas något att göra när böckerna är stängda för dagen.

USQ Ipswich

USQ Ipswich erbjuder faciliteter för bästa upplevelse när du studerar våra hälso- och gemenskapsprogram. Studiera omvårdnad, idrottsutövningsvetenskap eller psykologi, samtidigt som du upplever Ipswichs lyxiga utsikt över staden, liksom den eleganta mixen av historiska och moderna byggnader som utgör campus. USQ Ipswichs bibliotek innehåller en av de mest fantastiska funktionerna, en levande regnskog. USQ Ipswich ligger bara 55 minuter från Brisbane centrum och är lättillgängligt med kollektivtrafik.

Studentcentrum

University of Southern Queensland (USQ) omdefinierar hur du tänker på flexibel och online studie. USQ är ett av Australiens tre högsta universitet för online-utbildning * och fick ett 5-stjärnigt betyg för Student Support ^.

Om du vill studera ett banprogram eller din första examen, är USQ stolt över att ge dig det bästa stödet som kan hjälpa dig att nå dina karriärmål. Du kommer att ha din egen Student Relationship Officer (SRO) för att stödja dig varje steg på vägen på din inlärningsresa.

USQ-studenter njuter av små klassstorlekar, samverkande inlärningsutrymmen, en rad supporttjänster för att hjälpa dem att komma igenom höga och låga nivåer av sin studieupplevelse om de studerar ansikte mot ansikte med oss ​​eller via vårt stödjande online inlärningsmodus. USQ-studenter som väljer att studera online är mycket en del av campusgemenskapen och är välkomna att vara på campus med oss ​​under någon del av sin studieresa.

(Källor: * Online Study Australia, 2016; ^ Good University Guide, 2017) USQ är här för att hjälpa dig att uppnå dina mål, stödja dig genom alla utmaningar och fira din framgång. Tjänsterna inkluderar: • Gratis flygmottagning och överföring till din USQ Campus • Bostadshögskolor och boende utanför campus • Internationell arbetsgrupp på USQ Career Hub • Student välfärd, hälsa, rådgivning och välbefinnande • Multi-Faith Support och tjänster • Vanliga studenthändelser och aktiviteter • Handikappresurser.

För mer information om de listade och extra tjänster som USQ International har att erbjuda, besök följande webbplats: https://www.usq.edu.au/study/international

Var de ska bo?

Om du planerar att studera på campus med USQ finns det ett antal boendealternativ som passar alla budgetar - allt inom närheten av var och en av USQ: s campus. Du kan läsa mer om boende med USQ på:

Banor

Programmen som erbjuds på USQ är utformade för att förbereda industriländer, internationellt erkända och kvalificerade akademiker. Vid USQ kan du studera på examens-, grund-, forskar- och forskarnivå. Du kan också dra nytta av våra professionella utvecklingskurser, banvägsprogram och engelska kurser för att förbättra din karriär. USQ erbjuder grader inom följande områden:

 • Näringsliv och handel
 • Creative Arts och media
 • Utbildning
 • Teknik och byggnadsmiljö
 • Hälsa och gemenskapen
 • Humaniora och kommunikation
 • informationsteknik
 • Lag och rättvisa
 • vetenskaper
 • Forskning
 • Engelska språk och banvägsprogram
 • Professionell utveckling

Är du redo att ansöka hos USQ?

Tillämpa studera med USQ är lätt! För mer information om denna ansökan och för att få din ansökan påbörjad, besök följande webbplats: https://www.usq.edu.au/study/international/apply Kom ihåg att det inte finns någon avgift för ansökan vid USQ.

Platser

USQ Toowoomba
West Street, Toowoomba, QLD, Australien

USQ Springfield
Sinnathamby Boulevard, Springfield Lakes, QLD, Australien

USQ Ipswich
Salisbury Road, Ipswich, QLD, Australien

Denna skola erbjuder program i:
 • Engelska

Se MSc:er » Se skolans Masterprogram » Se DBA » Se PhD - OnlineStudies » Se Graduate Certificates » Se BScs - OnlineStudies » Se Kurser » Se Kandidatexamen - OnlineStudies » Se Magisterexamen - OnlineStudies » Se Magisterexamen - HealthcareStudies » Se Kandidatexamen - HealthcareStudies » Se Graduate Diplomas » Se Postgraduate Certificates » Se Kandidatdiplomer » Se Humanistiska kandidatexamina » Se BScs - Kandidatexamen » Se Juris Doktor » Se Associate Degrees » Se PhD - PhDStudies » Se Kandidatprogram » Se MBA:er »

Program

Skolan erbjuder också:

MSc

Civilingenjörs Forskning (mscr)

Campusstudier Heltid Deltid 3 terminer February 2019 Australien Toowoomba Springfield Australia Online + 3 fler

Master of Science (forskning) ger dig de kunskaper och möjligheter som du behöver för att ytterligare din karriär i din valda vetenskap forskningsområde. [+]

Förbättra din vetenskap forskarkarriär

Den Master of Science (forskning) ger dig de kunskaper och möjligheter som du behöver för att ytterligare din karriär i din valda vetenskap forskningsområde. I denna grad, högt motiverade och högt kvalificerade studenterna genomföra avancerade studier för att producera en forskningsbaserad avhandling som kommer att hjälpa dig att utveckla din forskning färdigheter i ett specialiserat område av kunskap och gå vidare med din vetenskap forskarkarriär.

Inom denna examen du kommer att ha valet av tre inriktningar "för att fokusera dina forskarstudier. De innefattar:

Tillämpad forskning advanced Research psykologi Forskning ... [-]

Magisterexamen

Lärarexamen (medf)

Online Heltid Deltid 3 terminer February 2019 Australien Toowoomba Australia Online + 2 fler

Lärare spelar en viktig roll i utvecklingen av medborgarnas förmåga att använda kunskap för att lära sig, utveckla och delta i vår moderna värld. [+]

Commonwealth Place som stöds

Ytterligare din lärarkarriär

Lärare spelar en viktig roll i utvecklingen av medborgarnas förmåga att använda kunskap för att lära sig, utveckla och delta i vår moderna värld. The Master of Education:

syftar till att utvidga dina kunskaper och hjälper dig att bli en ledare i utbildning erbjuds helt online, vilket ger möjlighet att studera var som helst, när som helst.

Majors

tidig barndom Vägledning och rådgivning Specialundervisning TESOL

Andra inriktningar såsom forskning vägen och en student-ledda väg som låter dig välja åtta kurser från många Education forskarutbildningskurser kan du anpassa dina studier till dina personliga och professionella mål, som är tillgänglig inom Masters of Education Full-avgift betalar program.... [-]


Magister För Lärande Och Undervisning (molt)

Online Campusstudier Heltid Deltid 2 - 6 år February 2019 Australien Toowoomba Australia Online + 3 fler

Om du har en kandidatexamen i något annat än utbildningsområdet och vill bli en lärare, kommer USQ Master of lärande och undervisning få dig dit. Denna helt nya masternivå grad kommer att förse dig med en avancerad och omfattande förståelse av utbildning och grundligt förbereda dig för din nya karriär. [+]

Bli en primär eller sekundär skollärare

Om du har en kandidatexamen i något annat än utbildningsområdet och vill bli en lärare, kommer USQ Master of lärande och undervisning få dig dit. Denna helt nya masternivå grad kommer att förse dig med en avancerad och omfattande förståelse av utbildning och grundligt förbereda dig för din nya karriär.

Majors

Primär SEKUNDÄR

Yrkeserfarenhet

Det finns 60 dagar övervakade professionella praktikplatser och 20 dagar efter att en oövervakad praktik på en 50 procent undervisning belastning i en skola eller annan godkänd utbildningssammanhang. Du har också möjlighet att genomföra en del av din yrkeserfarenhet utomlands.... [-]


Magister Projektledning (mppm)

Online Campusstudier Heltid Deltid 18 - 72 månader February 2019 Australien Springfield Australia Online + 3 fler

Vill du leverera innovativa lösningar med hög kompetens inom projektledning? Utvecklats i samarbete med industrin, Australian Institute of Project Management och Project Management Institute, kommer USQ Master of Project Management ger dig de kunskaper och färdigheter för att vara ledande inom området projektledning. [+]

Behärska konsten projektledning

Vill du leverera innovativa lösningar med hög kompetens inom projektledning? Utvecklats i samarbete med industrin, Australian Institute of Project Management och Project Management Institute, kommer USQ Master of Project Management ger dig de kunskaper och färdigheter för att vara ledande inom området projektledning.

Förutom ämnen som laget ledarskap, projektleverans, projektbaserad och riskhantering, kommer du att kunna anpassa din examen genom att välja valfria från vår MBA eller Master of Business och innovations grader för att passa din karriär.

En av våra nyutexaminerade belönades med Australian Institute of Project Management 2015 Queensland projektledare av året.... [-]


Master Informationssystem (MISP)

Online Campusstudier Heltid Deltid 2 - 6 år February 2019 Australien Toowoomba Springfield Australia Online + 4 fler

USQ Master of Information Systems kommer att ge dig de färdigheter för att lyckas i en allt mer uppkopplad värld där nya utmaningar presenteras varje dag. Denna grad kommer att ge dig de nödvändiga kunskaper och expertis för att realisera potentialen i befintlig teknik, att utnyttja de möjligheter som nya och framväxande teknik, för att hjälpa organisationer att få affärsnytta av användningen av informationsteknik och system. [+]

Ge dig ut på en dynamisk karriär

USQ Master of Information Systems kommer att ge dig de färdigheter för att lyckas i en allt mer uppkopplad värld där nya utmaningar presenteras varje dag. Denna grad kommer att ge dig de nödvändiga kunskaper och expertis för att realisera potentialen i befintlig teknik, att utnyttja de möjligheter som nya och framväxande teknik, för att hjälpa organisationer att få affärsnytta av användningen av informationsteknik och system.

IT-sektorn har visat sig ha en betydande brist på utbildad personal. Nu är en bra tid att inleda en karriär som kommer att vara dynamisk, global och efterfrågan. Att studera Master of Information Systems är idealisk för yrkesverksamma med kvalifikationer inom andra än IT-områden.... [-]


Master Of Business Forskning (MBSR)

Online Campusstudier Heltid Deltid 3 - 6 terminer February 2019 Australien Toowoomba Australia Online + 3 fler

Syftet med Master of Business Research är att utbilda dig i hög nivå forskning inom näringslivet, för antingen akademiska eller högre hanteringsändamål. [+]

Ta din forskning färdigheter till en helt ny nivå

Syftet med Master of Business forskning är att utbilda dig i hög nivå forskning inom näringslivet, för antingen akademiska eller högre hanteringsändamål. Du kommer att genomföra en betydande del av forskningen inom ditt intresseområde, med hjälp av din specialistkunskap och avancerad forskning tekniker för att undersöka upplösningen av ett problem med administrationen. Det förväntas att den forskning du utför under flera år kommer att ge ett viktigt bidrag till utvecklingen av ny kunskap, samhällsutveckling och lösningar för industrin och regeringen.

karriär utfall

Master of Business Research kommer att öka din roll i företagsledningen, eller förbereda dig för en karriär inom den akademiska världen. Det är också en språngbräda till ytterligare forskning grader, såsom en doktor.... [-]


Master Of Business Och Innovation (mbsi)

Online Campusstudier Heltid Deltid 18 - 72 månader February 2019 Australien Toowoomba Springfield Australia Online + 4 fler

Gör din nästa stora karriär med USQ Master of Business och innovation. Du kommer att kunna välja två inriktningar som kommer att bredda dina kunskaper, förbättra dina kunskaper och kompletterar dina karriärmål. [+]

Är du redo för din framtida karriär?

Gör din nästa stora karriär med USQ Master of Business och innovation.

Du kommer att kunna välja två inriktningar som kommer att bredda dina kunskaper, förbättra dina kunskaper och kompletterar dina karriärmål.

Majors

Jordbruksverksamhet (ej tillgänglig år 2017) Big Data och visualisering Krishantering digital transformation Enterprise Ledarskap finans Vanliga internationella affärer Professionell kommunikation Sustainable Business

Den tredje komponenten i dina studier kommer att vara ett forskningsprojekt som kommer att utöka dina kunskaper inom innovativ verksamhet och företagande. Välj antingen en tillämpad forskning eller inleda Advanced Research.... [-]


Master Of Computing Technology

Online Campusstudier Heltid Deltid 2 - 6 år July 2019 Australien Toowoomba Australia Online + 3 fler

Om du har examen i ett annat område och vill flytta in i IT eller redan har studerat en beräkningsgrad och vill förbättra dina yrkeskunskaper, så är detta graden för dig. Master of Computer Technology är utformad för att lägga till din nuvarande kunskaper och färdigheter och relatera till behoven i ditt yrke eller bransch. [+]

Förbättra dina beräkningskunskaper

Om du har examen i ett annat område och vill flytta in i IT eller redan har studerat en beräkningsgrad och vill förbättra dina yrkeskunskaper, så är detta graden för dig. Master of Computer Technology är utformad för att lägga till din nuvarande kunskaper och färdigheter och relatera till behoven i ditt yrke eller bransch.

Coursework specialiseringar

Programvara och webben Nätverks- och systemsäkerhet Ospecificerad specialisering - har möjlighet att välja tio godkända kurser från Master of Computing Technology för att forma din examen till dina mål och ambitioner.

Forsknings specialiseringar

Förutom en av kursspecialiseringarna kan du välja något av följande: ... [-]


Master Of Education (tillämpad Lingvistik)

Online Heltid Deltid 3 terminer February 2019 Australien Toowoomba Australia Online + 2 fler

En Master of Education (tillämpad lingvistik) är perfekt om du arbetar med andra modersmål och deras samhällen, eller inom talterapi och patologi, allierade hälsa, psykologi eller utbildning i en mängd olika inställningar som kräver färdigheter i kommunikationshantering och kors -Kulturella interaktion. [+]

Förbättra din kommunikation ledarförmåga

En Master of Education (tillämpad lingvistik) är perfekt om du arbetar med andra modersmål och deras samhällen, eller inom talterapi och patologi, allierade hälsa, psykologi eller träning i olika inställningar som kräver färdigheter i kommunikationshantering och interkulturell interaktion.

studie flexibilitet

Om du är osäker på om du vill avsluta en hel magisterexamen, gäller att studera USQ Graduate Certificate of Education, Graduate Diploma of Education (Commonwealth Place stöds) eller Graduate Diploma of Education (full avgift betalar) och ta åt sig äran från studier till master of Education om du väljer att fortsätta studera.... [-]


Master Of Ingenjörsvetenskap (manar)

Online Campusstudier Heltid Deltid 2 - 4 år July 2019 Australien Toowoomba Australia Online + 3 fler

Om du vill bli en professionell ingenjör och har en treårig ingenjörsexamen men ingen arbetslivserfarenhet, kommer Civilingenjör få dig dit. [+]

Skaffa branscherfarenhet

Om du vill bli en professionell ingenjör, och ha en treårig ingenjörsexamen men ingen arbetslivserfarenhet, kommer maskiningenjören att få dig dit. I denna grad kommer du att:

får praktisk praktisk labb och branscherfarenhet för att förbereda dig för att arbeta i ingenjörsyrket tillämpa dina studier kunskap till en verklig problem i forskningsprojekt - en stor språngbräda till ytterligare forskning grader, inklusive din PhD.

Majors

jordbruksteknik Applied Telekommunikation Anläggningsarbeten Ellära och elektronik miljöteknik Geografiska informationssystem maskinteknik Elkraftteknik byggteknik Undersökande. ... [-]

Master Of Professional Accounting (MPAC)

Online Campusstudier Heltid Deltid 2 - 6 år February 2019 Australien Toowoomba Springfield Australia Online + 4 fler

Om du vill bli en revisor och redan har en kandidatexamen eller 8-enhet icke-redovisning magisterexamen kommer Master of Professional Accounting få dig dit. Tyngdpunkten ligger på praktiska erfarenheter och förbereda dig noga för revisorskåren genom denna masterkonverteringsprogram. [+]

Redovisning är kritisk

Redovisning är en kritisk komponent i alla företag eller institution. Redovisning som ett yrke har sett en stor förändring under de senaste decennierna, från en strikt ekonomisk inriktning av den ekonomiska ansvar gentemot en mer komplex roll inom näringslivsorganisationer och ledning. Revisionsbranschen har också utvidgats till att omfatta områden som informationssystem, insolvens och rättsmedicinska undersökningar.

Byt till en karriär inom redovisning

Om du vill bli en revisor och redan har en kandidatexamen eller 8-årig icke-redovisning mastergrad, kommer Master of Professional Accounting att få dig där. Tyngdpunkten ligger på praktiska erfarenheter och förbereda dig noga för revisorskåren genom denna masterkonverteringsprogram.... [-]


Videoklipp

USQ | You've got this (45 sec)

USQ | You've got this (30 sec)

USQ | You've got this (15 sec)

Kontakt

University of Southern Queensland

Adress, rad 1 USQ Toowoomba West St
4350 Toowoomba, Queensland, Australien
Hemsida http://www.usq.edu.au/international
Telefonnummer +61 74631 5543

Adress, rad 1 USQ Springfield Sinnathamby Boulevard
4300 Springfield, Queensland, Australien

Adress, rad 1 USQ Ipswich 11 Salisbury Road
4305 Brisbane, Queensland, Australien

Adress, rad 1 Australia Online, Australien
Telefonnummer undefined