Läs den officiella beskrivningen

Vid UTS tänker vi annorlunda: Vi tar ett globalt tillvägagångssätt för utbildning som har innovation i sin kärna. Dessutom är vi ett universitet för den verkliga världen. Alla våra kurser är nära anpassade till industrins behov, så vad du lär dig kommer att förbereda dig för din framtida karriär.

UTS skillnaden

  • Vi är Australiens nummer 1 unga universitet och rankade nionde i världen (QS Top 50 Under 50 2019 och 16: e i Higher Education (THE) Young University rankings 2018). Vi rankas också i de över 200 universitet i världen enligt QS (2019).
  • Vi har skapat en världsklass campus med levande, sammanlänkade studentutrymmen. Dra nytta av våra prisbelönta byggnader, state-of-the-art faciliteter och hållbar design.
  • Vi är Sydneys stadsuniversitet - vi bor i hjärtat av en av världens stora städer, omgiven av Sydneys kreativa och digitala industriområde.
  • Vi har kopplingar som räknas. Mer än 150 branschpartners formar vårt kursinnehåll och erbjuder praktik, stipendier och resurser.
  • Våra studenter kommer först - när du studerar hos oss stöder vi dig på vägen. Studenttjänster omfattar hälsa och rådgivning, akademisk och engelskspråkig assistans, bostads- och karriärsupport och ett antal klubbar och samhällen.

Forskning som räknas
Vid UTS svarar vår forskning på de stora frågorna. Vi har ett växande rykte för framtidsinriktad forskning inom nya discipliner, med fokus på fem temaområden: hälsa, datavetenskap, hållbarhet, framtida arbete och industri och sociala framtidar. Från frågor om tekniskt störningar i framtiden för vården , stora data och nya sätt att arbeta, levererar vi riktiga lösningar till dagens utmaningar - och imorgon. Vi samarbetar också - vi jobbar nära med industrin och akademiska partners över hela världen för att driva meningsfull förändring i världen runt omkring oss.

Scholarship framgång

Vi har dedikerat 30 miljoner dollar till att ge stipendier och stipendier till höguppdragna internationella studenter fram till 2020 - inklusive universitetets eller fakultetsspecifik finansiering för internationella studenter som du.

www.int-stipendier. UTS .edu.au

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

Exekutiva kurser

University of Technology Sydney

Fakulteten för teknik och informationsteknik och företagsekonomiska fakulteten har utvecklat denna magisterexamen som ger alla fördelarna med en generalistkandidatexamen ... [+]

Detta program gör det möjligt för eleverna att slutföra civilingenjörsingenjör och civilingenjör i två års heltidsstudie. Denna unika kurs är för studenter som har en kandidatexamen i teknik och som vill kombinera en civilingenjör med civilingenjör.

Denna kurs är lämplig för professionella ingenjörer som vill behärska kompetens inom teknikledning och företagsekonomi. Den är lämplig för att utbilda ingenjörer som vill ta upp utmanande och ledande roller i sin organisation eller karriär.

[-]
Australien Sydney
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
2 - 4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Technology Sydney

Civilingenjörsingenjör (MEM) är en möjlighet för ingenjörer, tekniska specialister och icke-tekniska yrkesverksamma att bygga och utöka sina ledarskap och integrera deras ... [+]

MEM har utformats för att betona gränssnittet mellan teknik, teknik och hantering. Integreringen av noga skräddarsydda kurs och ett självständigt projekt ger kandidater som förstår det professionella, samhälleliga och miljömässiga sammanhanget och har utvecklat en rad olika lednings- och teknikmöjligheter för att svara på det.

MEM-programmet ger en möjlighet för dem som strävar efter excellens för att utmana sig på masternivå, fördjupa sina kunskaper och kunskaper och få en konkurrenskraftig fördel i branschen.

[-]
Australien Sydney
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
1 - 2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Technology Sydney

The Executive Master of Strategic Communication is a new UTS postgraduate degree which provides advanced study for communication professionals working in corporate, gover ... [+]

The world of public communication is changing rapidly through digitalisation, 'big data' analysis, new platforms and channels and shifting attitudes and concerns. These are leading to changing practices and challenges, and new ethical concerns. The UTS Executive Master of Strategic Communication is based on the latest research and is taught by a combination of senior academic researchers and leading industry professionals.

Graduates of this course obtain: an advanced understanding of human communication informed by social psychology, sociology, semiotics, cultural studies and other disciplines the capability to synthesise communication theory and contemporary practice an advanced capability in developing communication strategy informed by research and analysis a sensitivity to ethical and legal issues related to media and communication a sensitivity to inclusiveness, equity and social justice the capacity to develop effective communication strategies that reflect intercultural and global perspectives, and advanced practical skills to apply strategic communication to address challenges and problems. ... [-]

Australien Sydney
Januari 2020
Heltid
Deltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Technology Sydney

Juris doktorsexamen i företagsekonomi är en doktorsexamen och företagsekonomi som bygger på UTS : s etablerade rykte: Juridik och UTS Business School för att ge högkalibr ... [+]

Kursen ger studenterna en integrerad exponering för yrkesutövning i både juridiska och affärsmässiga sammanhang.

Karriärmöjligheter inkluderar, men är inte begränsade till, advokat inom ett privat företag, statlig myndighet eller gemenskapsrättscentral, regleringsansvar och policyrådgivare inom den offentliga eller privata sektorn eller juridisk specialisering relaterad till elevernas tidigare examen eller förbättrade karriärmöjligheter inom en befintlig professionell sfär.

[-]
Australien Sydney
Januari 2020
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Technology Sydney

UTS Master of Laws (LLM) tillgodoser de förändrade kraven från juristerna. Genom att ge möjlighet till juridiska kandidater att specialisera sig inom områden som är relev ... [+]

Framgångsrik samverkan mellan juristerna och UTS : Juridik garanterar en nära match mellan en förstklassig utbildning och en omsättbar juridisk kvalifikation. Klasser lärs av en blandning av praktiserande yrkesverksamma, heltid akademiker och internationella besökande akademiker, och möjligheter till tvärinstitutionell studie, både inom och utom Australien, uppmuntras.

Specialisering och kompetensutveckling leder till karriär inom en rad efterfrågade specialkallar i praktiken.

[-]
Australien Sydney
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
1 - 2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Technology Sydney

UTS Master of Animation och visualisering har utvecklats i samarbete med Animal Logic och erbjuds genom UTS Animal Logic Academy. Kursen utvecklar samarbete problemlösnin ... [+]

Kursen ger utmaningar och möjligheter som uppmuntrar utforskning och kompetensuppbyggnad över hela spektrumet av roller i digital produktion, animation, visuella effekter och nya visualiserings discipliner. Delade arbetsmetoder styra utvecklingen av starka kompetens i kritiskt tänkande, problemlösning, designtänkande och effektiv kommunikation i en produktionsmiljö. Studenter har möjlighet att arbeta produktivt och effektivt i en professionell arbetsmiljö.

Utexaminerade få kunskaper som kan tillämpas inom en rad olika roller, från animation och mjukvaruutveckling till datavisualisering, datavetenskap och över ny teknik. De har också möjlighet att förnya sig på traditionella yrken samt driva utvecklingen av nya industrisektorer.... [-]

Australien Sydney
Januari 2020
Engelska
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Technology Sydney

Denna förberedande kurs för lärarutbildning ger studenterna en masters kvalifikation för att undervisa i gymnasieskolan i NSW. Studenter som har både de obligatoriska gru ... [+]

Denna kurs är en NSW gymnasiet förberedande kurs. Det är lämpligt för studenter att göra examen med en kandidatexamen och för mogna åldersexamen som byter karriär och vill ha en lärarutbildning. Det innehåller ett intensivt yrkeserfarenhetsprogram där eleverna spenderar 60 dagar i praktisk erfarenhet av undervisning och erbjuder omfattande, strukturerade och noggrant stödda erfarenheter av gymnasieskolan i olika inställningar. Kursen har flexibilitet för att göra det möjligt för studenter som har fyllt de flesta men inte alla de obligatoriska specialutbildningarna att genomföra ytterligare som en del av examen.

Syftet med kursen är att möjliggöra framtida lärare och utbildningsledare att generera avancerad kunskap om pedagogik, pedagogik, policy, läroplan och system. att undersöka och forskarutbildning för att förbättra pedagogiska erfarenheter och resultat, Att bygga förmågan att kritiskt analysera, reflektera över och syntetisera teorier om lärande och undervisning. Att utveckla omfattande kunskaper och respekt för olika samhällen, kulturer och förmågor att informera inkluderande praxis. att tillämpa sin förståelse och skicklighet med kreativitet och expertbedömning att bli yrkesverksamma med en djup etisk grund, en känsla av socialt ansvar och ett engagemang för social rättvisa; att fungera som autonoma professionella elever i förändrade globala samhällen; att bli effektiva kommunikatörer med hög kompetens i nya litteraturer; och att göra välinformerade bidrag till samtida debatter som är relevanta för utbildning.... [-]

Australien Sydney
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Technology Sydney

Kursen förbereder eleverna att förstå investeringsinstrument, kapitalmarknader, ekonomisk förvaltning och de underliggande drivkrafterna för fastighetsvärden. Specialiser ... [+]

Majoriteten av försökspersonerna erbjuds i block läge och innehålla en blandning av gästföreläsningar från industriledare, tillämpad analytiska workshops, och djupgående fallstudie analys. Medan majoriteten av ämnena är baserade i skolan för samhällsbyggnad, vissa dras från School of Finance. Valbara alternativ är tillgängliga för att ge ytterligare teknisk och analytisk kompetensutveckling och möjlighet att studera fastighetsutvecklingen i utlandet.

Kursen syftar till att förbereda yrkesverksamma närvarande i antingen egendom eller finans och investeringsfält för en specialiserad karriär inom fastighetsinvesteringar.

Karriärmöjligheter även positioner i portföljförvaltningen, kapitalförvaltning, investeringsanalys, fastighetsförvaltning, uthyrning och försäljning, fastighets genomförbarhet och värdering, fastighetsförvärv och avyttring.... [-]

Australien Sydney
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
1.5 - 3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Technology Sydney

Kursen är utformad för både fastighets- och fastighetsinvesterare och utexaminerade inom relaterade områden som önskar utöka sina kvalifikationer och kompetens inom fasti ... [+]

Denna kurs är för fastighets- och investeringsproffs som vill uppgradera sina kvalifikationer eller kompetens eller för dem som vill komma in i fastighets- och fastighetsinvesteringar. Under det första året utvecklar studenterna en förståelse för hur man balanserar privata och offentliga intressen i stadsutveckling, hur man bedömer fastighetsfastigheter och hur man bedömer utvecklingsförmåga.

Karriärmöjligheter inkluderar positioner inom bank och statliga instrument, fastighetsfinansiering, fastighetsförvaltning och utveckling samt fastighetsinvesteringar.

[-]
Australien Sydney
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
2 - 4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Technology Sydney

UTS : s projektledningsprogram ger en fördjupande inlärningsmiljö för både ambitiösa och erfarna projektledare. Kursen ger studenterna den underliggande kunskapen och den ... [+]

På masternivå har eleverna möjlighet att utveckla en specialiserad kompetens genom att välja en delkurs inom affärsverksamhet, byggande, teknik, IT, kommunalförvaltning eller hälsa, och kombinerar projektledningsdiscipliner med branschfokuserad kunskap. För att tillgodose upptagna arbetsscheman levererar UTS klasser i ett intensivt blockläge. Detta skapar en uppslukande upplevelse där eleverna arbetar med sina kamrater i en teambaserad, simulerad projektmiljö. Studenterna får också praktisk erfarenhet genom att arbeta på verkliga projekt, i klassrummet, på plats eller använda datorsimuleringar. Till exempel har eleverna nyligen utvecklat projektplaner för Jack Thompson Foundation, Free Health Care Council of Australia (CHC) och ett antal branschorganisationer. UTS akademiker står i framkant av projektledningsforskning internationellt. Denna bredd av kunskap säkerställer att studenterna har tillgång till avancerat tänkande som tillämpas både i projektspecifika och organisatoriska sammanhang. Lärare är specialiserade gästlärare från UTS samt institutioner och organisationer i Australien och utomlands. Kandidater har en detaljerad förståelse för hur projektledning direkt förbättrar företagens produktivitet och lönsamhet. De kan leverera projekt som hjälper organisationer att uppnå sina strategiska mål.... [-]

Australien Sydney
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
1.5 - 3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Technology Sydney

Denna kurs är utformad för att göra det möjligt för ingenjörer och andra tekniska specialister för att ta en ledande roll när det gäller teknik och miljöförvaltning. Kurs ... [+]

Kursen kombinerar en rad nyckelpersoner som innehåller information om vilken typ av miljöproblem tillsammans med konstruktionsteknik i deras lösning. Detta kompletteras med förvaltnings- och politiska ämnen för att ge ingenjören eller teknisk specialist, att leda multidisciplinära team som arbetar inom området för teknik och miljöförvaltning. De ämnen som erbjuds i den här kursen följer en integrerad strategi för yrkesutövningen genom obligatoriska professionella tekniska ämnen, obligatoriska ämnen som är relevanta för miljöteknik hantering dur, ett självständigt examen projekt och en uppsättning valfria (någon teknik eller IT föremål, en del med förhandsgodkännande).... [-]

Australien Sydney
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
1 - 2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Technology Sydney

Master of Advanced Journalism utrustade studenter med färdigheter, djupa kunskaper och adaptiva förmågor för att bygga en karriär i dagens snabbt föränderliga och ofta hö ... [+]

Studenterna får praktisk erfarenhet av rapportering, redigering och relaterad produktion och designfärdigheter i en mängd olika text-, ljud- och visuella medier. De har möjlighet att använda, uppleva och tänka på nya områden av journalistisk praxis, inklusive droner, virtuell verklighet och datorstödd rapportering, och jobba med ledande utövare inom utrednings-, idrotts- och entreprenörsjournalistik. Det övergripande målet är att främja smidighet och innovation i det lokala, regionala och globala medielandskapet. Kursen är en del av ett artikulerat studieprogram och är lämpligt för alla som är intresserade av att lära sig att fullt ut utnyttja journalistikens kraft, från befintliga mediepersonal och journalistkandidater som behöver uppgradera färdigheter eller prova nya saker för personer som är intresserade av att uppnå full potential av digital störning.... [-]

Australien Sydney
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
1.5 - 2.5 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Technology Sydney

The Master of Advanced Journalism (Extension) is designed to meet the needs of mid-career journalists and graduates seeking a career change. It is a highly industry-focus ... [+]

Students are exposed to the latest journalistic trends, discussion of the digital changes changing the industry and state-of-the-art technical training. In addition to in-seminar training, students work on publishable journalism. They have the opportunity to learn about and discuss emerging areas of journalistic practice with lecturers who have been at the forefront of change, and work with leading practitioners of investigative, sport and entrepreneurial journalism.

The aim of this course is to foster innovative thinking based on a critical understanding of the digital forces buffeting the news media industry. Graduates of the program: have strong and flexible research, reporting and production skills, and a critical understanding of contemporary media are innovative practitioners and agile thinkers who are able to develop new ideas and practices across journalism and media strive towards leadership positions that are grounded in ethical, professional and transparent practice possess the ability to work across platforms, channels and disciplines in digital and emerging environments have an understanding of the role of the media in local, regional, national and global contexts. ... [-]

Australien Sydney
Januari 2020
Heltid
Deltid
2 - 4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Technology Sydney

UTS is at the forefront of analytics education in Australia with its focus on practice-based, interdisciplinary analytics and decision-making research. Big data in the in ... [+]

The course offers flexibility in the choice of research topics so that the research is closely aligned with the student's professional requirements. Students can undertake research in analytics to solve the problems that directly impact their organisations: research with a purpose. Advanced analytics techniques and solutions are increasingly being used by industry to drive productivity, transform business and increase competitiveness. The demand for skilled analytics professsionals with the ability to work in both traditional and emerging industries continues to grow. With high-level analytics skills graduates are able to make a significant contribution to their organisation. Students also benefit from being able to work with world-leading researchers in this area.... [-]

Australien Sydney
Januari 2020
Heltid
Deltid
2 - 4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Technology Sydney

UTS är en ledande leverantör av forskar språk- och alfabetiseringskurser, med akademiker som är publicerade författare och internationellt erkända experter inom området. ... [+]

Denna kurs är utformad för att uppfylla de nödvändiga yrkeskrav i TESOL och tillämpad lingvistik fält. Det tillgodoser behoven hos deltagarna med och utan pedagogisk kompetens och erfarenhet. Kursen har flexibla studiealternativ, med klasser hålls på tider som lämpar sig för studenter som arbetar standard heltid. Valda ämnen erbjuds via distansläge. Kursen uttryckligen uppfyller behoven hos studenter som arbetar eller vill arbeta i följande sammanhang: att arbeta med invandrare och ursprungsfolk studenter på alla utbildningsnivåer lärare som önskar byta disciplin områden undervisa i engelska utanför Australien internationella studenter som vill studera TESOL på avancerad nivå. ... [-]

Australien Sydney
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
1.5 - 3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Technology Sydney

Master of Applied Policy, som erbjuds av UTS institutet för offentlig politik och styrning ( UTS : IPPG), är utformad för mellan- och högre yrkesverksamma och utövare ino ... [+]

Kursen är utformad för att ha ett tillämpat fokus som teoretiskt stöds. Kursen ger studenterna möjlighet att arbeta inom industrisektorerna om verkliga problem och att kritiskt tillämpa sin inlärning på fallstudier från UTS : IPPGs forskningsprogram och egna arbetsplatser för innovativa lösningar. Det inkluderar aktiva metoder för lärande, inklusive debatter, fallstudier, rollspel, gruppdiskussioner, presentationer och gästtalare. Alla studenter genomför ett individuellt forskningsprojekt och får den nödvändiga kunskapen och erfarenheten att engagera sig i effektiv politikutveckling, genomförande och utvärdering. Kursen erbjuder en allmän policyströmmar med inriktning på yrkesutövning samt stora flöden i kommunala studier. stads- och regionalpolitik och social forskning. Kursens kärnämnen undersöker samtida politiska utmaningar; politik i praktiken politik och resurser samt bevis och beslutsfattande. För att skräddarsy sin kurs kan studenter välja sina valämnen från ett antal ämnen från UTS : IPPG, Designfakultet, Arkitektur och Byggnad och UTS Business School. Kursen erbjuder också en delkurs i projektledning. Kursen använder flera undervisningsformat, inklusive intensivt blockläge och online-leverans, utformad av akademiker, utövare och branschledare. De flesta ämnen erbjuds i flexibelt läge och levereras i block eller online för effektivare integration av studie- och arbetsförpliktelser.... [-]

Australien Sydney
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Technology Sydney

Master of Architecture är en fokuserad, professionell examen och krävs för att bli en praktiserande arkitekt. Det är den andra av två grader, som genomförs efter avslutad ... [+]

Kursen är en innovativ och flexibel professionell examen. Genom en icke-sekventiell struktur, som tillåter studenter att välja från en rad kärn- och valämnen, ger studenterna val om deras professionella specialisering som bäst kan betjäna dem i sin framtida karriär. Arkitektoniska designämnen förbättrar en kritisk förståelse för arkitekturen som både en disciplin med en befintlig kunskapsnivå och en uppsättning metoder som kontinuerligt utmanar och lägger till den kunskapsdelen. Forskning görs för att utforma beslutsfattande, under design och eftertanke om designutveckling. Arkitektoniska träningsämnen förbereder studenterna för utökad övning i nya medier och marknader, samtida affärspraxis och globala ekonomier och inom utmanande sociala, miljömässiga, politiska och regelbundna sammanhang. Studerande som fullgör en arkitekt för arkitektur och efterföljande praktisk erfarenhet är berättigade att bli registrerade arkitekter.... [-]

Australien Sydney
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Technology Sydney

Ett begränsat antal platser erbjuds varje år till lämpligt kvalificerade studenter att följa ett studieprogram som leder till denna pris. Denna examen är för kandidater s ... [+]

[-]
Australien Sydney
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
2 - 4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Technology Sydney

Ett begränsat antal platser erbjuds varje år till lämpligt kvalificerade studenter att följa ett studieprogram som leder till denna pris. Denna examen är för kandidater s ... [+]

[-]
Australien Sydney
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
2 - 4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Technology Sydney

The UTS Master of Clinical Psychology provides students with a practice-based and research-led education in clinical psychology, encompassing on-campus learning, on-campu ... [+]

The course offers training in professional practice as a clinical psychologist. Uniquely, all academic staff are also experienced, currently practicing clinical psychologists. Through expert supervision in the university clinic, as well as on placement in a local teaching hospital and community health centre settings, students develop strong clinical and research skills applicable to a wide range of clinical psychology areas of practice.

Career options include work in hospitals, community health, specialist and private practice settings addressing, among others, adult mental health, child and family health, and drug and alcohol difficulties.

[-]
Australien Sydney
Januari 2020
Heltid
2 år
Campusstudier
University of Technology Sydney

This course is intended for registered clinical psychologists, or students who have completed a registrable psychology degree, who wish to pursue a career in research or ... [+]

This course provides students the opportunity to work with leading national and international researchers in their area of interest to develop and complete an original research project which contributes to knowledge. Students gain research training and skills, as well as developing extensive knowledge and expertise in an area of research. Students are supported by a strong and vibrant research culture, both within the school and the university, and have access to other researchers, a wide variety of workshops, the university library and research facilities.

This course is excellent preparation for those students who wish to pursue doctoral research study, a career in research or higher level psychology positions. Career options include academic appointments, expanded practice roles, advisory positions and industry roles.... [-]

Australien Sydney
Januari 2020
Heltid
Deltid
2 - 4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Technology Sydney

Master of Creative Arts (Forskning) är generellt avsett för personer med branscherfarenhet i media och kreativ konst som vill genomföra kreativ forskning som involverar f ... [+]

Kursen ger en möjlighet för dem som vill utveckla specifik kunskap, forskning och kreativa färdigheter som är relevanta för de kreativa industrier som utvecklas lokalt och internationellt.

Karriärmöjligheter inkluderar positioner inom den kreativa industrin.

[-]
Australien Sydney
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
2 - 4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Technology Sydney

The Master of Data Science and Innovation is a world-leading program of study in analytics and data science. Taking a transdisciplinary approach, the course utilises a ra ... [+]

This course has been developed as a response to a global talent gap for people with data science knowledge, as identified and reported by the McKinsey Global Institute study (2011). The study predicted a shortfall by 2018 of nearly 200,000 data scientists and 1.5 million managers with the capability to make decisions using big data in the United States alone. The dramatic growth of data in every conceivable industry, from oceanography to market research, presents another major driving force in generating unprecedented global demand for data science skills.

The course prepares students to participate in a variety of emerging careers with the growth of data science – data griot, data analyst, data artist, data journalist, mobile behaviour analyst, data-driven policy expert, advertising insight and online community manager, to name a few. While other offerings also provide the basis for these careers, this course provides an additional level of expertise, targeting professionals who have the desire to lead teams and organisations at the chief executive level.... [-]

Australien Sydney
Januari 2020
Heltid
Deltid
2 - 4 år
Campusstudier
University of Technology Sydney

Unik i Australien är masteren av design intellektuellt livlig, socialt engagerande, visionär, praktik-fokuserad och aktivt kopplad till industrin. Kursen koncentrerar sig ... [+]

Programmet fokuserar på och integrerar forskning, branschsamarbete, internationalisering och en designkultur genom leverans av specialist-, kärn- och tvärvetenskapliga ämnen. Det ger en forskarutbildning som är flexibel både i praktikorientering och forskningsintegration. Med fokus på designutveckling, innovativ integrering av ny teknik, övning och studentexperiment, levereras denna Master of Design av erfarna studieledare som är erkända ledare inom sina specifika branscher och yrken.

Utformat för att skapa en balans mellan höga nivåer av specialisering och sidodänkande, gör det möjligt för eleverna att undersöka design från ett tvärvetenskapligt perspektiv. Det gör att studenterna kan utforska designproblem under överinseende av en praktikledare, att lära sig nya strategier och tillämpa forskning och teori. Den stöder bästa praxis i doktoranddesign genom lärande och forskningsstrategier som kritiskt granskar designpraxis. Kandidater från denna kurs är ledare inom design och relaterade branscher genom sin kompetens inom produkt och serviceutveckling. De kan utnyttja strategiska processer, kreativa verktyg och forskningsfärdigheter för innovation i design. Programmet ger en uppsättning ämnen för forskarutbildare inom områdena interaktion, strategi, designetnografi, fysisk prototypning, webbdesign och designidentitet. Gemensamma ämnen utforskar relaterade konceptuella utmaningar och frågor om visuellt uttryck i strävan att utveckla användbara, användbara och resonanta mönster. Dessa inkluderar förståelse och artikulering av användarupplevelsens betydelse, designens roll i humaniserande information, den estetiska och konceptuella dynamiken i effektiv kommunikation, strategiskt tänkande och aspekter av designhantering, branding och kommunikation.... [-]

Australien Sydney
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
1.5 - 3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Technology Sydney

Den här graden är för studenter som vill fördjupa sin förståelse och praktiska färdigheter i både forskning och design och forskning-genom-design som ett sätt att definie ... [+]

Designutmaningarna blir alltmer komplexa: digitalisering, globalisering, serviceernas växande betydelse och övergången till kulturellt och socialt intelligent design innebär att designerns profil och roll ändras. Forskning för design och forskning genom designförsök blir en del av ny designpraxis. I kursen utmanas studenterna att utveckla en djup förståelse för vad detta innebär för dem som praktiserande designers. De är utbildade i insikter och praktisk kompetens för att göra de olika typerna av forskning som blir allt viktig i modern designpraxis.

Kandidater är det nya skyddet för akademiskt utbildade designers som har fördjupat insikten om var design går och kan erbjuda arbetsgivare kombinationen av design och forskning som de behöver för deras långsiktiga välstånd. Det finns också en klar väg från denna grad mot en mer forskningsinriktad karriär, antingen inom industrin eller i akademin.... [-]

Australien Sydney
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
2 - 4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Technology Sydney

Kursen är för lärare och lärare och utvecklingsproffs som vill förbättra sin praxis och framtida karriärmöjligheter. Det fokuserar på innovation, ledande, lärande och for ... [+]

Kursen erbjuder en hög nivå av anpassning. Studenterna kan skräddarsy sin kurs, lärandemål och bedömningar till sin egen arbetsplatsövning och karriärutveckling genom det innovativa kapacitetspaketet. Kursen bygger på UTS : s berömda learning.futures-tillvägagångssätt, speciellt utformat för upptagna proffs. Den forskningsinspirerade undervisningsmetoden innehåller UTS : Utbildningets starka internationella rykte för forskning inom yrkes- och arbetslivsinlärning.

Karriärmöjligheter inkluderar positioner i ledarskap; politik; utbildning, lärande och utveckling samt utbildningsställen i skolor; Yrkesutbildning högre utbildning; universitet; företagssektorn; hälso tjänster; regering; samhälls- och icke-statliga organisationer; toppkroppar; och professionella föreningar.... [-]

Australien Sydney
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
1.5 - 3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Technology Sydney

The Master of Education (Research) is intended for those who wish to pursue advanced research in one of the areas of faculty expertise. All students are required to succe ... [+]

Career options include management-level positions in industry or government, and academic positions.

[-]
Australien Sydney
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
2 - 4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Technology Sydney

This course provides an opportunity at master's level for recently graduated engineers and technical specialists to deepen the knowledge and skills gained in their first ... [+]

This course allows students to choose a program of study that deepens the body of knowledge acquired in their first degree as well as expands knowledge boundaries into policy and engineering management areas. It also provides a unique opportunity to deepen their knowledge and gain practical skills by undertaking an independent engineering graduate project in a particular major. Students also have the option of not electing a major.

Students who have a basic undergraduate engineering degree are able to enhance their ability and knowledge through master's-level courses in their respective majors, enabling them to gain and hold employment in their respective engineering fields.

[-]
Australien Sydney
Januari 2020
Heltid
Deltid
1 - 2 år
Campusstudier
University of Technology Sydney

This course provides an opportunity at master's level for professionally qualified engineers to explore in depth specific engineering aspects by undertaking a substantial ... [+]

This course is designed to create pathways for eligible students into higher degree by research (HDR) programs such as the Master of Engineering (Research) and the Doctor of Philosophy (PhD). Upon completion of this course, students seeking admission to an HDR program are required to follow the prescribed HDR admission process.

Students who have a basic undergraduate engineering degree are able to enhance their ability and knowledge through master's-level courses in their respective majors, enabling them to gain and hold employment in their respective engineering fields. Students who are currently employed are able to enhance their opportunity to solve engineering problems encountered in their profession and thus may receive commendation for their achievement. There may be opportunities in the research and development areas related to their specific engineering field. Completion of this course may also allow students to further their academic study as part of a higher degree by research program.... [-]

Australien Sydney
Januari 2020
Heltid
Deltid
2 - 4 år
Campusstudier
University of Technology Sydney

This course provides an opportunity at master's level for professionally qualified engineers to extend in depth and breadth the knowledge and skills gained from their eng ... [+]

This course allows students to choose a program of study that deepens the body of knowledge acquired in their first degree as well as expands knowledge boundaries into policy and engineering management areas. It also provides a unique opportunity to broaden knowledge in another discipline through a sub-major, giving an added advantage to students who seek career options in multidisciplinary areas.

Students who have a basic undergraduate engineering degree are able to enhance their ability and knowledge through master's-level courses in their respective majors, enabling them to gain and hold employment in their respective engineering fields. This course allows students to be desirable for employers in organisations that seek multidisciplinary teams.... [-]

Australien Sydney
Januari 2020
Heltid
Deltid
2 - 4 år
Campusstudier
University of Technology Sydney

This degree may be awarded to candidates who have completed an individual program of supervised work and submitted a thesis embodying the results. Topics which involve cl ... [+]

This degree provides practising engineers with an opportunity to pursue, in depth, the solution of an engineering problem which requires individual effort beyond the scope of a bachelor's degree. In keeping with the faculty's overall policies, the accent is on applied research and development work, although basic research proposals are also welcomed and supported.

Career options include positions in universities and other institutions undertaking research or other academic work, including teaching. Opportunities involving research and development also exist with national and international firms.

[-]
Australien Sydney
Januari 2020
Heltid
Deltid
2 - 4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Technology Sydney

This program allows students to complete the Master of Engineering (ME) and the Master of Engineering Management (MEM) in two years of full-time study. The subjects offer ... [+]

This course is for students who have a bachelor's qualification in engineering and who want to combine the Master of Engineering with a specific major with the Master of Engineering Management. This enables students to gain engineering-specific skills and engineering management skills in an accelerated way and complete two courses in two years rather than three years individually.

Students who have a basic engineering undergraduate degree are able to enhance their ability and knowledge through master's-level courses in their respective majors, and gain knowledge and skills that enhance their ability to progress to engineering management roles.

[-]
Australien Sydney
Januari 2020
Heltid
Deltid
2 - 4 år
Campusstudier
University of Technology Sydney

The Master of Event Management provides a significant overview of the events industry and is designed to develop high-level professional skills and knowledge sufficient t ... [+]

This course aims to produce graduates with professional competence in the specialist area of event management. In addition, high-level general management competencies needed to develop or manage complex organisations involved in the production of public, corporate or other event types are developed. The course has a strong focus on professional practice, including two innovative capstone subjects – Industry Research Capstone or Internship Experience Capstone – which allow students to work on or with contemporary industry issues and opportunities.

The course provides theories, models and practical case studies in order to understand the complex nature of the events industry.

Graduates of this program can pursue careers in such areas as festival management, conference and meeting management, sport event management, venue management, exhibition management, event marketing and sponsorship, corporate event management, event risk management, event theming and design.... [-]

Australien Sydney
Januari 2020
Heltid
Deltid
1.5 - 3 år
Campusstudier
University of Technology Sydney

The Master of Event Management (Extension) provides a substantial overview of the events industry and is designed to develop advanced professional skills and knowledge to ... [+]

The course develops advanced skill sets needed for managers to operate in the events industry. The course has a strong focus on professional practice, including two innovative capstone subjects – Industry Research Capstone or Internship Experience Capstone – which allow you to work either on or with contemporary industry issues and opportunities. The additional elective subject choices in the Extension offers to provide an opportunity to specialise more deeply in event management and related fields and further enhance students' management skills, professional practice, specialist knowledge and capabilities.

The course provides theories, models and practical case studies in order to understand the complex nature of the events industry.... [-]

Australien Sydney
Januari 2020
Heltid
Deltid
Campusstudier
University of Technology Sydney

Magisterexamen erbjuder ett omfattande utbud av kompetenser och kompetens som förväntas av ledande utövare inom banksektorn och finanssektorn. ... [+]

Finansprogrammet ger deltagarna möjlighet att skaffa sig kunskap om finansteori och tekniker för avancerad yrkesutövning.

Karriärmöjligheter inkluderar ledningsnivåer inom industrin eller regeringen.

[-]
Australien Sydney
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
1.5 - 3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Technology Sydney

Master of Finance (Extension) ger ett omfattande utbud av kompetenser och kompetens som förväntas av ledande utövare inom banksektorn och finanssektorn. ... [+]

Finansprogrammet ger deltagarna möjlighet att skaffa sig kunskap om finansteori och tekniker för avancerad yrkesutövning. De ytterligare valfria ämnesvalen ger möjlighet att specialisera sig djupare i finansdisciplinen och att ytterligare stärka elevernas färdigheter, yrkesutövning, specialkunskap och förmåga.

Karriärmöjligheter inkluderar ledningsnivåer inom industrin eller regeringen.

[-]
Australien Sydney
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
2 - 4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Technology Sydney

Master of Financial Analysis ger avancerad nivå studie i en rad moderna redovisning och finans frågor. ... [+]

Kärnämnena är utformade för att erbjuda en balanserad täckning av redovisning, finans och investering.

Karriärmöjligheter inkluderar finansanalytiker och finansiella planeringspositioner inom finanssektorn, industrin och regeringen.

[-]
Australien Sydney
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
1.5 - 3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Technology Sydney

The Master of Forensic Science prepares students for professional and specialist work in the discipline of forensic science and is designed for professional scientists wi ... [+]

This course is designed to expand students' knowledge and practice of forensic science alongside developing science management and leadership skills. The course contains compulsory core and elective practice-focused forensic science subjects across a range of disciplines from the crime scene to the laboratory. Professional subjects covering a range of skills crucial to all professional scientists – such as project and laboratory management, advanced scientific communication, ethics, innovation and science business models – complete the course. Students also have the option of undertaking a short research internship, subject to approval by the faculty. For students with suitable achievement levels, an opportunity to undertake a more substantial research project is available by transferring into the Master of Philosophy in Forensic Science (C04393). For those considering a research degree, the Master of Philosophy provides a pathway to a PhD.... [-]

Australien Sydney
Januari 2020
Heltid
Deltid
1.5 - 3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Technology Sydney

The Master of Forensic Science (Extension) prepares students for professional and specialist work in the discipline of forensic science and is designed for professional s ... [+]

This course is designed to expand students' knowledge and practice of forensic science alongside developing science management and leadership skills. The course contains compulsory core and elective practice-focused forensic science subjects across a range of disciplines from the crime scene to the laboratory. Professional subjects covering a range of skills crucial to all professional scientists – such as project and laboratory management, advanced scientific communication, ethics, innovation and science business models – complete the course. The final session of electives allows students to complement their existing skillset using tailored subjects from related disciplines across health, engineering and business, or to study a current problem in their discipline area by undertaking a research internship (subject to approval by the faculty). For students with suitable achievement levels, an opportunity to undertake a more substantial research project is available by transferring into the Master of Philosophy in Forensic Science (C04393). For those considering a research degree, the Master of Philosophy provides a pathway to a PhD.... [-]

Australien Sydney
Januari 2020
Heltid
Deltid
2 - 4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Technology Sydney

The two-year, graduate entry coursework Master of Genetic Counselling is the entry-level qualification for work as a genetic counsellor. This program is developed and del ... [+]

The program is delivered in blended mode, utilising online, interactive teaching and learning activities coupled with a block of on-campus learning each session. Expert guest lecturers participate throughout the course, ensuring relevance and real-world application of coursework. On-campus learning takes place in the Graduate School of Health's education and research facility at UTS City campus. Alongside the coursework, students participate in clinical placements, sourced by UTS, throughout the two-year program. Placements are offered in a variety of settings in Australia and may include the option of an approved international placement for interested students. Placements are supported by weekly reflective practice supervision. Students undertake research training to equip them with the skills to provide evidence-based care, talk with clients about research participation and findings and seek opportunities for higher degree research in the future.... [-]

Australien Sydney
Januari 2020
Heltid
Campusstudier
University of Technology Sydney

This course is intended for genetic counsellors, or students who have completed a relevant degree, who wish to pursue a career in research or gain a competitive advantage ... [+]

This course provides students with the opportunity to work with experienced researchers in their area of interest to develop and complete an original research project which contributes to knowledge. Students gain research training and skills, as well as developing extensive knowledge and expertise in an area of research. Students are supported by a strong and vibrant research culture, both within the school and the university, and have access to other researchers, a wide variety of workshops, the university library and research facilities.

This course is excellent preparation for students who wish to pursue doctoral research study, a career in research, or genetic counselling positions that have research involvement. Career options include academic appointments, expanded practice roles, advisory positions and industry roles.... [-]

Australien Sydney
Januari 2020
Heltid
Deltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Technology Sydney

Master of Good Manufacturing Practice ger aktuell och djupgående god tillverkningspraxis (GMP) kunskaper inom läkemedelsindustrin, bioteknik och medicinsk utrustning. Kur ... [+]

Detta är den enda kursen i sitt slag i Asien-Stillahavsområdet. UTS : Pharmacy Discipline har samarbetat med SeerPharma, branschens ledande leverantör av teknisk compliance och kvalitetssäkringskunskap, för att ge studenterna en praktikbaserad och forskningsinriktad utbildning. Designad av ledande experter på området, ger kursen professionella alternativ utvecklings- och Pathways för studenter på alla nivåer i branschorganisationer. Det är idealiskt för studenter som vill börja eller förbättra sin karriär inom läkemedelsindustrin med en branschkänd kvalifikation.

Karriärmöjligheter inkluderar: produktion, kvalitetssäkring, kvalitetskontroll, dokumentation, validering, försörjningskedja och regleringsöverensstämmelse inom läkemedels-, bioteknik- och medicinsk apparatindustrin övervakning och kvalitetssäkring i kliniska forskningsorganisationer revision i statliga myndigheter, konsulttjänster inom konsulttjänster och chefer och utövare i olika andra intresseföretag där god tillverkningspraxis krävs.... [-]

Australien Sydney
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
2 - 4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Technology Sydney

The Master of Human Resource Management focuses on developing expertise in contemporary human resource management issues. The course is for current managers who are seeki ... [+]

The Master of Human Resource Management focuses on developing a greater understanding of human resource management, employment relations and organisational behaviour and the future of work. It provides participants with a thorough understanding of the business issues and HRM challenges and equips participants with the skills necessary to add value to an organisation.

The course aims to provide leading-edge conceptual and practical understandings of human resource management in complex and unfamiliar workplace situations in order to facilitate management decision-making.

Career options include positions in change management and general management, human resources, and organisational training and development and employment relations.... [-]

Australien Sydney
Januari 2020
Heltid
Deltid
1.5 - 3 år
Campusstudier
University of Technology Sydney

The Master of Human Resource Management (Extension) provides students with the in-depth knowledge and skills necessary to contribute at a senior level to their organisati ... [+]

The course is designed primarily for individuals who are currently employed or show the potential for employment, at senior policy-making levels in the fields of human resource management, employment/industrial relations, diversity and inclusion and change management. The core subjects provide foundational HRM knowledge as well as enhancing students' academic literacy skills and knowledge of the business practice. The additional elective subject choices provide an opportunity to specialise more deeply in the human resource management discipline and to further enhance students' skills, professional practice, specialist knowledge and capabilities.

The course aims to provide leading-edge conceptual and practical understandings of human resource management in complex and unfamiliar workplace situations in order to facilitate management decision-making and ensure business literacy and career guidance.... [-]

Australien Sydney
Januari 2020
Heltid
Deltid
2 - 4 år
Campusstudier
University of Technology Sydney

This course is intended for Indigenous health professionals, or others who have completed a relevant undergraduate degree and wish to pursue a career that includes resear ... [+]

This course provides students with the opportunity to work with leading national and international researchers in their area of interest, and to develop and complete an original research project which contributes to knowledge in the field. Students gain research training and skills, as well as develop extensive knowledge and expertise in an area of research. Students are supported by a strong and vibrant research culture, both within the school and the university, and have access to other researchers, a wide variety of workshops, the university library and research facilities.

This course provides an excellent preparation for students who wish to pursue doctoral research, a career in research, or career progression. Career options include academic appointments, expanded practice roles, advisory positions, and industry roles. ... [-]

Australien Sydney
Januari 2020
Heltid
Deltid
Campusstudier
University of Technology Sydney

Denna kurs är utformad för att ge studenterna möjlighet att uppnå en omfattande och ökad förståelse av informationsteknik i specialiserade tekniska eller förvaltningsområ ... [+]

Det är viktigt att hålla IT-kunskaper och kunskaper aktuella. Denna kurs ger studenterna en ökad förståelse för affärssammanhang och tekniska utvecklingen forma modern informations- och kommunikationsteknik (IKT), och utrustar dem för att möta utmaningarna med att arbeta i IT-branschen.

Kursen ger studenterna en förståelse för avancerade koncept av informationsteknik i en kommersiell miljö så att de kan bidra till utvecklingen av IT-lösningar i sin organisation.

Beroende på de stora utvalda karriärmöjligheterna ingår en mängd olika positioner inom IT-industrin, inklusive affärsintelligensexpert, e-businessutvecklare, spelutvecklare, informationssystemschef, IT-säkerhetsanalytiker, IT-säkerhetschef, IKT-säkerhetsanalytiker, IT-säkerhet konsult, penningprovning, IT-projektledare, filmanimator, programarkitekt, programvara kvalitet / testning specialist och system analytiker.... [-]

Australien Sydney
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
2 - 4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Technology Sydney

Kursen är utformad så att studenterna kan uppnå en omfattande och större förståelse för informationsteknologi i specialiserade tekniska eller ledningsområden för IT-proff ... [+]

Det är viktigt att hålla IT-kunskaper och färdigheter uppdaterade. Kursen ger studenterna en förstärkt förståelse för företagskontexten och den tekniska utvecklingen som bildar samtida informations- och kommunikationsteknik (ICT) och ger dem möjlighet att möta utmaningarna för att arbeta inom IT-industrin för att ge en Pathway i högre grad genom att forskning.

Kursen ger studenterna en förståelse för de avancerade begreppen informationsteknik som vidareutvecklas genom ett forskningsprojekt. Forskningsprojektet ger en möjlighet för studenter att visa sin förmåga att genomföra en högre grad genom forskning i framtiden.

Karriärmöjligheter omfattar en mängd olika positioner inom IT-industrin, inklusive affärsintelligensexpert, e-businessutvecklare, spelutvecklare, informationssystemschef, IT-säkerhetsanalytiker, IT-säkerhetschef, IKT-säkerhetsanalytiker, IT-säkerhetskonsult, penningprovning, IT projektledare, filmanimator, programarkitekt, programvarukvalitet / testa specialist och systemanalytiker.... [-]

Australien Sydney
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
2 - 4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Technology Sydney

... [+]

Denna kurs ger studenterna en ökad förståelse för affärssammanhang och tekniska utvecklingen forma modern informations- och kommunikationsteknik (IKT), och utrustar dem för att möta utmaningarna med att arbeta i IT-branschen, samt att ge möjlighet att utveckla färdigheter i alternativa IT discipliner.

Kursen ger studenterna en förståelse för avancerade koncept av informationsteknik i en kommersiell miljö så att de kan bidra till utvecklingen av IT-lösningar i sin organisation.

Beroende på de stora utvalda karriärmöjligheterna ingår en mängd olika positioner inom IT-industrin, inklusive affärsintelligensexpert, e-businessutvecklare, spelutvecklare, informationssystemschef, IT-säkerhetsanalytiker, IT-säkerhetschef, IKT-säkerhetsanalytiker, IT-säkerhet konsult, penningprovning, IT-projektledare, filmanimator, programarkitekt, programvara kvalitet / testning specialist och system analytiker.... [-]

Australien Sydney
Januari 2020
Engelska
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Technology Sydney

UTS har etablerat kompetens inom och ett rykte för att tillhandahålla kurser som är relevanta för patent- och varumärkesberättelsens behov. UTS Master of Intellectual Pro ... [+]

Den unika egenskapen i kursen är att den kan genomföras helt online, vilket innebär att studenterna inte behöver delta i ansikte mot ansikte.

Kursen ger studenterna en förståelse för principerna för: det registrerade varumärkessystemet i Australien och Nya Zeeland, inklusive skydd av oregistrerade varumärken och relaterade former av skydd mot vilseledande eller orättvist handelsuppförande i Australien och Nya Zeeland patentlagstiftning, patentsystem , tolkning och giltighet av, inklusive innehållet och konsekvenserna av en patentspecifikation och patentkrav samt relaterad konfidentiell information och know-how, som gör det möjligt för dem att rådgöra om eventuella frågor om patentlagstiftning, validitet och överensstämmelsesdesignlag och praxis i Australien och Nya Zeeland som gör det möjligt för dem att rådgöra om eventuella frågor om designöverträdelse, validitet och efterlevnad av juridiska processer och regler för professionellt beteende av varumärkesadvokater och patentansvariga vid Trans-Tasman i Australien och Nya Zeeland. Kandidater kan också välja mellan valfria ämnen, inklusive upphovsrättslag, globala aspekter av immateriella rättigheter, immateriella rättigheter och traditionell kunskap, immateriella rättigheter och mänskliga rättigheter samt kommersialisering av immateriella rättigheter.... [-]

Australien Sydney
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
1.5 - 2.5 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Technology Sydney

Interaktionsdesign handlar om att utforma interaktiva digitala produkter, digitala miljöer, system och tjänster som på ett tillfredsställande sätt kan tillgodose de avsed ... [+]

Medan industrins efterfrågan på skickliga interaktionsdesigners och olika andra jobb, som användarupplevelse (UX) -designers, servicetekniker etc., ökar, saknas formell utbildning som erbjuds av universitet i interaktionsdesign. Kursen är utformad för att ge studenterna de mest aktuella och nödvändiga färdigheterna inom detta snabbt utvecklade område. Kandidater har färdigheter i industriellt tillämpliga och kostnadseffektiva informationsmiljöer (dvs. multimedia, interaktiv systemdesign och tillhörande informationsteknik). Kursen ger industrin med studenter som kan kombinera dessa färdigheter med sina ursprungliga disciplin i professionella applikationsinriktade inställningar. Kursen är inriktad på att producera akademiker som har en djup förståelse för human-centrerad tillvägagångssätt för att designa digital teknik. Detta säkerställer att "skapade produkter" är mer benägna att "passa" meningsfullt i användarnas liv eftersom designprocessen är informerad av en djup förståelse för människors praxis, speciella situationer och värderingar.... [-]

Australien Sydney
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
1.5 - 3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Technology Sydney

Interaktionsdesign handlar om att utforma interaktiva digitala produkter, digitala miljöer, system och tjänster som på ett tillfredsställande sätt kan tillgodose de avsed ... [+]

Medan industrins efterfrågan på skickliga interaktionsdesigners och olika andra jobb, som användarupplevelse (UX) -designers, servicetekniker etc., ökar, saknas formell utbildning som erbjuds av universitet i interaktionsdesign. Kursen är utformad för att ge studenterna de mest aktuella och nödvändiga färdigheterna inom detta snabbt utvecklade område. Kandidater har färdigheter i industriellt tillämpliga och kostnadseffektiva informationsmiljöer (dvs. multimedia, interaktiv systemdesign och tillhörande informationsteknik). Kursen ger industrin med studenter som kan kombinera dessa färdigheter med sina ursprungliga disciplin i professionella applikationsinriktade inställningar. Kursen är inriktad på att producera akademiker som har en djup förståelse för human-centrerad tillvägagångssätt för att designa digital teknik. Detta säkerställer att "skapade produkter" är mer benägna att "passa" meningsfullt i användarnas liv eftersom designprocessen är informerad av en djup förståelse för människors praxis, speciella situationer och värderingar. Master of Interaction Design är attraktiv för olika typer av lärare, nämligen: de som arbetar för närvarande i ett jobb som inte är relaterat till interaktionsdesign de som arbetar i jobb som är nära relaterade till interaktionsdesign och de som redan arbetar i interaktionsdesignrelaterade jobb .... [-]

Australien Sydney
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Technology Sydney

Master of Landscape Architecture ger studenterna möjlighet att samarbeta tillsammans med berömda utövare från prisbelönta internationella designstudior och ledande expert ... [+]

Genom att bygga avancerad specialistkunskap, UTS studenter sig med en rad förespråkande, politiska och professionella byråer, projektledning och ekonomiska färdigheter för att hantera samtida problem i lokala och globala sammanhang. Master of Landscape Architecture erbjuder möjlighet för studenter att aktivt och kritiskt överväga landskapsbyrån i framtida stad och bli aktiv i diskursen om vilka framtida städer som kan bli genom ett integrerat designfokuserat förhållningssätt. Kandidater från Master of Landscape Architecture är välutrustade för att hantera samtida problem i lokala och / eller globala sammanhang genom en ökad förståelse av de mest relevanta och aktuella metoderna, verktygen och tekniken.... [-]

Australien Sydney
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Technology Sydney

Lärarexamen (forskning) ger möjlighet för akademiker att utveckla sin forskning, fördjupa sin kunskap inom något område av lagen och genomföra originalforskning. Graden g ... [+]

Kursen är lämplig för studenter som har fullgjort en kurs och önskar fördjupa sina kunskaper inom ett visst rättsområde genom forskning. Eleverna utvecklar kritiska och analytiska färdigheter och avancerade forskningsförmåga för att möjliggöra fördjupad utforskning av deras valda område. Denna grad är värdefull för dem som vill bedriva en karriär inom forskning.

Karriärmöjligheter inkluderar positioner i universitet, forskning, bidrag till allmän ordning eller annat akademiskt arbete, inklusive undervisning, intressegrupper och juridisk publicering.

[-]
Australien Sydney
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
2 - 4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Technology Sydney

This is a research degree requiring an original and significant contribution to knowledge in the field of learning analytics. It provides an opportunity for graduates to ... [+]

This course is designed for students interested in a leadership position as a data scientist, or pursuing an academic career in data science.

This degree prepares data scientists for leadership positions in teaching, management and research. There are opportunities for developing a career on a national and international level.

[-]
Australien Sydney
Januari 2020
Heltid
Deltid
2 - 4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Technology Sydney

Master of Local Government ger professionella, chefer och ledare i kommunerna med en avancerad kompetens och kunskap för att reflektera kritiskt på teori och praktik. Det ... [+]

Kursen ger kandidater med en bevisbaserad inlärningsmetod för att bygga en hög grad av inflytande och ledarskap på sin lokala arbetsplats. Kursen, som informeras av forsknings- och kapacitetsuppbyggnadsverksamheten vid UTS Center for Local Government, ger ett tvärvetenskapligt program med undervisning och inlärningsaktiviteter som sträcker sig över och bortom fakulteten. Ett utbildningsprogram är utvecklat för att matcha kraven för varje deltagares individuella krav och ämnen kan studeras genom intensiv blockfrisättning eller i vissa fall via onlineleveransläge.

Utbildningen och den professionella utvecklingen som tillhandahålls genom kommunfullmäktige syftar till att möta individuella behov och ge möjligheter till lokala myndighetsutövare som vill bredda sin kunskap och kompetens, grundad på en stark grund för offentlig service och demokratiska värderingar och principer. Efter avslutad kurs har akademiker en god förståelse för aktuella problem i kommunerna och i olika samhällen, samt en förmåga att relatera denna kunskap till sina egna arbetsplatser. De får forsknings- och stipendiekompetenser som gör det möjligt för dem att fortsätta sin egen professionella utveckling genom korta kurser eller vidare studier, även på doktorandnivå.... [-]

Australien Sydney
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
1.5 - 3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Technology Sydney

The Master of Management enables students to develop an enterprise-wide view of organisations embedded in a global society, integrating views from back-office/shop-floor ... [+]

This postgraduate course provides students with knowledge and experiences to enhance their professional and public responsibilities in leading and managing, and the stewardship of resources and enterprises. An innovative, flexible structure provides students with maximum choice in selecting subjects and programs of study tailored to meet their personal and professional needs. The additional elective subject choices provide an opportunity to specialise more deeply in the management discipline and to further enhance students' skills, professional practice, specialist knowledge and capabilities.

The Master of Management is designed to meet the needs of individuals, client organisations, professional bodies and a broader public for the necessarily high expectations of post-graduate management education.... [-]

Australien Sydney
Januari 2020
Heltid
Deltid
1.5 - 3 år
Campusstudier
University of Technology Sydney

The Master of Management enables students to develop an enterprise-wide view of organisations embedded in a global society, integrating views from back-office/shop-floor ... [+]

This postgraduate course provides students with knowledge and experiences to enhance their professional and public responsibilities in leading and managing, and the stewardship of resources and enterprises. An innovative, flexible structure provides students with maximum choice in selecting subjects and programs of study tailored to meet their personal and professional needs. The additional elective subject choices provide an opportunity to specialise more deeply in the management discipline and to enhance students' skills further, including with respect to professional practice, specialist knowledge and capabilities.

The Master of Management is designed to meet the needs of individuals, client organisations, professional bodies and a broader public for the necessarily high expectations of post-graduate management education.... [-]

Australien Sydney
Januari 2020
Heltid
Deltid
2 - 4 år
Campusstudier
University of Technology Sydney

The Master of Marketing provides the opportunity for students to extend their knowledge in the areas of digital marketing and social media, advertising and communications ... [+]

The course prepares students with practical skills and theoretical knowledge to analyse markets and formulate strategies that connect with industry and best practice. The program has undergone changes to make it more flexible so that students can choose a mixture of relevant subjects to help facilitate entering or progressing a marketing career across a broad range of sectors in Australia and internationally. The program also caters to those wishing to begin, spread or accelerate their studies over Autumn, Spring and Summer with options to complete the program in as little as 12 months.

The course is aligned with research-inspired, practice-oriented education. It is designed to equip students with skills that foster their ongoing learning and inquiry in their personal development and professional practice in marketing. The professional accreditation with the Australian Marketing Institute (AMi) ensures that graduates are trained to operate effectively with the body of knowledge that underpins professional business practice.... [-]

Australien Sydney
Januari 2020
Heltid
Deltid
1.5 - 3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Technology Sydney

The Master of Marketing (Extension) provides the opportunity for students to extend their knowledge in the areas of digital marketing and social media, advertising and co ... [+]

The marketing program provides contemporary theoretical marketing knowledge and the practical skills required for superior performance in Australian and international markets. The additional elective subject choices provide an opportunity to specialise more deeply in the marketing discipline and to further enhance students' skills, professional practice, specialist knowledge and capabilities. Students have a range of study options including commencing or fast-tracking studies during Autumn, Spring and Summer sessions.

The course is aligned with research-inspired, practice-oriented education. It is designed to equip students with extensive skills that foster their ongoing learning and inquiry in their personal development and professional practice in marketing management.... [-]

Australien Sydney
Januari 2020
Heltid
Deltid
2 - 4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Technology Sydney

The Master of Media Practice and Industry is for creative media graduates or experienced industry practitioners seeking to advance their skills and employability in a hyb ... [+]

This course is unique in integrating advanced media production practices and future-focused capabilities and technologies with social justice, ethics and sustainable industry practices. Graduates from this course are highly sought after as leaders in a rapidly evolving media landscape.

The course provides students with a deeply creative, innovative, audience-focused, adaptable, entrepreneurial and production-ready skillset that makes them highly desirable practitioners in the current and future media industries. Graduates are highly motivated problem solvers with a sophisticated and nuanced grasp of the knowledge they require for development, production, curation and distribution of traditional and emerging forms of screen content and the ability to seize and create opportunities in the most advanced practices for the industry. By building their learning around vital industry and global issues such as social justice, ethics and sustainability, graduates can become future leaders in the creative and media industries helping to spearhead changes in media technologies, content, distribution and production.... [-]

Australien Sydney
Januari 2020
Heltid
Deltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Technology Sydney

The Master of Medical Biotechnology is for two distinct groups of students, namely the professional scientists wishing to update their industry-related skills for career ... [+]

The compulsory core subjects are relevant to all science disciplines and provide a backbone of skills important to a professional scientist; be they engaged in research, science businesses, industries or government organisations. These are the skills of communication, critical analysis, project management and innovation and commercialisation. These are complemented by professional stream choices which enable students to select a portfolio of skills relevant to their chosen career. The professional strand is complemented by medical biotechnology study. Students may have the option of undertaking a small research project, subject to approval by the faculty. For students with suitable achievement levels, an opportunity to undertake a more substantial research project is available by transferring into the Master of Philosophy in Medical Biotechnology (C04389). For those considering a research degree, the Master of Philosophy in Medical Biotechnology provides a pathway to a PhD.... [-]

Australien Sydney
Januari 2020
Heltid
Deltid
1.5 - 3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Technology Sydney

The Master of Medical Biotechnology (Extension) is for two distinct groups of students, namely the professional scientists wishing to update their industry-related skills ... [+]

The compulsory core subjects are relevant to all science disciplines and provide a backbone of skills important to a professional scientist; be they engaged in research, science businesses, industries or government organisations. These are the skills of communication, critical analysis, project management and innovation and commercialisation. These are complemented by professional stream choices which enable students to select a portfolio of skills relevant to their chosen career. The professional strand is complemented by medical biotechnology study. Students may have the option of undertaking a small research project, subject to approval by the faculty. For students with suitable achievement levels, an opportunity to undertake a more substantial research project is available by transferring into the Master of Philosophy in Medical Biotechnology (C04389). For those considering a research degree, the Master of Philosophy in Medical Biotechnology provides a pathway to a PhD.... [-]

Australien Sydney
Januari 2020
Heltid
Deltid
2 - 4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Technology Sydney

The Master of Not-for-Profit and Social Enterprise reflects best practice, current issues, and emerging trends in not-for-profit and social enterprise, and has been desig ... [+]

This course aims to produce graduates with professional competence in the specialist area of not-for-profit and social enterprise management, as well as high-level general management competencies needed to develop or manage complex organisations involved in the production of social good. The course has a strong focus on professional practice, including two innovative capstone subjects – Industry Research Capstone or Internship Experience Capstone – which allow students to work either on or with contemporary industry issues and opportunities.

The course provides theories, models and practical case studies in order to understand the complex nature of not-for-profit organisations including grant writing, fundraising, volunteer management, advocacy, and the skills to measure social impact. Students also develop an understanding of the social economy and its economic and political context, and are introduced to ways of thinking systematically about the challenges facing society while developing innovative solutions to address these challenges.... [-]

Australien Sydney
Januari 2020
Heltid
Deltid
1.5 - 3 år
Campusstudier
University of Technology Sydney

The Master of Not-for-Profit and Social Enterprise (Extension) reflects best practice, current issues, and emerging trends in not-for-profit and social enterprise, and ha ... [+]

This course aims to produce graduates with professional competence in the specialist area of not-for-profit and social enterprise management. In addition, high-level general management competencies needed to develop or manage complex organisations involved in the production of social good are developed. The course has a strong focus on professional practice, including two innovative capstone subjects – Industry Research Capstone or Internship Experience Capstone – which allow you to work either on or with contemporary industry issues and opportunities. The additional elective subject choices provide an opportunity to specialise more deeply in the not-for-profit and social enterprise fields and further enhance students' management skills, professional practice, specialist knowledge and capabilities.... [-]

Australien Sydney
Januari 2020
Heltid
Deltid
Campusstudier
University of Technology Sydney

The Master of Orthoptics provides the requisite in-depth knowledge, skills and experience to work as an orthoptist in the multidisciplinary eye healthcare sector. Innovat ... [+]

This course is delivered in a student-focused manner that integrates theoretical knowledge with professional practice, building on strong links with the orthoptic profession as well as other professional groups involved in eye and vision care and with industry. During the course, students undertake clinical placements at a variety of sites, including hospitals, private practices and rehabilitation settings. Students are required to take clinical placements in rural, regional or interstate areas of Australia including Indigenous populations, while there is also opportunity to undertake approved international placements. On-campus learning takes place in the Graduate School of Health's state-of-the-art facilities, which opened in 2015. Students have the opportunity to enhance their leadership skills while learning from internationally recognised teachers and researchers, and from practitioners who are at the forefront of implementing new knowledge and technologies in clinical practice.... [-]

Australien Sydney
Januari 2020
Heltid
2 år
Campusstudier
University of Technology Sydney

This course is intended for orthoptists, or students who have completed a relevant degree, who wish to pursue a career in research or gain a competitive advantage in thei ... [+]

This course provides students the opportunity to work with leading national and international researchers in their area of interest to develop and complete an original research project which contributes to knowledge. Students gain research training and skills, as well as developing extensive knowledge and expertise in an area of research. Students are supported by a strong and vibrant research culture, both within the school and the university, and have access to other researchers, a wide variety of workshops, the university library and research facilities.

This course is excellent preparation for those students who wish to pursue doctoral research study, a career in research or higher level orthoptics positions. Career options include academic appointments, expanded practice roles, advisory positions and industry roles.... [-]

Australien Sydney
Januari 2020
Heltid
Deltid
2 - 4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Technology Sydney

The Master of Pharmaceutical Sciences (Research) is intended for students who have completed a relevant degree in science or wish to pursue a career in pharmaceutical sci ... [+]

The course gives students the opportunity to work with leading national and international researchers in their area of interest to develop and complete an original research project which contributes to knowledge. Students gain research training and skills, as well as developing extensive knowledge and expertise in an area of research. Students are supported by a strong and vibrant research culture, both within the school and the university, and have access to other researchers, a wide variety of workshops, the university library and research facilities.

The Master of Pharmaceutical Sciences (Research) is excellent preparation for those students who wish to pursue doctoral research study, a career in research or higher level pharmaceutical science positions. Career options include academic appointments, industry roles and advisory positions.... [-]

Australien Sydney
Januari 2020
Heltid
Deltid
2 - 4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Technology Sydney

The Master of Pharmacy (International) is an accredited three-year graduate-entry degree leading to eligibility for registration as a pharmacist. The course is an Austral ... [+]

Developed by leading pharmacy academics and our expert educational designer, the course's subject matter is delivered in an integrated, student-focused manner, making use of cutting-edge technologies and strong links with the pharmacy profession. Expert guest lecturers and practitioner teachers are utilised throughout the course to ensure relevance and real-world application of content. In addition to the one-year international placement, students undertake clinical practice in a wide variety of settings sourced by UTS throughout the degree. This includes a guaranteed hospital pharmacy placement for eligible students. On-campus learning takes place in the Graduate School of Health's state-of-the-art education and research facility, which opened in 2015.... [-]

Australien Sydney
Januari 2020
Heltid
3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Technology Sydney

This course is intended for registered pharmacists, or students who have completed a registrable pharmacy degree, and wish to pursue a career in pharmacy research or gain ... [+]

This course gives students the opportunity to work with leading national and international researchers in their area of interest to develop and complete an original research project which contributes to knowledge. Students gain research training and skills, as well as developing extensive knowledge and expertise in an area of research. Students are supported by a strong and vibrant research culture, both within the school and the university, and have access to other researchers, a wide variety of workshops, the university library and research facilities.

This course is excellent preparation for those students who wish to pursue doctoral research study, a career in research or higher level pharmacy positions. Career options include academic appointments, expanded practice roles, advisory positions and industry roles.... [-]

Australien Sydney
Januari 2020
Heltid
Deltid
2 - 4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Technology Sydney

The Master of Philosophy in Forensic Science provides students with a unique opportunity to undertake original research and gain in-depth knowledge in their chosen area o ... [+]

This course is designed to expand students' knowledge and practice of forensic science alongside developing science management and leadership capabilities, culminating in a substantial research project in Year 2. The course contains compulsory core and elective practice-focused forensic science subjects across a range of disciplines from the crime scene to the laboratory. Professional subjects covering a range of skills crucial to all professional scientists – such as project and laboratory management, advanced scientific communication, ethics, innovation and science business models – complete Year 1. Year 2 comprises a substantial research component, giving students an opportunity to undertake original, cutting-edge research. For students with suitable achievement levels, this provides a direct pathway to a PhD, and carries points that can be used in the scholarship application process.... [-]

Australien Sydney
Januari 2020
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Technology Sydney

The Master of Phillosophy in Medical Biotechnology provides students with a unique opportunity to undertake original research and gain in-depth knowledge in their particu ... [+]

The course contains a compulsory core of professional subjects relevant to all science disciplines. The subjects in the core provide a backbone of skills important to a professional scientist; be they engaged in research, science businesses, industries or government organisations. These are the skills of communication, critical analysis, project management and innovation and commercialisation. The professional stream has options for specialised professional skills development and is complemented by medical biotechnology study. The second half of the course comprises a substantial research component, giving students an opportunity to undertake original, cutting-edge research. For students with suitable achievement levels, this provides a direct pathway to a PhD, and carries points that can be used in the scholarship application process.... [-]

Australien Sydney
Januari 2020
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Technology Sydney

The Master of Science (Honours) provides students with a unique opportunity to undertake original research and gain in-depth knowledge in their particular scientific fiel ... [+]

The course contains a compulsory core of professional subjects relevant to all science disciplines. The subjects in the core provide a backbone of skills important to a professional scientist; be they engaged in research, science businesses, industries or government organisations. These are the skills of communication, critical analysis, project management and innovation and commercialisation. The professional strand is complemented by a choice of major study in a specific science or mathematics discipline. Students in the Marine Science and Management major, for example, are exposed to multidisciplinary and cross-institutional coursework, with a capstone project taught at the Sydney Institute of Marine Science (SIMS) and multiple lecture series and practical components using real-life data from the Australian Integrated Marine Observatory System. The second half of the course comprises a substantial research component, giving students an opportunity to undertake original, cutting-edge research. For students with suitable achievement levels, this provides a direct pathway to a PhD, and carries points that can be used in the scholarship application process.... [-]

Australien Sydney
Januari 2020
Heltid
2 år
Campusstudier
University of Technology Sydney

The Master of Physiotherapy is a two-year, graduate-entry degree leading to eligibility for registration as a physiotherapist in Australia. Innovative and practice-based ... [+]

In addition to core areas of physiotherapy, students have the opportunity to learn about evidence-based and professional practice, interprofessional teamwork and leadership, and undertake a research project. Advanced subjects include treatment of complex patients, health promotion and community rehabilitation, telehealth and quality assurance. All students develop a professional portfolio designed to reflect professional competencies. Developed by experienced physiotherapy academics, the course's subject matter is delivered in an integrated, student-focused manner, making use of cutting-edge technologies. This course has been developed in consultation with a working party of experienced physiotherapy clinicians in hospitals and private practice. The discipline has strong links with industry, such as Sydney FC, Tyromotion, Cronulla Sharks and Rugby Australia. Over the two-year course students complete approximately 700–800 hours of clinical placement, sourced for them, addressing a variety of client groups across the lifespan. Clinical placements in hospitals and private practice are carefully selected to complement in-class learning and offer supervision by experienced physiotherapists. Students are allocated placements within the Sydney metropolitan area, with potential opportunities also available in rural and regional settings.... [-]

Australien Sydney
Januari 2020
Heltid
2 år
Campusstudier
University of Technology Sydney

This course is intended for physiotherapists, or students who have completed a physiotherapy degree either at a bachelor's level or graduate-entry master's level registra ... [+]

This course provides students with the opportunity to work with leading national and international researchers in their area of interest, and to develop and complete an original research project which contributes to knowledge. Students gain research training and skills, as well as developing extensive knowledge and expertise in an area of research. Students are supported by a strong and vibrant research culture, both within the school and the university, and have access to other researchers, a wide variety of workshops, the university library and research facilities.

This course is excellent preparation for students who wish to pursue doctoral research study, a career in research, or higher level physiotherapy positions. Career options include academic appointments, expanded practice roles, advisory positions and industry roles.... [-]

Australien Sydney
Januari 2020
Heltid
Deltid
2 - 4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Technology Sydney

Master of Planning ger en ny karriärväg för design-, planerings- och fastighetsmäklare, utrustade kandidater med en bred förståelse för planeringsfrågor utöver förhandlin ... [+]

Planering har ofta ses som en godkännandeprocess. UTS disciplinen som en kritisk uppgift, en som förbinder samhällen med regeringar, institutioner och utvecklare. Genom denna kurs engagerar studenter proaktivt politiska, miljö- och demografiska ramverk för att förstå hur planeringsbeslut formar stadsmiljön på lång sikt. Detta engagemang är tvärvetenskapligt, spänner över planering, stadsdesign, egendom, arkitektur / landskapsarkitektur, ekonomi, rumsanalys, lag och stadsekologi.

Graden har både ett starkt hållbarhetsfokus och en betoning på fastighetsutvecklingscykeln. Eleverna lär sig om markmarknader och genomförbarhetsstudier och förvärvar tekniska färdigheter för att utföra komplexa och bevisbaserade prognoser. De lär sig också hur man utför storskalig planeringsplanering och planering av planerad utveckling för samhällen. Eleverna uppnår dessa resultat genom att tillämpa teorier på verkliga scenarier i verkliga läromiljöer, bland annat peer-led, multidisciplinärt samarbete och diskussioner, fallstudier och fältturer med möjligheter att resa internationellt.... [-]

Australien Sydney
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
1.5 - 3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Technology Sydney

Master of Professional Accounting är utformad för att ge akademiker med liten eller ingen redovisningsexponering med nödvändig kompetens och kunskap som krävs för en karr ... [+]

Denna kurs ger den ideala akademiska grunden att bedriva en karriär inom redovisning, med de ämnen som ger den kunskap, förståelse och expertis som krävs för anställning i redovisningsprofessionen. Det professionella erkännandet av kursen av CPA Australia och ICAA ger studenterna internationellt erkända kvalifikationer som förbättrar både deras anställnings- och marknadsföringsmöjligheter.

Kursen syftar till att ge lokala och internationella akademiker med nödvändig kunskap i redovisningen och den roll som redovisningen spelar för att ge information för att stödja affärsverksamhet. Förutom att tillhandahålla en yrkesmässig erkänd kvalifikation omfattar kursen en blandning av ekonomi, ekonomi, juridik och ekonomi som gemensamt tillhandahåller en rad affärsförmåga och kunskaper som är nödvändiga för sysselsättning i dagens dynamiska näringsliv.... [-]

Australien Sydney
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
1.5 - 3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Technology Sydney

Master of Professional Accounting (Extension) är utformad för att ge icke-redovisning akademiker med nödvändig kompetens och kunskap som krävs för en karriär inom profess ... [+]

Denna kurs ger den ideala akademiska grunden för att bedriva en karriär inom redovisning. Det ger den kunskap, förståelse och kompetens som behövs för anställning i redovisningsprofessionen. Vidare ger det professionella erkännandet av kursen av CPA Australia och ICAA studenterna internationellt erkända kvalifikationer som förbättrar både deras anställnings- och marknadsföringsmöjligheter.

Kursen syftar till att ge lokala och internationella akademiker med nödvändig kunskap inom redovisning och den roll som redovisningen spelar för att tillhandahålla informationsprodukter som stöder alla verksamhetsområden. Förutom att ge en professionellt erkänd kvalifikation omfattar kursen en blandning av ekonomi, ekonomi, juridik, kommunikation och ekonomi som gemensamt tillhandahåller en rad affärsförmågor och kunskaper som är nödvändiga för sysselsättning i dagens dynamiska näringsliv.... [-]

Australien Sydney
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
2 - 4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Technology Sydney

This course provides an opportunity at master's level for recently graduated engineers who have completed either a three- or four-year Bachelor of Engineering or Technolo ... [+]

This course allows students to choose a program of study that not only helps to deepen the body of knowledge acquired in their first degree, but also gives them an opportunity to be prepared to embark on a 12-week professional experience, or equivalent (as required by Engineers Australia). It also provides a unique opportunity to deepen their knowledge and gain practical skills by undertaking an independent engineering graduate project in a particular major.

Students who have a basic undergraduate engineering degree are able to enhance their ability and knowledge through master's-level courses in their respective majors, enabling them to gain and hold employment in their respective engineering fields.... [-]

Australien Sydney
Januari 2020
Heltid
Deltid
2 - 4 år
Campusstudier
University of Technology Sydney

... [+]

UTS erkänner också fastighetsbranschens breda karaktär. Studenter kan skräddarsy sin examen tack vare det omfattande utbudet av specialfag som finns tillgängliga, inklusive finansiering, bevarande, stadsdesign, globala trender och kommersiell egendom. Med en stark grund för planering är studenter också berättigade till betydande blockkredit i Master of Planning (C04007).

Graden ger fastighetsrelaterade yrkesverksamma som arkitekter, ingenjörer, byggnadschefer, värderare, planerare och företagare eller finanssekreterare möjlighet att bredda sina kunskaper och kvalifikationer och få en mer holistisk förståelse för fastighetsutveckling och relaterade processer. Detta gör det möjligt för akademiker att expandera sin karriär eller flytta utanför sitt ursprungliga yrkesområde till högre eller bredare roller inom fastighetsbranschen och / eller erbjuda nya tjänster till kunder.... [-]

Australien Sydney
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
1.5 - 3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Technology Sydney

This course is designed for both property and planning practitioners, and graduates in related fields who wish to extend their qualifications and expertise in property de ... [+]

This course is for property and planning professionals who want to upgrade their qualifications or expertise or for those who wish to enter the property and planning industries. In their first year students develop an understanding of how to balance private and public interests in urban development, how urban economies work, how urban design and sustainability principles are applied, and how development feasibility is assessed.

Career options include positions in planning at local, metropolitan, and regional level, and property development in the private and public sectors.

[-]
Australien Sydney
Januari 2020
Heltid
Deltid
2 - 4 år
Campusstudier
University of Technology Sydney

Kursen är utformad för både fastighets- och projektledningspraktiker och studenter på relaterade områden som önskar utöka sina kvalifikationer och kompetens inom fastighe ... [+]

Denna kurs är för fastighets- och projektledare som vill uppgradera sina kvalifikationer eller kompetens eller för dem som vill komma in i fastighets- eller projektledningssektorn. I sina första år utvecklar studenterna en förståelse för hur man balanserar privata och offentliga intressen i stadsutveckling, hur man tillämpar principerna för projektledning och hur man bedömer utvecklingsförmåga.

Karriärmöjligheter inkluderar positioner inom fastighetsutveckling inom den offentliga och privata sektorn samt projektledning.

[-]
Australien Sydney
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
2 - 4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Technology Sydney

Master of Quantitative Finance ger hela spektret av specialiserade kvantitativa finansiella färdigheter och utveckling av yrkeskompetens som krävs för att vara en kvantit ... [+]

Det kvantitativa finansprogrammet ger möjlighet att förvärva den detaljerade specialkunskapen och den professionella kompetensen som krävs för att arbeta som en kvantitativ finansanalytiker i den moderna finansbranschen.

Karriärmöjligheter för kandidater inkluderar positioner som kvantitativa analytiker, riskhanteringsanalytiker, kvantitativa strukturer, kvantitativa utvecklare, prognoser, handlare, investeringsanalytiker och finansiella ingenjörer över investeringsbanker, handelsbanker, hedgefonder, investmentbolag, konsultföretag, energi- och gruvföretag , tillsynsmyndigheter och statliga organisationer.

[-]
Australien Sydney
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
1 - 3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Technology Sydney

Denna kurs är utformad för att tillgodose två olika grupper av studenter: professionella forskare som vill uppdatera sina bransch-relaterade färdigheter för karriär och s ... [+]

Kursen innehåller en obligatorisk kärna av professionella ämnen som är relevanta för alla vetenskapliga discipliner. Ämnena i kärnan ger en ryggrad av kompetens är viktiga för en professionell vetenskapsman, att de bedriver forskning, företag vetenskap, branscher eller statliga organisationer. Dessa är de färdigheter i kommunikation, kritisk analys, projektledning och innovation och kommersialisering. Den professionella Strand kompletteras med ett urval av stor studie i en specifik naturvetenskap eller matematik disciplin, eller inom vetenskap ledning. Studenterna har också möjlighet att genomföra ett forskningsprojekt, godkännas av fakulteten. För studenter med lämpliga kunskapsnivåerna överväger en akademisk examen, ger denna kurs en väg till en doktorsexamen.Studenter i marin vetenskap och förvaltning stora utsätts för tvärvetenskaplig och gränsöverskridande institutioner kurser, med en hörnsten projekt undervisat vid Sydney Institute of Marine Science (SIMS) och flera föreläsningsserie och praktiska delar med verkliga data från den australiska Integrerat Marine Observatory System. ... [-]

Australien Sydney
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
1.5 - 3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Technology Sydney

Magisterexamen (Forskning) ger studenterna möjlighet att förvärva forskningsfärdigheter och fördjupa sina kunskaper inom ett vetenskapsområde. ... [+]

Eleverna arbetar under ledning av en handledare som är en heltid akademisk medarbetare i fakulteten. Studenter undersöks genom presentationen av en avhandling och kan krävas för att ta föreskrivna ämnen i forskningsmetodik eller något annat ämne som anses nödvändig av sin huvudhandledare. Dessutom förväntas studenterna i samråd med sin handledare utföra extra aktiviteter för att förbättra och utveckla sin kompetens som forskare, där dessa aktiviteter dokumenteras varje år i form av en studieplan.

Master of Science (Research) syftar till att ge kandidaten professionell utveckling, ge erfarenhet av problemdefinition, hypotesberedning och testning, datainsamling, analys och tolkning samt projektpresentation.... [-]

Australien Sydney
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
2 - 4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Technology Sydney

Kursen syftar till att förnya och bredda studenternas vetenskapliga och branscherfarenhet med chefs- och affärsmannaskap. Det ger studenterna många möjligheter genom värd ... [+]

Kursen innehåller en obligatorisk kärna av professionella som är relevanta för alla discipliner. Ämnena i kärnan ger en ryggrad av kompetens viktigt att en professionell vetenskapsman, att de bedriver forskning, vetenskap företag, industrier eller statliga organisationer. Det är dessa färdigheter i kommunikation, kritisk analys, projektledning och innovation och kommersialisering. Den professionella strängen kompletteras av ett urval av stor studie i en specifik naturvetenskap eller matematik disciplin, eller inom vetenskap hantering. Studenterna har också möjlighet att genomföra ett forskningsprojekt, godkännas av fakulteten. För studenter med lämplig kunskapsnivåerna överväger en akademisk examen, ger denna kurs en väg till en doktorsexamen. Den sista terminen av valfria tillåter eleverna att komplettera sin befintliga kompetens med hjälp av skräddarsydda ämnen från närliggande discipliner över hälsa, teknik och affärer.... [-]

Australien Sydney
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
2 - 4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Technology Sydney

This course enables graduates to extend and deepen their knowledge in a specialised area of computing by undertaking research under the supervision of a member of academi ... [+]

The course enables students to advance themselves in their career in computing and information technology, and offers flexibility in the choice of research topic so it may be closely aligned with students' professional careers.

This course enables graduates to extend and deepen their knowledge of a specialised area of computing by undertaking research. The course enables students to advance themselves in their career in computing and information technology, and offers flexibility in the choice of research topic so it may be closely aligned with students' professional careers. Career options include positions in universities and other institutions undertaking research or other academic work, including teaching. Opportunities involving research and development also exist with national and international firms.... [-]

Australien Sydney
Januari 2020
Heltid
Deltid
2 - 4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Technology Sydney

This course is intended for speech pathologists, or others who have completed a relevant undergraduate degree and wish to pursue a career that includes research or gain a ... [+]

This course provides students with the opportunity to work with leading national and international researchers in their area of interest, and to develop and complete an original research project which contributes to knowledge in the field. Students gain research training and skills, as well as developing extensive knowledge and expertise in an area of research. Students are supported by a strong and vibrant research culture, both within the school and the university, and have access to other researchers, a wide variety of workshops, the university library and research facilities.

This course provides an excellent preparation for students who wish to pursue doctoral research, a career in research, or career progression. Career options include academic appointments, expanded practice roles, advisory positions, and industry roles.... [-]

Australien Sydney
Januari 2020
Heltid
Deltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Technology Sydney

The UTS Master of Speech Pathology is a two-year, graduate-entry course. Grounded firmly in the profession with an innovative and practice-based approach, the course enab ... [+]

This postgraduate professional course prepares students with the knowledge, skills and confidence to work in speech pathology in the private and public sectors. Over the two-year course, students have the opportunity to use the latest digital technologies for health and education and learn about the business and professional aspects of speech pathology. They learn ways to prepare for changes to the workforce expected with the growth of the private practice sector, the National Disability Insurance Scheme, and the use of personal electronic health records. Through a variety of learning experiences, students are immersed in meaningful interprofessional coursework, clinical practice with children and adults, and clinical research.... [-]

Australien Sydney
Januari 2020
Heltid
Campusstudier
University of Technology Sydney

Programmet Master of Sport and Exercise (Forskning) är för kandidater som vill öka sina kunskaper om ett område, adresspolicy eller ledningsfrågor eller bedriva en forska ... [+]

Detta program är lämpligt för studenter som har fullgjort en kurs och önskar utveckla på ett mer fokuserat sätt genom forskning. Eleverna utvecklar kritiska och analytiska färdigheter och avancerade forskningsförmåga för att möjliggöra fördjupad utforskning av deras valda område.

Karriärmöjligheter inkluderar ledande befattningar inom industrin eller regeringen samt akademiska positioner.

[-]
Australien Sydney
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
2 - 4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Technology Sydney

The Master of Sport Management provides a significant overview of the sport industry, and is designed to develop critical, interpretive and problem-solving skills relevan ... [+]

The course develops advanced skill sets needed for managers to operate in the sport industry.

The course provides theories, models and practical case studies in order to understand the complex nature of the sport industry.

Graduates may pursue careers in fields such as sport management, sport marketing, sport event management, venue and facility management, sports development, sports administration, and operations management.

[-]
Australien Sydney
Januari 2020
Heltid
Deltid
1.5 - 3 år
Campusstudier
University of Technology Sydney

The Master of Sport Management (Extension) provides a substantial overview of the sport industry, and is designed to develop critical, interpretive and problem-solving sk ... [+]

The course develops advanced skill sets needed for managers to operate in the sport industry. In comparison to the standard Master's program, the additional elective subject choices in the extension provide an opportunity to specialise more deeply in the sports management and related fields, and further enhance students' management skills, professional practice, specialist knowledge and capabilities.

The course provides theories, models and practical case studies in order to understand the complex nature of the sport industry.

Graduates may pursue careers in such fields as sport marketing, sport event management, venue and facility management, sports development, sports administration, sport media management and operations management.... [-]

Australien Sydney
Januari 2020
Heltid
Deltid
Campusstudier
University of Technology Sydney

The Master of Strategic Communication is a new postgraduate degree that provides advanced study in public communication practices. It is relevant for graduates seeking a ... [+]

The world of public communication is changing rapidly through digitalisation, 'big data' analysis, new platforms and channels, and shifting attitudes and concerns. These are leading to changing practices and challenges, and new ethical concerns. The UTS Master of Strategic Communication is based on the latest research and is taught by a combination of senior academic researchers and leading industry professionals.

Graduates of this course obtain: an advanced understanding of human communication informed by social psychology, sociology, semiotics, cultural studies and other disciplines the capability to synthesise communication theory and practice the capability to develop communication strategy informed by research and analysis a sensitivity to ethical and legal issues related to media and communication a sensitivity to inclusiveness, equity and social justice the capacity to develop communication strategies that reflect intercultural and global perspectives, and practical skills to apply strategic communication to address challenges and problems. ... [-]

Australien Sydney
Januari 2020
Heltid
Deltid
1.5 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Technology Sydney

The ever-growing interest among business managers and academics in supply chains, the emergence of advanced service economies, connected information systems including dis ... [+]

The course is designed to cater for the needs of those employed in all sectors of business including private, public and not-for-profit and who seek advanced knowledge of supply chain networks, procurement strategies, operations and logistics management.

The course provides professionals with advanced value chain management skills and the knowledge to enhance their understanding of the nature, context and contribution of the operations management, supply chain management, procurement and logistics functions at a professional level to facilitate gaining competitive advantage. This course provides practical and relevant industry experience through the use of simulation techniques and engagement with industry.... [-]

Australien Sydney
Januari 2020
Heltid
Deltid
1.5 - 3 år
Campusstudier
University of Technology Sydney

The ever-growing interest among business managers and academics in supply chains, the emergence of advanced service economies, connected information systems including dis ... [+]

The course is designed to cater for the needs of those employed in all sectors of business including private, public and not-for-profit and who seek specialised knowledge and practical insights of supply chain and service networks, procurement strategies, operations and logistics management.

The course provides professionals with advanced and specialised value chain management skills and the knowledge to enhance their understanding of the nature and contribution of the operations management, supply chain management and procurement functions at a professional level. Through practical and relevant industry experiences, including simulation tools and techniques used in this course, students are armed with capabilities that make them successful.... [-]

Australien Sydney
Januari 2020
Heltid
Deltid
2 - 4 år
Campusstudier
University of Technology Sydney

Denna examen innefattar en period av övervakad studie och forskning, som kulminerar i inlämningen av en avhandling. Det erbjuds både lokala och internationella studenter. ... [+]

Kandidater från mästaren har konsekvent uppnått utmärkta examinatorers rapporter från internationella ledare inom sina områden. Många har varit berättigade till UTS kanslerens pris, och flera har placerats på kanslerns lista.

Institutet syftar till att stödja studenter som tar ett tvärvetenskapligt eller tvärvetenskapligt förhållningssätt till forskning och bygger vidare på sin befintliga kompetens.

[-]
Australien Sydney
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
2 - 4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Technology Sydney

This postgraduate research degree provides an opportunity for graduates to develop their research skills, to deepen their knowledge in an selected area of study and to un ... [+]

Career options vary but all graduates have the specialised knowledge and skills for enhancing their contribution to professional practice and/or further learning. The skills developed allow graduates to expand their career options, and transition into more senior roles, in particularly those with a research focus. There is also a clear path from this degree towards doctoral studies.

[-]
Australien Sydney
Januari 2020
Heltid
Deltid
2 - 4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska

MA

University of Technology Sydney

The Master of Arts (Research) in Humanities and Social Sciences provides an opportunity for graduates to develop their research skills, deepen their knowledge in an area ... [+]

The research degrees offered by the Faculty of Arts and Social Sciences are especially valuable for those wishing to pursue an academic career, a career in research or an advanced level of professional practice.

[-]
Australien Sydney
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
2 - 4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Technology Sydney

This degree provides an opportunity for graduates to develop their research skills, to deepen their knowledge in some area of international study and to undertake some or ... [+]

The research degrees offered by the Faculty of Arts and Social Sciences are especially valuable for those wishing to pursue an academic career or a career in research or an advanced level of practice.

[-]
Australien Sydney
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
2 - 4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Technology Sydney

The Master of Arts i Creative Writing är utformad för erfarna skribenter som vill vidareutveckla sina teoretiska kunskaper och färdigheter. Eleverna lär sig värdefull kom ... [+]

Studenter studerar en genre på djupet eller utforska en rad olika genrer och medier.

Akademiker i denna kurs utveckla: allmänna och särskilda färdigheter i att skriva i en rad genresan förmåga att utveckla och kritiskt revidera sitt eget workan förståelse för relationer skriva praxis och publicering i en rad medier och nutida kulturella formsa kritisk kunskap om kulturella och estetiska debatter, andan förmåga att kreativt och kritiskt om tänker, och bidra till utvecklingen i kulturindustrin.

Karriär alternativ inkluderar reklam, datorer, kreativt skrivande, frilans skriva och redigera, journalistik, media forskning, publicering eller manusförfattande, och redigering i gemenskap organisationer eller statliga myndigheter.... [-]

Australien Sydney
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
1.5 år
Campusstudier
Läs mer på svenska

MSc

University of Technology Sydney

Kursen är avsedd att beräkna vetenskap, informationsteknik eller ingenjörsexamen, med eller utan nätverkserfarenhet, som vill lära sig eller utöka sin kunskap om nätverk ... [+]

Internetworking-programmet ger praktisk, praktisk erfarenhet av lärande genom att använda olika resurser, inklusive stöd från Cisco Systems för breda datanätverk och relevanta tillämpningar, inklusive routing, switching, säkerhet, trådlös, mobil databehandling, webbsystem, cloud computing och operativsystem . Avancerade valmöjligheter i internetbearbetning är tillgängliga. Programmet täcker alla aspekter av organisatorisk användning av nätverk: design, implementering, säkerhet, hantering, slutsystem och applikationer. Kursen gör det möjligt för elever att utveckla flera färdigheter inom internetbearbetningsområdet och det relevanta applikationsutvecklingsfältet, i enlighet med intresse och valmöjligheter, till exempel byte och routing, system och nätverkshantering och analys, nätverkssäkerhet, mobilitet, cloud computing, datanätverk applikationsutveckling och webbutveckling.... [-]

Australien Sydney
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
1.5 - 3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Technology Sydney

Kursen är avsedd för studenter från något område som vill lära sig eller utöka sin kunskap om nätverk och nätverksteknik. Eftersom studenterna kommer från olika bakgrunde ... [+]

Internetworking-programmet ger studenterna praktisk, praktisk erfarenhet av att använda resurser som tillhandahålls av Cisco Systems för internetbearbetning, inklusive routing, switching, säkerhet och trådlöshet. Avancerade valmöjligheter i internetbearbetning är tillgängliga. Programmet täcker alla aspekter av organisatorisk användning av nätverk: design, implementering, säkerhet, hantering, slutsystem och applikationer. Kursen förbereder eleverna med grundläggande examen som inte är inom IKT, för tillträde till arbetskraften som en IT-nätverkande professionell. Studenter som har IKT-kvalifikationer kan utöka sitt lärande. Studenter kan utveckla flera färdigheter över internetbearbetningsfältet enligt intresse och valfria val. till exempel byte och routing, system och nätverkshantering och analys, nätverkssäkerhet, mobilitet och webbutveckling. Studenter har möjlighet att förbereda Cisco CCNA och CCNP certifieringar inom programmet.... [-]

Australien Sydney
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
2 - 4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Technology Sydney

Magisterexamen (Forskning) i matematiska vetenskaper ger möjlighet att förvärva forskningsfärdigheter och fördjupa kunskapen inom ett av områdena matematik. Syftet med pr ... [+]

Denna forskarutbildning ger möjlighet för akademiker att förvärva forskarutbildning på hög nivå och väsentligt fördjupa sina kunskaper inom matematik eller statistik. Eleverna arbetar under ledning av en handledare som är en heltid akademisk medarbetare i fakulteten. Studenter kan vara skyldiga att ta ett föreskrivet ämne i forskningsmetodik eller något annat ämne som anses nödvändig av sin huvudhandledare.

Studenter förvärvar forskningsfärdigheter och fördjupar kunskaper inom sitt utvalda område inom matematik eller vetenskap.

Färdigheter i forskning och förmåga att tänka matematiskt är i växande efterfrågan inom industri, finans och olika statliga organisationer. Som en följd av detta utökar akademikerna av kursen sina karriärval, och forskningsämnet kan väljas för att ytterligare underlätta deras karriärvägar, till exempel på högre nivåer av marknadsundersökning, kvantitativ hantering och kvantitativ finansiering.... [-]

Australien Sydney
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
2 - 4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska

Discover UTS

Welcome to our new UTS campus

UTS in the Rugby Australia Building at Moore Park

UTS International Student: Nicoline Falcon – Day in the life

UTS International Student: Mellisa Soesanto - Day in the life

University of Technology, Sydney
Address
15 Broadway Ultimo, Sydney
2007 Sydney, New South Wales, Australien
Webbplats
Telefon
+61 3 9627 4816