University of Technology Sydney

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Vid UTS tänker vi annorlunda: Vi tar ett globalt tillvägagångssätt för utbildning som har innovation i sin kärna. Dessutom är vi ett universitet för den verkliga världen. Alla våra kurser är nära anpassade till industrins behov, så vad du lär dig kommer att förbereda dig för din framtida karriär.

UTS student" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/12/129053_KN2_1473.jpg" alt="A student wearing UTS clothing sits and laughs with a friend." />


UTS skillnaden

  • Vi är Australiens främsta unga universitet - rankat 11: e i världen (QS Top 50 under 50 2021) och 15: e på Times Higher Education (THE) Young University rankning (2020). Vi rankas också 133: e av QS World University Rankings (2021).
  • Vi har skapat en världsklass campus med levande, sammanlänkade studentutrymmen. Dra nytta av våra prisbelönta byggnader, state-of-the-art faciliteter och hållbar design.
  • Vi är Sydneys stadsuniversitet - vi bor i hjärtat av en av världens stora städer, omgiven av Sydneys kreativa och digitala industriområde.
  • Vi har kopplingar som räknas. Mer än 150 branschpartners formar vårt kursinnehåll och erbjuder praktik, stipendier och resurser.
  • Våra studenter kommer först - när du studerar hos oss stöder vi dig på vägen. Studenttjänster omfattar hälsa och rådgivning, akademisk och engelskspråkig assistans, bostads- och karriärsupport och ett antal klubbar och samhällen.

Forskning som räknas
På UTS svarar vår forskning på de stora frågorna. Vi har fått ett växande rykte för framtidsinriktad forskning inom tillväxtdiscipliner med fokus på fem temaområden: hälsa, datavetenskap, hållbarhet, framtida arbete och industri och sociala framtider. Från frågor om teknisk störning till framtiden för hälsovård, big data och nya sätt att arbeta, levererar vi verkliga lösningar på dagens och morgondagens utmaningar. Vi samarbetar också - vi arbetar nära med industrin och akademiska partners över hela världen för att driva meningsfull förändring i världen runt oss.

Scholarship framgång

Vi har dedikerat 30 miljoner dollar till att ge stipendier och stipendier till höguppdragna internationella studenter fram till 2020 - inklusive universitetets eller fakultetsspecifik finansiering för internationella studenter som du.

www.int-stipendier. UTS .edu.au

Platser

Sydney

University of Technology, Sydney

Address
15 Broadway
Ultimo, Sydney

2007 Sydney, New South Wales, Australien
Telefon
+61 3 9627 4816

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Program

MA
MSc
Magisterexamen