Läs den officiella beskrivningen

University of Southern Queensland (USQ) Australia är ett dynamiskt universitet som ägnar sig åt att tillhandahålla kvalitetsstudier på universitetsområdet och studenter online på alla studienivåer från över 110 länder. USQ är rankat Australiens främsta universitet för forskarlön [1] och har ett femstjärnigt betyg för internationalisering och anställbarhet [2] .

Om oss

På över 50 år har USQ blivit ett framträdande undervisnings- och forskningsinstitut som tillhandahåller utbildning från tre campus ( Toowoomba , Springfield och Ipswich ), ett uppsökande nav ( Stanthorpe ), online och genom pålitliga utbildningspartners .

Idag upprätthåller USQ enastående samhällsstöd och tillhandahåller aktuella och relevanta studieprogram för att bygga studenternas karriärer för att utmärka sig i den nuvarande konkurrenskraftiga globala miljön.

USQ är ledande inom sina viktiga, utvalda forskningsområden, såsom jordbruk, teknik och byggd miljö, astrofysik och hälsa, och har erkänts för sina framsteg via Australian Research Councils 2018 Excellence in Research for Australia (ERA) rankning. USQ har uppnått ERA-betyg för 18 forskningsfält som ”väl över världsstandarden” och 12 forskningsfält som ”ovan eller vid världsstandard” [3] .

Program och kurser

USQ: s campus ger studenter en samhällsfokuserad och karriärcentrerad upplevelse. Mindre klassstorlekar möjliggör ett ökat engagemang från lärare till student och ökade kamratförbindelser. Över 25 000 studenter från hela Australien och runt om i världen väljer att studera på USQ i:

 • Lantbruk
 • konst
 • Flyg
 • Företag
 • Media
 • Utbildning
 • Informationsteknologi
 • Lag och kriminologi
 • Amning
 • Psykologi
 • Vetenskap
 • Undersökande
 • Visuell
 • Forskning
 • Engelska språket

Toowoombas avslappnade livsstil och familjevänliga atmosfär är ett utmärkt val för studenter som vill befria från det stora stadslivet medan de fortfarande strävar efter sina karriärmål. Toowoomba ligger bara 1 timme och 45 minuter från Brisbane och 2 timmar från Gold Coast.

USQ Springfield ger en studentinriktad utbildningsmiljö med det senaste inom programleverans och teknik. Med högkvalitativa anläggningar som en digital produktions- och prestandahub och en flygsimulator i världsklass har den nära branschband för att koppla studenter till möjligheter till arbetsupplevelse. Det ligger cirka 45 minuter från Brisbane stad.

USQ Ipswich erbjuder specialbyggda paramedicinska träningsanläggningar och nya kliniska omvårdnadslaboratorier, ett barnmorskasimuleringscenter, idrottsplatser, kafé och gym. USQ har varit en del av Ipswich-samhället sedan 2006 och har nu över 1000 studenter som studerar på detta campus, med ett fantastiskt bibliotek med en levande regnskog. USQ Ipswich är en 55 minuters bilresa från Brisbane stad och är tillgänglig med kollektivtrafik.

Uppkopplad

Gå med över 70 procent av USQ-studenter som väljer att uppnå sina karriärmål genom online-studier . Med över 100 kurser tillgängliga har studenter flexibla klassrum online för att välja var, när och hur de studerar.

stipendier

USQ erbjuder ett urval av stipendier och stipendier som serverar studenter med alla bakgrunder. Dessa uppdateras regelbundet.

Internationellt studentstöd

USQ säkerställer att eleverna får ut det mesta av sin inlärningsupplevelse genom att erbjuda flexibla studiealternativ i en stödjande miljö. Oavsett om studenter studerar på campus eller online, har de tillgång till dedikerade studenterförhållande officerare för att ge stöd under varje skede, från anmälan, fram till examen.

Som en internationell student som anländer för att studera med USQ i Australien erbjuds studenter följande:

 • Gratis flygplatssamling och transfer till boende (för nyanlända studenter)
 • Kostnadsfri daglig buss mellan bussar
 • Bostadshögskolor och råd om boende utanför campus
 • Internationell studentkarriärrådgivning
 • Studenters välfärd, hälsa, rådgivning och välbefinnande
 • Multi-faith stöd och tjänster
 • Vanliga studenthändelser och aktiviteter
 • Handikappresurser
 • Karriärutveckling
 • Bibliotekets resurser, inklusive studiestöd.

Var de ska bo?

USQ underlättar boendet på dess tre campusplatser. I Toowoomba och Springfield finns boende på campus för att ge en vänlig bostadsmiljö för miljöer för studenter. I närheten av Ipswich campus finns oberoende ägda och drivna off-campus boende.

Forskning

USQ har åtagit sig att bedriva forskning som är akademiskt relevant och bidrar med innovationer till gagn för våra samhällen, nation och världen.

USQ: s forskningskultur är att göra en skillnad och dess forskare engagerar, samarbetar och förstår intressenter och industri för att leverera världsförändrade lösningar.

USQ underlättar ett brett utbud av forskningsprogram inom flera discipliner inom dess forskningsinstitut, centra, fakulteter och skolor. Dess tre institut och nio centra representerar dess livliga och stödjande forskningsmiljö, vilket bidrar till framgång inom sina viktiga områden för forskningskompetens, mätt med den australiensiska regeringen Excellence in Research Australia (ERA).

Forskningspraxis

USQ strävar efter att producera banbrytande forskning med global räckvidd och påverkan. Det har olika forskningsstyrkor som är tydliga inom en rad viktiga forskningsområden.

Kvaliteten på forskningsinsatserna i världsklass har bekräftats av resultaten från rapporten Excellence in Research for Australia (ERA) 2018–2019 [4] .

Följande forskningsområden fick betyg:

Programmen undervisas på:
 • Engelska

Skolan erbjuder också:

Exekutiva kurser

University of Southern Queensland (USQ)

Lärare spelar en viktig roll i utvecklingen av medborgarnas förmåga att använda kunskap för att lära sig, utveckla och delta i vår moderna värld. ... [+]

Commonwealth Place som stöds

Ytterligare din lärarkarriär

Lärare spelar en viktig roll i utvecklingen av medborgarnas förmåga att använda kunskap för att lära sig, utveckla och delta i vår moderna värld. The Master of Education:

syftar till att utvidga dina kunskaper och hjälper dig att bli en ledare i utbildning erbjuds helt online, vilket ger möjlighet att studera var som helst, när som helst.

Majors

tidig barndom Vägledning och rådgivning Specialundervisning TESOL

Andra inriktningar såsom forskning vägen och en student-ledda väg som låter dig välja åtta kurser från många Education forskarutbildningskurser kan du anpassa dina studier till dina personliga och professionella mål, som är tillgänglig inom Masters of Education Full-avgift betalar program.... [-]

Australien Australia Online
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
Deltid
3 terminer
Internet
Läs mer på svenska
University of Southern Queensland (USQ)

Om du har en kandidatexamen i något annat än utbildningsområdet och vill bli en lärare, kommer USQ Master of lärande och undervisning få dig dit. Denna helt nya masterniv ... [+]

Bli en primär eller sekundär skollärare

Om du har en kandidatexamen i något annat än utbildningsområdet och vill bli en lärare, kommer USQ Master of lärande och undervisning få dig dit. Denna helt nya masternivå grad kommer att förse dig med en avancerad och omfattande förståelse av utbildning och grundligt förbereda dig för din nya karriär.

Majors

Primär SEKUNDÄR

Yrkeserfarenhet

Det finns 60 dagar övervakade professionella praktikplatser och 20 dagar efter att en oövervakad praktik på en 50 procent undervisning belastning i en skola eller annan godkänd utbildningssammanhang. Du har också möjlighet att genomföra en del av din yrkeserfarenhet utomlands.... [-]

Australien Australia Online
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
Deltid
2 - 6 år
Campusstudier
Internet
Läs mer på svenska
University of Southern Queensland (USQ)

Vill du leverera innovativa lösningar med hög kompetens inom projektledning? Utvecklats i samarbete med industrin, Australian Institute of Project Management och Project ... [+]

Behärska konsten projektledning

Vill du leverera innovativa lösningar med hög kompetens inom projektledning? Utvecklats i samarbete med industrin, Australian Institute of Project Management och Project Management Institute, kommer USQ Master of Project Management ger dig de kunskaper och färdigheter för att vara ledande inom området projektledning.

Förutom ämnen som laget ledarskap, projektleverans, projektbaserad och riskhantering, kommer du att kunna anpassa din examen genom att välja valfria från vår MBA eller Master of Business och innovations grader för att passa din karriär.

En av våra nyutexaminerade belönades med Australian Institute of Project Management 2015 Queensland projektledare av året.... [-]

Australien Australia Online
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
Deltid
18 - 72 månader
Campusstudier
Internet
Läs mer på svenska
University of Southern Queensland (USQ)

USQ Master of Information Systems kommer att ge dig de färdigheter för att lyckas i en allt mer uppkopplad värld där nya utmaningar presenteras varje dag. Denna grad komm ... [+]

Ge dig ut på en dynamisk karriär

USQ Master of Information Systems kommer att ge dig de färdigheter för att lyckas i en allt mer uppkopplad värld där nya utmaningar presenteras varje dag. Denna grad kommer att ge dig de nödvändiga kunskaper och expertis för att realisera potentialen i befintlig teknik, att utnyttja de möjligheter som nya och framväxande teknik, för att hjälpa organisationer att få affärsnytta av användningen av informationsteknik och system.

IT-sektorn har visat sig ha en betydande brist på utbildad personal. Nu är en bra tid att inleda en karriär som kommer att vara dynamisk, global och efterfrågan. Att studera Master of Information Systems är idealisk för yrkesverksamma med kvalifikationer inom andra än IT-områden.... [-]

Australien Australia Online
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
Deltid
2 - 6 år
Campusstudier
Internet
Läs mer på svenska
University of Southern Queensland (USQ)

Syftet med Master of Business Research är att utbilda dig i hög nivå forskning inom näringslivet, för antingen akademiska eller högre hanteringsändamål. ... [+]

Ta din forskning färdigheter till en helt ny nivå

Syftet med Master of Business forskning är att utbilda dig i hög nivå forskning inom näringslivet, för antingen akademiska eller högre hanteringsändamål. Du kommer att genomföra en betydande del av forskningen inom ditt intresseområde, med hjälp av din specialistkunskap och avancerad forskning tekniker för att undersöka upplösningen av ett problem med administrationen. Det förväntas att den forskning du utför under flera år kommer att ge ett viktigt bidrag till utvecklingen av ny kunskap, samhällsutveckling och lösningar för industrin och regeringen.

karriär utfall

Master of Business Research kommer att öka din roll i företagsledningen, eller förbereda dig för en karriär inom den akademiska världen. Det är också en språngbräda till ytterligare forskning grader, såsom en doktor.... [-]

Australien Australia Online
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
Deltid
3 - 6 terminer
Campusstudier
Internet
Läs mer på svenska
University of Southern Queensland (USQ)

Gör din nästa stora karriär med USQ Master of Business och innovation. Du kommer att kunna välja två inriktningar som kommer att bredda dina kunskaper, förbättra dina kun ... [+]

Är du redo för din framtida karriär?

Gör din nästa stora karriär med USQ Master of Business och innovation.

Du kommer att kunna välja två inriktningar som kommer att bredda dina kunskaper, förbättra dina kunskaper och kompletterar dina karriärmål.

Majors

Jordbruksverksamhet (ej tillgänglig år 2017) Big Data och visualisering Krishantering digital transformation Enterprise Ledarskap finans Vanliga internationella affärer Professionell kommunikation Sustainable Business

Den tredje komponenten i dina studier kommer att vara ett forskningsprojekt som kommer att utöka dina kunskaper inom innovativ verksamhet och företagande. Välj antingen en tillämpad forskning eller inleda Advanced Research.... [-]

Australien Australia Online
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
Deltid
18 - 72 månader
Campusstudier
Internet
Läs mer på svenska
University of Southern Queensland (USQ)

Om du har examen i ett annat område och vill flytta in i IT eller redan har studerat en beräkningsgrad och vill förbättra dina yrkeskunskaper, så är detta graden för dig. ... [+]

Förbättra dina beräkningskunskaper

Om du har examen i ett annat område och vill flytta in i IT eller redan har studerat en beräkningsgrad och vill förbättra dina yrkeskunskaper, så är detta graden för dig. Master of Computer Technology är utformad för att lägga till din nuvarande kunskaper och färdigheter och relatera till behoven i ditt yrke eller bransch.

Coursework specialiseringar

Programvara och webben Nätverks- och systemsäkerhet Ospecificerad specialisering - har möjlighet att välja tio godkända kurser från Master of Computing Technology för att forma din examen till dina mål och ambitioner.

Forsknings specialiseringar

Förutom en av kursspecialiseringarna kan du välja något av följande: ... [-]

Australien Australia Online
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
Deltid
2 - 6 år
Campusstudier
Internet
Läs mer på svenska
University of Southern Queensland (USQ)

En Master of Education (tillämpad lingvistik) är perfekt om du arbetar med andra modersmål och deras samhällen, eller inom talterapi och patologi, allierade hälsa, psykol ... [+]

Förbättra din kommunikation ledarförmåga

En Master of Education (tillämpad lingvistik) är perfekt om du arbetar med andra modersmål och deras samhällen, eller inom talterapi och patologi, allierade hälsa, psykologi eller träning i olika inställningar som kräver färdigheter i kommunikationshantering och interkulturell interaktion.

studie flexibilitet

Om du är osäker på om du vill avsluta en hel magisterexamen, gäller att studera USQ Graduate Certificate of Education, Graduate Diploma of Education (Commonwealth Place stöds) eller Graduate Diploma of Education (full avgift betalar) och ta åt sig äran från studier till master of Education om du väljer att fortsätta studera.... [-]

Australien Australia Online
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
Deltid
3 terminer
Internet
Läs mer på svenska
University of Southern Queensland (USQ)

Om du vill bli en professionell ingenjör och har en treårig ingenjörsexamen men ingen arbetslivserfarenhet, kommer Civilingenjör få dig dit. ... [+]

Skaffa branscherfarenhet

Om du vill bli en professionell ingenjör, och ha en treårig ingenjörsexamen men ingen arbetslivserfarenhet, kommer maskiningenjören att få dig dit. I denna grad kommer du att:

får praktisk praktisk labb och branscherfarenhet för att förbereda dig för att arbeta i ingenjörsyrket tillämpa dina studier kunskap till en verklig problem i forskningsprojekt - en stor språngbräda till ytterligare forskning grader, inklusive din PhD.

Majors

jordbruksteknik Applied Telekommunikation Anläggningsarbeten Ellära och elektronik miljöteknik Geografiska informationssystem maskinteknik Elkraftteknik byggteknik Undersökande. ... [-]
Australien Australia Online
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
Deltid
2 - 4 år
Campusstudier
Internet
Läs mer på svenska
University of Southern Queensland (USQ)

Om du vill bli en revisor och redan har en kandidatexamen eller 8-enhet icke-redovisning magisterexamen kommer Master of Professional Accounting få dig dit. Tyngdpunkten ... [+]

Redovisning är kritisk

Redovisning är en kritisk komponent i alla företag eller institution. Redovisning som ett yrke har sett en stor förändring under de senaste decennierna, från en strikt ekonomisk inriktning av den ekonomiska ansvar gentemot en mer komplex roll inom näringslivsorganisationer och ledning. Revisionsbranschen har också utvidgats till att omfatta områden som informationssystem, insolvens och rättsmedicinska undersökningar.

Byt till en karriär inom redovisning

Om du vill bli en revisor och redan har en kandidatexamen eller 8-årig icke-redovisning mastergrad, kommer Master of Professional Accounting att få dig där. Tyngdpunkten ligger på praktiska erfarenheter och förbereda dig noga för revisorskåren genom denna masterkonverteringsprogram.... [-]

Australien Australia Online
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
Deltid
2 - 6 år
Campusstudier
Internet
Läs mer på svenska

MSc

University of Southern Queensland (USQ)

Master of Science (forskning) ger dig de kunskaper och möjligheter som du behöver för att ytterligare din karriär i din valda vetenskap forskningsområde. ... [+]

Förbättra din vetenskap forskarkarriär

Den Master of Science (forskning) ger dig de kunskaper och möjligheter som du behöver för att ytterligare din karriär i din valda vetenskap forskningsområde. I denna grad, högt motiverade och högt kvalificerade studenterna genomföra avancerade studier för att producera en forskningsbaserad avhandling som kommer att hjälpa dig att utveckla din forskning färdigheter i ett specialiserat område av kunskap och gå vidare med din vetenskap forskarkarriär.

Inom denna examen du kommer att ha valet av tre inriktningar "för att fokusera dina forskarstudier. De innefattar:

Tillämpad forskning advanced Research psykologi Forskning ... [-]
Australien Australia Online
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
Deltid
3 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska

USQ | You've got this (45 sec)

USQ | You've got this (30 sec)

USQ | You've got this (15 sec)

USQ | Become more (30sec)

USQ International | Become more (45 sec)

University of Southern Queensland
Address
USQ Toowoomba West St
4350 Toowoomba, Queensland, Australien
Webbplats
Telefon
+61 74631 5543
Address
USQ Springfield Sinnathamby Boulevard
4300 Springfield, Queensland, Australien
Address
USQ Ipswich 11 Salisbury Road
4305 Brisbane, Queensland, Australien
Address
Australia Online, Australien
Telefon
undefined