Access Masters

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

2018 Access Masters Spring Tour startar den 24 januari med ett evenemang i Bryssel, vilket erbjuder Masters-ambitioner möjlighet att träffa de bästa skolorna One-on-One.

Mellan januari och april 2018 möjliggör Touren potentiella sökande att träffa ledande internationella universitet och handelshögskolor vid 17 evenemang i Europa, Latinamerika, Indien och Mellanöstern. Access Masters Tour besöker Berlin och Bryssel för första gången. Hitta hela schemat på evenemangssidan på accessmasterstour.com

Skräddarsydd pedagogisk erfarenhet

Under Access Masters evenemang kan senior kandidatexamen eller nyutexaminerade upptäcka det bästa matchande masterprogrammet. Händelserna kombinerar en skolskola, en-till-ett-möten och konsultationsmöten som gör det möjligt för aspiranter att utforska utbildningsmöjligheter på det sätt som passar dem bäst.

En-till-en-händelser gör det möjligt för deltagare att träffa insiders från högsta handelshögskolor - antagningsdirektörer, professorer, nuvarande studenter och alumner. Därmed har de bättre möjligheter att identifiera de bästa programmen för dem och förbättra sina möjligheter till upptagande. En-till-ett-möten erbjuder möjlighet att lära sig mer om enskilda företagens Masters-program direkt från källan, upptäck alla detaljer som är viktigaste för dig och jämför olika perspektiv och erfarenheter.

Access Masters Mässor gör det möjligt för deltagarna att lära känna många olika masterprogram i taget. Under det öppna mässformatet kan prospektiva Masters sökande träffas alla deltagande universitet och få detaljer om hela omfattningen av sina examensprogram utöver företag och ledning. Detta ger en känsla av universitetets miljö och den tvärvetenskapliga erfarenhet man kan fördjupa sig i.

Men dessa händelser handlar inte bara om att hjälpa framstående studenter att hitta rätt program. Aspiranter kan också dra nytta av expert feedback om styrkor och områden för att förbättra sin MBA-profil, professionella råd om hur man väljer rätt program och vad som gör en enastående applikation. De kan också få praktiska tips om provberedning (GMAT, GRE, TOEFL, IELTS, etc.), stipendieansökan och andra finansieringsalternativ.

Kort sagt, med Access Masters Tour kan du utforska, förbereda och starta din forskarutbildning på bästa möjliga sätt.

Vem kan dra nytta av

Access Masters evenemang är utformade för att hjälpa potentiella masterstudenter att hitta de masterprogram som passar dem bäst.

Arrangörer uppmuntrar studenterna i det sista året av sina kandidatexamen, samt nyutexaminerade att delta i evenemanget. De flesta masterexamen välkomnar sökande utan arbetslivserfarenhet. Vissa program riktar sig dock till unga yrkesverksamma som redan har ungefär två års yrkeserfarenhet som är relevant för det avsedda specialiseringsområdet för forskarskolan.

Flytande på engelska för akademiska studier är ett måste eftersom majoriteten av de program som presenteras vid Access Masters evenemangen läses på engelska.

Det är viktigt att veta också att One-to-One-eventformatet och Access Masters mässorna tillgodoser olika typer av kandidater.

Ett-till-ett-evenemangsformatet är utformat för potentiella studenter som är intresserade av yrkesutbildningar. Kandidaterna ansluter sig till handelshögskolor som matchar deras profil och preferenser under upp till 20 minuters möten som planeras i förväg.

Mässorna å andra sidan tillåter kandidater att träffa dussintals skolföreträdare för att lära sig om olika masterprogram. Med denna mängd program och format kan Access Masters händelserna hjälpa ett stort antal kandidater att välja sin väg i livet.

Platser

Sao Paulo

Address
Alameda Santos, 1123 - Jardim Paulista
Sao Paulo, Delstaten São Paulo, Brasilien

Buenavista

Address
Alameda Santos, 1123
Buenavista, Delstaten Mexiko, Mexiko

Mumbai

Address
462, Senapati Bapat Marg, Lower Parel
Mumbai, Maharashtra, Indien

Milan

Address
Piazza della Repubblica 20
Milan, Lombardiet, Italien

Nya Delhi

Address
Barakhamba Avenue, Connaught Place
Nya Delhi, delhi, Indien

paris

Address
2 place de la Defense CNIT - BP 210
paris, Île-de-France, Frankrike

moskva

Address
31A bld.1 Leningradsky prospect
moskva, Moskva, Ryssland

Rio de Janeiro

Address
Avenida Atlantica, 2600, Copacabana
Rio de Janeiro, Delstaten Rio de Janeiro, Brasilien

beirut

Address
beirut, Beirut Governorate, Libanon

Munich

Address
Maximilianstraße 17
Munich, Bayern, Tyskland

Medellín

Address
Carrera 42a No. 1-15
Medellín, Antioquia, Colombia

Kiev

Address
5, Alla Tarasova Street
Kiev, Kyiv City, Ukraina

bryssel

Address
Rue du Commerce 9
bryssel, Belgien

Lima

Address
Av. Malecón de la Reserva 1035
Lima, Callao-regionen, Peru

Bengaluru

Address
Vivanta By Taj - MG Road
Bengaluru, Karnataka, Indien

Bogotá

Address
Calle 73 No.8-60
Bogotá, Bogota, Colombia

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium