Läs den officiella beskrivningen

Den belgiska-italienska handelskammaren grundades 1950 för att främja kontakter mellan Belgien och Italien. Det är utgångspunkten par excellence för alla företag som är villigt att marknadsföra sin egen verksamhet och bredda sitt nätverk i Italien och i Belgien och är beläget i centrum av Bryssel nära EU-institutionerna.

Kammaren erbjuder faktiskt ett stort utbud av PR-tjänster, utbildningar, stöd och rådgivning, vilket är en fördel för sina medlemmar. Från och med 2009, är det belgiska-italienska handelskammaren inblandade, som ledare eller som partner i olika EU-anbud och projekt.

I över tio år har Belgisk-italienska handelskammaren, I samarbete med Institutet för europeiska studier vid universitetet i Louvain-La-NeuveGer till 30 elever möjlighet att förstå och uppleva Europa och europeiska projekt med Internationella Master i europeiska studier, som äger rum två gånger per år, från april till juli och från september till december, i Bryssel, Europas huvudstad.

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

Exekutiva kurser

Belgian-Italian Chamber of Commerce and the IEE of University of Louvain-La Neuve

IMES - Policy Advisor och Projektkonsult - Forskarutbildning intensivkurs på europeiska institutioner, politik och finansieringsmöjligheter, förslag utarbetande, projektc ... [+]

Den IMES (www.europeanmaster.net) är en forskarutbildning intensivkurs på europeiska institutioner, politik och finansieringsmöjligheter med specifika moduler på finansieringsprogram i detaljer, förslag redaktionella, EU-projektledning.

Denna intensiva Mästaren är organiserad i en 3-månaders schema, ge alla elever att få specifika kompetenser och färdigheter i en kort tid. Mästaren pedagogik är en praktiskt inriktad metod, som syftar till att överföra kunskap genom en learning-by-doing process. Omkring 30 studenter från olika länder och olika utbildningsbakgrund har möjlighet att delta i Master för varje utgåva; Därför är alla klasser hålls på engelska och det är en mångkulturell och lärorik erfarenhet som också kommer att berika de personliga förmåga att arbeta i ett europeiskt sammanhang.... [-]

Belgien Brussels
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
3 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska

European Studies in Brussels! It's a most exciting story!