Vlerick Business School

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

EFMD Equis Accredited

Vid 2030 kommer de flesta människor att utbildas utomlands! Vlerick är en ledande internationell företagsskola ... med en skillnad. Ja, vi erbjuder fullt ackrediterade, världsklassade utbildningsprogram som kombinerar en sund mix av teoretisk kunskap och praktisk inblick. Ja, vi är en ledande akademisk institution med en stark tradition för innovativ och självständig forskning. Ja, vi skryter internationellt erkänd, expertfakultet med nära band till företagslivet. Och ja, vi är konsekvent rankade bland de bästa handelshögskolorna i Europa och världen.

Men vad som verkligen sätter Vlerick ifrån varandra är inte bara vad vi gör utan den anda där vi gör det. Vlerick andan definieras av öppenhet, vitalitet och passion för innovation och företagande. Det är en ande som finns i alla aspekter av vår skola och dess aktiviteter: från vår entusiastiska, motiverade personal till våra innovativa och pragmatiska undervisningsmetoder. från vårt globala nätverk av studenter, alumner och företagspartners till våra inspirerande, livliga campus. Det är alla dessa element som tillsammans har gjort Vlerick Business School den ledande institutionen idag: en plats där människor och organisationer samlas för att forma framtiden för global verksamhet.

5348_16_marketing_faculty_crop1.jpgVlerick i världen

• Campus i Bryssel, Gent och Leuven

• Allianser med över 40 internationella handelshögskolor

• Etablerade partnerskap med 250 företag och multinationella företag

• Nätverk med 17 000 alumni i över 100 länder

• Utbildningsprogram i världsklass

• Sedan 1953

• Blandt de bästa i Europa

•Cirka. 800 MBA och Masters studenter

• 40 nationaliteter representerade i MBA-programmet

• 200 entusiastiska personal

• Över 6000 deltagare i ledarskap

• Mer än 50 fakulteter med 12 olika nationaliteter

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se skolans Masterprogram » Se DBA »

Program

Skolan erbjuder också:

Magisterexamen

Magister i innovation och entreprenörskap

Campusstudier Heltid 1 år September 2019 Belgien Leuven

Du har idéerna - vi lär dig hur du tänker och agerar som en innovativ entreprenör! Dagens näringsliv förändras ständigt och förvaltningsstrategier måste omdefinieras non-stop. [+]

Du har idéerna - vi lär dig hur du tänker och agerar som en innovativ entreprenör ! Dagens näringsliv förändras ständigt och förvaltningsstrategier måste omdefinieras non-stop. Så söker företag efter personer som kan skapa nya idéer, tillämpa ramar och svara på denna förändrade miljö.

Detta program lär dig hur du identifierar och hanterar nya affärsmöjligheter. Det är porten till en karriär som innovativ ledare i alla typer av företag - ett stort konsultföretag, en multinationell eller egen verksamhet. Under avbrottsturen till Silicon Valley får du chansen att besöka innovativa företag, investerare och inkubatorer.

Financial Times: Vi rankas nr 9 över hela världen i Financial Times MBA ranking för Entrepreneurship.... [-]


Masters in Financial Management

Campusstudier Heltid 1 år September 2019 Belgien Brussels

Gå med i snabbspåret till en givande karriär inom ekonomisk förvaltning. Masters in Financial Management (MFM) är din idealiska startkälla för en karriär inom finanssektorn eller som ekonomichef eller ekonomichef i ett jämnare utbud av företag. [+]

Gå med i snabbspåret till en givande karriär inom ekonomisk förvaltning. Masters in Financial Management (MFM) är din idealiska startkälla för en karriär inom finanssektorn eller som ekonomichef eller ekonomichef i ett jämnare utbud av företag. Få insikter från kända branschexperter som kombinerar sin akademiska bakgrund med gott om affärs erfarenhet. Investeringsforskningsutmaningen kommer att ta dig till testet och arbeta dygnet runt för att komma fram till en väl övervägd investeringsrådgivning.

Rankat nr 1 i Benelux i Financial Times 2018 rankningar:

topp 20 valuta för pengarna över hela världentopp 20 för karriärtjänster världen över98% av våra studenter anställde inom 3 månader efter examen... [-]

Masters in General Management

Campusstudier Heltid 1 år September 2019 Belgien Leuven Ghent + 1 fler

Med detta intensiva program får du en solid grund i alla kärnhanteringsdiscipliner. Oavsett din studiebakgrund utvecklar du väl avrundad kunskap och kompetens för att maximera dina karriärmöjligheter. [+]

Få en solid grund i alla kärnhanteringsdiscipliner . Oavsett din studiebakgrund utvecklar du väl avrundad kunskap och kompetens för att maximera dina karriärmöjligheter .

Utveckla expertis inom ett antal specialområden genom ett brett erbjudande om valfria och hands-on startläger och genom att välja ditt eget in-company-projekt . För studenter som är mycket intresserade av personal, erbjuder vi också den fria europeiska HRM- utbytet.

Klassificeras av Financial TimesRankad nr. 1 i BelgienTopp 10 för karriärtjänster världen överRankad 29 i QS World University Rankings

Du kan gå med på programmet på alla tre av våra campus i Bryssel, Gent eller Leuven.

Programinnehåll... [-]

Masters in International Management

Campusstudier Heltid 1 år September 2019 Belgien Brussels

Vill du tävla på internationell nivå? Våra mästare i internationell ledning [+]

Kombinera ett strikt analytiskt tillvägagångssätt med grundlig kunskap om internationell verksamhet är detta mycket selektiva och krävande program den perfekta förberedelsen för en karriär inom strategisk konsultation eller högnivåhantering. Vill du tävla på internationell nivå? Våra mästare i internationell ledning

Programinnehåll

Du börjar med en kraschkurs på alla ledningsbehov innan du går vidare till kärnämnena. Detta säkerställer att alla, oavsett studiebakgrund, mästar de grundläggande begreppen. Under de olika modulerna kommer du att stå inför många handlingsutmaningar och personliga utvecklingsövningar.

I den andra delen av programmet fokuserar du på International Management... [-]


Masters in Marketing Management

Campusstudier Heltid 1 år September 2019 Belgien Ghent

Bli en pragmatisk, resultatorienterad marknadschef med våra intensiva mästare i marknadsföring. Delta med medstudenter i att lösa verkliga affärsproblem i nära samarbete med ledande företag. [+]

Bli en pragmatisk, resultatinriktad marknadsföring professionell med våra intensiva Masters i marknadsföring. Delta i medstudenter för att lösa verkliga affärsproblem i nära samarbete med ledande företag som Coca-Cola, Unilever och Telenet.

Besök toppmoderna marknadsföringsföretag i Belgien och Irland , som LinkedIn, Google och Oracle. Öva dina färdigheter under ett intensivt 3-månaders marknadsundersöknings projekt , inom ett företag som du väljer.

Rankad nr. 9 i QS World University Rankings

Våra mästare i marknadsföring styrs på vår Gent campus, mitt i centrum, som visar den perfekta kombinationen av medeltida charm och modern kreativitet.

Programinnehåll... [-]

Videoklipp

Graduation Challenge Marketing 2018

Why a Vlerick Masters: Masters in Marketing

How can you take the suffering out of shopping for men?

Vlerick bootcamp 2018

Why a Vlerick Masters?

Kontakt
Besöksadress
Reep 1,
Ghent, Flanders, B-9000 BE
Besöksadress
Leuven, Flanders, B-3000 BE
Besöksadress
Av. du Boulevard 21,
Brussels, 1210 BE