Läs den officiella beskrivningen

En stad på den ständiga jakt efter något nytt.

Rio de Janeiro har alltid varit en sammanfattning av allt som är Brasilien.

Det är den punkt där kulturella skillnader konvergerar och teater där alla landets ledande kulturella rörelser och händelser skede sina debuter.

Rio är hem till samba och bossa nova, till Brasilien modern arkitektur och samtida konst, konkret poesi och neo-realistiska "Cinema Novo" rörelse.

Staden rika plast kreativitet, uppfinningsförmåga, fascinerande färgscheman och "åter uppfann" material är ett verkligt tecken på Brasilien flera identiteter.

Detta är en spontan och icke-akademisk form av design i praktiken en sorts crossdiscipline där mode, grafisk och produktdesign möts på jakt efter en vidareutveckling av former och erfarenheter.

Inom gränserna för Rio Genius Loci, kommer IED fokusera sina utbildningsprogram för att ta in inte bara design, mode, kommunikation och bildkonst, men också de innovativa principerna för hållbar arkitektur och strategisk och tjänstedesign.

Programmen undervisas på:
  • Portuguese (Brazil)

Skolan erbjuder också:

Exekutiva kurser

IED – Istituto Europeo di Design Rio de Janeiro

Vill du lära dig marknadsföring och gillar mode? Vill du lära dig mode och gillar marknadsföring? Hennes plats ligger i IED Rio. I Professional Fashion Marketing Master l ... [+]

DENNA KURS LÄSES I PORTUGAL SPRÅK. Ledsaget av experter från företag som Vogue och Osklen, kommer studenten att utveckla ett marknadsförings- och kommunikationsprojekt för ett modemärke.

Genom flera kontakter med marknaden har studenten en aktuell vision av området och kan både starta eget varumärke och ansluta sig till kommunikationsavdelningarna hos stora modeföretag.

I samarbete med Levi erbjuder den professionella mästaren i Fashion Marketing studenten en chans att komma i kontakt med det dagliga livet för ett av världens största klädföretag.

Under hela kursen kommer studenterna att ha föreläsningar med varumärkespersonal och utveckla ett marknadsföringsprojekt i ett utrymme som designats av företaget här på skolan.... [-]

Brasilien Rio de Janeiro
Kontakt Skolan
Portuguese (Brazil)
Deltid
400 timmar
Campusstudier
Läs mer på svenska

Cassino da Urca

IED Rio - Istituto Europeo di Design
Address
Av. João Luis Alves, 13 22291-090
Rio de Janeiro, Delstaten Rio de Janeiro, Brasilien
Webbplats
Telefon
+55 21 3683-3786