Faculdade Ideal (FACI)

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Den perfekta School (FACI) startade sin verksamhet under första halvåret 2000, med kursen ledamöter. Sedan dess har det fokuserat på den akademiska kvaliteten på sina utbildningar och i dag presenteras i Para, och högskolan med den bästa PMI staten.

Med cirka 2.500 studenter erbjuder FACI grund-, kandidat- och teknik, och doktorandkurser i Management, teknik, teknik, arkitektur, utbildning och juridik.

I december 2014 blev FACI del av DeVry Education Group, en amerikansk utbildningsgrupp med över 80 års historia inom utbildning och finns i 55 länder, med 160.000 studenter. Detta gör FACI den första och enda internationella skolan i Betlehem, som ger våra studenter tillgång till en rad förmåner och program, som utbyte till USA och engelskkurs subventioneras. Beläget i ett utmärkt område i staden, i Batista Campos distriktet, har FACI moderna klassrum, laboratorier med den senaste utrustningen, bibliotek och en infrastruktur med en internationell standard som bara ett college DeVry Brasilien kan erbjuda.

Vara en examen professionell FACI innebär att ha levt alla erfarenheter som behövs för att ta positioner, hitta lösningar och omedelbart sätta i praktiken allt innehåll absorberas i college.

Kom till vår fakultet, välja den bästa kursen för dig och registrera dig för vårt inträdesprov. Om du vill ha en utbildning i världsklass, är FACI det bästa alternativet.

Platser

Belém

Address
Tv. Tupinambás, nº 461, Bairro Batista Campos
66025-610 Belém, Delstaten Pará, Brasilien

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Program

Skolan erbjuder också: