Läs den officiella beskrivningen

Vårt syfte

University of Wollongong är ett forskningsintensivt universitet med ett utmärkt rykte för sina läromiljöer inom ett brett spektrum av discipliner.

Vårt engagemang för våra studenter är uppenbart hos våra studenter, vilka är erkända för sin förmåga, kvalitet och framgång på den globala arbetsplatsen.

118913_0E6A5290JPG.jpg

UOW är ett internationellt nätverk av campus och regionala inlärningscentrum. Tillsammans med våra partners skapar vi en stark och sammankopplad närvaro i våra samhällen.

Vi är ett ungt och pulserande universitet med oförminskade ambitioner. Vi värdesätter vår forskningskapacitet för att arbeta med komplexa tvärvetenskapliga problem. Vår utredningsanda driver våra forsknings- och inlärningsmiljöer och vårt mål att tjäna en plats i de högsta 1% av världens universiteter.

UOW-historia

I efterkrigstiden för utveckling och innovation inrättade det dåvarande New South Wales University of Technology en division i Wollongong för att utbilda ingenjörerna och metallurgerna i den lokala stålindustrin. Den institutionen växte och utvecklades, och i 1975 godkändes lagstiftningen i New South Wales parlament, där universitetet i Wollongong bildades som en självständig institution.

UOW är stolt över den rika historien som har utvecklats sedan de första klasserna hölls 1951. Universiteten har säkert kommit långt: vi tränar fortfarande ingenjörer och metallurger, men vi tränar nu även artister, entreprenörer, lärare och innovatörer.

118910_0E6A5287JPG.jpg

Forskning

Vid UOW är vi dedikerade till forskning som gör skillnad. Vi betonar partnerskap och samarbeten för att leverera verkligheten i verkligheten. Vi visar vårt engagemang för innovation genom att ge stora idéer en genuin företagsinkubator Pathway . Vi välkomnar möjligheter att dela vår forskning och partner med vårt samhälle. Vi stöder varandra för att förbättra UOWs rykte för forskningspraxis och innovation.

Vår plats, syfte och värderingar

Universiteter har aldrig varit viktigare för vår framtid. I en värld som står inför stora och komplexa sociala, miljömässiga och ekonomiska utmaningar kommer våra universitet att spela en central roll för att hålla Australien ekonomiskt konkurrenskraftigt och socialt sammanhängande. Högskolan kommer att ligga i framkant när det gäller att forma nutidens politik och ett modernt samhälle.

Vid University of Wollongong (UOW) fortsätter vi att fokusera på att erbjuda personliga erfarenheter och enastående läromiljöer. Vi kommer att utveckla mycket eftertraktade akademiker som har upplevt ett forskningsintensivt universitet och en intellektuellt utmanande läroplan.

Vi är engagerade i att skapa enastående forskning och resultat i världsklass. Vårt mål att tjäna en plats i topp 1% av världens universiteter skapar en möjlighet att förnya och uppdatera.

118908_IMG_7990JPG.jpg

Den kommande perioden erbjuder stora möjligheter att

  • Fortsätt arbetet med att bygga en enastående forskningsmiljö, en stark grundskola och tydliga incitament för att driva forskningsfokus och produktivitet.
  • Slutföra omvandlingen av vår läroplan kopplad till studentens efterfrågan, examensresultat och användning av ny teknik;
  • Investera i våra människor för att samarbeta internt och externt för att uppnå stora saker;
  • Förbättra våra campus och anpassa våra anläggningar till förändringarna i befolkningscentra, det efterfrågestyrda systemet och nya forskningsprioriteringar.
  • Utnyttja vårt rykte som ett globalt universitets universitet genom att odla vårt internationella program och portfölj
  • Arbeta med våra partners för att skapa större nivåer av innovation och påverkan och bidra till skapandet av nya företag.
  • Engagera med våra alumner för att bygga ett nätverk för livet;
  • Upprätthålla ett effektivt och produktivt universitet med inriktning på anpassningsförmåga och finansiell hållbarhet
  • Önskar att göra UOW till en destination universitet och Wollongong en universitetsstad.

Professor Paul Wellings CBE, rektor.

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

Exekutiva kurser

University of Wollongong Faculty of Business

Master of Applied Finance (Financial Services) är för studenter intresserade av att förvärva en avancerad förståelse för finansiella institutioner, bankledning och utlåni ... [+]

Master of Applied Finance (Financial Services) är för studenter som är intresserade av att få en avancerad förståelse för finansiella institutioner, bankhantering och utlåning. Om du för närvarande arbetar i finansbranschen eller nyutbildad, kommer du att dra nytta av den specialiserade kunskapen som lärts i denna kurs.

Du kommer att studera teorin och praktiken av ekonomisk förvaltning och förstå det globala finansiella systemet. Dessutom kommer konkurrerande tillvägagångssätt för bolagsstyrning och affärsetik att utvecklas, och du kommer att lära dig att skydda mot portfölj-, finansiell och företagsrisk.

Du kommer att undersöka den rättsliga ramen för att inrätta, kontrollera och reglera finansinstitut och granska bankledningsteori, bankens utlåningsprocess och de värdepapper som är knutna till den.... [-]

Australien North Wollongong Sydney
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
Deltid
1.5 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Wollongong Faculty of Business

Master of Applied Finance med en dubbel specialisering i investeringar och finansiella tjänster är för studenter som är intresserade av att fokusera på investeringar, por ... [+]

Master of Applied Finance med en dubbel specialisering i investeringar och finansiella tjänster är för studenter som är intresserade av att fokusera på investeringar, portföljhantering och finansiella tjänster. Graden tillåter dig att integrera teknisk, teoretisk och branschkunskap om drift och organisering av - och deltagande i - lokal och internationell finansiering. Specialiseringen Investering fokuserar på investeringar och portföljhantering, medan Financial Services specialisering fokuserar på finansiella institutioner, samt bankhantering och utlåning.

Sydney Campus

Kursens inlärningsstruktur

Kursens lärandesultat är uttalanden om lärande prestation som uttrycks vad gäller vad läraren förväntas känna till, förstå och kunna göra efter avslutad kurs. Studenter som utgår från kursen kommer att kunna visa:... [-]

Australien North Wollongong Sydney
Öppen antagning
Engelska
Heltid
Deltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Wollongong Faculty of Business

Befälhavaren på Applied Finance (Investering) är för studenter intresserade av att förvärva en avancerad förståelse för investering och portföljförvaltning. ... [+]

Befälhavaren på Applied Finance (Investering) är för studenter intresserade av att förvärva en avancerad förståelse för investering och portföljförvaltning.

Du kommer att studera teorin och praktiken av ekonomisk förvaltning och förstå det globala finansiella systemet. Dessutom kommer konkurrerande tillvägagångssätt för bolagsstyrning och affärsetik att utvecklas, och du kommer att lära dig att skydda mot portfölj-, finansiell och företagsrisk.

Studenterna får realistiska aktiemarknadsimuleringar och introduceras i modern portföljteori och övning med fokus på optimala investeringsbeslut. Du kommer att uppleva trycket på levande marknader och lära dig att hantera portföljer genom en portföljsimulering som gör att du kan handla aktier, optioner, obligationer, förvaltade medel, internationella aktier med realistiska aktiemarknadsimuleringar.... [-]

Australien North Wollongong Sydney
Öppen antagning
Engelska
Heltid
Deltid
1.5 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Wollongong Faculty of Business

Master of Business låter dig vara master i din examen, välja de ämnen som är mest intressanta för dig och som är mest relevanta för din karriär. Du kommer att vara utrust ... [+]

Master of Business låter dig vara master i din examen, välja de ämnen som är mest intressanta för dig och som är mest relevanta för din karriär. Du kommer att vara utrustad med grundläggande företagskunskaper och färdigheter genom en uppsättning kärnämnen, liksom en forskningsten.

Graduate of the Master of Business kommer att ha kunskap inom ett brett spektrum av affärsområden som gör att du kan gå in i en mängd olika yrkeskarriärer.

Om du vill specialisera dig inom ett specifikt affärsområde kan du kombinera din Master of Business med en av våra specialister inom magister för att skapa ett tvåårigt program som är skräddarsytt för dig. Välj en kombination av 2 av nedanstående specialiserade magisterexamina, för att slutföra 2 masterprogram på bara 2 år:... [-]

Australien North Wollongong Sydney
Öppen antagning
Engelska
Heltid
Deltid
1.5 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Wollongong Faculty of Business

Master of Business Analytics är utformat för att förbereda dig med de väsentliga färdigheterna för att utföra affärsanalyser i verkliga världen för big data-affärsproblem ... [+]

I dagens teknologidrivna värld genererar, samlar och lagrar människor mer information än någonsin tidigare. Organisationer i olika branscher söker akademiker med färdigheter för att använda och tolka denna information för att informera affärsstrategier och ge mervärde till deras verksamhet.

Master of Business Analytics är utformat för att förbereda dig med de väsentliga färdigheterna för att utföra affärsanalyser i verkliga världen för big data-affärsproblem. Du kommer att utveckla färdigheter och kunskaper i affärsanalys, inklusive hur man använder verktyg och tekniker som krävs för att utföra beskrivande, prediktiv och föreskriven analys och hur man använder dessa verktyg på ett affärslandskap.... [-]

Australien North Wollongong Sydney
Öppen antagning
Engelska
Heltid
Deltid
18 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Wollongong Faculty of Business

Master of Financial Management är lämplig för chefer och mellanledare som vill fortsätta sin karriär inom ett specialiserat affärsområde. Teoretiska och praktiska kunskap ... [+]

Master of Financial Management ger dig en möjlighet att förbättra dina karriärmöjligheter genom att utveckla ytterligare professionella och personliga färdigheter och kunskap inom ekonomihantering.

Du kommer att lära dig att planera, organisera, styra och kontrollera finansiella aktiviteter som att få pengar och använda medel för investeringar. Du kommer att studera ämnen som investeringshantering, finansiell strategi, analys av finansiella rapporter och lära dig att granska det globala finansiella systemet och förstå principerna för beskrivande och inferensiell statistik och deras tillämpningar i affärsmiljön.

För ett 2-årigt program kan denna examen kombineras med en andra magisterexamen från Sydney Business School, UOW. Välj din andra magisterexamen från listan nedan:... [-]

Australien North Wollongong Sydney
Öppen antagning
Engelska
Heltid
Deltid
1.5 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Wollongong Faculty of Business

Master of Human Resource Management är lämplig för chefer och medelhanterare som vill fortsätta sin karriär inom ett specialiserat affärsområde. ... [+]

Master of Human Resource Management tillåter blivande chefer med ett särskilt intresse för människors "sida" i organisationer att skaffa sig yrkeskunskap och kunskap inom detta område.

Detta specialiserade masterprogram utrustar dig med färdigheter för att skapa nya möjligheter och anpassa dig snabbt till förändrade förhållanden på arbetsplatsen. Du kommer att undersöka strukturer, system, kultur och ledarskap, inklusive hur man implementerar organisationsförändringar och hur man kan utnyttja konkurrensfördelar på den globala marknaden. Du kommer att utveckla kunskap och färdigheter för att rekrytera och välja lämplig personal, hantera deras prestationer på jobbet, utveckla sina färdigheter, säkerställa deras säkerhet på jobbet och hantera juridiska aspekter av anställningsförhållandet.... [-]

Australien North Wollongong Sydney
Öppen antagning
Engelska
Heltid
Deltid
1.5 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Wollongong Faculty of Business

Master of Innovation ... [+]

Master of Innovation

Under hela din examen kommer våra akademiker att utrusta dig med kunskap om innovativt ledarskap, ekonomiska färdigheter för entreprenörer, hur man navigerar i komplexiteten inom innovation och entreprenörskap, planer för affärsinnovation och skapar och marknadsför nya produkter. Du kommer att förstå hur man samlar in kapital och får detaljerad kunskap om komplexiteten i att initiera, utveckla, hantera och utnyttja innovation.

Master of Innovation

Du kommer sedan att slutföra din examen med ett branschbaserat forskningsprojekt som gör att du kan tillämpa de färdigheter som utvecklats till ett praktisk projekt.

För ett 2-årigt program kan denna examen kombineras med en andra magisterexamen från Sydney Business School, UOW. Välj din andra magisterexamen från listan nedan:... [-]

Australien North Wollongong Sydney
Öppen antagning
Engelska
Heltid
Deltid
18 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Wollongong Faculty of Business

Master of International Business är utformat för att utveckla och bredda förmågan och resurserna för företagsledare i den globala affärsmiljön. Det ger möjlighet att förv ... [+]

Master of International Business är utformat för att utveckla och bredda förmågan och resurserna för företagsledare i den globala affärsmiljön. Det ger möjlighet att förvärva samtida kunskaper och färdigheter som moderna internationella affärsorganisationer kräver.

Du kommer att studera ämnen som multinationell ekonomisk förvaltning och tvärkulturell ledning, få förståelse för den internationella affärsmiljön och lära dig att utveckla internationella affärsstrategier för att uppnå affärsmål.

För ett 2-årigt program kan denna examen kombineras med en andra magisterexamen från Sydney Business School, UOW. Välj din andra magisterexamen från listan nedan:... [-]

Australien North Wollongong Sydney
Öppen antagning
Engelska
Heltid
Deltid
1.5 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Wollongong Faculty of Business

Master of Management ger dig en möjlighet att förbättra dina karriärmöjligheter genom att vidareutveckla teoretiska och praktiska färdigheter och kunskaper inom viktiga f ... [+]

Master of Management ger dig en möjlighet att förbättra dina karriärmöjligheter genom att vidareutveckla teoretiska och praktiska färdigheter och kunskaper inom viktiga förvaltningsområden.

Kandidater från Master of Management kommer att ha granskat organisationsstrukturer, ledat och genomfört organisationsförändringar, hanterat projekt och utnyttjat organisatoriska konkurrensfördelar på den föränderliga globala marknaden.

För ett 2-årigt program kan denna examen kombineras med en andra magisterexamen från Sydney Business School, UOW. Välj din andra magisterexamen från listan nedan:

–– Master of Business

–– Master of Business Analytics... [-]

Australien North Wollongong Sydney
Öppen antagning
Engelska
Heltid
Deltid
1.5 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Wollongong Faculty of Business

Master of Marketing innebär en utforskning av konsumenternas motiv under inköp av produkter och tjänster. Du lär dig hur du använder denna marknadsundersökning för att fa ... [+]

Master of Marketing innebär en utforskning av konsumenternas motiv under inköp av produkter och tjänster. Du lär dig hur du använder denna marknadsundersökning för att fatta mer effektiva marknadsbeslut.

Ledande akademiker inom marknadsföring kommer att lära dig att undersöka vem kunden är att utveckla en konkurrensfördel genom att effektivt positionera produkter / tjänster på marknaden. Du kommer att studera hur man använder reklamverktyg som en organisation kan använda för att skapa denna konkurrensfördel och förbättra ett varumärkes kapital, oavsett om organisationen är en kommersiell, ideell eller social enhet.

Denna magisterexamen ger dig i slutändan möjlighet att utveckla och demonstrera teknisk kunskap och färdigheter inom marknadsföring, ett område som blir allt viktigare för alla typer av organisationer som behöver leverera värde genom de produkter och tjänster de skapar. Du kommer att ha möjlighet att studera ett brett utbud av avancerade ämnen inom marknadsföring och få professionellt inriktade generalist- och specialistmarknadsföringsfärdigheter.... [-]

Australien North Wollongong Sydney
Öppen antagning
Engelska
Heltid
Deltid
1.5 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Wollongong Faculty of Business

Master of Professional Accounting (MPA) är utformad för studenter som vill ha en karriär inom redovisning yrke och därför är lärande erfarenhet och kunskapsområden inrikt ... [+]

Master of Professional Accounting (MPA) är utformad för studenter som vill ha en karriär inom bokföringsyrket. Inlärningsupplevelsen och kunskapsområdena för detta program är fokuserade på praktiken av redovisning.

Kursen introducerar först de grundläggande principerna för redovisning, ekonomi och aspekter av det ekonomiska systemet och fortsätter sedan till studier av specifika kunskapsområden som är avgörande för redovisningspersonal. Du kommer att utveckla kunskaper och färdigheter för att tillämpa redovisningsprinciper vid utarbetandet och tolkningen av finansiella rapporter samt för att du ska kunna undersöka aktuella redovisningsfrågor. Du kommer också att ha förståelse för skillnaderna mellan redovisningsprinciper och beskattningsrätt och skattemässiga konsekvenser av affärsverksamhet.... [-]

Australien North Wollongong Sydney
Öppen antagning
Engelska
Heltid
Deltid
1.5 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Wollongong Faculty of Business

Master of Professional Accounting Advanced är en tvåårig kurs utformad för icke-redovisade akademiker som vill ha en karriär inom redovisningsyrket och som vill förbättra ... [+]

Master of Professional Accounting (MPA) är utformad för studenter som vill ha en karriär inom bokföringsyrket. Inlärningsupplevelsen och kunskapsområdena för detta program är fokuserade på praktiken av redovisning.

Kursen introducerar först de grundläggande principerna för redovisning, ekonomi och aspekter av det ekonomiska systemet och fortsätter sedan till studier av specifika kunskapsområden som är avgörande för redovisningspersonal. Du kommer att utveckla kunskaper och färdigheter för att tillämpa redovisningsprinciper vid utarbetandet och tolkningen av finansiella rapporter samt för att du ska kunna undersöka aktuella redovisningsfrågor. Du kommer också att ha förståelse för skillnaderna mellan redovisningsprinciper och beskattningsrätt och skattemässiga konsekvenser av affärsverksamhet.... [-]

Australien North Wollongong Sydney
Öppen antagning
Engelska
Heltid
Deltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska

MSc

University of Wollongong Faculty of Business

Master of Project Management utforskar hur effektiv ledning kan ge organisationer förbättrad förmåga att planera, genomföra och kontrollera sin affärsverksamhet. ... [+]

Master of Project Management utforskar hur effektiv ledning kan ge organisationer förbättrad förmåga att planera, genomföra och kontrollera sin affärsverksamhet. Denna masterkurs ger omfattande projektledningsfärdigheter och kapaciteter på hela projektlivscykeln från projektinitiering, planering, genomförande till projektstängning och lär ut strategier för att hantera ett brett spektrum av problem som uppstår inom affärsorganisationer. Tillväxten av nya former av teknik inom projektledningen har fått organisationer att leta efter skickliga projektledare som kan förbättra resultaten för sina företag.

För ett 2-årigt program kan denna examen kombineras med en andra magisterexamen från Sydney Business School, UOW. Välj din andra magisterexamen från listan nedan:... [-]

Australien North Wollongong Sydney
Öppen antagning
Engelska
Heltid
Deltid
1.5 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Wollongong Faculty of Business

Master of Supply Chain Management ger professionella som arbetar inom logistik, supply chain management och operations management färdigheter för att hantera flödet av ma ... [+]

Master of Supply Chain Management ger professionella som arbetar inom logistik, supply chain management och operations management färdigheter för att hantera flödet av material och information inom och mellan organisationer och andra relevanta intressenter.

Du kommer att lära dig att diagnostisera befintliga processer och leveranskedjor och hur man implementerar en leveranskedjestrategi inom en organisation. Färdigheter och kapaciteter utvecklas i ämnen som prognoser, försäljning och operationell planering och upphandling för att nämna några.

För ett 2-årigt program kan denna examen kombineras med en andra magisterexamen från Sydney Business School, UOW. Välj din andra magisterexamen från listan nedan:... [-]

Australien North Wollongong Sydney
Öppen antagning
Engelska
Heltid
Deltid
1.5 år
Campusstudier
Läs mer på svenska