Läs den officiella beskrivningen

SUPINFO är en privat högskola som grundades 1965, erkänns av den franska staten och världsledande inom databranschen. Med sina 36 campus i Frankrike och utomlands, har SUPINFO kallelse eller huvudsakliga n utbilda erfarna ingenjörer, specialister inom IT och kommunikation (IKT) och direkt i företag som är verksamma när de lämnar skolan. SUPINFO ger "International Master of Science" grad av expert och informationssystem certifierats av den franska staten och som är registrerade i Frankrike i det nationella registret över yrkes certifiering på den högsta nivån, nivån I (Bac + 5 år, Mästare, ingenjör).

Bachelor of Science (nivå Baccalaureate +3 år) motsvarar erhållandet av 180 högskolepoäng (efter att ha klarat de undersökningar som föreskrivs i B1, B2 och B3)

Internationell Master of Science M.Sc (nivå Baccalaureate +5 år) erkänns av den franska regeringen till nivå 1 (nivå Mästare, ingenjör) motsvarar erhållandet av 300 högskolepoäng (efter att ha klarat de undersökningar som föreskrivs i B1, B2 , B3, M1 och M2)

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

MSc

SUPINFO International University

Institutet för informationsteknologi i allmänhet vill att hans material för att möta behoven hos alla företag och se till att utökade möjligheter till sysselsättning. Sål ... [+]

Ledar-

SUPINFO är en privat institution för högre utbildning grundades 1965, erkänns av den franska staten och världsledande inom IT-branschen.

Med sin 36 Campus i Frankrike och i världen, SUPINFO främsta kallelse är att träna på hög nivå ingenjörer, specialister teknik för informations- och kommunikationsteknik (IKT) och direkt i operativ verksamhet när de lämnar skolan . Det ger därför en "internationell Master of Science" som expert i data- och informationssystem certifierats av den franska staten och Frankrike registreras i det nationella registret över Professional Certification på högsta nivå, den nivå jag (Bac + 5 Mästare, Engineer).

... [-]
Belgien Brussels Frankrike Bordeaux Clermont-Ferrand Caen Paris Grenoble  + 4 Mer
September 2019
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska