SUPINFO International University

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

SUPINFO är en privat högskola som grundades 1965, erkänns av den franska staten och världsledande inom databranschen. 

 Med sina 36 campus i Frankrike och utomlands, har SUPINFO kallelse eller huvudsakliga n utbilda erfarna ingenjörer, specialister inom IT och kommunikation (IKT) och direkt i företag som är verksamma när de lämnar skolan. SUPINFO ger "International Master of Science" grad av expert och informationssystem certifierats av den franska staten och som är registrerade i Frankrike i det nationella registret över yrkes certifiering på den högsta nivån, nivån I (Bac + 5 år, Mästare, ingenjör). Bachelor of Science (nivå Baccalaureate +3 år) motsvarar erhållandet av 180 högskolepoäng (efter att ha klarat de undersökningar som föreskrivs i B1, B2 och B3) Internationell Master of Science M.Sc (nivå Baccalaureate +5 år) erkänns av den franska regeringen till nivå 1 (nivå Mästare, ingenjör) motsvarar erhållandet av 300 högskolepoäng (efter att ha klarat de undersökningar som föreskrivs i B1, B2 , B3, M1 och M2)

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se MSc:er » Se BScs »

Program

Skolan erbjuder också:

MSc

Master of vetenskap och teknik i det

Campusstudier Heltid September 2019 Frankrike Paris Bordeaux Caen Clermont-Ferrand Grenoble Belgien Brussels + 5 fler

Institutet för informationsteknologi i allmänhet vill att hans material för att möta behoven hos alla företag och se till att utökade möjligheter till sysselsättning. Således är alla alternativ för dagens IT och digital naturligt integrerat i läroplanen SUPINFO: [+]

Ledar-

SUPINFO är en privat institution för högre utbildning grundades 1965, erkänns av den franska staten och världsledande inom IT-branschen.

Med sin 36 Campus i Frankrike och i världen, SUPINFO främsta kallelse är att träna på hög nivå ingenjörer, specialister teknik för informations- och kommunikationsteknik (IKT) och direkt i operativ verksamhet när de lämnar skolan . Det ger därför en "internationell Master of Science" som expert i data- och informationssystem certifierats av den franska staten och Frankrike registreras i det nationella registret över Professional Certification på högsta nivå, den nivå jag (Bac + 5 Mästare, Engineer).

... [-]