Solvay Brussels School of Economics and Management, Université Libre de Bruxelles

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

• Solvay Brussels School

Solvay Brysselskola är fakulteten för ekonomi och ledning av Université Libre de Bruxelles, ett av de största universiteten i Belgien, med en århundradig tradition av högkvalitativ högskoleutbildning. Varje år välkomnar skolan, som är EQUIS- och AMBA-ackrediterad , mer än 4000 studenter, som deltar i över 30 program, däribland bachelor-, magister-, avancerad master-, MBA-, ledarskaps- och företagsprogram . SBS-EM : s uppdrag är att ha en avgörande och positiv inverkan på hur ekonomiska och affärsmässiga utmaningar hanteras. Skolan strävar efter att möta de viktigaste ekonomiska och affärsmässiga utmaningarna i vår tid med en unik blandning av vetenskaplig stränghet, kontextuellt engagemang och problemlösningsförmåga.

as
Solvay Brysselskolans värderingar:

Gratis förfrågan, Excellence, Entreprenörsanda, Integration, Lika möjligheter, Demokratisk styrning, Samhällsansvar

• Bryssel, internationell stad och europeisk huvudstad

I hjärtat av Europa, bara 1h20 med tåg från Paris, 1h30 från Amsterdam och 1h50 från London och Köln, erbjuder Bryssel alla fördelar med en huvudstad och livskvaliteten i en stor och livlig stad. Bryssel är hem till alla större europeiska institutioner. Det är EU: s officiella plats och många andra politiska och ekonomiska beslutsfattande enheter och boalt = "Ett växande antal företag, organisationer och internationella experter. Den långa traditionen med gästfrihet och utbyte i Europas grönaste huvudstad betyder både besökare och invånare kan njuta av en bred mix av världsmat och musik, medan kulturgribbar kan välja bland en mängd museer och shows.

• Karriärtjänsten

SBS-EM erbjuder personlig utvecklingsverksamhet - som ger praktisk vägledning och individuell coachning angående arbetsmarknadens arbetssätt, workshops, skrivning av CV och ansökningsbrev, intervjupsimuleringar etc. - och företagsevenemang (föreläsningar och seminarier) med framstående företagsuppgifter , presentera företag och deras sysselsättningsmöjligheter. Under åren har SBS-EM halt = "som utvecklat ett nätverk av rekryterare och halt =" som etablerade kontakter med företag i hela Belgien och runt om i världen.

• Internationellt program

Med globaliseringen nu en verklighet, anser skolan möjligheten att leva och studera utomlands alt = "som grundläggande för lärandeprocessen hos malt =" asters "-studerande. Skolan erbjuder många möjligheter till rörlighet: det internationella utbytesprogrammet (en termin utomlands - mer än hundra partners), flera dubbla grader (ett år utomlands), den växande QTEM-nätverket malt = "aster (två terminer utomlands). Bor och studera utomlands är det bästa sättet för studenter att förbereda sig för ett professionellt liv och en internationell miljö.

• Känd alumni

Marianne Bertrand, professor i ekonomi, University of Chicago

Punit Bhatia, General Manager, ING (Indien)

Laurent Bouton, professor i ekonomi, Boston University

Lior Cohen, Produktchef Banking

Eric Boyer de la Giroday, VD ING Belgien

Gaëtan de Ralt = "assenfosse, forskare, University of Melbourne

Mathialt = "som Dewatripont, direktör, National Bank of Belgium

Dominique Leroy, VD, Belgacom

Izabel Medeiros, Expert Process Manager, ING Belgien

Olivier Pauls, Principal Wholesale Negotiations Manager, Vodafone Roaming Services

Peter Praet, styrelseledamot, Europeiska centralbanken

Nicolalt = "som Steisel, grundare

Jean Van Wetter, Country Director (Tanzania), VSO Talk

José Zurstralt = "Assen, Entreprenör, Grundare av Skynet och Keytrade Bank

Mer information: solvay.edu

Platser

bryssel

Address
Solvay Brussels School
Avenue F.D. Roosevelt 42
1050 Bruxelles

B-1050 bryssel, Belgien

Georgetown town~~POS=HEADCOMP

Address
Georgetown town~~POS=HEADCOMP, District of Columbia, Amerikas förenta stater

Milan

Address
Via Raffaele Lambruschini,4C
20156 Milan, Lombardiet, Italien

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Ackrediteringar