Läs den officiella beskrivningen

Den International University of Sarajevo är en ideell oberoende institution för högre utbildning som självständigt tillhandahåller finansiering för sitt arbete. Det erbjuder utbildningsprogram i alla tre studiecykler, samt särskilda professionella utvecklingsprogram inom de registrerade områdena.

IUS är ackrediterat med de nationella Byrå för utveckling av högre utbildning och kvalitetssäkring och listas i den statliga register över ackrediterade lärosäten i Bosnien och Hercegovina. Universitetet är associerad medlem i European University Association (EUA) och en fullständig medlem i International Association of Universities (IAU). Dessutom är alla sju program representerade genom Keystone ackrediterade av AQ Österrike i sex år från och med september 2016. IUS följer en fyraårig examen struktur Vid grundnivå. Programmen är kompatibla med Bologna systemet och tillåta fri tillgodoräknande genom ECTS. En kandidatexamen vid IUS värderas till 240 poäng. en master programmet vid IUS varar ett år och värderas till 60 poäng.

Språkkrav

Den språk för kommunikation och utbildning vid IUS är EngelskaOch alla blivande studenter behöver bevis på språkkunskaper (IELTS 6 eller TOEFL IBT 79). Studenter som saknar denna kompetensnivå kan studera vid English Language School tills de är redo för sina lärare studier språkmässigt.

Deltagaravgifter

Vid grundnivå kostnaden för ett program startar från 3600 Euro med relevanta stipendier. För magisterexamen i genetik och Bioengineering avgiften är 3500 Euro. För Internationella relationer och Electrical och elektronik programÄr avgiften 3000 Euro.

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

Exekutiva kurser

International University Of Sarajevo IUS

Genetik och Bioengineering är en av de snabbast växande områden och det finns ett ökande behov av genetiker och bioengineers formade med moderna tekniska standarder. Vi s ... [+]

Genetik och Bioengineering är en av de snabbast växande områden och det finns ett ökande behov av genetiker och bioengineers formade med moderna tekniska standarder.

Vi strävar efter att utbilda fördomsfria genetiker och bioengineers, medvetna om lokala och globala problem, och känsliga om etiska frågor.

Programmet fokuserar på praktiska tillämpningar av teoretiskt ramverk som levereras på grundnivå, som bygger på forskning arm och utveckla branschspecifika metoder. Samarbetet med branschen är en av de främsta målen för programmet för att lägga till lösnings hitta kompetens och en mind-uppsättning av forskning-stödda praktiska.

Ett års examen ... [-]
Bosnien och Hercegovina Sarajevo
Oktober 2019
Engelska
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
International University Of Sarajevo IUS

På forskarnivå, är i fokus för IR-program på freds- och konfliktstudier och internationell säkerhet. ... [+]

På forskarnivå, är i fokus för IR-programmet på freds- och konfliktstudier och Internationell säkerhet.

Programmet ger doktorander med kompetens de behöver för att fungera i den moderna världen och undersöka motiv, metoder och politik stater bedriver särskilda intressen på den internationella arenan och de krafter som verkar för att forma och begränsa dessa stater.

Programmet är också värd en mycket framgångsrik Summer School på lärande från det förflutna, Transitional Justice, försoning och annan tillhörande discipliner.

Ett års examen 60 högskolepoäng AQ Österrike ackrediterad 3000 euro per år [-]
Bosnien och Hercegovina Sarajevo
Oktober 2019
Engelska
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska

MSc

International University Of Sarajevo IUS

El och elektronik Engineering Programmet erbjuder en Master of Science examen inom elenergi och kraftsystem samt elektronik och inbyggda system. ... [+]

El och elektronik Engineering Programmet erbjuder en Master of Science examen inom elenergi och kraftsystem samt elektronik och inbyggda system.

Utbildningen fokuserar genom de erbjudna kursplaner på tillämpade aspekter av de studerade ämnen. Därför studenten uppmuntras att utveckla en övergripande förståelse av fältet, vilket skulle öppna olika möjligheter för honom / henne om inom industrin, den akademiska världen eller forskning och utveckling.

De stora förändringarna i energisektorn, med början från förnybara energikällor till distribuerade generatorer och slutar med mikro nät, kräver nya idéer och olika sätt att integrera forskning inom dessa områden och det är program på marknaden. För detta och mer, ger EEE programmet möjlighet för studenter att aktivt delta i ett spår i samband med kraftsystem analys och design i ena handen och för styrning och optimering av dessa system genom inbyggda system spår.... [-]

Bosnien och Hercegovina Sarajevo
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska

International Relations Office of IUS