Läs den officiella beskrivningen

FDI i världen och världen i FDI

O Istituto Europeo di Design är ett internationellt nätverk av hög utbildning i design, visuell kommunikation och hantering av kreativa discipliner.

Sedan invigningen 1966, redan innan konstruktions universitet uppstod i Italien, är FDI presenteras som ett centrum för mycket innovativa förslag, med en pragmatisk pedagogisk modell och kulturellt rik. Att sammanföra de bästa egenskaperna hos yrkesskolor och Academy, är Istituto förverkligandet av en modell institution, baserad på syntesen av tanken på dess grundare och nuvarande VD, Francesco Morelli. "Kunskap och know-how" är den vägledande principen för undervisning i FDI-projektet.

För närvarande är Istituto en internationell universitetsnivå nätverk. Den har kontor i Italien, Spanien och Brasilien, som börjar med Kina, utöka sin internationella närvaro med särskild uppmärksamhet på de länder huvudpersonerna i den nya ekonomin, fortsätter att vara ett kulturprojekt och entreprenör som ständigt utvecklas.

Miljö, hållbarhet, konst, kompetens tillverkad i Italien och digitala medier är några av de professionella scenarier som itu med de nya utbildningsvägar som föreslagits av IED.

FDI SAO PAULO

O Istituto Europeo di Design - IED São Paulo, Den första enheten utanför Europa, öppnades 2005, då Brasilien började den ekonomiska tillväxten. De stora naturresurser å ena sidan och bekräftelse av sina egna kulturella värderingar i den andra gjutna Brasilien i storleken av de länder som kan göra en skillnad i den nya ekonomiska världsordningen som dras.

Den av brasilian av italiensk kreativitet inom mode och design bedömning befruktade marken för college och tillät FDI spåra en utbildning kunna förbereda värderas proffs och spelas av brasilianska företag.

Varje år bidrar FDI att positionera São Paulo som huvudstad i latinamerikanska mode. När det gäller design, bidrar skolan till frigörelse av den brasilianska produkt i utländska marknaden. Den didaktiska modell av FDI har också gjort det möjligt att förverkliga utbildningsprogram för utveckling av olika produktionssektorer i vissa brasilianska delstater, med strategiska partnerskap med offentliga och privata sektorn.

Programmen undervisas på:
  • Engelska
  • Portuguese (Brazil)

Skolan erbjuder också:

Exekutiva kurser

IED – Istituto Europeo di Design Sao Paulo

Postgraduate i Fashion Marketing och kommunikation av Istituto Europeo di Design - IED São Paulo erbjuder utbildning i marknadsföringshantering och kommunikation specifik ... [+]

DENNA KURS LÄSES I PORTUGAL SPRÅK.

VARFÖR?

Framgång år efter år i IED erbjuder detta inlägg olika perspektiv för olika mode scenarier och främjar en marknadsorienterad inlärningserfarenhet med föreläsningar och föreläsningar från kända yrkesverksamma inom branschen och akademin.

För vem?

Professionella intresserade av att fördjupa eller rikta sina karriärer eller potentiella entreprenörer till området Kommunikationshantering och modemarknadsföring, värdera sina möjligheter och närma sig sin profil av de mest värderade yrkesverksamma.

Hur är det

Programmet presenterar ämnena marknadsföring tillämpad på mode, livsstil

KURS

Postgraduate i mode marknadsföring och kommunikation erbjuder olika analyser och perspektiv på olika mode scenarier, och främjar en marknadsinriktad lärande erfarenhet, med föreläsningar och föreläsningar ges av kända yrkesverksamma inom branschen och akademin.... [-]

Brasilien São Paulo
Kontakt Skolan
Portuguese (Brazil)
Heltid
18 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
IED – Istituto Europeo di Design Sao Paulo

Fördjupningskursen inom inredningsdesign bygger på traditionen för italiensk design, samtidigt som man främjar avancerade metoder för innovation, som syftar till att förb ... [+]

DENNA KURS LÄSES I PORTUGAL SPRÅK.

VARFÖR?

Med ett innovativt tillvägagångssätt anser posten att utrymmena strategiskt och integrerat, värderar kreativitet, identitet och unikhet. Klasserna, av praktisk art, involverar deltagare i experiment, med tanke på kundernas och användarnas önskemål.

För vem?

Arkitekter, designers och yrkesverksamma som vill fördjupa sig inom projekt för olika utrymmen, som vill gå långt utöver kända formler för dekoration, för att omfamna nya metoder inom detta nyreglerade och mycket lovande område.

Hur är det

Kursdeltagare kommer att öka förståelsen för alla faktorer som bör beaktas vid inredningen och planeringen av inrikesprojekten, samt vara beredda att hantera genomförandet i alla faser.... [-]

Brasilien São Paulo
Kontakt Skolan
Portuguese (Brazil)
Heltid
18 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
IED – Istituto Europeo di Design Sao Paulo

Strategisk design konfigurerar sig som en "stor bild" förståelse av samhällets krav, baserat på en ny tankegång och systemisk vision som omdefinierar utmaningen mot utman ... [+]

DENNA KURS LÄSES I PORTUGAL SPRÅK.

VARFÖR?

Strategisk design konfigurerar sig som en "stor bild" förståelse av samhällets krav, baserat på en ny tankegång och systemisk vision som omdefinierar utmaningen mot utmaningar, med fokus på att identifiera möjligheter till handling.

För vem?

För yrkesverksamma från olika kunskapsområden och yrkesverksamhet som är intresserade av designtänkandet och dess störande tillvägagångssätt, med modeller som kan skapa kreativ innovation och förvandla verkligheten, vare sig det är i affärer eller i orsaker.

Hur är det

Studenter kommer att introduceras till nya affärsmodeller, som stöds av en kreativ, hållbar, ansvarsfull och samarbetssyn, översätter mänskliga värderingar och ambitioner till lönsamma lösningar, med Design som en katalysator för värdeskapande processen.... [-]

Brasilien São Paulo
Kontakt Skolan
Portuguese (Brazil)
Heltid
18 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
IED – Istituto Europeo di Design Sao Paulo

Vad var science fiction blir gradvis en realitet i mänskliga interaktioner, i man-maskin växelverkan och i växelverkan mellan maskiner. I den hyperlänkade världen blir in ... [+]

DENNA KURS LÄSES I PORTUGAL SPRÅK.

VARFÖR?

Att veta hur man utformar och hanterar användarupplevelsen har blivit en konkurrensfördel för en ny marknad fylld med kreativa och innovativa krav. Det är UX-riktlinjerna som idag utgör grunden för nya medier och affärsmodeller.

För vem?

Professionella från olika områden som är intresserade av en global förståelse för projekt som involverar interaktion och som syftar till att behärska de färdigheter, förmågor och verktyg som behövs för att designa, utveckla och genomföra end-to-end-initiativ.

Hur är det

Axlarna som styr pulverna är: UX (User Experience); Spel tänkande; och hypermedia. Deltagarna kommer att känna till de olika tillvägagångssätten i konstruktionsstadiet och bli lämpliga för utarbetandet av de mest olika mänskliga centrerade gränssnitten.... [-]

Brasilien São Paulo
April 2020
Portuguese (Brazil)
Heltid
18 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska

Nova Pós - IED São Paulo

Brazilian Design Mission Silicon Valley 2015

IED conecta você com as empresas

IED - Istituto Europeo di Design
Address
Rua Maranhão 617 HIGIENÓPOLIS
01240-001 São Paulo, State of São Paulo, Brasilien
Webbplats
Telefon
+55 11 3660-8000