Centro Universitário Una

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Bästa Private University Center of Mines (MEC / INEP)

Med en levande och innovativt sätt, är University Center Una den 3: e året, Best Private University Center of Mines och för 4: e året i rad, Best Private University Center i BH; enligt en bedömning av regeringskonferensen (Generalindex av kurser) släpptes av undervisningsministeriet (INEP / MEC) i Dec / 2014 - de viktigaste nationella indikatorn på kvaliteten i den högre utbildningen i Brasilien.

Indexet, som sträcker sig från 1 till 5, tar hänsyn till elevernas prestationer i Enade (National Examination av studenternas prestationer), utvärdera infrastruktur högskolor och mängden träning fakultet.

Är 53 år erbjuder en solid yrkesutbildning genom en annan inlärningsprocess. Vår fakultet består av mästare och läkare i erkänd akademisk kompetens och marknad och vår utbildningsprogram är modern, och alltid syftar till att främja utvecklingen av oberoende och studenternas beslutsfattande kapacitet, och ge erfarenhet av arbetslivet i rummet klass.

Una investerar också i personlig och professionell utveckling av sina studenter (endast i 2: a halvlek av 2014, var 1267 elever anlitas av 713 partnerföretag) också genom uppsökande program, som hjälper till med utbildning naturaktiviteter, sociala, kulturella, vetenskapliga och teknik.

Vår ambition och engagemang för att förvandla landet till utbildning återspeglas i resultaten: flera kurser görs i Editora Student Guide April (med 55 stjärnor, den största mängden sedan 2009, rekord i 2015 års upplaga av Guide) och universitetet Ranking Sheet São Paulo - RUF.

Samma akademisk excellens inom områdena humaniora, tillämpad samhällsvetenskap, biovetenskap och hälsa, kommunikation och konst, gör Una nationella referens inom teknisk examen, genom institutets Una Technology (Unatec). En innovativ förslag till examen för någon med trovärdighet och snabbt, för att leva upp till nya professionella utmaningar. I linje med marknaden, kurserna omfattar bildandet av en professionell måste kunna utvecklas fullt ut och innovativt sätt, aktiviteter inom ett visst yrkesområde.

Vår Graduate Program erbjuder över 100 specialiserade kurser och två filosofie magisterexamen i ekonomi och social förvaltning, utbildning och lokal utveckling rankade bland de bästa i Brasilien av högre utbildning Personal Improve samordning (CAPES). MBA är också bland de bästa i Latinamerika, enligt Journal AmericaEconomia (2012).

År 2014 stärkte vi ytterligare i den brasilianska utbildning scenen med lanseringen av vår grundutbildning och examen 100% avståndet. Nu erbjuder vi utbildning utan gränser i stora delar av landet, med centraler i Minas Gerais, São Paulo, Mato Grosso do Sul och i nordost. Bland fördelarna är vår innovativa metoder, en personlig och hög standard relationer med våra elever och fokus på karriär och professionell utveckling.

Vi har 12 enheter placerade på strategiska platser i städerna Belo Horizonte, Betim, Contagem, Divinópolis och Sete Lagoas, erbjuder kurser, i person och avstånd, Bachelor, kandidat, teknik studenten, student, och tekniska utbildningar erbjuds via Pronatec - nationellt program för tillgång till teknisk utbildning och sysselsättning, den federala regeringen. Enheterna har moderna akademiska utrymmen, laboratorier för praktisk verksamhet, relation utrymmen och utmärkt läge.

Una väljs också en av de 100 bästa ställena att arbeta i Brasilien, för 4: e året i rad (2011, 2012, 2013 och 2014), de GPTW Institute / Journal Times. År 2014, en undersökning genomförd av GPTW i samarbete med tidningen Estado de Minas, tidningen Encounter och ABRH-MG, var University Center också utsetts till en av de 30 bästa företagen att arbeta i gruvor. Dessa framgångar var bara möjligt med den dagliga engagemang för att bygga en undervisning och inspirerande inlärningsmiljö som väcker hos människor en passion för ett fullvärdigt liv och respektera egenskaperna hos varje.

Platser

Belo Horizonte

Address
Campus Guajajaras
Rua Guajajaras, 175, centro

Belo Horizonte, State of Minas Gerais, Brasilien

Belo Horizonte

Address
Campus Liberdade
R. da Bahia, 1764 - Centro

30160-011 Belo Horizonte, State of Minas Gerais, Brasilien

Belo Horizonte

Address
Campus Barro Preto
Rua dos Goitacazes, 1159 - Barro Preto

30190-051 Belo Horizonte, State of Minas Gerais, Brasilien

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Program

Skolan erbjuder också: