University of South Australia Online

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

University of South Australia's 100% online grader ger dig full kontroll och flexibilitet över dina studieval. Med mer än 25 års erfarenhet av att erbjuda online- och distansutbildning kan du vara säker på att du får en högkvalitativ högskoleexamen från en globalt erkänd institution.

100% online grader

Studera en australisk examen var som helst i världen. Du behöver inte komma till campus för kurser, bedömningar eller tentor. Slutför all studie för din examen där det passar dig.

Studera när det passar dig

University of South Australia Online grader stöder studenter som leder upptagen livsstil. Med fyra startdatum per år i januari, april, juni och september finns det inget behov av att avbryta ditt liv. Välj att studera en eller två kurser varje termin - och om du behöver ta en paus i din studie är det också ett alternativ.

Designad speciellt för online-lärande

Vårt team av akademiska och online-experter har designat kursmaterial för att ge dig den mest engagerande online-lärdom. Examensbevis levereras på ett interaktivt sätt med nyskapande digital teknik och modernaste undervisnings- och inlärningsresurser.

100% interaktiv inlärningsmiljö online

Den interaktiva inlärningsmiljön stöder alla dina studiebehov. Logga in när som helst, på alla enheter, varhelst det passar dig.

Avsluta varje kurs på 10 veckor

Det finns fyra terminer per år och varje termin löper i 10 veckor. Kurser genomförs inom tio veckor för att hålla dig motiverad och engagerad under hela din examen. Du kan välja heltidsstudie med två kurser en termin, eller deltidsstudie med bara en kurs per termin.

Få den hjälp du behöver

Oavsett om du behöver hjälp med kursinnehåll eller bedömningar, erbjuder vi det akademiska stödet och de tjänster du behöver för att lyckas med dina studier.

Lär dig av världsberömda akademiker

University of South Australia Online grader har designats av mycket erfarna akademiker och branschfolk som är ledande inom sitt område. De hjälper dig att examen karriär redo med global kunskap och den senaste branschpraxis.

Njut av stödet från en global grupp av studenter

Du är aldrig ensam i din studie. University of South Australia har ett starkt globalt nätverk av nuvarande studenter och studenter och arrangerar regelbundet evenemang och aktiviteter. Var du än är i världen kan du dela dina erfarenheter och engagera dig med University of South Australia studenter, både tidigare och nuvarande.

Platser

Adelaide

Address
North Terrace
5000 Adelaide, södra Australien, Australien