IED – Istituto Europeo di Design Sao Paulo

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

FDI i världen och världen i FDI

O Istituto Europeo di Design är ett internationellt nätverk av hög utbildning i design, visuell kommunikation och hantering av kreativa discipliner.

Sedan invigningen 1966, redan innan konstruktions universitet uppstod i Italien, är FDI presenteras som ett centrum för mycket innovativa förslag, med en pragmatisk pedagogisk modell och kulturellt rik. Att sammanföra de bästa egenskaperna hos yrkesskolor och Academy, är Istituto förverkligandet av en modell institution, baserad på syntesen av tanken på dess grundare och nuvarande VD, Francesco Morelli. "Kunskap och know-how" är den vägledande principen för undervisning i FDI-projektet.

För närvarande är Istituto en internationell universitetsnivå nätverk. Den har kontor i Italien, Spanien och Brasilien, som börjar med Kina, utöka sin internationella närvaro med särskild uppmärksamhet på de länder huvudpersonerna i den nya ekonomin, fortsätter att vara ett kulturprojekt och entreprenör som ständigt utvecklas.

Miljö, hållbarhet, konst, kompetens tillverkad i Italien och digitala medier är några av de professionella scenarier som itu med de nya utbildningsvägar som föreslagits av IED.

FDI SAO PAULO

O Istituto Europeo di Design - IED São Paulo, Den första enheten utanför Europa, öppnades 2005, då Brasilien började den ekonomiska tillväxten. De stora naturresurser å ena sidan och bekräftelse av sina egna kulturella värderingar i den andra gjutna Brasilien i storleken av de länder som kan göra en skillnad i den nya ekonomiska världsordningen som dras.

Den av brasilian av italiensk kreativitet inom mode och design bedömning befruktade marken för college och tillät FDI spåra en utbildning kunna förbereda värderas proffs och spelas av brasilianska företag.

Varje år bidrar FDI att positionera São Paulo som huvudstad i latinamerikanska mode. När det gäller design, bidrar skolan till frigörelse av den brasilianska produkt i utländska marknaden. Den didaktiska modell av FDI har också gjort det möjligt att förverkliga utbildningsprogram för utveckling av olika produktionssektorer i vissa brasilianska delstater, med strategiska partnerskap med offentliga och privata sektorn.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska
  • Portuguese (Brazil)

Se skolans Masterprogram » Se Kurser » Se Kandidatprogram »

Program

Skolan erbjuder också:

Magisterexamen

Examen I Branding

Campusstudier Heltid 300 öppettider October 2018 Brasilien Sao Paulo

Kursen ger en aktuell bild av branding och strategisk varumärkeshantering. Branding marknaden är i sin linda i Brasilien, och absorberar professionella alltmer, reklambyråer och design företagsmarknaden. [+]

VARFÖR?

Kursen ger en aktuell bild av branding och strategisk varumärkeshantering. Branding marknaden är i sin linda i Brasilien, och absorberar professionella alltmer, reklambyråer och design företagsmarknaden.

FÖR VEM?

nyutexaminerade design, kommunikation, marknadsföring eller entreprenörskap. Branding har tvärvetenskaplig karaktär och kan gynna yrkesverksamma från olika områden såsom administration, ekonomi och mänskliga resurser.

HUR?

Eleverna lär sig genom att göra, att utveckla en varumärkesprojekt med en riktig kund. Lärarna väljs i enlighet med profilen av grupperna, och kursen har presenterat gäster från företag som Tactile Design och Crama Strategic Design.... [-]


Examen I Madein - Planlösning

Campusstudier Heltid 300 öppettider October 2018 Brasilien Sao Paulo

Kursen uppmuntrar känslighet för materialitet av den byggda miljön och det sammanhang i vilket de bor, förbereder eleverna att utveckla tvärvetenskapliga projekt från förhållandet mellan användare, utrymme och material. [+]

VARFÖR?

Kursen uppmuntrar känslighet för materialitet av den byggda miljön och det sammanhang i vilket de bor, förbereder eleverna att utveckla tvärvetenskapliga projekt från förhållandet mellan användare, utrymme och material.

FÖR VEM?

Kursen är utformad för studenter med en examen i arkitektur, inredning, grafisk och produktutveckling, bildkonst och landskapsarkitektur. Den sökande måste lämna portfölj för att bevisa din förmåga att manipulera utrymme.

HUR?

Eleverna uppmuntras att utveckla olika designskalor i grupper med människor av olika kvalifikationer för att närma praktiska aktiviteter professionell verklighet.

MASTER PROFESSIONAL IED RIO ... [-]

Examen I Marknadsföring Och Modekommunikation

Campusstudier Heltid 300 öppettider September 2018 Brasilien Sao Paulo

Effekten av blixtsnabba kommunikation av sociala medier har orsakat radikala förändringar i modemarknaden och strategin för varumärken. Att relatera till konsumenten behöver sjukvårdspersonal nya verktyg och färdigheter. [+]

VARFÖR?

Effekten av blixtsnabba kommunikation av sociala medier har orsakat radikala förändringar i modemarknaden och strategin för varumärken. Att relatera till konsumenten behöver sjukvårdspersonal nya verktyg och färdigheter.

FÖR VEM?

Proffs med en examen i mode, kommunikation, reklam, journalistik, marknadsföring, formgivare och relaterade områden, med intresse att fördjupa kunskapen inom området och komma in på marknaden.

HUR?

Eleverna förbereder en strategisk marknadsföring planering och kommunikation för ett modemärke, med hänsyn till en komplex situation och objektiva resultat. Under kursens gång kommer anslutningar att erbjudas marknadsbolagen.... [-]


Examen I Modern Inredning

Campusstudier Heltid 18 månader September 2018 Brasilien Sao Paulo

Den Påbyggnadsutbildning i Interior Design har baserat på traditionen av italiensk design samtidigt främjar avancerade innovations metoder, som syftar till att förbättra användningen av nationella möjligheter marknadsförhållanden design som en helhet. [+]

VARFÖR?

Med innovativa tillvägagångssätt, posten tänker utrymmen strategiskt och omfattande, värdera kreativitet, identitet och unikhet. Klasser, praktisk karaktär, involvera deltagarna i studierna, med tanke på önskemål från kunder och användare.

FÖR VEM?

Arkitekter, designers och yrkesverksamma som vill fördjupa i projektområdet i flera utrymmen som vill gå längre än kända formler dekoration, att anamma nya metoder i detta nyligen reglerad och mycket lovande område.

HUR?

Kursdeltagarna kommer att öka förståelsen av alla de faktorer som bör beaktas vid konceptualisering och planering av interiörer projekt och kommer att vara beredda att hantera deras genomförande i alla led.... [-]


Examen I Strategisk Design Och Innovation

Campusstudier Heltid 18 månader September 2018 Brasilien Sao Paulo

Den strategiska Design är konfigurerad som en förståelse "helheten" av samhällets krav, från en ny attityd (mental modell) och systemisk vision, som omdefinierar inställning till de utmaningar, med fokus på att identifiera möjligheter till åtgärder. [+]

VARFÖR?

O Strategisk design Det verkar som en förståelse "helheten" av samhällets krav, från en ny attityd (mental modell) och systemisk vision, som omdefinierar inställning till de utmaningar, med fokus på att identifiera möjligheter till åtgärder.

FÖR VEM?

För yrkesverksamma från olika kunskapsområden och yrkeserfarenhet intresserad av tanken på Design och dess störande strategi med modeller som kan generera kreativa innovationer och omvandla verkligheten, vare sig i affärer eller orsaker.

HUR?

Eleverna kommer att introduceras till nya affärsmodeller, med stöd av en kreativ, hållbar, ansvarsfull och samarbets syn, översätta värderingar och mänskliga strävanden till livskraftiga lösningar och design som en katalysator för värdeskapande process.... [-]


Examen I Varumärkesupplevelse

Campusstudier Heltid 18 månader September 2018 Brasilien Sao Paulo

Vi lever i en värld som styrs av varumärken och deras strategier. Områdena Management, marknadsföring, kommunikation och design Branding konvergera på metoder för att reda ut det komplexa fenomenet konsumtion och handelsförbindelser, med stora möjligheter. [+]

VARFÖR?

Vi lever i en värld som styrs av varumärken och deras strategier. Områdena Management, marknadsföring, kommunikation och design Branding konvergera på metoder för att reda ut det komplexa fenomenet konsumtion och handelsförbindelser, med stora möjligheter.

FÖR VEM?

För yrkesverksamma som vill utöka sina kunskaper eller rikta sina karriärer för att den lovande området Branding, utveckla strategier, planer och åtgärder för att bygga, hantera och kommunicera värden, attribut och varumärkesinnehåll.

HUR?

"Brands, inte produkter" journalisten och författaren Naomi Klein i den kontroversiella "No Logo" som ett sätt att kritisera vad som då skulle bli ett återupplivande av marknadsföring nu som ett sätt att vilket innebär att produkterna.... [-]


Forskarexamen I Interaktionsdesign

Campusstudier Heltid 18 månader March 2018 Brasilien Sao Paulo

Vad var science fiction gradvis bli verklighet i mänskliga samspelet i människa-maskin interaktion och samspel mellan maskiner. I hyper världen interaktionsdesign blir en av de mest lovande yrkesområden. [+]

VARFÖR?

Vad var science fiction gradvis bli verklighet i mänskliga samspelet i människa-maskin interaktion och samspel mellan maskiner. I hyper världen interaktionsdesign blir en av de mest lovande yrkesområden.

FÖR VEM?

Yrkesverksamma från olika områden som är intresserade av en övergripande förståelse av projekt som involverar interaktion och som syftar till att bemästra de färdigheter, förmågor och verktyg som behövs för att designa, utveckla och genomföra början till slut initiativ.

HUR?

Axlarna som styr post är: UX (User Experience); Game tänkande; och Hypermedia. Deltagarna känner de olika metoder i designstegen, vilket gör den lämplig för beredning av olika gränssnitt centrerad människa.... [-]


Forskarexamen Inom Mode Marknadsföring Och Kommunikation

Campusstudier Heltid 18 månader September 2018 Brasilien Sao Paulo

Den magisterexamen i Fashion Marketing och kommunikation av Istituto Europeo di Design - IED São Paulo erbjuder utbildning i marknadsföring och specifik kommunikation för modebranschen. [+]

VARFÖR?

Framgång år efter år i FDI föreslår detta inlägg olika perspektiv för olika scenarier för mode och främjar en lärande inriktad på marknaden, med klasser och föreläsningar av kända yrkesmän och den akademiska världen.

FÖR VEM?

yrkesverksamma som är intresserade av att främja sina karriärer eller direkt eller potentiell entreprenör till området management Kommunikation och Fashion Marketing, värdera sin potential och närmar din profil de mest uppskattade proffs.

HUR?

Programmet innehåller disciplinerna marknadsföring tillämpas på Mode, Lifestyle & Trends, Branding, mode Image Design Management, Digital kommunikation, Channel Management, Strategic Marketing, Global Business, Design Thinking och affärsplan etc.... [-]


Videoklipp

Nova Pós - IED São Paulo

Brazilian Design Mission Silicon Valley 2015

IED conecta você com as empresas

Kontakt

IED - Istituto Europeo di Design

Adress, rad 1 Rua Maranhão 617 HIGIENÓPOLIS
01240-001 Sao Paulo, Brasilien
Hemsida http://www.ied.edu.br/
Telefonnummer +55 11 3660-8000