Läs den officiella beskrivningen

EBAPE brasilianska School of Public och Business Administration (Escola Brasileira de Administração Pública) &nbsp Den brasilianska School of Public and Business Administration av Getúlio Vargas stiftelsen - inrättades i april 1952 och har spelat en viktig roll i utbildningen universitet och personal regeringen både i Brasilien och i andra länder i Latinamerika och Afrika. &nbsp Redan från början har det köras administration kurser på avancerad och specialiserad nivå, samt ett omfattande forskningsprogram och teknisk konsulttjänst för statliga företag och enheter. &nbsp Master of Public Administration programmet, som inrättades 1967, har utbildat personal för att ta upp viktiga positioner i direkta och indirekta förvaltning i statliga företag och stora brasilianska företag. &nbsp Inom utbildningsområdet, utöver grundkursen i Administration, Master of Public Administration naturligtvis, Master of Business Administration naturligtvis, Ph.D. i Administration Självklart erbjuder EBAPE närvarande förlängning och specialisering kurser för anställda och ledning av statliga företag förutom att öppna fortbildning och utbildningsprogram för över fyra tusen elever per år. &nbsp Forskningsprojekt som stöds av EBAPE omfatta områdena för regering och administration, förvaltning av offentlig och privat sektor, offentlig politik, social förvaltning, utbildning i offentlig förvaltning och insyn i den offentliga sektorn infrastruktur. EBAPE publicerar också en bi-monthlyPublic Administration tidning (RAP - Journal of Public Administration), som grundades 1967, ut varannan månad och brasiliansk portugisiska Journal of Management (RPBG - Portugisiska och brasiliansk Magazine Management) och en elektronisk Jounal - Bärbara datorer EBAPE. BR. &nbsp EBAPE Fosters samarbetet mellan institutioner och utbytesprogram. Under åren har dessa program varit ett incitament för att utveckla gemensam forskning och tekniska projekt rådgivning med övrig administration skolor. &nbsp EBAPE akademiska politiken utformas av den rådgivande rådet som består av dess lärare. Styrelsen ansvarar för administration av skola, fast dess akademiska utbildningen och forskningscentra, Lato bemärkelse Graduate Center och konsulttjänster, utbildning och ledarutveckling Centers. &nbsp Utöver den verksamhet som bedrivs vid sitt huvudkontor i Rio de Janeiro, har EBAPE utvidgas och konsolideras sitt arbete i regionala kärnor runt om i landet och utomlands. Särskilda program i teknisk utbildning och rådgivning hålls i Brasília och andra brasilianska städer.

Programmen undervisas på:
Engelska

Skolan erbjuder också:

Magisterexamen

EBAPE Brazilian School of Public and Business Administration

Mästaren i Administration EBAPE svar på dagens krav på kurser i administration, i linje med riktlinjerna för uddarna / undervisningsministeriet, som ... ... [+]

Master i administration

&nbsp

Mästaren i Administration EBAPE svar på dagens krav på kurser i administration, i linje med riktlinjerna för uddarna / undervisningsministeriet, som ackrediterar det under klassificeringen som en professionell avancerad kurs i enlighet med administrativa utslag N. 080/98 .

&nbsp

Professional Master Kursen är främst en deltid som gör att befälhavaren studenter att förena studier med sin yrkesverksamhet.

&nbsp

Kursen struktur som byggde på EBAPE erfarenhet av Lato bemärkelse forskarutbildningskurser för att identifiera behoven hos organisationer och upprätta den upplevda profil administratören att fylla positioner i mitten och den verkställande ledningen och konsulttjänster positioner. Denna erfarenhet visade en stark efterfrågan på personal med bred förtrogenhet med verktyg och information om internationella marknaden dynamik och en företagsamhet och känslighet för marknadens villkor. På detta sätt, från val av kandidater genom att utarbetandet av det slutliga arbetet, syftar kursen till att utveckla kunskaper, kompetenser, talanger och attityder för att möta dessa krav. ... [-]

Brasilien Rio de Janeiro
Mars 2020
Deltid
24 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska