Royal University for Women

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Den första privata universitet i Konungariket Bahrain att uppnå HEC Ackreditering

Den Kungliga universitet för kvinnor (RUW) är den första privata, specialbyggda, internationellt universitet i Konungariket Bahrain som enbart att utbilda kvinnor. RUW ger en bekväm miljö att skapa ledare, utveckla levande personligheter, dynamiska beslutsfattare, oberoende tänkare och samhällsmedvetna individer. Vårt huvudsakliga fokus ligger på akademisk kompetens och personlig utveckling. RUW inledande utbildningsprogram har utformats i samarbete med två välrenommerade universitet, McGill University i Kanada och Middlesex University i Storbritannien

Kungliga universitet för kvinnor

Vår mission

Att erbjuda våra studenter en givande och utmanande mångkulturell inlärningsmiljö som odlar starka, väl avrundad personligheter uppmuntrar ledarskap och bygger karaktär, social medvetenhet och gemenskap. För att förverkliga vårt engagemang för undervisning, lärande, forskning och service genom verksamheten hos alla medlemmar av universitetssamfundet.

Vår vision

Royal University för kvinnor kommer att bli den regionala ledare i akademisk excellens för kvinnor. Program och metoder som uppfyller internationella standarder kommer att förbereda våra studenter att bli ledare som är engagerade medlemmar i samhället som visar initiativförmåga och livslånga vanor för lärande och individuell utveckling. Den RUW examen kommer att vara kreativ, säker och framåttänkande.

Kungliga universitet för kvinnor

Stipendier

Kungliga universitet för kvinnor i enlighet med sitt åtagande att tillhandahålla högre utbildning för kvinnor, erbjuder ekonomiskt stöd till berättigade elever. Detta stöd är tillgängliga för studenter som behöver tillgång till högre utbildning kan hindras på grund av ekonomiska begränsningar. Studenter utnyttjar möjligheten stöd genom programmet ekonomiskt stöd krävs för att upprätthålla en kumulativ GPA under sina studier. Tillhandahållande av ekonomiskt stöd regleras genom kriterier som fastställts av RUW styrelse.

RUW erbjuder ett begränsat antal finansiella stöd i början av varje läsår:

 • Sökande som är berättigade till RUW finansiellt stöd måste visa tecken på att ha hög akademisk status i sin high school klass. Endast sökande med en high school i genomsnitt 85% och över kommer att övervägas. * Höga akademiska kvaliteter inte garantera ekonomiskt stöd.
 • RUW ekonomiskt stöd täcker endast en godkänd procent över endast studieavgifter.
 • RUW erbjuder ekonomiskt stöd i form av partiella stipendier om studieavgifter bara beroende på den skriftliga överklagande och bevis tillhandahålls.
 • Stipendiekommitté kommer att bedöma varje ansökan på sina egna meriter och göra rekommendationer.
 • Sökande måste följa den vanliga antagningsförfarande genom att skicka in all nödvändig dokumentation tillsammans med en begäran om brev som förklarar deras ekonomiska situation.
 • Kontoret för justitie kommer att vara ansvarig för att följa upp med den sökande och informera sökanden om det slutliga beslutet.
Kungliga universitet för kvinnor

antagning Policy

RUW Antagningsregler följer Bahrain högskolan riktlinjer. För varje program som erbjuds på RUW finns särskild behörighet. Antagning till utbildningen bygger på akademiska meriter av sökandens gymnasiebetyg. Undervisningsspråket på RUW är engelska.

 • Visar tecken på att ha slutfört gymnasieutbildning eller motsvarande i Konungariket Bahrain eller utomlands, som intygas av undervisningsministeriet, Konungariket Bahrain (MoE).
 • Visar tecken på en miniminivå av engelska språkfärdighet.
 • Följande är exempel på internationellt godkända tester i engelska språket med motsvarande kunskapsnivåer som krävs av RUW: IELTS övergripande band 5,5. TOEFL pappersbaserade 513; Datorbaserade 183; Internetbaserad 65
 • Vissa program kan också kräva att de sökande att ta en intervju och / eller skicka ytterligare dokumentation.
 • Alla dokument som ingår med en ansökan om upptagande faller RUW.

krävs Bevis

Det är mycket viktigt att eleverna får ett antal intyg på de officiella dokumenten före eller under processen att applicera på RUW. Intyg är obligatoriska, eftersom de har behov av utbildningsrådet Högre av undervisningsministeriet i Bahrain.

Statliga och privata gymnasier i andra länder: ska stämpla sina "ursprungliga gymnasiet certifikat" med följande:

 • Gymnasiet
 • Undervisningsministeriet för det utfärdande landet
 • Bahrain ambassaden i det landet
 • Utrikesministeriet i landet

Bostäder

Residence ligger på RUW Campus och endast tillgänglig för kvinnor. Det erbjuder rymliga och bekväma enkel- och dubbel enheter, med fantastisk utsikt över universitetet och Riffa Valley. Det finns tjugofyra timmars säkerhet styra access till Campus, men eleverna är fria att komma och gå som deras tidtabeller tillåter.

Kungliga universitet för kvinnor

Office of Studentavdelningen

Byrån för student- är en home away from home för internationella studenter och ger olika tjänster. OSA anordnar aktiviteter för studenter (studiebesök) och övervakar våra enastående faciliteter.

RUW Clinic

Kungliga universitet för kvinnor

RUW har åtagit sig att hälsa och säkerhet för studenter och personal. En heltid sjuksköterska sköter välutrustade Campus Clinic, som ligger i bottenvåningen i Studentcentrum. Sjuksköterskan är också utbildade för att svara på nödsituationer som helst på campus.

En socialarbetare finns också på campus kliniken. Den socialarbetare ansvarar för den emotionella välbefinnande av alla studenter. Hon övervakar campus aktiviteter och hjälpa eleverna hantera personliga och interpersonella problem.

Studentcentrum

Den RUW Studentcentrum ligger i mitten av campus erbjuder flera tjänster för studenter, inklusive en student klinik, en enbart för kvinnor bönerum och en majlis bara för studenter.

Fik och restauranger

Det finns flera kaféer och restauranger finns på campus.

Kungliga universitet för kvinnor

Sportcenter

RUW är stolta över att ge studenter och besökare med en modern sport och rekreation anläggning. Eleverna kan också utnyttja vackra, lyxiga spa-anläggningar, såsom bastu och ångbad. En 25 meter uppvärmd pool rymmer lektioner i olika simning stilar under överinseende av en kvalificerad instruktör. Ett välutrustat aerobics rum har de senaste maskinerna för att hålla kropp och själ passform. Studenterna har också tillgång till en dansstudio med full längd speglar, bordtennis, biljard eller fotboll. Den student- drivs klubbar i fotboll och basket få stöd från en coach.

Kungliga universitet för kvinnor
Denna skola erbjuder program i:
 • Engelska

Se skolans Masterprogram » Se Kandidatprogram »

Program

Skolan erbjuder också:

Magisterexamen

Master of Arts in Design Management

Campusstudier Heltid Deltid 36 öppettider September 2019 Bahrain Riffa + 1 fler

[+]

Upprätta College of Art and Design som en specialiserad forskningscentrum för design management. [-]

Master of Fine Arts in Drawing and Painting

Campusstudier Heltid 2 år September 2019 Bahrain Riffa

[+]

Tilldelnings Krav Som uppfyller alla villkor i förväg bestämda i regelverket för masterprogrammet. [-]

Videoklipp

Royal University For Women الجامعة الملكية للبنات

Kontakt

Royal University for Women - RUW

Adress, rad 1 GATE 366 MUASKAR HIGHWAY WEST RIFFA 942 KINGDOM OF BAHRAIN
Riffa, Southern Governorate, Bahrain
Hemsida http://www.ruw.edu.bh/
Telefonnummer +973 1776 4444