Läs den officiella beskrivningen

Khazar University

Khazar University är en privat utbildningsinstitution för kandidatexamen, forskarutbildning och yrkesstudier som främjar avancerad studie och forskning, utbildningspolitik och utveckling i republiken Azerbajdzjan.

Khazar University är det första universitetet i Azerbajdzjan som består av flera oberoende skolor förenade med samma akademiska politik och principer, som erbjuder ett brett spektrum av olika majors inom konst, humaniora och samhällsvetenskap, arkitektur, teknik och tillämpad vetenskap, ekonomi, ledning och Företagsekonomi, Utbildning .

Khazar också ett av de ledande universiteten i Azerbajdzjan när det gäller dess relationer med industrin.

Idag har universitetet etablerat effektiva relationer med de ledande lokala och internationella företagen.

Professorer i Khazar har tjänat erkännande och ledarskap inom sina yrkesområden eller är företagsledare, artister och advokater med nationellt och internationellt rykte.

Graduate studier inklusive professionella, doktors- och masterprogram, och det mest omfattande MBA-programmet i Azerbajdzjan har en viktig plats i universitetets utbildningsprofil.

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

MA

Khazar University

Den tvååriga Master of Arts i internationella relationer och diplomati program ger eleverna akademisk och praktisk utbildning i internationella relationer och diplomati. ... [+]

Den tvååriga Master of Arts i internationella relationer och diplomati program ger eleverna akademisk och praktisk utbildning i internationella relationer och diplomati. Programmet utmanar eleverna att utveckla sin fördjupade förståelse för internationella angelägenheter och internationell diplomati.

Läroplanen omfattar ämnesområden som:

Historia av internationella relationerGlobal säkerhetUtrikespolitisk analysVärldsekonominForskningsmetoderGränsöverskridande terrorism etc.

Studenterna lär sig kurser med lärare utbildade i ledande världsuniversiteter samt erfarna högskolelärare. De får möjlighet att delta i interaktiva seminarier, utveckla sina analytiska, forskningsfärdigheter. Efter examen är eleverna beredda att gå vidare till karriärer i internationella organisationer, myndigheter, forskningscentra, ambassader etc.... [-]

Azerbajdzjan Baku
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Location address
Khazar University (Neftcilar Campus)
11 Mehseti Str.

Baku, Baku, AZ1096 AZ