Läs den officiella beskrivningen

AACSB Accredited

Beskickning ICHEC

ICHEC, talangscout, utbildar sina studenter att bli ansvarig och öppen mot omvärlden chefer.

För att uppnå detta uppdrag, betonar utbildningsprojektet länken fält i en strikt hållning drivs av forskning. De kunskaper, färdigheter och kompetenser som utvecklats tillåter studenter att skriva in sig i en läroprocess under hela livet.

Respekt, integritet och solidaritet är de värden som bygger ICHEC sinne.

ICHEC, universitetsnivå School of Management

vilket är i traditionen av stora handelshögskolor och erbjuder dag kurser i ledande utbildningsprogram som kvällskurser i grundutbildning och fortbildning.

ICHEC, en grupp bestående av 3 specialiserade centra i en fortbildning center för vuxna

ICHEC Enterprises, små och medelstora ICHEC ICHEC-ESSF (College of Fiscal Science) nu utgör ICHEC utbildningscentret, för att förbättra kvaliteten och kompetens utbildning för ledningen.

ICHEC i hjärtat av ett nätverk

Mer än 2000 studenter, mer än 12.000 förra mötes inom en förening, ICHEC Alumni, fakultet 200 personer, akademiker och experter från den professionella världen, som tar med sin erfarenhet av dagliga ledningen.

ICHEC i samband med Louvain School of Management

Den första lyckade prestationer var lanseringen 2006 av en "International MBA" och en forskarutbildning inom management, och 2008 möjligheterna till mindre utbyten på Masters. ICHEC organisera en dubbel examen med Louvain School of Management för Master i Business Management, specialiserad finansiering. Denna utbildning har erkännande av CFA ® (Chartered Financial Analyst).

ICHEC underteckna ett hundra bilaterala avtal med universitet och skolor i Europa och i hela världen

ICHEC har tecknat en dubbel examen med ESAN i Peru.

ICHEC medlem i EFMD (European Foundation for Management Development).

Programmen undervisas på:
  • Engelska
  • Franska

Skolan erbjuder också:

Exekutiva kurser

ICHEC Brussels Management School

Detta magisterexamen är den logiska förlängningen av kandidatexamen i företagsekonomi engineering. Två specifika specialisering majors har genomförts för framtida affärsi ... [+]

Detta program undervisas helt på franska.

Master i Business Engineering Detta magisterexamen är den logiska förlängningen av kandidatexamen i företagsekonomi engineering. Två specifika specialisering majors har genomförts för framtida affärsingenjörer. Dessutom studenter avrunda denna utbildning genom att välja en mindre. Förutom den vanliga "kärna" programmet är studenter presenteras med två huvudalternativen:

teknisk förvaltning Fiscal ingenjörs

Utbudet av minderåriga som erbjuds av ICHEC möjliggör för studerande att välja en läroplan som bäst passar in med sina projekt och behov. Minderåriga behandlar ett av de specialiserade områden av företagsledning genom ett tvärvetenskapligt angreppssätt. Final år projekt (praktik och Examens) kommer att följas igenom i flera seminarier och kommer att behandlas som in-företaget projektledningsuppdrag. En student examen från detta program kommer att betraktas som "Mästaren i Business Engineering». Tänk på att det finns endast på franska.... [-]

Belgien Brussels
September 2019
Franska
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
ICHEC Brussels Management School

Som en logisk förlängning av rang kandidatexamen i företagsekonomi, föreslår Master 120 hp i bolagets ledning en tvåårig program. ... [+]

Som en logisk förlängning av rang kandidatexamen i företagsekonomi, föreslår Master 120 hp i bolagets ledning en tvåårig program.

Alla elever komplett gemensam utbildning av ett antal alternativ i förvaltnings discipliner. Det kommer då att vara ett alternativ att välja mellan:

Alternativ 1 (block 1): finansiell tillgång eller International Business and Management; Alternativ 2 (block 1): Financial Markets, Advanced International Business and Management, marknadsföring och redovisning beslut och Révisorat (1); Alternativ 3 (block 2): Utveckling och nord-syd Management, entreprenörskap och småföretag, hållbar förvaltning, europeiska perspektiv, redovisning och Révisorat (2), beskattning, Expertis marknadsföring och International Business and Management. ... [-]
Belgien Brussels
Kontakt Skolan
Franska
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
ICHEC Brussels Management School

Organiserade under en period av två år, detta 120-poäng magisterprogram, huvudsakligen icke-specialiserade, möjliggör för studerande att förbättra sin kompetens inom olik ... [+]

Organiserade under en period av två år, detta 120-poäng magisterprogram, huvudsakligen icke-specialiserade, möjliggör för studerande att förbättra sin kompetens inom olika ämnen som rör kommersiella vetenskaper.

Enligt ett avtal mellan ICHEC, ULB och UCL, eleverna måste följa 15 hp på ULB campus och en tillvalsmodul värt 15 högskolepoäng på en av UCL campus (Louvain-la-Neuve eller Mons) utöver kärnprogrammet . Både UCL och ULB deltar också i tillsynen av MA Dissertations.

En praktikperioden är organiserat. En avhandling krävs också.

En student examen från detta program kommer att betraktas som "Mästaren i Business Management».

SPRÅK

... [-]
Belgien Brussels
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
ICHEC Brussels Management School

Organiserad under en period av ett år, detta 60-kredit magisterprogrammet, främst icke-specialiserade, möjliggör för studerande, som en förlängning av kandidatexamen, för ... [+]

Organiserad under en period av ett eller två år (s), detta 60 eller 120-kredit magisterprogrammet, främst icke-specialiserad, att studenterna, som en förlängning av kandidatexamen, för att förbättra sin kompetens inom olika ämnen som rör kommersiella vetenskaper .

En praktikperioden arrangeras för 120-kredit magisterexamen, men inte för 60-kredit magisterexamen.

En student examen från detta program kommer att betraktas som "Mästaren i kommersiella vetenskaper» för MIBM-60 och som "Mästaren i företagsledning» för MIBM-120.

Programmen finns även på franska (Master i Commercial Sciences och Master i Business Management).

SPRÅK

Språkundervisning är en av de viktigaste tillgångarna i ICHEC. I själva verket, som ligger i hjärtat av Belgien och Europa är framtiden chefen förväntas behärska flera främmande språk. De språk som lärs ut på ICHEC är: engelska, holländska, tyska, spanska, kinesiska och japanska.... [-]

Belgien Brussels
September 2019
Engelska
Heltid
1 - 2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Address
ICHEC Brussels Management School rue au Bois 365 a
1150 Brussels, Belgien
Telefon
false