International Football Business Institute

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

År 2014 kom grundarna Jos Verschueren och Simon Van Kerckhoven upp med tanken på att skapa en akademisk kurs i Football Business. Det var början på en tvåårig resa.

Den officiella öppningen

Den resan slutade den 26 september 2016 med den officiella öppningen av International Football Business Institute eller IFBI i vårt nya hem Universitetsstiftelsen, i hjärtat av Bryssel. Tack vare två års mycket hårt arbete och stöd av medstifterna Robert Kuijpers och Walter Mortelmans, är det nu möjligt för unga ungkarler och unga mästare att sparka sin karriär i fotbollsbranschen.

Ett hem för klass och stil

International Football Business Institute finner sitt hem i Universitetsstiftelsen i Bryssel. En autentisk byggnad i hjärtat av huvudstaden, grundad 1920 för att stödja högre utbildning och vetenskaplig forskning. En plats för internationella akademiker att samla och träffas med företrädare för det civila samhället.

yr8l

Stilets stil talar för sig själv. Det är en plats som andas klass och förfining, och ger IFBI alla nödvändiga boende. Ett auditorium för deltagarna att följa dagliga föreläsningar och områden att träffa, studera, lunch och koppla av.

En exklusiv inställning som speglar vår institutions bild och karaktär och erbjuder våra deltagare en perfekt plats att lära och bygga på kvaliteterna som framtida fotbollsföretag män och kvinnor.

Klejdi Zenelaj Graduate IFBI 16-17

"Jag lärde mig hur man spelar fotboll utan bollen. Fantastisk plats att studera, fantastiska människor att jobba med. Ett år på detta program gav mig nätverket i fotbollsbranschen som jag aldrig hade föreställt mig. Värt priset, värt kunskapen. Tack till alla för det bästa året i mitt liv. "
Jaideep Chakrabarty Graduate IFBI 16-17

"Har du någonsin varit i Camp Nou? Har du någonsin promenerat i FIFA och UEFA? Har du någonsin tittat på en europeisk cupfinal, LIVE? Jag har. Jag drömde om att göra alla dessa saker och tack vare IFBI har jag uppfyllt dem alla. Under det senaste året har jag haft sådana fantastiska upplevelser att jag kommer att uppskatta hela mitt liv. Tack IFBI. Du är speciell."

Platser

bryssel

IFBI - International Football Business Institute

Address
Egmontstraat 11
1000 bryssel, Belgien
Telefon
+32 495 15 04 66