Läs den officiella beskrivningen

Varna University of Management ( VUM ) är en internationell handelshögskola i Europa, Bulgarien. Studenter från över 50 länder får en utmärkt utbildning inom affärs- och marknadsföring, IT, turism och gästfrihet, gastronomi och kulinarisk konst.

VUM erbjuder bachelor- och magisterexamen i dubbel utbildning, helt och hållet på engelska, i samarbete med universitet i länder som Storbritannien (Cardiff Met), Schweiz (BHMS), Nederländerna (Stenden University). Studenter studerar den synkroniserade läroplanen som i de partnerande institutionerna och måste uppfylla samma höga krav i tentamina. De examinerar med examen från både partnersamhällen och VUM .

VUM upprätthåller utmärkta kontakter med företag och har en långvarig framgång att placera sina elever med de bästa arbetsgivarna i USA, Australien, Storbritannien, Tyskland, Spanien, Italien, för att bara nämna några.

VUM i globala rankningar

  • VUM håller 1: a plats bland 1600 HEI över hela världen för studentermobilitet, enligt de prestigefyllda U-Multirank-ledarna
  • VUM har fått 3 Palmes of Excellence - Utmärkt Business School med förstärkt internationellt inflytande - genom klassificeringen Palme of Excellence för Östeuropa.
  • Universitetet rankas 9 : e i Östeuropa för sin MBA-examen av Best-masters.com.
  • Universitetet rankas som nummer 20 i världen för sin internationella gästfrihet och turismsekonomi av Best-masters.com.
  • Antalet publikationer från VUM fakulteten och eleverna har förtjänat universitetets rankning i topp 300 bland handelshögskolorna över hela världen, enligt Social Science Research Network (SSRN) .
Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

MSc

Varna University of Management

Den Internationella Hospitality and Tourism Management MSc som erbjuds av VUM har utformats för att möta behoven hos branschledare, chefer och andra yrkesverksamma inom t ... [+]

Den Internationella Hospitality and Tourism Management MSc som erbjuds av VUM har utformats för att möta behoven hos branschledare, chefer och andra yrkesverksamma inom turistbranschen. Universitetet rankas som nummer 20 i världen för sin internationella gästfrihet och turismsekonomi av Best-masters.com.

Genom att ansluta sig till detta masterprogram kommer du att kunna utveckla dina lednings-, forsknings- och analytiska färdigheter till de högsta standarder som krävs för att fungera som toppledande ledamot inom denna dynamiska bransch.

Du kommer att ha möjlighet att inte bara ta en djup teoretisk kunskap utan också en stark praktisk riktning genom många projekt och fallstudier.... [-]

Bulgarien Varna
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
3 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska
Varna University of Management / Висше Училище по Мениджмънт
Address
13A Oborishte Street
Varna, Varna, Bulgarien
Webbplats
Telefon
+359 52 300 680