Läs den officiella beskrivningen

Vårt syfte

University of Wollongong är ett forskningsintensivt universitet med ett utmärkt rykte för sina läromiljöer inom ett brett spektrum av discipliner.

Vårt engagemang för våra studenter är uppenbart hos våra studenter, vilka är erkända för sin förmåga, kvalitet och framgång på den globala arbetsplatsen.

UOW är ett internationellt nätverk av campus och regionala inlärningscentrum. Tillsammans med våra partners skapar vi en stark och sammankopplad närvaro i våra samhällen.

Vi är ett ungt och pulserande universitet med oförminskade ambitioner. Vi värdesätter vår forskningskapacitet för att arbeta med komplexa tvärvetenskapliga problem. Vår utredningsanda driver våra forsknings- och inlärningsmiljöer och vårt mål att tjäna en plats i de högsta 1% av världens universiteter.

UOW-historia

I efterkrigstiden för utveckling och innovation inrättade det dåvarande New South Wales University of Technology en division i Wollongong för att utbilda ingenjörerna och metallurgerna i den lokala stålindustrin. Den institutionen växte och utvecklades, och i 1975 godkändes lagstiftningen i New South Wales parlament, där universitetet i Wollongong bildades som en självständig institution.

UOW är stolt över den rika historien som har utvecklats sedan de första klasserna hölls 1951. Universiteten har säkert kommit långt: vi tränar fortfarande ingenjörer och metallurger, men vi tränar nu även artister, entreprenörer, lärare och innovatörer.

Forskning

Vid UOW är vi dedikerade till forskning som gör skillnad. Vi betonar partnerskap och samarbeten för att leverera verkligheten i verkligheten. Vi visar vårt engagemang för innovation genom att ge stora idéer en genuin företagsinkubator Pathway . Vi välkomnar möjligheter att dela vår forskning och partner med vårt samhälle. Vi stöder varandra för att förbättra UOWs rykte för forskningspraxis och innovation.

Vår plats, syfte och värderingar

Universiteter har aldrig varit viktigare för vår framtid. I en värld som står inför stora och komplexa sociala, miljömässiga och ekonomiska utmaningar kommer våra universitet att spela en central roll för att hålla Australien ekonomiskt konkurrenskraftigt och socialt sammanhängande. Högskolan kommer att ligga i framkant när det gäller att forma nutidens politik och ett modernt samhälle.

Vid University of Wollongong (UOW) fortsätter vi att fokusera på att erbjuda personliga erfarenheter och enastående läromiljöer. Vi kommer att utveckla mycket eftertraktade akademiker som har upplevt ett forskningsintensivt universitet och en intellektuellt utmanande läroplan.

Vi är engagerade i att skapa enastående forskning och resultat i världsklass. Vårt mål att tjäna en plats i topp 1% av världens universiteter skapar en möjlighet att förnya och uppdatera.

Den kommande perioden erbjuder stora möjligheter att

  • Fortsätt arbetet med att bygga en enastående forskningsmiljö, en stark grundskola och tydliga incitament för att driva forskningsfokus och produktivitet.
  • Slutföra omvandlingen av vår läroplan kopplad till studentens efterfrågan, examensresultat och användning av ny teknik;
  • Investera i våra människor för att samarbeta internt och externt för att uppnå stora saker;
  • Förbättra våra campus och anpassa våra anläggningar till förändringarna i befolkningscentra, det efterfrågestyrda systemet och nya forskningsprioriteringar.
  • Utnyttja vårt rykte som ett globalt universitets universitet genom att odla vårt internationella program och portfölj
  • Arbeta med våra partners för att skapa större nivåer av innovation och påverkan och bidra till skapandet av nya företag.
  • Engagera med våra alumner för att bygga ett nätverk för livet;
  • Upprätthålla ett effektivt och produktivt universitet med inriktning på anpassningsförmåga och finansiell hållbarhet
  • Önskar att göra UOW till en destination universitet och Wollongong en universitetsstad.

Professor Paul Wellings CBE, rektor.

Programmen undervisas på:
Engelska

Skolan erbjuder också:

Exekutiva kurser

University of Wollongong Faculty of Business

Master of Applied Finance (Financial Services) är för studenter intresserade av att förvärva en avancerad förståelse för finansiella institutioner, bankledning och utlåni ... [+]

Master of Applied Finance (Financial Services) är för studenter intresserade av att förvärva en avancerad förståelse för finansiella institutioner, bankledning och utlåning. Om du för närvarande arbetar inom finansbranschen eller en nyutbildad kandidat kommer du att dra nytta av den specialkunskap som lärt sig i kursen.

Du kommer att studera teorin och praktiken av ekonomisk förvaltning och förstå det globala finansiella systemet. Dessutom kommer konkurrerande tillvägagångssätt för bolagsstyrning och affärsetik att utvecklas, och du kommer att lära dig att skydda mot portfölj-, finansiell och företagsrisk.

Du kommer att undersöka den rättsliga ramen för att inrätta, kontrollera och reglera finansinstitut och granska bankledningsteori, bankens utlåningsprocess och de värdepapper som är knutna till den. Graden om riktad mot studenter som har en kandidatexamen i Business, Engineering, Maths eller IT, om du inte har en akademisk bakgrund inom dessa områden bör du överväga att studera Graduate Certificate in Applied Finance.... [-]

Australien North Wollongong
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
Deltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Wollongong Faculty of Business

Master of Applied Finance med en dubbel specialisering i Investing och Corporate Treasury är för studenter som är intresserade av att fokusera på investeringar, portföljh ... [+]

Master of Applied Finance med en dubbel specialisering i Investing och Corporate Treasury är för studenter som är intresserade av att fokusera på investeringar, portföljhantering och företagskassan.

Graden tillåter dig att integrera teknisk, teoretisk och industriell kunskap om drift och organisation av - och deltagande i - lokal och internationell finansiering. Corporate Treasury specialization syftar till att exponera dig för specialkunskaper och färdigheter som är nödvändiga för att fungera som gränssnitt mellan en fast och finansiell marknad och institutioner, medan Investing Specialization fokuserar på investeringar och portföljförvaltning.

Detta är ett 2-årigt program. Studenter kan genomföra en 1,5-årig examen och specialisera sig i Financial Services, Investing eller Corporate Treasury. Graden riktar sig till studenter som har en kandidatexamen i Business, Engineering, Maths eller IT - om du inte har en akademisk bakgrund inom dessa områden bör du överväga att studera Graduate Certificate in Applied Finance.... [-]

Australien North Wollongong
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
Deltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Wollongong Faculty of Business

Befälhavaren på Applied Finance (Investering) är för studenter intresserade av att förvärva en avancerad förståelse för investering och portföljförvaltning. ... [+]

Befälhavaren på Applied Finance (Investering) är för studenter intresserade av att förvärva en avancerad förståelse för investering och portföljförvaltning.

Du kommer att studera teorin och praktiken av ekonomisk förvaltning och förstå det globala finansiella systemet. Dessutom kommer konkurrerande tillvägagångssätt för bolagsstyrning och affärsetik att utvecklas, och du kommer att lära dig att skydda mot portfölj-, finansiell och företagsrisk.

Studenterna får realistiska aktiemarknadsimuleringar och introduceras i modern portföljteori och övning med fokus på optimala investeringsbeslut. Du kommer att uppleva trycket på levande marknader och lära dig att hantera portföljer genom en portföljsimulering som gör att du kan handla aktier, optioner, obligationer, förvaltade medel, internationella aktier med realistiska aktiemarknadsimuleringar. Graden om riktad mot studenter som har en kandidatexamen i Business, Engineering, Maths eller IT, om du inte har en akademisk bakgrund inom dessa områden bör du överväga att studera Graduate Certificate in Applied Finance.... [-]

Australien North Wollongong
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
Deltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Wollongong Faculty of Business

Master of Business (Double Specialization) är lämplig för chefer och mellanhögskolor som söker vidare karriär inom två specialområden. ... [+]

Master of Business (Double Specialization) är lämplig för chefer och mellanhögskolor som söker vidare karriär inom två specialområden. Teoretisk och praktisk kunskap och färdigheter utvecklas genom studier av grund, specialisering, specifika kärnämnen och valfria ämnen. Den specialiserade kunskapen och kompetensen konsolideras genom fullbordandet av ett industribaserat forskningsprojekt. Du kommer att studera teori och praktik, inklusive ämnen som redovisning och ekonomisk förvaltning, organisationsbeteende, marknadsföring och utforska globala affärsutmaningar från flera perspektiv.

Efter att ha tagit grundämnena kommer du att utveckla disciplinspecifika kunskaper i två specialiseringar från nedanstående lista:... [-]

Australien North Wollongong
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
Deltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Wollongong Faculty of Business

Master of Business (Financial Management) är lämplig för chefer och mellanledare som försöker vidareutveckla sin karriär inom ett specialiserat verksamhetsområde. Teoreti ... [+]

Master of Business (Financial Management) är lämplig för chefer och mellanledare som försöker vidareutveckla sin karriär inom ett specialiserat verksamhetsområde. Teoretisk och praktisk kunskap och färdigheter utvecklas genom studier av grund, specialisering, specifika kärnämnen och valfria ämnen. Den specialiserade kunskapen och kompetensen konsolideras genom fullbordandet av ett industribaserat forskningsprojekt.

Denna specialisering gör att du kan utveckla och visa teknisk kunskap och färdigheter i ekonomisk förvaltning. Du kommer att studera ämnen som investeringshantering, finansiell strategi, analys av finansiella rapporter och lära dig hur du granskar det globala finansiella systemet och förstår principerna för beskrivande och inferentiell statistik och deras tillämpningar i näringslivet.... [-]

Australien North Wollongong
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
Deltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Wollongong Faculty of Business

Magisterexamen (Human Resource Management) är lämplig för chefer och mellanledare som söker vidare karriär inom ett specialiserat verksamhetsområde. ... [+]

Magisterexamen (Human Resource Management) är lämplig för chefer och mellanledare som söker vidare karriär inom ett specialiserat verksamhetsområde. Teoretisk och praktisk kunskap och färdigheter utvecklas genom studier av grund, specialisering, specifika kärnämnen och valfria ämnen. Den specialiserade kunskapen och kompetensen konsolideras genom fullbordandet av ett industribaserat forskningsprojekt.Human Resources Management specialiserar dig med färdigheter för att skapa nya möjligheter och anpassa sig snabbt till förändrade förhållanden på arbetsplatsen. Du kommer att undersöka strukturer, system, kultur och ledarskap, inklusive hur man genomför organisationsförändringar och hur man kan utnyttja konkurrensfördel på den globala marknaden.... [-]

Australien North Wollongong
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
Deltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Wollongong Faculty of Business

Master of Business (International Business) är lämplig för chefer och mellanledare som försöker vidareutbilda sig i ett specialiserat verksamhetsområde. Teoretisk och pra ... [+]

Master of Business (International Business) är lämplig för chefer och mellanledare som försöker vidareutbilda sig i ett specialiserat verksamhetsområde. Teoretisk och praktisk kunskap och färdigheter utvecklas genom studier av grund, specialisering, specifika kärnämnen och valfria ämnen. Den specialiserade kunskapen och kompetensen konsolideras genom fullbordandet av ett industribaserat forskningsprojekt. Denna specialisering gör att du kan utveckla och visa teknisk kunskap och färdigheter i internationell verksamhet. Du kommer att studera ämnen som multinationell ekonomisk förvaltning, tvärkulturell ledning, förstå den internationella affärsmiljön och lära dig hur du utvecklar internationella affärsstrategier för att uppnå affärsmål. Du har också möjlighet att genomföra en Master of Business (dubbel specialisering) som låter dig välja två specialiseringar och slutföra kursen över två år på heltid. Om du funderar på att studera företagsekonomi på strategisk nivå och ha relevant heltidsarbetserfarenhet bör du överväga Master of Business Administration. Om du redan har fullgjort en grundutbildning i handel eller ett relaterat område kan du vara berättigad till att få krediter för erkännande av tidigare lärande för kursen.... [-]

Australien North Wollongong
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
Deltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Wollongong Faculty of Business

Master of Business (Management) är lämplig för chefer och mellanledare som vill vidareutveckla sin karriär inom ett specialiserat verksamhetsområde. Teoretisk och praktis ... [+]

Master of Business (Management) är lämplig för chefer och mellanledare som vill vidareutveckla sin karriär inom ett specialiserat verksamhetsområde. Teoretisk och praktisk kunskap och färdigheter utvecklas genom studier av grund, specialisering, specifika kärnämnen och valfria ämnen. Den specialiserade kunskapen och färdigheterna konsolideras genom fullbordandet av ett industribaserat forskningsprojekt. Management specialiseringen bidrar till att utveckla dina professionella, personliga och tekniska färdigheter inom nyckelhanteringsområden. Du har också möjlighet att genomföra en Master of Business (dubbel specialisering) som låter dig välja två specialiseringar och slutföra kursen över två år på heltid.... [-]

Australien North Wollongong
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
Deltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Wollongong Faculty of Business

Master of Business (marknadsföring) är lämplig för chefer och mellanledare som försöker vidareutveckla sin karriär inom ett specialiserat verksamhetsområde. ... [+]

Master of Business (marknadsföring) är lämplig för chefer och mellanledare som försöker vidareutveckla sin karriär inom ett specialiserat verksamhetsområde. Teoretisk och praktisk kunskap och färdigheter utvecklas genom studier av grund, specialisering, specifika kärnämnen och valfria ämnen. Den specialiserade kunskapen och kompetensen konsolideras genom fullbordandet av ett branschbaserat forskningsprojekt. Denna specialisering gör att du kan utveckla och visa teknisk kunskap och kompetens inom marknadsföring, ett område som är allt viktigare för alla typer av organisationer som behöver leverera värde genom de produkter och tjänster de skapar. Du kommer att ha möjlighet att studera ett brett spektrum av avancerade ämnen inom marknadsföring och få professionellt orienterade generalistiska och specialiserade marknadsföringskunskaper. Du har också möjlighet att genomföra en Master of Business (dubbel specialisering) som låter dig välja två specialiseringar och slutföra kursen över två år på heltid. Om du redan har fullgjort en grundutbildning i handel eller ett relaterat område kan du vara berättigad till att få krediter för erkännande av tidigare lärande för den här kursen. Om du funderar på att studera företagsekonomi på strategisk nivå och ha relevant heltidsarbetserfarenhet bör du överväga Master of Business Administration.... [-]

Australien North Wollongong
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
Deltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Wollongong Faculty of Business

Master of Professional Accounting (MPA) är utformad för studenter som vill ha en karriär inom redovisning yrke och därför är lärande erfarenhet och kunskapsområden inrikt ... [+]

Master of Professional Accounting (MPA) är utformad för studenter som vill ha en karriär inom redovisning yrke och därför är lärande erfarenhet och kunskapsområden inriktade på redovisning.

Kursen introducerar först de grundläggande principerna för redovisning, ekonomi och aspekter av det ekonomiska systemet och fortsätter sedan till studier av specifika kunskapsområden som är avgörande för redovisningspersonal. Du kommer att utveckla kunskaper och färdigheter för att tillämpa redovisningsprinciper vid utarbetandet och tolkningen av finansiella rapporter samt för att du ska kunna undersöka aktuella redovisningsfrågor. Du kommer också att ha förståelse för skillnaderna mellan redovisningsprinciper och beskattningsrätt och skattemässiga konsekvenser av affärsverksamhet. Om du är intresserad av ett tvåårigt alternativ kan du överväga Master of Professional Accounting Advanced.... [-]

Australien North Wollongong
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
Deltid
18 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Wollongong Faculty of Business

Master of Professional Accounting Advanced är en tvåårig kurs utformad för icke-redovisning akademiker som vill ha en karriär i redovisning yrke och vill förbättra sina l ... [+]

Master of Professional Accounting Advanced är en tvåårig kurs utformad för icke-redovisning akademiker som vill ha en karriär i redovisning yrke och vill förbättra sina lärande erfarenheter genom att inkludera en annan disciplin specialisering inom sin kurs. Inlärningserfarenheten och kunskapsområdena i MPA Advanced är inriktade på redovisningen. Inom MPA Advanced kan du välja att slutföra en av två möjliga specialiseringar, beroende på dina karriärs önskemål. Finansiell ekonomi specialisering gör det möjligt för dig att fokusera på områdena ekonomisk förvaltning som bank och värdepapper medan specialiseringen i International Business kan du bredda din kunskap om interkulturella aspekter av näringslivet.... [-]

Australien North Wollongong
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
Deltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska

MSc

University of Wollongong Faculty of Business

Magisterexamen (Projektledning) är ett väl avrundat och balanserat magisterprogram som ger studenterna inte bara ett högt specialiserat projekthanteringsinnehåll utan ger ... [+]

Magisterexamen (Projektledning) är ett väl avrundat och balanserat magisterprogram som ger studenterna inte bara ett högt specialiserat projekthanteringsinnehåll utan ger studenterna den kunskap, teorin och principer som är relevanta för den moderna projektledaren. Den här graden är för projektledare som är intresserade av att lära sig hur effektiv förvaltning kan ge organisationer bättre förmåga att planera, genomföra och kontrollera sina affärsverksamheter.

Specialiseringen av projektledning ger omfattande projektledningskompetens och kapacitet under hela projektets livscykel. från projektinitiering, planering, genomförande till projektstängning, och lär strategier för att hantera ett brett spektrum av problem som uppstått inom företagsorganisationer. Om du redan har genomfört en doktorand i projektledning, logistik, försörjningskedjestyrning eller relaterat område kan du få krediter för erkännande av tidigare lärande för denna kurs. Studenter som är intresserade av att studera ett tvåårigt alternativ bör överväga Master of Science (Supply Chain Management / Project Management) Om du inte uppfyller de direkta behörighetskraven för denna kurs kan du överväga Graduate Certificate in Business som ett alternativ för Pathway .... [-]

Australien North Wollongong
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
Deltid
18 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Wollongong Faculty of Business

Kursen ger professionella arbetare inom logistik, supply chain management och operationshantering kompetensen för att hantera flödet av material och information inom och ... [+]

Kursen ger professionella arbetare inom logistik, supply chain management och operationshantering kompetensen för att hantera flödet av material och information inom och mellan organisationer och andra relevanta intressenter.

Eleverna kommer att lära sig att diagnostisera befintliga processer och försörjningskedjor och hur man genomför en försörjningskedjestrategi inom en organisation. Färdigheter och förmågor utvecklas om ämnen som prognoser, försäljning och driftsplanering och upphandling för att nämna några. I dagens värld är det inte ett företag som konkurrerar mot ett annat företag; Det är ett företags försörjningskedja som konkurrerar mot ett annat företags försörjningskedja. Om du redan har genomfört en doktorand i projektledning, logistik, försörjningskedjestyrning eller relaterat område kan du få krediter för erkännande av tidigare lärande för denna kurs. Studenter som är intresserade av att studera ett tvåårigt alternativ bör överväga Master of Science (Supply Chain Management / Project Management). Om du inte uppfyller de direkta behörighetskraven för denna kurs kan du överväga Graduate Certificate in Business som ett alternativ för Pathway .... [-]

Australien North Wollongong
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
Deltid
18 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Wollongong Faculty of Business

Kursen ger professionella arbetare inom logistik, supply chain management, projektledning och operationsledning kunskap och färdigheter för att lyckas i en snabbt förände ... [+]

Kursen ger professionella arbetare inom logistik, supply chain management, projektledning och operationsledning kunskap och färdigheter för att lyckas i en snabbt föränderlig affärsmiljö. Logistik / Supply Chain Management gör det möjligt för studenten att framgångsrikt hantera flödet av material och information inom och mellan organisationer och andra relevanta intressenter. Projektledning ger studenterna kompetens och kunskap för att leverera på stora projekt samt kontinuerlig förbättring inom en organisation. Eleverna kommer att lära sig att diagnostisera befintliga processer och försörjningskedjor och hur man genomför en försörjningskedjestrategi inom en organisation. Dessutom utvecklas färdigheter och förmågor kring projektplanering, genomförande och revision.... [-]

Australien North Wollongong
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
Deltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska