Läs den officiella beskrivningen

Varför välja VU

På Victoria University (VU) vill vi att du följer din passion och excel i branschen du alltid har drömt om.

Vi är en av Australiens mest branschrelaterade institutioner och är en av de 2% högsta universiteten i världen.

Du lär dig av ledande branschpersonal som kombinerar teori med övning för att förbereda dig för din karriär från dag ett.

Upplev vårt förstaårsmodell

Vi har förändrat hur vi lär våra kurser så att du upplever det första året som ingen annan - fokuserad på dig och din framgång.

Uppnå de tidiga vinster och förtroende som satte upp dig för en framgångsrik universitetserfarenhet, med mer en-till-en-tid med lärare och flera stödnivåer.

Blockundervisningen av undervisningen kommer att utökas till andra års ämnen 2019 och tredje och fjärde år i 2020.

Studenter som började på VU år 2018 kommer att genomföra alla sina studier under blockläge i hela sin examen.

Upptäck branschledande kurser

Vi förstår att den främsta orsaken till studien är att nå din valda karriär. Det är därför våra kurser är utformade tillsammans med industrin, för att säkerställa att du lär dig de färdigheter som arbetsgivarna söker - nu och i framtiden.

Eftersom våra kurser är så relevanta på arbetsplatsen har många blivit erkända av ledande organisationer som branschstandard. Bara några av våra många ackrediterande organisationer inkluderar:

  • Australian Marketing Institute
  • Australian Accreditation Council för sjuksköterska och barnmorska
  • Australian Psychology Accreditation Council
  • CPA Australien
  • Chartered Institute of Logistics and Transport Australien
  • Institute of Chartered Accountants Australien
  • Victorian Institute of Teaching.

Flexibla studiealternativ

Att kunna välja hur du studerar är viktigt för att nå dina mål. Det är därför vi erbjuder en rad flexibla studiealternativ.

Oavsett om du kombinerar studie med heltidsjobb, balanserar familjelivet eller behöver vidareutbilda dig för att uppnå karriärmål kan vi hjälpa till att göra studiearbete för dig.

Stödtjänster som fungerar för dig

Vi erbjuder studenter ett brett utbud av supporttjänster - från stipendier och ekonomiskt stöd till akademiskt stöd, barnomsorg och hälso- och hälsovårdstjänster.

Vi förstår att balansering av studier med arbete och livsförpliktelser inte alltid är lätt. Därför är våra kurser och supportprogram utformade för att erbjuda studenter från olika bakgrunder möjligheten att uppnå sina mål.

Oavsett din tidigare erfarenhet, ekonomisk och pedagogisk bakgrund, vill vi att du ska lyckas.

En välkomnande gemenskap

Upplev ett varierat utbud av kulturer, religioner och språk på Victoria University (VU).

När du studerar med oss delar du klasser, samtal och vänskap med studenter från över 175 olika länder.

Eftersom våra studenter går med oss från så många olika platser, har vi också mer än 240 000 VU-alumner som bor och arbetar runt om i världen.

Vi vann den viktorianska regeringen Multicultural Business Award (extern länk) 2018 för vår enastående service till multikulturella samhällen.

Vår globala ranking

När man väljer ett universitet är det viktigt att överväga hur väl det är rankat i Australien och internationellt.

Även om en relativt ny institution får VU varje år ett globalt erkännande.

Världsklassa forskningsmöjligheter

På Victoria University (VU) kan du genomföra samarbetsforskning för och med industrin, regeringen och samhället.

Våra forskarforskare är baserade på våra högskolor och specialiserade forskningscentra och institut, arbetar med känd forskare och bidrar till de 600 papper som publiceras årligen - mer än hälften av dem finns i världens bästa tidskrifter.

En ny undersökning av våra forskare hittade en 93% nöjdhet med våra support- och kompetensutvecklingsprogram.

Vi är också en av bara sju australiensiska universitet för att få ett femstjärnigt betyg från Council of Australian Postgraduate Associations för våra anläggningar.

Ledare inom idrott

Victoria University (VU) är rankad nummer 12 globalt för idrottsvetenskaplig utbildning. *

Som ledare inom sport erbjuder vi över 40 sportrelaterade kurser på grundnivå, grundnivå och yrkesutbildning. Vår forskning inom mänsklig rörelse och idrottsvetenskap har ett världsomspännande rykte.

Vi har starka ambitioner att vara Australiens ledande sportuniversitet och världsledande inom idrott.

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

Exekutiva kurser

Victoria University

Master of Applied Information Technology (NMIT) är en flexibel, ackrediterad kurs, vilket ger avancerad utbildning för studenter med en IT-examen. ... [+]

Översikt

Master of Applied Information Technology (NMIT) är en flexibel, ackrediterad kurs, vilket ger avancerad utbildning för studenter med en IT-examen.

Du kommer att bygga på dina datorkunskaper, förbereda för högre IT-roller. Praktiska, praktiska klasser låter dig utveckla och förbättra de teoretiska färdigheterna. Kursen ger flexibilitet genom ansikte mot ansikte och online-lärande.

Vi fokuserar på att lösa verkliga problem i:

cloud computing (med praktik som använder Amazon Web Services)Cybersäkerhetavancerad programmeringmjukvaruutvecklingtrådlöst och mobilt nätverkmobila applikationerdataanalysprojektledning.

Du kommer att utveckla nya idéer för IT-fältet, antingen genom ett industriprojekt eller forskningsaktiviteter som är avsedda att leda till en Ph.D. Våra erfarna föreläsare, utmärkta forskningsanläggningar och anslutningar till industrin ger dig möjlighet och stöd för att bidra med originella och viktiga idéer.... [-]

Engelska
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Victoria University

I den här kursen kommer du att upptäcka hur man tillämpar affärs- och teknologitrender på verkliga problem genom att lära av lärare som är experter inom sitt område. ... [+]

Översikt

I den här kursen kommer du att upptäcka hur man tillämpar affärs- och teknologitrender på verkliga problem genom att lära av lärare som är experter inom sitt område.

I den här kursen i världsklass utvecklar du dator- och affärsförmåga för att implementera och underhålla ERP-system (Enterprise Resource Planning). Viktigt är att kursen ger dig en förståelse för de konsekvenser dessa system har för verksamheten.

Du lär dig om de senaste SAP-modulerna, så att du kan slå marken när du arbetar i en ERP / SAP-roll.

Få fördjupad kunskap om systemapplikationer och produkter (SAP) genom praktisk erfarenhet och 24-timmars onlineåtkomst. Du lär dig viktiga färdigheter, inklusive:... [-]

Engelska
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Victoria University

Studiera en globalt erkänd redovisning grad med Master of Business (Accounting). ... [+]

Översikt

Studiera en globalt erkänd redovisning grad med Master of Business (Accounting).

Få en stark grund och konceptuell kunskap om den senaste utvecklingen inom hållbarhet och globala trender inom redovisning. Du kommer att utveckla specialistkunskaper inom redovisning, ekonomi och ekonomi och lära dig de färdigheter du behöver för att lyckas i en högre redovisningsposition inom en rad olika branscher.

Efter avslutad kurs kommer du att kunna ansöka om ackreditering med CPA Australia och / eller Charted Accountants - Australien och Nya Zeeland (CA ANZ).

Karriärer

Anställningsmöjligheter för revisorer är mycket vanliga och spänner över olika roller i många olika branschinställningar, inklusive offentlig redovisningspraxis, kommersiella och offentliga organisationer.... [-]

Engelska
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Victoria University

Bli en branschledare inom ERP-system (Enterprise Resource Management Planning) och SAP med VU: s Master of Business Analytics (Professional). ... [+]

Översikt

Bli en branschledare inom ERP-system (Enterprise Resource Management Planning) och SAP med VU: s Master of Business Analytics (Professional).

VU: s affärsutbildningsprogram är världsklass och högt värderad i branschen. Vi har starka branschförbindelser och erbjuder verkliga erfarenheter och nätverksmöjligheter.

Under din studie utvecklar du praktisk, uppdaterad kunskap om SAP-programvara. Vi erbjuder praktisk erfarenhet och online-tillgång till en omfattande serie av programvaruapplikationer och teknik för SAP Business Intelligence / Business Analytics (BI / BA).

Förbättra dina karriärmöjligheter i SAP-relaterade områden med en examenskvalifikation. Vår kurs omfattar de ledarskap och organisatoriska färdigheter som behövs för att leda affärsanalysprogram.... [-]

Engelska
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Victoria University

Utveckla en förståelse för teorin och praktiken av rådgivning med Master of Counseling vid VU. ... [+]

Översikt

Utveckla en förståelse för teorin och praktiken av rådgivning med Master of Counseling vid VU.

Du får erfarenhet av vuxen-, barn- och ungdomsrådgivning, med fokus på ditt lärande på:

rådgivning och psykologisk teorirådgivningsåtgärder och psykologiska terapier (för vuxna, barn, ungdomar och familjer)praktiska färdigheter genom branschbaserad inlärning och placering.

Akkrediterad av Australian Counseling Association (ACA), omfattar Master of Counseling:

insikter i en rad presenterande problem, inklusive depression, ångest, sorg, förlust och missbruken förståelse för etikens rådgivningSlutförandet av en praktikbaserad mindre uppsats.... [-]
Engelska
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Victoria University

Bli ledande inom social förändring, mänskliga rättigheter och hållbar utveckling på global eller lokal nivå, med Master of International Community Development. ... [+]

Översikt

Bli ledande inom social förändring, mänskliga rättigheter och hållbar utveckling på global eller lokal nivå, med Master of International Community Development.

Detta unika, populära program erbjuder dig en personlig utbildning. Det inkluderar praktiskt på-plats-lärande och djupt engagemang med samhällen och experter på området. Den perfekta blandningen av studier och praktisk erfarenhet kommer att göra dig redo för en fullföljande karriär.

Viktiga studieområden inkluderar:

kritisk medvetenhet och utvecklingsetiksamhällsutvecklingsprojektdesign och -ledningdeltagande forskning och utvärderingglobalisering och sociala rörelserledarskap i samhällsutvecklingeffekter av Trump och Brexit på styrning av internationella organisationerkonfliktlösning och fredsbyggande.... [-]
Engelska
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska