University of Technology Sydney

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Vid UTS tänker vi annorlunda: Vi tar ett globalt tillvägagångssätt för utbildning som har innovation i sin kärna. Vi är Australiens högst rankade unga universitet, enligt QS och THE - och vi är också rankade # 8 (QS) och # 15 (THE) globalt.

UTS skillnaden

  • Vi är Australiens nummer 1 unga universitet och rankade 8: e i världen (QS Top 50 Under 50 2018 och Higher Education (THE) Young University rankings 2017). Vi rankas också i de över 200 universiteten i världen enligt QS.
  • Vi har skapat en världsklass campus med levande, sammanlänkade studentutrymmen. Dra nytta av våra prisbelönta byggnader, state-of-the-art faciliteter och hållbar design.
  • Vi är Sydneys stadsuniversitet - vi bor i hjärtat av en av världens stora städer, omgiven av Sydneys kreativa och digitala industriområde.
  • Vi har kopplingar som räknas. Mer än 150 branschpartners formar vårt kursinnehåll och erbjuder praktik, stipendier och resurser.
  • Våra studenter kommer först - när du studerar hos oss stöder vi dig på vägen. Studenttjänster omfattar hälsa och rådgivning, akademisk och engelskspråkig assistans, bostads- och karriärsupport och ett antal klubbar och samhällen.

Forskning som räknas
Vid UTS svarar vår forskning på de stora frågorna. Vi har ett växande rykte för framtidsinriktad forskning inom nya discipliner, med fokus på fem temaområden: hälsa, datavetenskap, hållbarhet, framtida arbete och industri och sociala framtidar. Från frågor om tekniskt störningar i framtiden för vården , stora data och nya sätt att arbeta, levererar vi riktiga lösningar till dagens utmaningar - och imorgon. Vi samarbetar också - vi jobbar nära med industrin och akademiska partners över hela världen för att driva meningsfull förändring i världen runt omkring oss.

Scholarship framgång

Vi har dedikerat 30 miljoner dollar till att ge stipendier och stipendier till högkvalitativa internationella studenter under de närmaste fem åren - inklusive universitets- eller fakultetsspecifik finansiering för internationella studenter som du.

www.int-stipendier. UTS .edu.au

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se skolans Masterprogram » Se Law MLS » Se Law Diplom » Se Health Kurser » Se Health Diplom » Se Health Certificates » Se Health Magisterexamen » Se Graduate Diplomas » Se Kandidatdiplomer » Se Doktor i pedagogik » Se Law Certifikater » Se Law PhD » Se Kurser » Se PhD »

Program

Skolan erbjuder också:

Magisterexamen

Civilingenjör

Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 år January 2019 Australien Sydney + 1 fler

Denna kurs ger en möjlighet på avancerad nivå för nyutexaminerade ingenjörer och tekniska specialister för att fördjupa de kunskaper och färdigheter som erhållits i deras första examen samtidigt utöka sin ledning och professionell teknisk kunskap. Kursen är utformad för att låta eleverna få fördjupad kunskap och färdigheter i det enskilda stora att de åtog sig som en del av sin grundutbildning ingenjörsstudier. De ämnen som erbjuds följer en integrerad strategi för yrkesutövningen genom obligatoriska disciplinära och professionella tekniska ämnen, obligatoriska ämnen som är relevanta för den valda stora, en oberoende civilingenjör projekt i åtminstone ett område av teknik, och en uppsättning valfria (någon teknik eller IT utsätter , vissa med förhandsgodkännande). Studenterna har också möjlighet att inte välja en major. [+]

Denna kurs tillåter eleverna att välja ett studieprogram som fördjupar den samlade kunskap som förvärvats i sin första examen samt expanderar kunskapsgränser i områden politiska och teknik management. Det ger också en unik möjlighet att fördjupa sina kunskaper och få praktiska kunskaper genom att genomföra ett självständigt civilingenjör projekt i en särskild stor. Studenterna har också möjlighet att inte välja en major.

Studenter som har en grundläggande högskoleingenjörsexamen kan öka sin förmåga och kunskap genom masternivå kurser i sina respektive majors, så att de kan vinna och hålla sysselsättningen inom sina respektive teknikområden.

[-]

Civilingenjör (avancerad)

Campusstudier Heltid Deltid 2 - 4 år January 2019 Australien Sydney + 1 fler

Denna kurs ger en möjlighet på avancerad nivå för professionellt kvalificerade ingenjörer att utforska i djup specifika tekniska aspekter genom att utföra en omfattande forskningsstudie inom ett huvudområde teknik. Som en del av kursen studenterna genomföra minst 48 poäng av kurser och ett forskningsprojekt på 48 poäng (under en period på ett år) under individuell akademisk handledning. De ämnen som erbjuds i denna kurs följer en integrerad strategi för yrkesutövningen genom obligatoriska professionella tekniska ämnen, obligatoriska ämnen som är relevanta för den valda stora, en oberoende civilingenjör projekt i åtminstone ett område av teknik, och en uppsättning valfria (någon teknik eller IT ämnen, en del med förhandsgodkännande). [+]

Denna kurs är utformad för att skapa vägar för behöriga studenter i högre grad genom forskning (HDR) program som Master of Engineering (Forskning) och doktor i filosofi (PhD). Studenter som söker inträde i HDR program måste fortfarande gå igenom den aktuella bedömningen.

Studenter som har en grundläggande högskoleingenjörsexamen kan öka sin förmåga och kunskap genom masternivå kurser i sina respektive majors, så att de kan vinna och hålla sysselsättningen inom sina respektive teknikområden. Studenter som är närvarande anställda har möjlighet att öka deras möjligheter att lösa tekniska problem som uppstått i sitt yrke och därmed kan få beröm för sin prestation. Det kan finnas möjligheter på de områden för forskning och utveckling i samband med deras specifika teknikområde. ... [-]


Civilingenjör (forskning)

Campusstudier Heltid Deltid 2 - 4 år January 2019 Australien Sydney + 1 fler

Denna grad kan beviljas till sökande som har genomgått ett individuellt program av övervakad arbete och lämnat in en avhandling innefattande resultaten. Ämnen som innebär nära samarbete med industrin uppmuntras, och en majoritet av de nuvarande kandidaterna är engagerade i frågor som aktivt stöds av sina arbetsgivare. [+]

Denna grad ger praktiserande ingenjörer med en möjlighet att bedriva, på djupet, lösningen av ett tekniskt problem som kräver individuella insatser utanför ramen för en kandidatexamen. I linje med fakultetens övergripande politik, är tonvikten på tillämpad forskning och utvecklingsarbete, även om grundläggande forskningsförslag är också välkomna och stödjas.

Karriärmöjligheter även positioner i universitet och andra institutioner som bedriver forskning eller annat akademiskt arbete inklusive undervisning. Möjligheter till forskning och utveckling finns även med nationella och internationella företag.

[-]

Civilingenjör Civilingenjör hantering

Campusstudier Heltid Deltid 2 - 4 år January 2019 Australien Sydney + 1 fler

Detta program tillåter eleverna att slutföra civilingenjör (ME) och Master of Engineering Management (MEM) under två års heltidsstudier. De ämnen som erbjuds i denna kurs följer en integrerad strategi för yrkesutövningen genom obligatoriska professionella tekniska ämnen, obligatoriska ämnen som är relevanta för den större (som en del av civilingenjör), en oberoende civilingenjör projekt i större och en uppsättning valfria (alla ingenjörs eller IT-ämne). [+]

Kursen vänder sig till studenter som har en kandidatexamen examen i teknik och som vill kombinera Civilingenjör med en specifik stor med Master of Engineering Management. Detta gör det möjligt för eleverna att få ingenjörsspecifika kunskaper och färdigheter engineering management på ett accelererat sätt och kompletta två kurser på två år i stället för tre år individuellt.

Studenter som har en grundläggande teknisk grundexamen kan öka sin förmåga och kunskap genom masternivå kurser i sina respektive majors, och få kunskap och färdigheter som ökar deras förmåga att gå vidare till ingenjörsledningsroller.

[-]

Civilingenjör hantering

Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 år January 2019 Australien Sydney + 1 fler

Master of Engineering Management (MEM) är en möjlighet för ingenjörer, tekniska specialister och icke-tekniska yrkesverksamma att bygga och sträcka sin chefskompetens och integrera sin verksamhet och teknisk kunskap. [+]

MEM har utformats särskilt för att understryka gränssnittet mellan teknik, teknik och förvaltning. Integrationen av noggrant skräddarsydda kurser och ett självständigt arbete ger akademiker som förstår den professionella, samhälleliga och miljömässiga sammanhang och har utvecklat en rad för ekonomisk och industriell kapacitet för att svara på det.

MEM Programmet ger en möjlighet för dem som strävar efter att kvalitet för att utmana sig själva på masternivå, fördjupa sina kunskaper och färdigheter och få en konkurrensfördel i branschen.

[-]

Civilingenjör management Master of Business Administration

Campusstudier Heltid Deltid 2 - 4 år January 2019 Australien Sydney + 1 fler

Fakulteten för teknik och informationsteknologi samt fakulteten för Business har utvecklat denna magisterexamen som ger alla fördelar av en generalist Master of Business Administration med en fokuserad program engineering management. De ämnen som erbjuds i den här kursen följer en integrerad strategi för yrkesutövningen genom obligatorisk engineering management / professionella tekniska ämnen, obligatoriska ämnen som är relevanta för företagsekonomi och en oberoende civilingenjör inom teknisk förvaltning. [+]

Detta program tillåter eleverna att slutföra Master of Engineering Management och Master of Business Administration i två års heltidsstudier. Denna unika kurs är för studenter som har en kandidatexamen i teknik och som vill kombinera en Master of Engineering Management med en Master of Business Administration.

Denna kurs är lämplig för yrkesverksamma ingenjörer som vill behärska färdigheter i ingenjörs förvaltning och företagsekonomi. Den är lämplig för att öva ingenjörer som vill ta upp utmanande och ledande roller i sin organisation eller karriär.

[-]

Herre av informationsteknik (avancerad)

Campusstudier Heltid Deltid 2 - 4 år January 2019 Australien Sydney + 1 fler

Denna kurs är utformad för att ge studenterna möjlighet att uppnå en omfattande och ökad förståelse av informationsteknik i specialiserade tekniska eller förvaltningsområden för IT-proffs. Det breda utbudet av inriktningar tillåter eleverna att skräddarsy kursen för att tillfredsställa och bredda sina karriär utvecklingsbehov. [+]

Det är viktigt att hålla IT-kunskaper och kunskaper aktuella. Kursen ger studenterna en förstärkt förståelse för företagskontexten och den tekniska utvecklingen som bildar samtida informations- och kommunikationsteknik (ICT) och ger dem möjlighet att möta utmaningarna för att arbeta inom IT-industrin för att ge en högre grad av forskning.

Kursen ger studenterna en förståelse för de avancerade begreppen informationsteknik som vidareutvecklas genom ett forskningsprojekt. Forskningsprojektet ger en möjlighet för studenter att visa sin förmåga att genomföra en högre grad genom forskning i framtiden.

Karriärmöjligheter omfattar en mängd olika positioner inom IT-industrin, inklusive affärsintelligensexpert, e-businessutvecklare, spelutvecklare, informationssystemschef, IT-säkerhetsanalytiker, IT-säkerhetschef, IKT-säkerhetsanalytiker, IT-säkerhetskonsult, penningtest, IT projektledare, filmanimator, programarkitekt, programvarukvalitet / testa specialist och systemanalytiker.... [-]


Herre av kommunernas

Campusstudier Heltid Deltid 1.5 - 3 år January 2019 Australien Sydney + 1 fler

Master of Local Government ger yrkesverksamma, chefer och ledare i kommunerna med en avancerad mängd kunskaper och färdigheter för att kritiskt reflektera över teori och praktik. Detta gör det möjligt för dem att tillämpa denna kunskap i sina roller i strategiskt tänkande, planering och forma lokala samhällen. [+]

Denna kurs ger ett tvärvetenskapligt program med undervisning, lärande, forskning och utveckling som sträcker sig över och bortom fakulteten. Det informeras av forsknings- och kapacitetsuppbyggnad i både UTS Centrum för lokalt självstyre och svenska Centre of Excellence för lokalt styre. En utbildning Programmet är utvecklat för att matcha kraven för varje deltagares individuella behov, och ämnen kan studeras på arbetsplatsen, genom intensiv blockera frisättning, eller i vissa fall genom online-leveranssätt. Programmet ger akademiker med en evidensbaserad inlärning strategi att bygga en hög grad av inflytande och ledarskap i sin kommun arbetsplats.

Akademiker i denna kurs har en god förståelse av aktuella frågor inför i kommunmiljön, samt en förmåga att relatera dessa kunskaper tillbaka till sin arbetsplats. De har förbättrat kunskaper och färdigheter inom olika tekniska aspekterna av kommunernas praxis, samt en förståelse för den teoretiska bakgrunden av ledarskap, management och organisationsprinciper. Utexaminerade också få inlärningsförmåga som tillåter dem att fortsätta sin egen professionella utveckling genom korta kurser eller ytterligare akademiska studier.... [-]


Juris

Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 år January 2019 Australien Sydney + 1 fler

Den UTS Master of Laws (LLM) vänder sig till de förändrade kraven från jurister. Att ge möjlighet för jurister att specialisera sig på vissa områden som är relevanta för deras område av rättspraxis, är UTS LLM yrkesinriktad och intellektuellt givande. [+]

Nära samverkan mellan jurister och UTS: Lagen garanterar en nära matchning mellan en förstklassig utbildning och en marknadsmässig forskarutbildning juridisk examen. Klasser undervisas av en blandning av yrkesutövare, heltid akademisk personal och internationella gästföreläsare, och möjligheter för cross-institutionell studie, både i och utanför Australien, uppmuntras.

Specialisering och kompetensutveckling leder till karriärer i en rad eftertraktade specialist yrken i praktiken av lagen.

[-]

Juris (forskning)

Campusstudier Heltid Deltid 2 - 4 år January 2019 Australien Sydney + 1 fler

Master of Laws (forskning) ger en möjlighet för studenter att utveckla sin forskning kompetens, fördjupa sina kunskaper inom något område av lagen och bedriva egen forskning. Graden är delas sökande som visar kompetens inom forskning, en förståelse av forskningsmetoder och förmåga att göra ett originellt bidrag till kunskap. [+]

Denna kurs är lämplig för studenter som har avslutat en kursarbeten examen och vill fördjupa sina kunskaper inom ett visst rättsområde med hjälp av forskning. Studenter utvecklar kritiska och analytiska förmåga och avancerade färdigheter forskning för att möjliggöra en fördjupad utforskning av det valda området. Denna examen är värdefull för dem som vill göra karriär inom forskningen.

Karriärmöjligheter även positioner i universitet, som sysslar med forskning, bidrag till allmän ordning, eller annan akademisk arbete inklusive undervisning, intressegrupper och juridiska publicering.

[-]

Juris doktor examen certifikat i professionell juridisk praxis

Campusstudier Heltid Deltid 3 - 5 år January 2019 Australien Sydney + 1 fler

Nytt i 2017, är UTS det enda universitetet i Sydney för att erbjuda en integrerad lag och PLT program som kan fyllas i motsvarande tre års heltidsstudier, inklusive några sommar studie. Juris doktor Graduate Certificate i Professional Legal Practice är utbildad jurist som kombinerar både akademiska och praktiska juridiska utbildningskomponenter för antagning som en advokat till Supreme Court of NSW. Den är särskilt utformad för akademiker i andra än lag discipliner. Kursen kvalificerar som en australisk referensramen nivå 9 magisterexamen. Den flexibla natur kurs tillåter eleverna att arbeta samtidigt som de studerar och att skräddarsy sin arbetsbelastning för att passa professionella och personliga åtaganden. [+]

Kursen ger en alternativ väg att vara verksam som advokat för akademiker som har slutfört en första examen. I en globaliserad miljö, är kursen internationellt erkänd som en graduate-nivå lag examen. UTS: Lag integrerar flexibelt lärande alternativ, inklusive dag och kvällskurser, blockera intensiva klasser, online-lärande och autentiska bedömningar.

Karriärmöjligheter inkluderar, men är inte begränsade till, advokat i ett privat företag, bolag, myndighet eller gemenskapslagstiftningen centrum, regulatoriska frågor och politisk rådgivare inom den offentliga eller privata sektorn eller juridisk inriktning med anknytning till studenternas tidigare examen eller förbättrade karriärmöjligheter inom en befintlig professionella sfären.... [-]


juris doktor Master of Business Administration

Campusstudier Heltid 4 år January 2019 Australien Sydney

Den Juris doktor Master of Business Administration är en examen lag och civilekonomexamen som bygger på de etablerade anseende UTS: Lag och UTS Business School för att ge hög kaliber, utbildning graduate-nivå i teori och praktik av lagen och verksamheten. Den är särskilt utformad för akademiker i andra än lag discipliner. [+]

Denna kurs ger studenterna en integrerad exponering för yrkesutövningen i både juridiska och affärssammanhang.

Karriär alternativ inkluderar, men är inte begränsade till, advokat i ett privat företag, myndighet eller gemenskapslagstiftning centrum, regulatoriska frågor och politiska rådgivare inom den offentliga eller privata sektorn eller juridisk inriktning med anknytning till studenternas tidigare examen eller förbättrade karriärmöjligheter inom ett befintligt professionella sfären.

[-]

Magister av animation och visualisering

Campusstudier Heltid 1 år January 2019 Australien Sydney

UTS Master of Animation och visualisering har utvecklats i samarbete med Animal Logic och erbjuds genom UTS Animal Logic Academy. Kursen utvecklar samarbete problemlösning kompetens genom kreativa och tekniska gemensamt arbete i en specialbyggd studio med verkliga produktionsarbetsstrukturer och kreativa och tekniska projekt, under ledning och mentorskap utövare och kreativa ledare från industrin, inklusive Animal Logic. [+]

Kursen ger utmaningar och möjligheter som uppmuntrar utforskning och kompetensuppbyggnad över hela spektrumet av roller i digital produktion, animation, visuella effekter och nya visualiserings discipliner. Delade arbetsmetoder styra utvecklingen av starka kompetens i kritiskt tänkande, problemlösning, designtänkande och effektiv kommunikation i en produktionsmiljö. Studenter har möjlighet att arbeta produktivt och effektivt i en professionell arbetsmiljö.

Utexaminerade få kunskaper som kan tillämpas inom en rad olika roller, från animation och mjukvaruutveckling till datavisualisering, datavetenskap och över ny teknik. De har också möjlighet att förnya sig på traditionella yrken samt driva utvecklingen av nya industrisektorer.... [-]


Magister av design

Campusstudier Heltid Deltid 1.5 - 3 år January 2019 Australien Sydney + 1 fler

Unik i Australien, är intellektuellt levande, socialt engagerande, visionär Master of Design, fokuserad praxis och aktivt kopplade till industrin. Kursen är centrerad kring att bygga en design-community nätverk. Kursen har två huvudkomponenter: specialiserade mästarkurser under ledning av en studio ledare och branschpartners och teori och teknik som är undervisade hela programmet. [+]

Programmet fokuserar på och integrerar forskning, industri samverkan, internationalisering och en design kultur genom leverans av specialist, core och tvärvetenskapliga ämnen. Det ger en forskarutbildning som är flexibel i både dess praktik orientering och forskning integration.With fokus på design utveckling, innovativa integrering av ny teknik, praktik och studerande experiment, denna Master of Design levereras av erfarna studio ledare som är erkänt ledande inom specifika branscher och yrken.

Utformad för att producera en balans mellan höga nivåer av specialisering och lateralt tänkande, gör att programmet studenter att undersöka design från en tvärvetenskaplig perspective.It ger studenterna möjlighet att utforska design frågor under överinseende av en praxis ledare, att lära sig nya strategier och tillämpning forskning och teori. Det stöder bästa praxis inom forskar designutbildning genom lärande och forskningsstrategier som kritiskt granska konstruktions practice.Graduates i denna kurs är ledande inom design och industrier genom deras kompetens inom produkt- och tjänsteutveckling. De kan utnyttja strategiska processer, kreativa verktyg och färdigheter forskning för innovation i design.Tiljornas Programmet ger en svit av ämnen för forskar designers inom områdena interaktion, strategi och företag, ljusdesign, technotextiles, och text och bild. Gemensamma ämnen utforska relaterade konceptuella utmaningar och frågor av visuella uttryck i strävan att utveckla användbara, användbara och resonant mönster. Dessa inkluderar förståelse och artikulera vikten av att "användarupplevelsen", designens roll i humanisera information estetiska och konceptuella dynamik effektiv kommunikation, strategiskt tänkande, och aspekter av design management, branding och kommunikation.... [-]


Magister av design (forskning)

Campusstudier Heltid Deltid 2 - 4 år January 2019 Australien Sydney + 1 fler

Denna examen är för studenter som vill fördjupa sin förståelse och praktiska färdigheter i både forskning-för-design och forskning by design som ett sätt att definiera framtiden för designyrket. [+]

Design utmaningar blir mer och mer komplex: digitalisering, globalisering, den ökande betydelsen av tjänster och övergången till kulturellt och socialt intelligent design innebär att profilen och designerns roll förändras. Forskning för design och forska genom designexperiment blir en del av ny design praktiken. I den här kursen får studenterna utmanas att utveckla en djup förståelse för vad detta betyder för dem som praktiserande designers. De är utbildade i de insikter och praktiska färdigheter för att göra olika typer av forskning som blir så viktiga i modern design praktiken.

Akademiker är den nya vakten av akademiskt utbildade designers som har fördjupat sina insikter där design är på väg, och kan erbjuda arbetsgivare kombinationen av design och färdigheter forskning som de behöver för sin långsiktiga välstånd. Det finns också en tydlig väg från denna grad mot en mer forskningsinriktat karriär, antingen inom industrin eller i den akademiska världen.... [-]


Magisterexamen i internet

Campusstudier Heltid Deltid 1.5 - 3 år January 2019 Australien Sydney + 1 fler

Denna kurs är avsedd för datavetenskap, informationsteknik eller civilingenjörer, med eller utan nätverk erfarenhet, som vill lära sig eller utöka sina kunskaper om nätverk och nätverksteknik. När eleverna kommer från en mängd olika bakgrunder, det finns en viss ämne val i programmet för att tillgodose individuella behov. [+]

Den internet Programmet ger praktiska, praktisk erfarenhet av lärande med hjälp av olika resurser, inklusive stödet från Cisco Systems för bred datornätverk och relevanta tillämpningar inklusive routing, switching, säkerhet, trådlös och VoIP, mobil databehandling, webbsystem, cloud computing och operativsystem . Avancerade valbara i internetteknik finns tillgängliga. Programmet omfattar alla aspekter av organisatoriska användning av nätverk: design, genomförande, säkerhet, hantering, slutet system och applikationer. Denna kurs tillåter eleverna att utveckla flera färdigheter över internetfältet och relevanta applikationsutveckling fält, enligt ränte- och valbara alternativ, till exempel, switching och routing, system och nätverkshantering och analys, nätverkssäkerhet, mobilitet, cloud computing, datornätverk applikationsutveckling och webbtjänster utveckling.... [-]


Magisterexamen i Internetteknologi (förlängning)

Campusstudier Heltid Deltid 2 - 4 år January 2019 Australien Sydney + 1 fler

Denna kurs är avsedd för studenter från alla områden som vill lära sig eller utöka sina kunskaper om nätverk och nätverksteknik. När eleverna kommer från en mängd olika bakgrunder, det finns en viss ämne val i programmet för att tillgodose individuella behov. [+]

Den internet Programmet ger studenterna en praktisk, praktisk erfarenhet av lärande med hjälp av resurser från Cisco Systems för internetworking inklusive routing, switching, säkerhet och trådlös. Avancerade valbara i internetteknik finns tillgängliga. Programmet omfattar alla aspekter av organisatoriska användning av nätverk: design, genomförande, säkerhet, hantering, slutet system och applikationer. Denna kurs förbereder eleverna med grund kvalifikationer som inte är inom ICT, för inresa till de anställda som en ICT nätverk professionell. Studenter som har IT-kvalifikationer kan förlänga deras lärande. Eleverna kan utveckla flera färdigheter över internetområdet, enligt ränte- och valbara alternativ, till exempel, switching och routing, system och nätverkshantering och analys, nätverkssäkerhet, rörlighet och webbutveckling. Eleverna har möjlighet att förbereda sig för Cisco ccna och CCNP certifieringar inom programmet.... [-]


Magister i event management

Campusstudier Heltid Deltid 1.5 - 3 år January 2019 Australien Sydney + 1 fler

Master of Event Management är utformad för att utveckla hög nivå ledningskompetens och kunskaper är tillräckliga för att ge de studerande för ledande befattningar i den breda och mångfacetterade händelse industrin. [+]

Kursen syftar till att bygga yrkeskompetens inom event management, tillsammans med en tillämpad förståelse för processer och rutiner kopplade till allmän företagsledning. Med denna avsikt i åtanke, innehåller kursen ämnen som syftar till att utveckla en förståelse för skapandet händelsen, planering och leveransprocessen och allmänna affärs ämnen som tjänar till att bygga en uppskattning av organisatorisk ledning och styrning. Dessutom erbjuder kursen studenterna möjlighet att genomföra tre valfria från hela UTS Business School i syfte att vidareutveckla sina färdigheter och kunskapsbas inom sina intresseområden.

Syftet med kursen är att utveckla bland eleverna både yrkeskompetens och fackkunskap i samband med placeringen av händelsechef, samt hög nivå allmän företagsledning kompetenser tillräckliga för att utveckla eller förvalta en organisation deltar i produktionen av offentliga, företag eller andra händelsetyper.... [-]


Magister i idrott och motion (forskning)

Campusstudier Heltid Deltid 2 - 4 år January 2019 Australien Sydney + 1 fler

Mästaren för idrott och motion (forskning) program är för studenter som vill förbättra sina kunskaper i ett område, adress politiska eller ledningsfrågor, eller bedriva en forskning / akademisk karriär. [+]

Detta program är lämpligt för studenter som har avslutat en kursarbeten examen och vill utvecklas i ett mer fokuserat sätt med hjälp av forskning. Studenter utvecklar kritiska och analytiska förmåga och avancerade färdigheter forskning för att möjliggöra en fördjupad utforskning av det valda området.

Karriärmöjligheter även positioner på ledningsnivå inom industrin eller regeringen, och akademiska poster.

[-]

Magister i media konst och produktion

Campusstudier Heltid Deltid 1.5 - 2.5 år January 2019 Australien Sydney + 1 fler

Denna kurs är avsedd för studenter inom medieproduktion, eller de med betydande erfarenhet inom området, för att ge dem möjlighet att avancera sina färdigheter och teoretisk förståelse av konsumtionen och produktionen av medieprodukter. Kursen vidareutvecklar professionell, specialiserade kunskaper och färdigheter i åtminstone ett område av medieproduktion: digitala medier, ljud, interaktion och rörlig bild. Med vägledning från fakultets experter, kan eleverna också skapa en stor bit av produktionsarbete inom film, video, ljud, radio, digitala medier, prestanda eller installation. [+]

Kursen syftar till att ge studenterna möjlighet att utveckla avancerad produktion och konceptuella färdigheter i medieproduktion. Genom forskning och produktion av ett kreativt projekt, studenter öka sin kapacitet för att utveckla självständiga, kreativa och innovativa projekt. Kursen ger eleverna möjlighet att uppleva den kreativa och tekniska utvecklingen av en betydande produktion, eller att fokusera sina färdigheter i ett centralt område av mediebranschen.

Karriärmöjligheter inkluderar deltar i ett kreativt team som författare, producent, regissör, ​​eller arbetar i synnerhet roller i produktion och efterproduktion av rörlig bild, ljud, digitala media och interaktion. Akademiker har kapacitet och erfarenhet att utveckla, initiera och producera egna medieprojekt.... [-]


Magister i sport management

Campusstudier Heltid Deltid 1.5 - 3 år January 2019 Australien Sydney + 1 fler

Master of Sport Management syftar till att utveckla kritiska, tolkande och problemlösningsförmåga, samt att ge en betydande överblick av sporten industrin. [+]

Kursen utvecklar avancerade expertområden som behövs för chefer att verka i sporten industrin.

Kursen ger teorier, modeller och fallstudier för att förstå den komplexa naturen av sporten industrin.

Akademiker kan göra karriär inom områden som: sport marknadsföring sport event management mötesplats och facility management sport utveckling sportadministrations verksamhetsstyrning.

[-]

Magister ortoptik

Campusstudier Heltid 2 år January 2019 Australien Sydney

The Master of ortoptik är en professionell forskarutbildning kurser grad. Framgångsrika akademiker är berättigade att registrera sig som ortoptist. Kursen ger de nödvändiga fördjupade kunskaper, färdigheter och erfarenheter som krävs för att arbeta som ortoptist i det tvärvetenskapliga ögonvårdsektorn. Kursen utvecklar spetskompetens inom klinisk praxis och uppmuntrar kliniska resonemang på hög nivå för optimal patientcentrerad vård. [+]

Kursen levereras i en studentfokuserat sätt som integrerar teoretiska kunskaper med branschpraxis, som bygger på starka band med Ortoptisk yrket samt andra yrkesgrupper som är involverade i ögat och vision vård och med industrin. Under kursen studenterna genomföra kliniska placeringar på en mängd olika platser, inklusive sjukhus, privata kliniker och rehabiliterings inställningar. Eleverna uppmuntras att ta kliniska placeringar på landsbygden och i regionala områden i Australien, inklusive ursprungsbefolkningen, samtidigt som det också finns möjlighet att genomföra godkända internationella placeringar. Studenter har möjlighet att förbättra sina ledaregenskaper samtidigt lära från internationellt erkända lärare och forskare, och från utövare som är i spetsen för att genomföra ny kunskap och teknik i klinisk praxis.... [-]


Magister på digital informationshantering

Campusstudier Heltid Deltid 1.5 år January 2019 Australien Sydney + 1 fler

The Master of Arts i digital informationshantering är en del av en ledad program utformat för att producera informations proffs som kan skapa och hantera information som blir alltmer i digitalt format. Man undersöker också strategier och metoder för leverans av kunskapstjänster för både organisationer och samhällen i 21-talet. [+]

Programmet utrustar akademiker med en djup, teoretiskt informerad förståelse för hur kunskap och information skapas, företrädd, kommuniceras och används av individer och grupper, både online och i den fysiska världen. Dessutom får eleverna utveckla de tekniska och projektledningskompetens som behövs för att konstruera, bygga och hantera online informationsresurser såsom webbplatser och digitala arkiv. Eleverna får en förståelse av samtida frågor, trender, innovationer och krafter för förändring i informationspraxis; etisk praxis och förmåga att arbeta med integritet, noggrannhet, självtillit och samarbete i professionella sammanhang.

Utexaminerade av programmet har: visat sofistikerad informationshantering skicklighet som är adekvata för yrkesutövningen i skiftande environmentsan förståelse för hur man ska uppnå organisatoriska mål genom att skapa, dela och använda knowledgean förståelse av samtida frågor, trender, innovationer och krafter för förändring i informations- och kunskapsmetoder, liksom den bredare politiska, politiken och teknisk contextsan förståelse för etisk praxis och förmåga att arbeta med integritet, noggrannhet, självtillit och samarbete i professionella contextsdemonstrated kreativa, kritiska, reflekterande problemlösningsförmåga i samband med sin yrkesroll och ett engagemang för livslångt lärande, anddemonstrated kompetens inom planering och genomförande av ett projekt.... [-]


Magister på fastighetsinvesteringar

Campusstudier Heltid Deltid 1.5 - 3 år January 2019 Australien Sydney + 1 fler

Kursen förbereder eleverna att förstå investeringsinstrument, kapitalmarknader, ekonomisk förvaltning och de underliggande drivkrafterna för fastighetsvärden. Specialiserade ämnen undersöka investerings överväganden i samband med detaljhandel, kontor och andra kommersiella tillgångar. Investmentbolag Fastighets och fonder ledningen omfattas ingående i separata ämnen. Kursutveckling och kursplaner design speglar den sakkunskap som ledande inom branschen. Professionellt fokuserade bedömningar och workshops utveckla de färdigheter som behövs för den forskning och analys som ligger till grund utveckla en portfölj av fastighetstillgångar med balanserad risk, tolka flyktiga nationella och globala trender och utvärdera de enskilda komponenterna i ett fastighetsbestånd. [+]

Majoriteten av försökspersonerna erbjuds i block läge och innehålla en blandning av gästföreläsningar från industriledare, tillämpad analytiska workshops, och djupgående fallstudie analys. Medan majoriteten av ämnena är baserade i skolan för samhällsbyggnad, vissa dras från School of Finance. Valbara alternativ är tillgängliga för att ge ytterligare teknisk och analytisk kompetensutveckling och möjlighet att studera fastighetsutvecklingen i utlandet.

Kursen syftar till att förbereda yrkesverksamma närvarande i antingen egendom eller finans och investeringsfält för en specialiserad karriär inom fastighetsinvesteringar.

Karriärmöjligheter även positioner i portföljförvaltningen, kapitalförvaltning, investeringsanalys, fastighetsförvaltning, uthyrning och försäljning, fastighets genomförbarhet och värdering, fastighetsförvärv och avyttring.... [-]


Magister på god tillverkningssed

Campusstudier Heltid Deltid 2 - 4 år January 2019 Australien Sydney + 1 fler

Master of Good Manufacturing Practice ger aktuell och djupgående god tillverkningssed (GMP) kunskaper inom läkemedels-, bioteknik- och medicinteknisk industri. Kursen ger kritiska kunskap om lagstiftning om registrering, tillverkning, lagring och leverans av licensierade terapeutiska varor, GxP och efterlevnad kvalitetssystem, och begreppen kvalitet, riskhantering, kvalitetssäkring och kvalitetskontroll inom denna starkt reglerad bransch, alla väsentliga ingredienser för karriärutveckling. [+]

Detta är den enda kursen i sitt slag inom Asien-Stillahavsområdet. Linje inom UTS: Apotek, erbjuder eleverna en praktikbaserad och forskning-ledda undervisning, arbetar med ledande experter på området. Kursen ger professionella utvecklingsalternativ och karriärvägar för studenter på alla nivåer i branschorganisationer. Den är idealisk för studenter som vill påbörja eller förbättra sin läkemedelsindustri tillverkning karriär med en industri-erkända kvalifikationer. Kursen är designad av ledande experter på området.

Karriär alternativ inkluderar laboratorie- och produktionspersonal, chefer och praktiker i företag där det krävs god tillverkningssed.

[-]

Magister på human resource management

Campusstudier Heltid Deltid 1.5 - 3 år January 2019 Australien Sydney + 1 fler

Master of Human Resource Management fokuserar på att utveckla kompetens inom samtida personalfrågor resurshantering. Kursen är för nuvarande och blivande HR-proffs som söker den fördjupade kunskaper och färdigheter som krävs för att engagera sig i beslutsfattandet på högre nivåer inom en organisation. [+]

Master of Human Resource Management fokuserar på att utveckla större förståelse för human resource management, anställningsförhållanden och organisationsbeteende. Det ger deltagarna en grundlig förståelse för företagsfrågor och utmaningar kring HRM och IR, och utrustar deltagarna med de kunskaper som krävs för att höja värdet på en organisation.

Kursen syftar till att ge avancerade teoretiska som praktiska förståelsen av personalförvaltningen i komplexa och obekanta situationer på arbetsplatsen för att underlätta hanteringen beslutsfattande.

Karriärmöjligheter även positioner i change management och allmän förvaltning, mänskliga resurser, och organisatorisk utbildning och utveckling.... [-]


Magister på human resource management (förlängning)

Campusstudier Heltid Deltid 2 - 4 år January 2019 Australien Sydney + 1 fler

Master of Human Resource Management (Extension) ger studenterna de fördjupade kunskaper och färdigheter som krävs för att bidra till en högre nivå till sin organisations personal och arbetsmarknadsrelationer funktioner. [+]

Kursen är främst avsedd för personer som för närvarande är anställda, eller visa möjligheterna till sysselsättning, till ledande politiska beslutsnivåer inom human resource management, arbetsmarknadsrelationer, hälsa och positiv särbehandling. De ytterligare valbara ämnesval ger en möjlighet att specialisera djupare i human resource management disciplin och att ytterligare förstärka elevernas färdigheter, yrkesutövning, specialistkunskap och kapacitet.

Kursen syftar till att ge avancerade teoretiska som praktiska förståelsen av personalförvaltningen i komplexa och obekanta situationer på arbetsplatsen för att underlätta hanteringen beslutsfattande.

Karriärmöjligheter även positioner i change management och allmän förvaltning, mänskliga resurser, och organisatorisk utbildning och utveckling.... [-]


Magister på klinisk psykologi

Campusstudier Heltid 2 år January 2019 Australien Sydney

The Master of klinisk psykologi ger den femte och sjätte året av stipendium som krävs för att registrera sig som psykolog i Australien. Akademiker är berättigade, efter två års handledd praktik, för godkännande som kliniska psykologer med psykologi styrelse Australien och medlemskap i klinisk College of Australian Psychological Society. [+]

Denna kurs ger studenterna en praktikbaserad och forskning-ledda undervisning i klinisk psykologi, som omfattar på campus lärande på campus och utanför campus klinisk praktik och forskning. Kursen levereras i specialbyggda, state-of-the-art faciliteter inklusive kliniker på universitetsområdet.

Karriär alternativ inkluderar klinisk psykologi, rådgivning, rådgivning och rättspsykologi.

[-]

Magister på marknadsföring

Campusstudier Heltid Deltid 1.5 - 3 år January 2019 Australien Sydney + 1 fler

The Master of Marketing ger möjlighet för studenter att utöka sina kunskaper inom områdena kommunikation, säljledning, utveckling och införande av nya produkter, business-to-business marknadsföring, teknik och marknadsföring, samt de rättsliga begränsningar för och etiska konsekvenserna av marknadsföring i Australien. [+]

Marknadsföringen Programmet ger samtida teoretiska marknadsföring kunskaper och praktiska färdigheter som krävs för överlägsen prestanda i australiska och internationella marknader.

Karriärmöjligheter även positioner ledningsnivå inom industrin eller regeringen.

[-]

Magister på planering

Campusstudier Heltid Deltid 1.5 - 3 år January 2019 Australien Sydney + 1 fler

Master of Planning ger en ny karriärväg för design-, planerings- och fastighetsmäklare, utrustade kandidater med en bred förståelse för planeringsfrågor utöver förhandlingsförmågan och kreativt tänkande som krävs för att lösa dem. [+]

Planering har ofta ses som en godkännandeprocess. UTS tar disciplinen som en kritisk uppgift, en som förbinder samhällen med regeringar, institutioner och utvecklare. UTS är övertygat om att de bästa planerna inte bara tillämpar gällande bestämmelser. UTS-kandidater är kreativa problemlösare och förhandlare som kan arbeta effektivt i team och med intressenter för att leverera användbara lösningar på komplexa bostads-, kommersiella och infrastrukturutvecklingsproblem.

Genom denna kurs engagerar studenter proaktivt politiska, miljö- och demografiska ramverk för att förstå hur planeringsbeslut formar stadsmiljön på lång sikt.

Graden ger yrkesverksamma att byta karriär på grund av den tvärvetenskapliga karaktär inlärningen. Akademiker är i positioner offentliga, bland annat arbetar för stat och kommun, och i privata konsult- och fastighetsutvecklingsföretag. Det finns också karriärer inom strategisk planering på stora förändringar och projekt, huvudplanering med finansiell analys, och den allt viktigare område av sub-regional planering.... [-]


Magister på strategisk supply chain management

Campusstudier Heltid Deltid 1.5 - 3 år January 2019 Australien Sydney + 1 fler

Det ständigt växande intresset bland företagsledare och akademiker i försörjningskedjor, framväxten av avancerade serviceekonomier, anslutna informationssystem inklusive störande teknologier, cloud computing och dataanalys, nya hanteringsmetoder och tillvägagångssätt, och trycket i global konkurrens har ställt en premie på dem som har en bred förståelse för hur man planerar och hanterar komplexa affärsverksamheter och relaterade processer. Vidare, i dagens volatila miljö, har risk och komplexitet i leveranskedjor varit viktiga frågor av industrin som uppmuntrar företag att alstra en mer organisk förmåga att hantera oväntade störningar möter. Master of Strategic Supply Chain Management är utformad för dem som vill få betydande insikt och kompetens inom dessa områden. [+]

Kursen är utformad för att tillgodose behoven hos de anställda inom alla branscher och som söker avancerad kunskap om leverantörskedjanät, upphandlingsstrategier, drift och logistikhantering.

Kursen ger yrkesverksamma med avancerade värdekedjan ledarförmåga och kunskap för att öka deras förståelse av naturen, sammanhang och bidrag operations management, supply chain management, inköps- och logistikfunktioner på en professionell nivå.

Karriärmöjligheter inkluderar positioner i verksamhetshantering, hantering av tjänster, försörjningskedja, risk- och komplexitetshantering samt strategisk upphandling.

[-]

Magister på undervisningen i gymnasieutbildningen

Campusstudier Heltid Deltid 2 år January 2019 Australien Sydney + 1 fler

Denna lärarutbildning förberedande kurs ger studenterna en magisterexamen examen för att undervisa i australiska gymnasieskolor. Studenter som har både krävs grundexamen och specialiseringsämnen kan slutföra kursen på två års heltidsstudier. Kursen ges inom en rad specialistområden. Kärnan komponent ger forskningsbaserade studier av pedagogisk teori och praktik som grund för professionell beslutsfattande i gymnasiet sammanhang, den viktigaste komponenten tillhandahåller undervisningsmetoder, och den yrkeserfarenhet komponenten innehåller både campus-baserade och fältbaserade upplevelser, och finns i var och en av specialisering områden. [+]

Denna kurs är en australiensisk gymnasieskola undervisning förberedelsekurs. Den är lämplig för studenter om att ta examen med en kandidatexamen och mogna medelålders akademiker som byter karriär och vill ha en lärarexamen. Den innehåller en intensiv yrkeserfarenhet program där eleverna tillbringar 60 dagar i praktisk erfarenhet undervisning, och erbjuder omfattande, strukturerad och noga stöds erfarenheter av gymnasiet undervisning i olika miljöer. Kursen har flexibiliteten att göra det möjligt för studenter som har avslutat de flesta men inte alla obligatoriska grundutbildningen specialisering ämnen för att genomföra de ytterligare nödvändiga ämnen som ingår i examen.... [-]


Master avancerad journalistik

Campusstudier Heltid Deltid 1.5 - 2.5 år January 2019 Australien Sydney + 1 fler

The Master of Advanced journalistik utrustar eleverna med de kunskaper, djup kunskap och anpassningsförmåga för att bygga en karriär i dagens snabbt föränderliga och ofta mycket störd medielandskapet. [+]

Eleverna får praktisk erfarenhet av rapportering, redigering och tillhörande produktions- och färdigheter i en mängd olika text, ljud och visuella medier. De har möjlighet att använda, erfarenhet och tänka på nya områden av publicistisk sed, inklusive drönare, virtuell verklighet och datorstödd rapportering och arbetar med ledande utövare i undersökande, idrott och företagande journalistik. Det övergripande målet är att främja rörlighet och innovation i den lokala, regionala och globala medielandskapet. Denna kurs är en del av en ledad utbildningen och är lämplig för alla som är intresserade av att lära sig att till fullo utnyttja kraften i journalistik, från befintliga yrkesverksamma inom media och journalistik studenter behöva uppgradera kompetens eller prova nya saker att människor är intresserade av att förverkliga den fulla potentialen av digital störning.... [-]


Master fastighetsutveckling och investeringar

Campusstudier Heltid Deltid 2 - 4 år January 2019 Australien Sydney + 1 fler

Denna kurs är utformad för både egendom och investerings utövare fastigheter och akademiker inom närliggande områden som vill utvidga sina kvalifikationer och kompetens inom fastighetsutveckling och investeringar. Akademiker har ett åtagande att professionalism i fastighets- och fastighetsinvesteringar sektorer. [+]

Kursen vänder sig till fastighetsägare och professionella investerare som vill uppgradera sina kvalifikationer eller kompetens eller för dem som vill komma in i fastigheten och fastighetsinvesteringar industrin. Under det första året eleverna att utveckla en förståelse för hur man balanserar privata och offentliga intressen i stadsutveckling, hur man ska värdera fastigheter och hur man ska bedöma utvecklingen genomförbarhet.

Karriärmöjligheter även positioner i banker och statliga hjälpmedel, fastighetsfinansiering, fastighetsförvaltning och utveckling, och fastighetsinvesteringar.

[-]

Master fastighetsutveckling och planering

Campusstudier Heltid Deltid 2 - 4 år January 2019 Australien Sydney + 1 fler

Denna kurs är utformad för både fastighets- och planerings utövare, och akademiker inom närliggande områden som vill utvidga sina kvalifikationer och kompetens inom fastighetsutveckling och planering. Akademiker har ett åtagande att professionalism i fastigheten och planering sektorn. [+]

Kursen vänder sig till fastighetsägare och planering yrkesverksamma som vill uppgradera sina kvalifikationer eller kompetens eller för dem som vill komma in i fastigheten och planeringsbranschen. I deras första årets studerande utveckla en förståelse för hur man balanserar privata och offentliga intressen i stadsutveckling, hur städernas ekonomi fungerar, hur stadsplanering och hållbarhetsprinciper tillämpas och hur utvecklings genomförbarhet bedöms.

Karriärmöjligheter även positioner i planeringen på lokal, ärkebiskop, och regional nivå, och fastighetsutveckling inom den privata och offentliga sektorn.

[-]

Master fastighetsutveckling och projektledning

Campusstudier Heltid Deltid 2 - 4 år January 2019 Australien Sydney + 1 fler

Denna kurs är utformad för både fastighets- och projektlednings praktiker och akademiker inom närliggande områden som vill utvidga sina kvalifikationer och kompetens inom fastighetsutveckling och projektledning. Akademiker har ett åtagande att professionalism i förvaltningen sektorn egendom och projekt. [+]

Kursen vänder sig till fastighetsägare och projektledning yrkesverksamma som vill uppgradera sina kvalifikationer eller kompetens eller för dem som vill komma in i fastigheten eller projektledningsindustrin. I sin första yeat eleverna att utveckla en förståelse för hur man balanserar privata och offentliga intressen i stadsutveckling, hur man tillämpa principerna för projektledning och hur man ska bedöma utvecklingen genomförbarhet.

Karriärmöjligheter även positioner i fastighetsutveckling inom den offentliga och den privata sektorn, och projektledning.

[-]

Master för finansiell analys

Campusstudier Heltid Deltid 1.5 - 3 år January 2019 Australien Sydney + 1 fler

Master of Financial Analysis ger avancerad nivå studie i en rad moderna redovisnings- och finansfrågor. [+]

Kärnämnena är utformade för att erbjuda en balanserad täckning av redovisnings, finans och investeringar ämnen.

Karriär alternativ inkluderar finansanalytiker och finansiella ställning planering inom sektorn för finansiella tjänster, industrin och regeringen.

[-]

Master hälsovård (forskning)

Campusstudier Heltid Deltid 2 - 4 år January 2019 Australien Sydney + 1 fler

Denna examen är avsedd för sjukvårdspersonal som vill utveckla forskning färdigheter som har praktisk tillämpning för innovationer och politik inom hälso- och sjukvårdssektorn, och vetenskaplig förståelse för hälso- och sjukvårdstjänster bestämmelse. Det möjliggör informerade deltagande i forsknings strävanden och hälsovård innovation och förbättring. Studenter utvidga och fördjupa sina kunskaper om ett specialiserat område inom hälso- och sjukvården genom ett program för övervakad forskning. [+]

Denna kurs hjälper eleverna att slutföra egen forskning som bidrar till kunskap inom sitt område i ett internationellt sammanhang. Forskning vid UTS äger rum i en dynamisk och utfall-orienterad miljö. Universitetet lockar studenter som vill utveckla sin kunskap och expertis inom en professionell och stimulerande ram. Studenter är en del av en livlig och kraftfull forskningskultur, i nära samarbete med lärare och hälsa partners industrin.

Denna grad ger gedigen forskarutbildning till vårdpersonal som krävs för att bedriva forskning i sin nuvarande anställning eller som siktar på att sådana positioner.

[-]

Master icke-vinstdrivande och social förvaltning företagande

Campusstudier Heltid Deltid 1.5 - 3 år January 2019 Australien Sydney + 1 fler

Kursen speglar bästa praxis, aktuella frågor och nya trender i icke-vinstdrivande och socialt företagande, och har utformats för personer som brinner för social innovation och social rättvisa, så att de kan utveckla innovativa lösningar som har sociala konsekvenser. Kursen är särskilt relevant för beslutsfattare, chefer och verkställande direktörer för social ekonomi, gemenskap, offentlig och / eller tredje sektorns organisationer. Det gäller även för dem som vill ansöka företag och förvaltning principer för att hjälpa ett bredare spektrum av organisationer - regeringar, företag och sociala satsningar - och därigenom skapa ekonomiskt och socialt värde samtidigt. [+]

Denna kurs erbjuder avancerade insikter i socialt entreprenörskap och social innovation som förare av icke-vinstdrivande, samhällsorienterade företag.

Kursen fokuserar på hur ledningen kan bidra till samhället och miljön i innovativa och hållbara sätt men också inrikta kärn färdigheter och kunskaper som är avgörande för en framgångsrik strävan efter en karriär i den ständigt växande sociala ekonomin, inklusive bidrag skrivande, fundraising, volontärledning, socialt program design och kompetens att mäta sociala effekter. Eleverna utvecklar också en förståelse för den sociala ekonomin och dess ekonomiska och politiska sammanhang och introduceras till sätt att tänka systematiskt om de utmaningar som samhället står inför och utveckla innovativa lösningar för att möta dessa utmaningar.... [-]


Master klinisk psykologi (forskning)

Campusstudier Heltid Deltid 2 - 4 år January 2019 Australien Sydney + 1 fler

Denna kurs är avsedd för registrerade kliniska psykologer, eller studenter som har avslutat en registreras psykologi examen, som vill göra karriär inom forskning eller få en konkurrensfördel i sin karriär genom att fylla i en ytterligare forskarutbildning. Eleverna får forsknings kompetens inom sitt forskningsintresse, och visa sin enastående akademisk förmåga och engagemang för klinisk psykologi genom att fylla i examen. [+]

Kursen ger studenterna möjlighet att arbeta med ledande nationella och internationella forskare inom sitt intresse att utveckla och genomföra ett original forskningsprojekt, som bidrar till kunskap. Eleverna får utbildning forskning och kompetens, samt att utveckla omfattande kunskap och expertis inom ett forskningsområde. Eleverna stöds av en stark och levande forskningskultur, både inom skolan och universitetet och få tillgång till andra forskare, ett brett utbud av seminarier, universitetsbiblioteket och forskningsanläggningar.

Denna kurs är utmärkt förberedelse för de studenter som vill bedriva doktorand forskningsstudie, en karriär inom forskning eller högre nivå psykologi positioner. Karriär alternativ inkluderar lärarförslags, expanderade praxis roller, rådgivande positioner och bransch roller. ... [-]


Master landskapsarkitektur

Campusstudier Heltid Deltid 2 år January 2019 Australien Sydney + 1 fler

Som den enda forskarlandskapsarkitektur yrkesexamen finns i Sydney, ger Master of landskapsarkitektur studenterna möjlighet att samarbeta tillsammans med berömda utövare från prisbelönta internationella designstudior och ledande experter inom området stadsplanering. Studenter engagera sig i en mängd olika projekt som bygger på de stora frågorna som står inför globala samtida städer och landskap: stads förtätning, klimatförändringar, minskande resurs försörjning (mark, mat och vatten) och förlusten av biologisk mångfald genom ekologisk fragmentering och förstöring av livsmiljöer . Använda de mest relevanta och up-to-date metoder och tekniker, studenter deltar i praktiken baserade studior att utveckla sina komplexa problemlösningsförmåga för att hantera den kritiska roll landskapet i framtidens städer. [+]

Genom att bygga avancerade specialistkunskap, UTS doktorander med en rad opinionsbildning, politisk och professionell byrå, projektledning och finansiella kompetens för tackla aktuella frågor i lokala och globala sammanhang. Master of landskapsarkitektur ger möjlighet för eleverna att aktivt och kritiskt överväga försorg landskapet i den framtida staden och bli aktiva i diskursen om vad blivande städer kan bli genom en integrerad design fokuserat synsätt. Utexaminerade från Master of landskapsarkitektur är väl rustade för att ta itu med aktuella frågor i lokala och / eller globala sammanhang genom en utökad förståelse för de mest relevanta och up-to-date metoder, verktyg och tekniker.... [-]


Master miljöteknik hantering av

Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 år January 2019 Australien Sydney + 1 fler

Denna kurs är utformad för att göra det möjligt för ingenjörer och andra tekniska specialister för att ta en ledande roll när det gäller teknik och miljöförvaltning. Kursen behandlar många olika aspekter av miljöledning relevanta för yrkesutövare inom ingenjörsvetenskap, planering, arkitektur, lag, lantmäteri, hälsa och byggande. Ingenjörer, forskare, stadsplanerare och andra yrkesgrupper som arbetar inom detta område har en övertygande plikt att se till att de negativa effekterna av utvecklingen på den totala miljön minimeras. Längden på denna kurs är ett och ett halvt år, men sökande med en erkänd kandidatexamen i ingenjörs är berättigade till kredit erkännande av upp till fyra ämnen och därmed kunna slutföra kursen på ett år på en heltid. [+]

Kursen kombinerar en rad nyckelpersoner som innehåller information om vilken typ av miljöproblem tillsammans med konstruktionsteknik i deras lösning. Detta kompletteras med förvaltnings- och politiska ämnen för att ge ingenjören eller teknisk specialist, att leda multidisciplinära team som arbetar inom området för teknik och miljöförvaltning. De ämnen som erbjuds i den här kursen följer en integrerad strategi för yrkesutövningen genom obligatoriska professionella tekniska ämnen, obligatoriska ämnen som är relevanta för miljöteknik hantering dur, ett självständigt examen projekt och en uppsättning valfria (någon teknik eller IT föremål, en del med förhandsgodkännande).... [-]


Master of Applied lingvistik och TESOL

Campusstudier Heltid Deltid 1.5 - 3 år January 2019 Australien Sydney + 1 fler

UTS är en ledande leverantör av forskar språk- och alfabetiseringskurser, med akademiker som är publicerade författare och internationellt erkända experter inom området. Kursen uppfyller de professionella behov av ett brett utbud av engelska språklärare i Australien och internationellt, att lära barn, tonåringar och vuxna utvecklings. Kursen fokuserar på samtida modeller för språkinlärning och språkundervisning samt frågor som specifikt koncentrerar sig på språk och språkvetenskap. Det riktar sig till dem som söker en första lärarexamen på att undervisa engelska till vuxna som talar andra språk, med branschpraxis placeringar i Australien eller utvalda utländska institutioner. Det är också väl lämpad för sökande som redan har en lärarexamen och vill få en specialistexamen inom området. Kursen består av ämnen som utrusta lärare med kompetens och djupgående kunskap inom områdena praktik, pedagogiska grammatiker, global Englishes, diskursanalys, fonologi och uttal, språkundervisning teknik, språkutveckling, språk för särskilda ändamål, och mer. [+]

Denna kurs är utformad för att uppfylla de nödvändiga yrkeskrav i TESOL och tillämpad lingvistik fält. Det tillgodoser behoven hos deltagarna med och utan pedagogisk kompetens och erfarenhet. Kursen har flexibla studiealternativ, med klasser hålls på tider som lämpar sig för studenter som arbetar standard heltid. Valda ämnen erbjuds via distansläge. Kursen uttryckligen uppfyller behoven hos studenter som arbetar eller vill arbeta i följande sammanhang: att arbeta med invandrare och ursprungsfolk studenter på alla utbildningsnivåer lärare som önskar byta disciplin områden undervisa i engelska utanför Australien internationella studenter som vill studera TESOL på avancerad nivå. ... [-]


Master of Applied politik

Campusstudier Heltid Deltid 3 år January 2019 Australien Sydney + 1 fler

The Master of Applied politik, som erbjuds av UTS Institute for Public Policy och styrning (UTS: IPPG), är avsedd för mellan nivå och högre yrkesverksamma och utövare inom den offentliga, privata och ideella sektorn som vill förbättra sina kunskaper, färdigheter bas och karriärmöjligheter. Det ger ett tvärvetenskapligt grund för att förstå politik över dessa sektorer. Kursen behandlar utvecklingen och genomförandet av politiken i praktiken; policy forskningskompetens och metoder; framställningen och utvärderingen av politiken; och genomförande och förvaltning. Kursen informeras av tillämpad policy och social forskning erfarenhet av UTS: IPPG med regeringen, industri och samhälle i den australiensiska sammanhang och internationellt. [+]

Kursen är utformad för att ha en tillämpad inriktning som teoretiskt underbyggs. Kursen ger studenterna möjlighet att arbeta över branscher på verkliga problem och kritiskt tillämpa sitt lärande till fallstudier hämtade från UTS: IPPG forskningsprogram och sina egna arbetsplatser att förnya lösningar. Den innehåller aktiva metoder för lärande, inklusive diskussioner, fallstudier, rollspel, gruppdiskussioner, presentationer och gästtalare. Alla studenter genomföra ett enskilt forskningsprojekt och få nödvändig kunskap och erfarenhet för att engagera sig i en effektiv utvecklingspolitik, genomförande och utvärdering. Kursen ger en allmän policy ström med fokus på yrkesutövningen, liksom stora strömmar i kommunala studier; stads- och regionalpolitiken; och social forskning. Kärnämnena av kursen undersöker samtida politiska utmaningar; politik i praktiken; policy och resurser och bevis och beslutsfattande. För att skräddarsy sin kurs, kan eleverna välja sin valfria från en rad olika ämnen från UTS: IPPG, fakulteten för design, arkitektur och byggande, och UTS Business School. Kursen ger också en sub-major i Project Management. Kursen utnyttjar flera undervisningsformer, däribland intensiva blocket läge och online-leverans, designad av akademiker, praktiker och industriledare. De flesta ämnen erbjuds i flexibla läge och levereras i block eller på nätet för mer effektiv integrering av studie- och arbetsåtaganden.... [-]


Master of Architecture (Forskning)

Campusstudier Heltid Deltid 2 - 4 år January 2019 Australien Sydney + 1 fler

Ett begränsat antal platser erbjuds varje år till lämpligt kvalificerade studenter att följa ett studieprogram som leder till denna pris. Denna examen är för kandidater som vill utvidga och fördjupa sin kunskap genom att genomföra en lämplig forskningsundersökning under professionell övervakning av UTS : Design, Arkitektur och Byggande akademisk personal. [+]

[-]

Master of Arts (Research) in Humanities and Social Sciences

Campusstudier Heltid Deltid 2 - 4 år January 2019 Australien Sydney + 1 fler

The Master of Arts (Research) in Humanities and Social Sciences provides an opportunity for graduates to develop their research skills, deepen their knowledge in an area of the social sciences or humanities and undertake some original research. The degree is awarded to candidates who, through original investigation, make a distinct and significant contribution to knowledge in their field of specialisation. [+]

The research degrees offered by the Faculty of Arts and Social Sciences are especially valuable for those wishing to pursue an academic career, a career in research or an advanced level of professional practice.

[-]

Master of Arts (Research) in International Studies

Campusstudier Heltid Deltid 2 - 4 år January 2019 Australien Sydney + 1 fler

This degree provides an opportunity for graduates to develop their research skills, to deepen their knowledge in some area of international study and to undertake some original, independent research. [+]

The research degrees offered by the Faculty of Arts and Social Sciences are especially valuable for those wishing to pursue an academic career or a career in research or an advanced level of practice.

[-]

Master of Arts i Communication Management

Campusstudier Heltid Deltid 1.5 år January 2019 Australien Sydney + 1 fler

The Master of Arts i Communication Management tillhandahåller avancerad samtida studier och praktik i professionell kommunikation management. Den är lämplig för nuvarande och blivande utövare som vill nå relevant expertis för att nå sina karriärmål. Eleverna kan stora inom PR, integrerad kommunikation, eller Organisationsförändringar och kommunikation. Alternativt kan eleverna välja att avsluta generalist studier som ger en grund för det breda området kommunikation management praxis. [+]

Akademisk personal som deltar i kursen har stor branscherfarenhet och har åtagit forskning inom området.

Akademiker i denna kurs har: fördjupad förståelse av kommunikation och dess managementthe förmåga att syntetisera kommunikationsteori och practicethe förmåga att analysera, design, kostnad och utvärdera ett meddelande strategya känslighet för etiska och juridiska frågor i samband med communicationa förmåga att reflektera över vilka roller och ansvar communicatorsthe förmåga att tillämpa perspektiv som är interkulturella och globala, ochen känslighet för frågor om utanförskap, är eget kapital och justice.A fullständig förteckning över de forskarstuderande attribut kursen tillgänglig från UTS: Kommunikation.... [-]


Master of Arts i kreativt skrivande

Campusstudier Heltid Deltid 1.5 år January 2019 Australien Sydney + 1 fler

The Master of Arts i Creative Writing är utformad för erfarna skribenter som vill vidareutveckla sina teoretiska kunskaper och färdigheter. Eleverna lär sig värdefull kompetens och arbeta för att utveckla ett större projekt under ledning av en akademisk fakultet medlem med expertis inom kreativt skrivande. [+]

Studenter studerar en genre på djupet eller utforska en rad olika genrer och medier.

Akademiker i denna kurs utveckla: allmänna och särskilda färdigheter i att skriva i en rad genresan förmåga att utveckla och kritiskt revidera sitt eget workan förståelse för relationer skriva praxis och publicering i en rad medier och nutida kulturella formsa kritisk kunskap om kulturella och estetiska debatter, andan förmåga att kreativt och kritiskt om tänker, och bidra till utvecklingen i kulturindustrin.

Karriär alternativ inkluderar reklam, datorer, kreativt skrivande, frilans skriva och redigera, journalistik, media forskning, publicering eller manusförfattande, och redigering i gemenskap organisationer eller statliga myndigheter.... [-]


Master of Built Environment (Research)

Campusstudier Heltid Deltid 2 - 4 år January 2019 Australien Sydney + 1 fler

Ett begränsat antal platser erbjuds varje år till lämpligt kvalificerade studenter att följa ett studieprogram som leder till denna pris. Denna examen är för kandidater som vill utvidga och fördjupa sin kunskap genom att genomföra en lämplig forskningsundersökning under professionell övervakning av UTS : Design, Arkitektur och Byggande akademisk personal. [+]

[-]

Master of Business Administration

Campusstudier Heltid Deltid 2 - 4 år January 2019 Australien Sydney + 1 fler

Den UTS MBA skiljer sig från konkurrenterna genom sin praktiska, yrkesinriktning och genom den öppna arkitekturen i kursdesign. Alla MBA ämnen är godkända av en industri styrelse som insisterar på "relevans för arbetsplatsen" som en princip framstående ämne design. MBA ger kunskaper och färdigheter som är väsentliga för överlägsen förvaltningsresultat. [+]

Kursen ger oöverträffad programmet flexibilitet. Eleverna designar sin MBA för att matcha sina anställnings ambitioner. Ett brett utbud av specialistkompetens är också införas genom ett urval av majors och under majors. Lärarna är hämtade från bland de finaste forskare och universitets lärare runt om i världen, att hålla eleverna à jour med aktuella trender och fokusera på den globala bilden.

Färdigheter General management utvecklar kompetens inom strategiskt tänkande, kritisk analys, utveckla och genomföra affärsplaner, beslutsfattande under osäkerhet, förståelse organisatorisk dynamik, motivera andra, effektiv kommunikation, ledarskap, och främja förändringar i dynamiska miljöer. Funktionella färdigheter utvecklar kompetens i ett antal nyckel discipliner inklusive redovisning, finansiering, marknadsföring och personalförvaltning. Specialistkompetens införs inom områden som: internationell marknadsföring; human resource management; ledning i den offentliga, privata och internationella sfärer; turism; idrott; förvaltning arts; engineering management; och informationsteknik. ... [-]


Master of Data Science and Innovation

Campusstudier Heltid Deltid 2 - 4 år January 2019 Australien Sydney + 1 fler

The Master of Data Science and Innovation is a world-leading program of study in analytics and data science. Taking a transdisciplinary approach, the course utilises a range of perspectives from diverse fields and integrates them with industry experiences, real-world projects and self-directed study, equipping graduates with an understanding of the potential of analytics to transform practice. The course is delivered in a range of modes including contemporary online and face-to-face learning experiences in UTS's leading-edge facilities. Work experience/industry placement is an important component of the course. [+]

This course has been developed as a response to a global talent gap for people with data science knowledge, as identified and reported by the McKinsey Global Institute study (2011). The study predicted a shortfall by 2018 of nearly 200,000 data scientists and 1.5 million managers with the capability to make decisions using big data in the United States alone. The dramatic growth of data in every conceivable industry, from oceanography to market research, presents another major driving force in generating unprecedented global demand for data science skills.

The course prepares students to participate in a variety of emerging careers with the growth of data science – data griot, data analyst, data artist, data journalist, mobile behaviour analyst, data-driven policy expert, advertising insight and online community manager, to name a few. While other offerings also provide the basis for these careers, this course provides an additional level of expertise, targeting professionals who have the desire to lead teams and organisations at the chief executive level.... [-]


Master of Education (lärande och ledarskap)

Campusstudier Heltid Deltid 1.5 - 3 år January 2019 Australien Sydney + 1 fler

Kursen vänder sig till lärare och lärande och utveckling yrkesverksamma som vill förbättra sin praktik och framtida karriärmöjligheter. Den fokuserar på innovativa, ledande, lärande och forskning - allt avgörande för samtida yrkesutövning. Den använder banbrytande praktikbaserade metoder som ger en hög grad av kundanpassning. Studenter från olika arbetsbakgrund gynnas av interaktion med kamrater från en rad olika branschsammanhang, med fokus deras arbete med frågor som är relevanta för dem och deras praktik. Kursen är speciellt utformad för att ge den senaste teknologin utökad undervisning till upptagen yrkesverksamma som använder en blandad inlärning. [+]

Kursen ger en hög grad av kundanpassning. Studenter kan skräddarsy sin kurs, lärandemål och bedömningar till sin egen praxis på arbetsplatsen och karriärutveckling genom den innovativa förmågan Wrap. Kursen bygger på UTS berömda Learning.Futures tillvägagångssätt, särskilt utformad för upptagen yrkesverksamma. Forskningen-inspirerade undervisning strategi innehåller UTS: Utbildning starka internationellt rykte för forskning inom professionell och utbildning på en arbetsplats.

Karriärmöjligheter även positioner i ledarskap; politiken; utbildning, lärande och utveckling samt utbildning positioner i skolor; Tillhandahållare av yrkesutbildning; högre utbildning; universitet; företagssektorn; hälsovård; regering; gemenskap och icke-statliga organisationer; topp organ; och branschorganisationer.... [-]


Master of Education (Research)

Campusstudier Heltid Deltid 2 - 4 år January 2019 Australien Sydney + 1 fler

The Master of Education (Research) is intended for those who wish to pursue advanced research in one of the areas of faculty expertise. [+]

Career options include management-level positions in industry or government, and academic positions.

[-]

Master of Engineering (Extension)

Campusstudier Heltid Deltid 2 - 4 år January 2019 Australien Sydney + 1 fler

Denna kurs ger en möjlighet på avancerad nivå för professionellt kvalificerade ingenjörer att sträcka sig i djup och bredd av kunskaper och färdigheter som erhållits från sina ingenjörs grundutbildning. Eleverna kan fylla en viktig inom teknik och även välja en sub-major i ett annat område av teknik, informationsteknik eller annan disciplin. Slutförandet av ämnen och en självständig examen projekt i minst en ingenjörsområdet är centralt för detta krav. De ämnen som erbjuds i denna kurs följer en integrerad strategi för yrkesutövningen genom obligatoriska professionella tekniska ämnen, obligatoriska ämnen som är relevanta för den valda stora och sub-major, en oberoende civilingenjör projekt i åtminstone ett område av teknik, och en uppsättning valfria ( eventuella tekniska eller IT-ämnen, en del med förhandsgodkännande). [+]

Denna kurs tillåter eleverna att välja ett studieprogram som fördjupar den samlade kunskap som förvärvats i sin första examen samt expanderar kunskapsgränser i områden politiska och teknik management. Det ger också en unik möjlighet att bredda kunskapen i en annan disciplin genom en sub-major, vilket ger en extra fördel för studenter som söker möjligheter inom tvärvetenskapliga områden.

Studenter som har en grundläggande högskoleingenjörsexamen kan öka sin förmåga och kunskap genom masternivå kurser i sina respektive majors, så att de kan vinna och hålla sysselsättningen inom sina respektive teknikområden.

[-]

Master of Event Management (Extension)

Campusstudier Heltid Deltid January 2019 Australien Sydney

The Master of Event Management (Extension) equips students with the advanced management skills and knowledge necessary for management positions in the broad and multifaceted event industry. [+]

This course builds professional excellence in the area of event management, along with an applied and complex understanding of processes and practices linked to general business management. With this intent in mind, the course includes subjects that develop an understanding of the event creation, planning and delivery process, and general business subjects that serve to build an appreciation of organisational leadership and management. The additional elective subject choices provide an opportunity to specialise more deeply in event management and related fields, and further enhance students' management skills, professional practice, specialist knowledge and capabilities.

The aim of this course is to develop in students advanced professional skills and knowledge associated with the position of event manager, as well as the high-level general business management competencies needed to develop or manage complex organisations involved in the production of public, corporate or other event types. ... [-]


Master of Finance

Campusstudier Heltid Deltid 1.5 - 3 år January 2019 Australien Sydney + 1 fler

The Master of Finance tillhandahåller ett omfattande utbud av kompetens och sakkunskap som förväntas av ledande utövare inom bank- och finanssektorn. [+]

Finansprogrammet ger deltagarna möjlighet att skaffa kunskap om finansiering teori och teknik för avancerade professionella övningssyfte.

Karriärmöjligheter även positioner ledningsnivå inom industrin eller regeringen.

[-]

Master of Finance (förlängning)

Campusstudier Heltid Deltid 2 - 4 år January 2019 Australien Sydney + 1 fler

Master of Finance (Extension) tillhandahåller ett omfattande utbud av kompetens och sakkunskap som förväntas av ledande utövare inom bank- och finanssektorn. [+]

Finansprogrammet ger deltagarna möjlighet att skaffa kunskap om finansiering teori och teknik för avancerade professionella övningssyfte. De ytterligare valbara ämnesval ger en möjlighet att specialisera djupare i finansdisciplin och att ytterligare förbättra elevernas färdigheter, yrkesutövning, specialistkunskap och kapacitet.

Karriärmöjligheter även positioner ledningsnivå inom industrin eller regeringen.

[-]

Master of Information Technology

Campusstudier Heltid Deltid 2 - 4 år January 2019 Australien Sydney + 1 fler

Denna kurs är utformad för att ge studenterna möjlighet att uppnå en omfattande och ökad förståelse av informationsteknik i specialiserade tekniska eller förvaltningsområden. Det breda utbudet av inriktningar tillåter eleverna att skräddarsy kursen för att tillfredsställa sina karriärbehov. Studenter med grundutbildning i ett IT-relaterat område rekommenderas att överväga Master of Information Technology (Extension) (C04296). [+]

Det är viktigt att hålla IT-kunskaper och kunskaper aktuella. Denna kurs ger studenterna en ökad förståelse för affärssammanhang och tekniska utvecklingen forma modern informations- och kommunikationsteknik (IKT), och utrustar dem för att möta utmaningarna med att arbeta i IT-branschen.

Kursen ger studenterna en förståelse för avancerade koncept av informationsteknik i en kommersiell miljö så att de kan bidra till utvecklingen av IT-lösningar i sin organisation.

Beroende på de stora utvalda karriärmöjligheterna ingår en mängd olika positioner inom IT-industrin, inklusive affärsintelligensexpert, e-businessutvecklare, spelutvecklare, informationssystemschef, IT-säkerhetsanalytiker, IT-säkerhetschef, IKT-säkerhetsanalytiker, IT-säkerhet konsult, penningprovning, IT-projektledare, filmanimator, programarkitekt, programvara kvalitet / testning specialist och system analytiker.... [-]


Master of Information Technology (Extension)

Campusstudier Heltid 2 år January 2019 Australien Sydney

[+]

Denna kurs ger studenterna en ökad förståelse för affärssammanhang och tekniska utvecklingen forma modern informations- och kommunikationsteknik (IKT), och utrustar dem för att möta utmaningarna med att arbeta i IT-branschen, samt att ge möjlighet att utveckla färdigheter i alternativa IT discipliner.

Kursen ger studenterna en förståelse för avancerade koncept av informationsteknik i en kommersiell miljö så att de kan bidra till utvecklingen av IT-lösningar i sin organisation.

Beroende på de stora utvalda karriärmöjligheterna ingår en mängd olika positioner inom IT-industrin, inklusive affärsintelligensexpert, e-businessutvecklare, spelutvecklare, informationssystemschef, IT-säkerhetsanalytiker, IT-säkerhetschef, IKT-säkerhetsanalytiker, IT-säkerhet konsult, penningprovning, IT-projektledare, filmanimator, programarkitekt, programvara kvalitet / testning specialist och system analytiker.... [-]


Master of Interaction Design

Campusstudier Heltid Deltid 1.5 - 3 år January 2019 Australien Sydney + 1 fler

Interaction design is concerned with designing interactive digital products, digital environments, systems, and services that can satisfactorily meet the needs and desires of the intended users. The Master of Interaction Design prepares and equips students with up-to-date theoretical knowledge and requisite practical industry-standard skills in this rapidly advancing field. [+]

While industry demand for skilled interaction designers and various other jobs such as user experience (UX) designers, service designers, etc., is increasing, there is a lack of formal education/training offered by universities in interaction design. This course is designed to provide students with the most current and requisite skills in this fast-evolving field. Graduates possess skills in industrially applicable and cost-effective information environments (i.e. multimedia, interactive systems design and associated information technology). The course provides industry with graduates who can combine these skills with those of their original discipline in professional applications-oriented settings. The course is committed to producing graduates who have a deep understanding of human-centred approaches to designing digital technologies. This ensures that 'products' created are more likely to 'fit' meaningfully into users' lives, because the design process is informed by a deep understanding of people's practices, particular situations and values. The Master of Interaction Design is attractive to different types of learners, namely: those who are currently working in a job that is not related to interaction design those working in jobs closely related to interaction design, and those already working in interaction design-related jobs. ... [-]


Master of Interaction Design (Extension)

Campusstudier Heltid Deltid January 2019 Australien Sydney

Interaction design is concerned with designing interactive digital products, digital environments, systems, and services that can satisfactorily meet the needs and desires of the intended users. The Master of Interaction Design (Extension) prepares and equips students with up-to-date theoretical knowledge and requisite practical industry-standard skills in this rapidly advancing field. [+]

While industry demand for skilled interaction designers and various other jobs such as user experience (UX) designers, service designers, etc., is increasing, there is a lack of formal education/training offered by universities in interaction design. This course is designed to provide students with the most current and requisite skills in this fast-evolving field. Graduates possess skills in industrially applicable and cost-effective information environments (i.e. multimedia, interactive systems design and associated information technology). The course provides industry with graduates who can combine these skills with those of their original discipline in professional applications-oriented settings. The course is committed to producing graduates who have a deep understanding of human-centred approaches to designing digital technologies. This ensures that 'products' created are more likely to 'fit' meaningfully into users' lives, because the design process is informed by a deep understanding of people's practices, particular situations and values. The Master of Interaction Design is attractive to different types of learners, namely: those who are currently working in a job that is not related to interaction design those working in jobs closely related to interaction design, and those already working in interaction design-related jobs. ... [-]


Master of Management

Campusstudier Heltid Deltid 1.5 - 3 år January 2019 Australien Sydney + 1 fler

Master of Management ger kunskaper, färdigheter och konceptuella ramar för att ge studenterna möjlighet att identifiera och ta itu med ett brett spektrum av frågor som kännetecknar arbetsmiljöer chefer - det vill säga, under förhållanden av komplexitet och osäkerhet, där dom och tillhörande ansvarsfördelning definierar kapacitet. Studenter förvärva konceptuella och analytiska färdigheter som krävs för framgångsrik förvaltning prestanda i en rad olika sammanhang, bland annat verksamheten, offentliga och icke-vinstdrivande sektorn, och en mängd olika professionella inställningar. [+]

Kursen ger studenterna kunskaper och erfarenheter för att förbättra sina yrkes / offentligt ansvar i ledande, hantera, och förvaltning av resurser och företagen. En innovativ, flexibel struktur ger studenterna maximal val i att välja ämnen och utbildningsprogram anpassade till deras personliga och yrkesmässiga behov.

Master of Management är utformad för att möta behoven hos individer, organisationer klient och professionella organ för ledarskapsutbildning.

Karriärmöjligheter även positioner ledningsnivå inom industrin eller regeringen.

[-]

Master of Management (förlängning)

Campusstudier Heltid Deltid 2 - 4 år January 2019 Australien Sydney + 1 fler

Master of Management (Extension) ger kunskap, färdigheter och konceptuella ramar för att ge studenterna möjlighet att identifiera och lösa komplexa frågor som kännetecknar de arbetsmiljön hos chefer i framtiden. Studenter förvärva konceptuella och analytiska färdigheter som krävs för en framgångsrik hantering av prestanda i en rad olika sammanhang, bland annat verksamheten, offentliga och ideella sektorn, och en mängd olika professionella inställningar. [+]

Kursen ger studenterna kunskaper och erfarenheter för att förbättra sina yrkeskunskaper och förståelse för förvaltningen av människor, resurser och organisatoriska processer. En innovativ, flexibel struktur ger studenterna maximal val i att välja ämnen och utbildningsprogram anpassade till deras personliga och yrkesmässiga behov. De ytterligare valbara ämnesval ger en möjlighet att specialisera djupare i förvaltningen disciplin och att ytterligare förstärka elevernas färdigheter, yrkesutövning, specialistkunskap och kapacitet.

Denna kurs är utformad för att möta behoven hos individer, organisationer klient och professionella organ för ledarskapsutbildning.

... [-]

Master of Marketing (förlängning)

Campusstudier Heltid Deltid 2 - 4 år January 2019 Australien Sydney + 1 fler

Master of Marketing (Extension) ger möjlighet för studenter att utöka sina kunskaper inom områdena kommunikation, säljledning, utveckling och införande av nya produkter, business-to-business marknadsföring, teknik och marknadsföring, samt de rättsliga begränsningar på och de etiska konsekvenserna av marknadsföring i Australien. [+]

Marknadsföringen Programmet ger samtida teoretiska marknadsföring kunskaper och praktiska färdigheter som krävs för överlägsen prestanda i australiska och internationella marknader. De ytterligare valbara ämnesval ger en möjlighet att specialisera djupare i marknadsföringen disciplin och att ytterligare förbättra elevernas färdigheter, yrkesutövning, specialistkunskap och kapacitet.

Karriärmöjligheter även positioner ledningsnivå inom industrin eller regeringen.

[-]

Master of Not-for-Profit and Social Enterprise Management (Extension)

Campusstudier Heltid Deltid January 2019 Australien Sydney

This course reflects best practice, current issues and emerging trends in not-for-profit and social enterprise, and has been designed for individuals who are passionate about social innovation and social justice, enabling them to develop innovative solutions to solve complex problems and generate social impact. The course is particularly relevant to policy-makers, senior managers and chief executives of social economy, community, public and third sector organisations. It also applies to those seeking to apply business and management principles to help a wider range of organisations – governments, businesses and social ventures – thereby creating economic and social value concurrently. [+]

This course offers advanced insights into social entrepreneurship and social innovation as drivers of not-for-profit, community-oriented enterprises. The additional elective subject choices provide an opportunity to specialise more deeply in the not-for-profit and social enterprise fields, and further enhance students' management skills, professional practice, specialist knowledge and capabilities.

The course focuses on how management can contribute to society and the environment in innovative and sustainable ways while also addressing core skills and knowledge critical to the successful pursuit of a career in the ever-expanding social economy, including grant writing, fundraising, volunteer management, social program design and the skills to measure social impact. Students also develop an understanding of the social economy and its economic and political context, and are introduced to ways of thinking systematically about the challenges facing society and developing innovative solutions to address these challenges. ... [-]


Master of Pharmacy

Campusstudier Heltid 2 år January 2019 Australien Sydney

The Master of Pharmacy is an accredited two-year, graduate-entry degree leading to eligibility for registration as a pharmacist. Innovative and practice-based in approach, the course builds on students' strong scientific foundation to provide specialist, comprehensive knowledge relevant to contemporary pharmacy practice. In addition to the pharmaceutical sciences, this includes professional pharmacy services, integrated therapeutics and the unique capstone subject, 96014 Molecule to Market, led by industry leader Adjunct Professor John Montgomery. Two elective subjects provide students with the opportunity to individualise their studies with their choice of any available postgraduate subject offered at UTS. [+]

Developed by leading pharmacy academics and our expert educational designer, the course's subject matter is delivered in an integrated, student-focused manner, making use of cutting-edge technologies and strong links with the pharmacy profession. Expert guest lecturers and practitioner teachers are utilised throughout the course to ensure relevance and real-world application of content. Students undertake clinical practice in a wide variety of settings sourced by UTS throughout the degree. This includes a guaranteed hospital pharmacy placement for eligible students. On-campus learning takes place in the Graduate School of Health's state-of-the-art education and research facility, which opened in 2015.... [-]


Master of Pharmacy (International)

Campusstudier Heltid 3 år January 2019 Australien Sydney

The Master of Pharmacy (International) is an accredited three-year, graduate-entry degree leading to eligibility for registration as a pharmacist. The course is an Australian-first, extending the Master of Pharmacy (C04252) program to include a one-year overseas clinical placement. This allows students to expand their knowledge even further, gaining practice-based experience of pharmacy in a global context and an understanding of the international factors that influence pharmacy practice and health care provision. Overseas clinical placements include those in Asia, Canada, Europe, South America or the USA. Language and culture subjects cater to both beginners and students with prior language knowledge. The course is innovative and practice-based in approach, building on students' strong scientific foundation to provide specialist, comprehensive knowledge relevant to contemporary pharmacy practice. In addition to the pharmaceutical sciences, this includes professional pharmacy services, integrated therapeutics and the unique capstone subject, 96014 Molecule to Market, led by industry leader Adjunct Professor John Montgomery. Two elective subjects provide students with the opportunity to individualise their studies with their choice of any available postgraduate subject offered at UTS. [+]

Developed by leading pharmacy academics and our expert educational designer, the course's subject matter is delivered in an integrated, student-focused manner, making use of cutting-edge technologies and strong links with the pharmacy profession. Expert guest lecturers and practitioner teachers are utilised throughout the course to ensure relevance and real-world application of content. In addition to the one-year international placement, students undertake clinical practice in a wide variety of settings sourced by UTS throughout the degree. This includes a guaranteed hospital pharmacy placement for eligible students. On-campus learning takes place in the Graduate School of Health's state-of-the-art education and research facility, which opened in 2015.... [-]


Master of Professional Accounting

Campusstudier Heltid Deltid 1.5 - 3 år January 2019 Australien Sydney + 1 fler

Master of Professional Accounting är utformad för att ge akademiker med liten eller ingen bokföring exponering med nödvändiga färdigheter och kunskaper som krävs för en karriär inom professionell redovisning. Kursen uppfyller de akademiska kraven för tillträde till professionella program CPA Australien och Institute of Chartered Accountants i Australien (ICAA). [+]

Kursen ger en idealisk akademisk grund att satsa på en karriär inom redovisning, med ämnen som ger den nödvändiga kunskap, förståelse och kompetens som krävs för anställning inom revisionsbranschen. Vidare ger den professionella erkännandet av kursen genom CPA Australien och ICAA studenter med internationellt erkända kvalifikationer som ökar både sin anställning och möjligheter marknadsföring.

Kursen syftar till att ge lokala och internationella studenter med erforderliga kunskaper i redovisning och vilken roll redovisningen spelar att tillhandahålla information för att stödja verksamheten. Förutom att ge en erkända kvalifikationer består kursen av en blandning av redovisning, finans, juridik och ekonomi ämnen som tillsammans ger en rad viktiga affärer färdigheter och kunskaper som krävs för arbete i dagens 's dynamiska affärsmiljö.... [-]


Master of Professional Accounting (förlängning)

Campusstudier Heltid Deltid 2 - 4 år January 2019 Australien Sydney + 1 fler

Master of Professional Accounting (Extension) är utformad för att ge icke-redovisning akademiker med nödvändig kompetens och kunskap som krävs för en karriär inom professionell redovisning. Den genomgången kurs uppfyller de akademiska kraven för inresa till de professionella program i CPA Australien och Institute of Chartered Accountants i Australien (ICAA). [+]

Kursen ger en idealisk akademisk grund för att satsa på en karriär inom redovisning. Det ger kunskap, förståelse och kompetens som krävs för anställning inom revisionsbranschen. Vidare ger den professionella erkännandet av kursen genom CPA Australien och ICAA studenter med internationellt erkända kvalifikationer som ökar både deras sysselsättning och befordringsmöjligheter.

Kursen syftar till att ge lokala och internationella akademiker med de kunskaper i redovisning och roll redovisnings spelar tillhandahålla informationsprodukter stöder alla delar av verksamheten. Förutom att ge en professionellt erkänd examen, omfattar kursen en blandning av redovisning, finans, juridik, kommunikation och ekonomi ämnen som tillsammans ger en rad viktiga affärskompetens och kunskaper som är nödvändiga för sysselsättningen i dagens dynamiska affärsmiljö.... [-]


Master of Professional Engineering

Campusstudier Heltid Deltid 2 - 4 år January 2019 Australien Sydney + 1 fler

Denna kurs ger en möjlighet på masternivå för nyutexaminerade ingenjörer som har fullgjort antingen en tre- eller fyraårig kandidatexamen för teknik eller teknik. Studenter kan anmäla sig till civilingenjörsexamen och fortsätta inom specialiseringsområdet. Kursen ger studenterna möjlighet att fördjupa kunskaper och kompetens inom sitt område, och vara redo till praxis inom verkstadsindustrin. Eleverna kan göra en stor och erkännas för denna inriktning på deras testamur. Master of Professional Engineering är utformad för att införliva ett integrerat tillvägagångssätt för yrkesingenjörsutövning genom att använda obligatoriska yrkesingenjörsämnen, obligatoriska ämnen som är relevanta för huvudingenjören, en självständig ingenjörsutbildningsprojektkomponent och obligatorisk ingenjörsström. [+]

Det ger också en unik möjlighet att fördjupa sina kunskaper och få praktiska kunskaper genom att genomföra ett självständigt civilingenjör projekt i en särskild stor.

[-]

Master of Property Development

Campusstudier Heltid Deltid 1.5 - 3 år January 2019 Australien Sydney + 1 fler

[+]

UTS erkänner också fastighetsbranschens breda karaktär. Studenter kan skräddarsy sin examen tack vare det omfattande utbudet av specialfag som finns tillgängliga, inklusive finansiering, bevarande, stadsdesign, globala trender och kommersiell egendom. Med en stark grund för planering är studenter också berättigade till betydande blockkredit i Master of Planning (C04007).

Graden ger fastighetsrelaterade yrkesverksamma som arkitekter, ingenjörer, byggnadschefer, värderare, planerare och företagare eller finanssekreterare möjlighet att bredda sina kunskaper och kvalifikationer och få en mer holistisk förståelse för fastighetsutveckling och relaterade processer. Detta gör det möjligt för akademiker att expandera sin karriär eller flytta utanför sitt ursprungliga yrkesområde till högre eller bredare roller inom fastighetsbranschen och / eller erbjuda nya tjänster till kunder.... [-]


Master of Quantitative Finance

Campusstudier Heltid Deltid 1 - 3 år January 2019 Australien Sydney + 1 fler

The Master of Quantitative Finance provides the full gamut of specialised quantitative finance skills and development of professional competency required to be a quantitative finance specialist performing at the cutting edge of the discipline. Participants have the opportunity to see the application of quantitative finance to advanced financial instruments, an integrated approach to risk management and how to implement quantitative finance strategies. [+]

The quantitative finance program provides the opportunity to acquire the detailed specialised knowledge and the professional competency required to work as a quantitative finance analyst in the modern finance industry.

Career options for graduates include positions as quantitative analysts, risk management analysts, quantitative structures, quantitative developers, forecasters, traders, investment analysts and financial engineers across investment banks, trading banks, hedge funds, investment management companies, consulting companies, energy and mining companies, regulatory bodies and government organisations.

[-]

Master of Science

Campusstudier Heltid Deltid 1.5 - 3 år January 2019 Australien Sydney + 1 fler

Denna kurs är utformad för att tillgodose två olika grupper av studenter: professionella forskare som vill uppdatera sina bransch-relaterade färdigheter för karriär och studenter som överväger en akademisk examen. [+]

Kursen innehåller en obligatorisk kärna av professionella ämnen som är relevanta för alla vetenskapliga discipliner. Ämnena i kärnan ger en ryggrad av kompetens är viktiga för en professionell vetenskapsman, att de bedriver forskning, företag vetenskap, branscher eller statliga organisationer. Dessa är de färdigheter i kommunikation, kritisk analys, projektledning och innovation och kommersialisering. Den professionella Strand kompletteras med ett urval av stor studie i en specifik naturvetenskap eller matematik disciplin, eller inom vetenskap ledning. Studenterna har också möjlighet att genomföra ett forskningsprojekt, godkännas av fakulteten. För studenter med lämpliga kunskapsnivåerna överväger en akademisk examen, ger denna kurs en väg till en doktorsexamen.Studenter i marin vetenskap och förvaltning stora utsätts för tvärvetenskaplig och gränsöverskridande institutioner kurser, med en hörnsten projekt undervisat vid Sydney Institute of Marine Science (SIMS) och flera föreläsningsserie och praktiska delar med verkliga data från den australiska Integrerat Marine Observatory System. ... [-]


Master of Science (forskning)

Campusstudier Heltid Deltid 2 - 4 år January 2019 Australien Sydney + 1 fler

Denna kurs ger en möjlighet för studenter att skaffa forskning färdigheter och fördjupa sina kunskaper inom ett område av vetenskap. [+]

Syftet med programmet är den professionella utvecklingen av kandidaten, som ger erfarenhet av problemdefinition, hypotesformulering och testning, datainsamling, analys och tolkning, och projektredovisning.

Karriär alternativ inkluderar miljökonsult, medicinsk forskare, forskare, resurshanterare, forskare eller teknikern.

[-]

Master of Science (forskning) i beräkningsvetenskap

Campusstudier Heltid Deltid 2 - 4 år January 2019 Australien Sydney + 1 fler

Denna kurs ger akademiker att utvidga och fördjupa sina kunskaper inom ett specialiserat område av datorer genom att utföra forskning under handledning av en medlem av akademisk personal. [+]

Kursen ger studenterna möjlighet att avancera sig i sin karriär i datorer och informationsteknik, och erbjuder flexibilitet i valet av forskningsområde så det kan vara nära i linje med studenternas yrkeskarriär.

Denna kurs ger akademiker att utvidga och fördjupa sina kunskaper om ett specialiserat område av datorer genom att utföra forskning. Kursen ger studenterna möjlighet att avancera sig i sin karriär i datorer och informationsteknik, och erbjuder flexibilitet i valet av forskningsområde så det kan vara nära i linje med studenternas yrkeskarriär. Karriärmöjligheter även positioner i universitet och andra institutioner som bedriver forskning eller annat akademiskt arbete inklusive undervisning. Möjligheter till forskning och utveckling finns även med nationella och internationella företag.... [-]


Master of Science (forskning) i matematiska vetenskaper

Campusstudier Heltid Deltid 2 - 4 år January 2019 Australien Sydney + 1 fler

Denna kurs ger en möjlighet att förvärva forskningskompetens och att fördjupa kunskaper inom ett av de områden av matematiken. Syftet med programmet är den professionella utvecklingen av kandidater genom behärskning av en betydande andel av matematisk litteratur tillsammans med original forskningsarbete under ledning av en handledare. [+]

Färdigheter i forskning och förmågan att tänka matematiskt är växande efterfrågan inom industri, finans och olika statliga organisationer. Som en följd av akademiker i denna kurs bredda avsevärt sina yrkesval och forskningsämnet kan väljas för att ytterligare underlätta deras karriärvägar, till exempel i högre nivåer av marknadsundersökningar, kvantitativ förvaltning och kvantitativ finans.

[-]

Master of Science (förlängning)

Campusstudier Heltid Deltid 2 - 4 år January 2019 Australien Sydney + 1 fler

Kursen syftar till att förnya och bredda studenternas vetenskapliga och branscherfarenhet med chefs- och affärsmannaskap. Det ger studenterna många möjligheter genom värdeskapande för sina befintliga inriktningar och uppfostra dem att skynda på kunskap och teknik, eller genom att expandera in i olika majors av intresse att förvärva yrkes- och ledningskompetens. [+]

Kursen innehåller en obligatorisk kärna av professionella som är relevanta för alla discipliner. Ämnena i kärnan ger en ryggrad av kompetens viktigt att en professionell vetenskapsman, att de bedriver forskning, vetenskap företag, industrier eller statliga organisationer. Det är dessa färdigheter i kommunikation, kritisk analys, projektledning och innovation och kommersialisering. Den professionella strängen kompletteras av ett urval av stor studie i en specifik naturvetenskap eller matematik disciplin, eller inom vetenskap hantering. Studenterna har också möjlighet att genomföra ett forskningsprojekt, godkännas av fakulteten. För studenter med lämplig kunskapsnivåerna överväger en akademisk examen, ger denna kurs en väg till en doktorsexamen. Den sista terminen av valfria tillåter eleverna att komplettera sin befintliga kompetens med hjälp av skräddarsydda ämnen från närliggande discipliner över hälsa, teknik och affärer.... [-]


Master of Science (utmärkelser)

Campusstudier Heltid 2 år January 2019 Australien Sydney

Denna kurs ger studenterna en unik möjlighet att bedriva egen forskning och få fördjupad kunskap i deras särskilda vetenskapliga fält. Studenterna har tillgång till personal som är ledande forskare och experter inom sitt område. Företaget denna kurs tillåter eleverna att utforska sin forskningspotential och utveckla forskningskompetens. Denna kurs är utformad för att ge ett stipendium väg till forskarutbildningen. [+]

Kursen innehåller en obligatorisk kärna av professionella som är relevanta för alla discipliner. Ämnena i kärnan ger en ryggrad av kompetens viktigt att en professionell vetenskapsman, att de bedriver forskning, vetenskap företag, industrier eller statliga organisationer. Det är dessa färdigheter i kommunikation, kritisk analys, projektledning och innovation och kommersialisering. Den professionella strängen kompletteras av ett urval av stor studie i en specifik naturvetenskap eller matematik disciplin. Studenter i Marine Science and Management dur, till exempel utsätts för tvärvetenskapliga och tvärinstitutionella kurser, med en hörnsten projekt undervisat vid Sydney Institute of Marine Science (SIMS) och multipla föreläsningsserie och praktiska komponenter med hjälp av verkliga uppgifter från Australian Integrated Marine Observatory System. Den andra halvan av kursen består av en stor forskningskomponent, vilket ger studenterna en möjlighet att bedriva original, forsknings banbrytande. För studenter med lämplig kunskapsnivåerna, ger detta en direkt väg till en doktorsexamen, och bär punkter som kan användas i stipendieansökningsprocessen.... [-]


Master of Sport Management (Extension)

Campusstudier Heltid Deltid January 2019 Australien Sydney

The Master of Sport Management (Extension) is designed to develop critical, interpretive and problem-solving skills, and to provide a significant overview of the sport industry. [+]

The course develops advanced skill sets needed for managers to operate in the sport industry. The additional elective subject choices provide an opportunity to specialise more deeply in the sports management and related fields, and further enhance students' management skills, professional practice, specialist knowledge and capabilities.

The course provides theories, models and case studies in order to understand the complex nature of the sport industry.

Graduates may pursue careers in such fields as sport marketing, sport event management, venue and facility management, sports development, sports administration, and operations management.

[-]

Master of Strategic Supply Chain Management (Extension)

Campusstudier Heltid Deltid 2 - 4 år January 2019 Australien Sydney + 1 fler

Vidare i dagens volatila miljö har risk och komplexitet i försörjningskedjor varit stora problem för industrin som uppmuntrar företagen att skapa en mer organisk förmåga att hantera oväntade störningar. Kursen är utformad för att tillgodose behoven hos de anställda inom alla verksamhetsområden och som söker avancerad kunskap om nätverkskedjan, inköpsstrategier, drift och logistikhantering. Master of Strategic Supply Chain Management (Extension) är utformad för studenter som vill få betydande insikter och färdigheter inom dessa områden. De ytterligare ämnesval som detta program erbjuder inkluderar möjligheten att specialisera sig mer i den centrala strategiska och taktiska aspekten av nätverks- och logistiknätverk samt systematisk tillämpning av förbättringsmetodik inom procurement- och supply chain-processer som bidrar till att minska variation och osäkerhet genom försörjningskedjan, vilket möjliggör bättre kontroll över produkt- och servicekvalitet. Förutom verksamheten och supply chain management kapacitet, studenter ytterligare stärka kompetensen, yrkesutövning, specialistkunskap och kapacitet genom bättre förståelse av organisatoriska och förvaltningspraxis och internationella sammanhang. [+]

Kursen är utformad för att tillgodose behoven hos de anställda inom alla sektorer av näringslivet.

[-]

Master sjukgymnastik (forskning)

Campusstudier Heltid Deltid 2 - 4 år January 2019 Australien Sydney + 1 fler

Denna kurs är avsedd för sjukgymnaster, eller studenter som har avslutat en sjukgymnastik examen antingen vid en grundnivå eller graduate-post masternivå registreras i Australien, och som vill göra karriär inom forskning eller få en konkurrensfördel i sin karriär genom att fylla en ytterligare forskarutbildning. Eleverna får forsknings kompetens inom sitt forskningsintresse, och visa sin enastående akademisk förmåga och engagemang för sjukgymnastik genom slutförandet av examen. [+]

Denna kurs ger studenterna möjlighet att arbeta med ledande nationella och internationella forskare inom sitt intresseområde, samt att utveckla och genomföra en ursprunglig forskningsprojekt som bidrar till kunskap. Eleverna får utbildning och kompetens forskning, samt utveckla omfattande kunskap och expertis inom ett forskningsområde. Eleverna stöds av en stark och levande forskningskultur, både inom skolan och universitetet, och har tillgång till andra forskare, ett brett utbud av workshops, universitetsbiblioteket och forskningsanläggningar.

Denna kurs är utmärkt förberedelse för studenter som vill bedriva doktorand forskningsstudie, en karriär inom forskning eller högre nivå sjukgymnastik positioner. Karriär alternativ inkluderar lärarförslags, expanderade praxis roller, rådgivande positioner och bransch roller.... [-]


mästare Analytics (forskning)

Campusstudier Heltid Deltid 2 - 4 år January 2019 Australien Sydney + 1 fler

UTS är i framkant av analytics utbildning i Australien med fokus på praktik-baserade, tvärvetenskapliga analyser och beslutsfattande forskning. Stora uppgifter på internet ålder är mycket komplex och växer exponentiellt, poserar större utmaningar för organisationer. I den här kursen kan eleverna fokusera på verkliga företag problem i sina egna organisationer och utveckla lösningar som en del av sin forskning. Kursen ger akademiker att utvidga och fördjupa sina kunskaper inom ett specialiserat område av analyser genom att forska under överinseende av en medlem av akademisk personal. Kärnan Programmet kompletteras med korta kurser, seminarier och projekt. Dessa kurser ger akademisk stringens när du använder spjutspetsteknik. [+]

Kursen ger flexibilitet i valet av forskningsämnen, så att forskningen är nära i linje med den studerande 's yrkesmässiga krav. Eleverna kan bedriva forskning i Analytics för att lösa de problem som direkt påverkar deras organisationer: forskning med ett syfte. Avancerade analyser tekniker och lösningar används alltmer inom industrin för att driva produktivitet, omvandla affärer och öka konkurrenskraften. Efterfrågan på kvalificerade analyser professsionals med förmåga att arbeta i både traditionella och nya branscher fortsätter att växa. Med hög nivå analyser kompetens akademiker kan göra ett betydande bidrag till organisationen. Eleverna har också nytta att kunna arbeta med världsledande forskare inom detta område. ... [-]


mästare arkitektur

Campusstudier Heltid Deltid 2 år January 2019 Australien Sydney + 1 fler

Master of Architecture är en fokuserad, yrkesexamen och krävs för att bli en praktiserande arkitekt. Det är den andra av två grader, som gjorts efter det framgångsrika slutförandet av Bachelor of Design i arkitektur (C10004) eller motsvarande. [+]

Denna kurs är en innovativ och flexibel yrkesexamen. Genom en icke-sekventiell struktur, som tillåter studenter att välja från ett utbud av kärn-och valbara ämnen, det ger eleverna frihet att välja hur deras professionella specialisering som bäst kan tjäna dem i deras framtida karriärer. Architectural Design ämnen förbättra en kritisk förståelse av arkitektur som både en disciplin med en befintlig mängd kunskap och en uppsättning metoder som ständigt utmanar och lägga till detta organ av kunskap. Forskningen utförs till preliminärt att utforma beslutsfattande under design och reflektion om design utveckling. Arkitektoniska praxis ämnen förbereda eleverna för utökad praxis i framväxande medier och marknader, moderna affärsmetoder och globala ekonomier och inom utmanande sociala, miljömässiga, politiska och rättsliga sammanhang.Studenter som fullföljer en Master of Architecture och efterföljande praktisk erfarenhet har rätt att bli registrerade arkitekter. ... [-]


mästare av immateriella rättigheter

Campusstudier Heltid Deltid 1.5 - 2.5 år January 2019 Australien Sydney + 1 fler

UTS har etablerat kunnande inom och en rykte om att erbjuda kurser som är relevanta för behoven av patent-och yrken markera. Den UTS Master of Intellectual Property är det första i en australisk universitet som uppfyller hela utbildningskrav för registrering som ett registrerat varumärke märken advokat och patentombud i Australien enligt de relevanta förordningarna. [+]

Det unika med denna kurs är att det kan ske helt online, ta bort behovet för studenter att delta i ansikte mot ansikte klasser.

Denna kurs ger akademiker med en förståelse av principerna för det registrerade varumärket systemet, skydd av oregistrerade varumärken och relaterade former av skydd mot vilseledande eller oskäliga handel agerande i Australien. Dessutom akademiker förstår innehållet och innebörden av ett patent specifikation, så att de kan ge råd på eventuella frågor om intrång, giltighet och efterlevnad.

Beroende på de åtgärder ämnen kan utexaminerade söka registrering som varumärke advokat och / eller patentombud i Australien. Konst administratörer och mediebranschen kan öka karriärmöjligheter genom att bygga kompetens inom kommersialisering eller förvaltning av immateriella tillgångar.Andra karriärmöjligheter inkluderar patent och registreringsverket advokat, IP advokat, IP portföljförvaltare, beslutsfattare och myndigheter regulator.... [-]


mästare kreativ konst (forskning)

Campusstudier Heltid Deltid 2 - 4 år January 2019 Australien Sydney + 1 fler

Master of Creative Arts (forskning) i allmänhet avsedd för personer med branscherfarenhet inom media och kreativ konst som vill göra kreativa forskning som innefattar utarbetande och presentation av ett större kreativt arbete och en avhandling på ca 10,000-15,000 ord. Kandidaterna kan också delta i klassrummet eller online seminarier om avhandlingen beredning i det första halvåret inskrivningen. [+]

Kursen ger en möjlighet för dem som vill utveckla specifik kunskap, forskning och kreativa färdigheter relevanta för de kreativa näringarna som växer fram lokalt och internationellt.

Karriär alternativ inkluderar positioner i de kreativa näringarna.

[-]

mästare på hållbara framtider (forskning)

Campusstudier Heltid Deltid 2 - 4 år January 2019 Australien Sydney + 1 fler

Denna grad innebär en period av övervakad studier och forskning, som kulminerar i inlämnandet av en avhandling. Det erbjuds till både lokala och internationella studenter. [+]

Utexaminerade från master har konsekvent uppnått goda granskarnas rapporter från internationella ledande inom sina områden. Många har varit berättigade till UTS kanslerns Award, och flera har lagts ut på kanslerns List.

Institutet syftar till att stödja studenter som läser en tvärvetenskaplig eller tvärvetenskapligt förhållningssätt till forskning och samtidigt bygga på sina befintliga kunskaper.

[-]

Videoklipp

Discover UTS

Welcome to our new UTS campus

UTS in the Rugby Australia Building at Moore Park

UTS International Student: Nicoline Falcon – Day in the life

UTS International Student: Mellisa Soesanto - Day in the life

Kontakt

University of Technology, Sydney

Adress, rad 1 15 Broadway Ultimo, Sydney
2007 Sydney, New South Wales, Australien
Hemsida http://www.uts.edu.au/international
Telefonnummer +61 3 9627 4816