SUPINFO International University

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

SUPINFO är en privat högskola som grundades 1965, erkänns av den franska staten och världsledande inom databranschen. Med sina 36 campus i Frankrike och utomlands, har SUPINFO kallelse eller huvudsakliga n utbilda erfarna ingenjörer, specialister inom IT och kommunikation (IKT) och direkt i företag som är verksamma när de lämnar skolan. SUPINFO ger "International Master of Science" grad av expert och informationssystem certifierats av den franska staten och som är registrerade i Frankrike i det nationella registret över yrkes certifiering på den högsta nivån, nivån I (Bac + 5 år, Mästare, ingenjör).

Bachelor of Science (nivå Baccalaureate +3 år) motsvarar erhållandet av 180 högskolepoäng (efter att ha klarat de undersökningar som föreskrivs i B1, B2 och B3)

Internationell Master of Science M.Sc (nivå Baccalaureate +5 år) erkänns av den franska regeringen till nivå 1 (nivå Mästare, ingenjör) motsvarar erhållandet av 300 högskolepoäng (efter att ha klarat de undersökningar som föreskrivs i B1, B2 , B3, M1 och M2)

Platser

bryssel

Address
bryssel, Belgien

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium