Läs den officiella beskrivningen

Handelshögskolan vid Adolfo Ibáñez University grundades 1953 i staden Valparaíso och med över 65 års erfarenhet har den blivit en av de mest prestigefyllda handelshögskolorna i Chile och Latinamerika, och blir en med hänvisning till regional och global nivå.

Det är den enda chilenska handelshögskolan som har en tredubbel krona av internationell ackreditering (AACSB, EQUIS och AMBA), som placerar den inom den valda gruppen av 1% av världens bästa handelshögskolor.

Dess internationella erkännande stöds också av positioneringen av sina program på framträdande platser av global ranking, bland annat América Economía, Innovation Management, Financial Times och QS ranking.

För närvarande har Business School kontor i städerna Valparaíso (Chile), Santiago (Chile) och verksamheter i Lima (Peru) och Miami (USA).

UAI Business School kännetecknas av en pedagogisk modell baserad på Liberal Arts, som syftar till att utbilda studenter med kritiskt tänkande, som kan generera positiv inverkan och vara agenter för förändring inom sina organisationer, integrera teoretisk kunskap med praktiska erfarenheter i deras träning och ett starkt etiskt engagemang.

Bland de strategiska pelarna framträder skapandet av kunskap, hållbarhet, innovation, entreprenörskap, akademiskt ledarskap och globalisering. För närvarande har Business School mer än 5000 studenter, både i förskolan och forskarutbildning, och ett nätverk på mer än 13.000 kandidater som arbetar i 40 länder.

Den har en akademisk kropp på 92 heltidsprofessorer, varav 30% är utlänningar från länder som Argentina, Brasilien, Kina, Costa Rica, El Salvador, Spanien, Frankrike, Mexiko, Peru, Uruguay, USA, Venezuela . Dess lärare har doktorer i världens huvuduniversiteter, bland annat Harvard, MIT, Princeton, Cambridge, Oxford, Kalifornien i Berkeley, UCLA, NYU, Chicago, Columbia, Maryland, Michigan, Boston, Georgia Tech, Texas i Austin , Carnegie Mellon, bland andra. 48% av fakulteten kommer från topp 100 universitet, enligt QS-rankningen.

"Vår Business School har åtagit oss att vara en världsklass institution, som härrör från våra lärandekompetenser, erfarenhet i näringslivet och kunskapen från vår forskning, för att utveckla innovativa ledare som inspirerar och omvandlar dess organisationer och samhälle som helhet, är Business School en modell för etiskt beteende, kritiskt tänkande och effektiv kommunikation. "

utsikt

Business School of Adolfo Ibáñez University fokuserar på:

 • Bli en global företagsskola genom att utveckla sitt utbildningsprojekt, bygga och upprätthålla integrering av strategiska allianser inom forskning och undervisning på internationell nivå.
 • Stärka avancerad forskning inom affärsområden, locka en världsklass fakultet och skapa en forskningsmiljö som underlättar och främjar tvärvetenskaplig forskning.
 • Bidra till utveckling och genomförande av studieplaner som hjälper eleverna att nå sin maximala potential, vilket gör skillnad på marknaden.
 • Fördela skolans intellektuella bidrag genom expansionen av ledarskapsutbildning och förlängningsverksamhet för att påverka och påverka branschen.
 • Utveckla och utnyttja kommunikationsnätverket som skolan måste förbättra sitt deltagande och koppla samman med företagsledare och beslutsfattare.114551_25.jpg

Utbildningsmodell

I linje med utbildningsmodellen för Adolfo Ibáñez University, innehåller UAI Business School ett Liberal Arts-program inspirerat av världens bästa universitet. Denna modell syftar till att uppmuntra studenter att reflektera över de vanligaste frågorna om mänskligheten och livet tillsammans, vilket gör det möjligt att inte bara träna i ett yrke utan att utveckla ett mer sofistikerat, kritiskt och tvärvetenskapligt tänkande.

Ovanstående är översatt till Core Curriculum, en uppsättning med 8 kurser inspirerade av 100-års erfarenhet av Columbia University där studenter läser, analyserar och diskuterar klassiska texter av filosofi, politik, litteratur och vetenskap.

När det gäller handelshögskolan söker alla företagens program i synnerhet genom de olika kurrikulära maskorna att de bidrar till bildandet av följande färdigheter:

 • Ledarskap.
 • Kritiskt tänkande
 • Effektiv kommunikation
 • Etiskt beteende

I det specifika fallet för yrkeskarriären bygger den sin inlärning på två pelare, vilket övergår till akademisk excellens och metoder som uppmuntrar "Learning by Doing", tar eleverna närmare affärsverksamheten tidigt och tar dem bortom det rena förvärvet av kunskap, vilket gör det möjligt för dem att komma in i affärsverksamheten med fördel.

Således fokuserar undervisningsmetoden på studenten, förändrar lärarens paradigm som överför kunskap till en där eleverna är chefer för sitt eget lärande.

Det är av den anledningen att den pedagogiska modellen innehåller metoden för workshops där projekt utförs som möjliggör interaktion med den verkliga verksamheten. Dessutom kombineras allmän utbildning med två alternativ av examen: Företagsekonomi och ekonomi, och ett masterprogram i slutet av karriären.

Integreringen av dessa element gör det möjligt för tränare att kunna anpassa sig och bli framgångsrika i en alltmer dynamisk miljö. På detta sätt är de kommersiella ingenjörerna på Adolfo Ibáñez University "utbildade för att lösa problem som inte existerar än".114552_CAMPUSDESDEARRIBA.jpg

Programmen undervisas på:
 • Engelska
 • Spansk

Skolan erbjuder också:

Exekutiva kurser

Escuela de Negócios, Universidad Adolfo Ibáñez

Vårt avancerade Master of Finance (AMF) LATAM riktar sig till ledande befattningshavare, styrelseledamöter och ägare till företag i Latinamerika med relevant erfarenhet i ... [+]

Vårt avancerade Master of Finance (AMF) LATAM riktar sig till ledande befattningshavare, styrelseledamöter och ägare till företag i Latinamerika med relevant erfarenhet i finansvärlden och med intresse av att delta i en unik pedagogisk erfarenhet som gör det möjligt för dem att förstå den ekonomiska verkligheten hos organisationer som leder och deras ansökningar från ledande befattningshavare, särskilt i latinamerikanska sammanhanget. Det rigorösa urvalet av deltagare resulterar i en elitklass av begränsad storlek, där en intressant och berikande dynamik genereras som konsekvent erkänns av deltagarna i programmet som ett stort bidrag till deras pedagogiska erfarenhet. Varje deltagare ger sina erfarenheter och deras speciella inriktning mot problematiken, medan lärarna kanaliserar och beställer deltagarnas kommentarer, för att nå giltiga slutsatser och tillämpliga ekonomier, särskilt i Latinamerika.... [-]

Chile Peñalolén Viña del Mar Las Condes
Kontakt Skolan
Spansk
Deltid
8 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska

MSc

Escuela de Negócios, Universidad Adolfo Ibáñez

CEMS Master of Science i International Management (CEMS MIM) är en prestigefylld supranational business grad som kan erkännas som det bästa passet för en internationell k ... [+]

CEMS Master of Science i International Management (CEMS MIM) är en prestigefylld supranational business grad som kan erkännas som det bästa passet för en internationell karriär.

Detta är ett internationellt ackrediterat program och dra nytta av ett nätverk av 31 bästa handelshögskolor runt om i världen, 73 företagspartners och 6 arbetsmarknadsparter som bidrar till elevernas lärande. Detta mycket valda program görs tillgängligt endast av några få utvalda universiteter över hela världen och endast en per land. För närvarande erbjuder bara två universitet i Latinamerika detta program som rankas:

# 9 i Financial Times Master i Management 2017 # 9 i The Economist Master i Management 2017... [-]

Chile Peñalolén Viña del Mar Las Condes
September 2020
Engelska
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Escuela de Negócios, Universidad Adolfo Ibáñez

Master of Science in Innovation and Entrepreneurship (MIE) är ett utbildnings- och specialiseringsutrymme där eleverna fördjupa sina kunskaper och färdigheter för att ska ... [+]

Master of Science in Innovation and Entrepreneurship (MIE) är ett utbildnings- och specialiseringsutrymme där eleverna fördjupa sina kunskaper och färdigheter för att skapa värde genom att skapa nya nystarter eller bidra från innovation till etablerade företag.

Detta program är baserat på lagarbete för att uppnå genomförandet av ett entreprenör / innovativt projekt. Detta uppnås genom användning av fasta metoder som lärs ut av lärare och mentorer på hög nivå. MIE varar 12 månader och är uppdelad i tre etapper: 1) Utforskningsstadiet och generering av idéer, 2) Konceptualisering av nya affärer, och slutligen 3) Projektets genomförande.

Med tanke på intensiteten i denna process är detta ett heltidsprogram riktat till studenter som börjar i sin karriär. Det enda kravet är att kandidaterna är i besittning av en examen, och kanske det viktigaste med en önskan att förvandla världen genom innovation och entreprenörskap.... [-]

Chile Peñalolén Viña del Mar Las Condes
Mars 2020
Spansk
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Escuela de Negócios, Universidad Adolfo Ibáñez

Mästaren i Management Science, som erbjuds av Business School i samband med teknisk-naturvetenskapliga fakulteten vid Adolfo Ibáñez University, är ett program skapat för ... [+]

Chefer idag står inför en alltmer komplicerad affärsverksamhet. Problemen inom förvaltningen innefattar element från olika discipliner och kräver en kapacitet för diagnos och handling baserad på solid kunskap och sökandet efter bevis.

Denna växande komplexitet innebär att för att lyckas på arbetsmarknaden är det alltmer nödvändigt att ha en mer fullständig och rigorös syn på verksamheten, baserad på modern ledning, som innefattar element av strategi, organisationsteori, beteende mänsklighet, marknadsföring och verksamhet, förutom möjligheten att dela in i olika ämnen.

Mästaren i Management Science, som erbjuds av Business School i samband med teknisk-naturvetenskapliga fakulteten vid Adolfo Ibáñez University, är ett program skapat för att svara på detta behov, med fokus på att ge studenterna kunskaper och färdigheter i ämnena mest relevanta av modern ledning. Programmet syftar till att skapa kapacitet för djup reflektion kring problemen genom att ta itu med de olika kriterierna, som ekonomiska, etiska, mänskliga och strategiska.... [-]

Chile Peñalolén Viña del Mar Las Condes
Mars 2020
Spansk
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Escuela de Negócios, Universidad Adolfo Ibáñez

Detta program är utformat för att leverera en nivå av uppdaterad kunskap inom marknadsföringsområdet inom en miljö med hög akademisk efterfrågan. Detta uppnås genom under ... [+]

Detta program är utformat för att leverera en nivå av uppdaterad kunskap inom marknadsföringsområdet inom en miljö med hög akademisk efterfrågan. Detta uppnås genom undervisning av begrepp, modeller, metoder och tekniker för beslutsfattande.

Detta program innehåller en stark praktisk orientering, genom användning av fallmetoden, simuleringsspel och realiseringen av tillämpade verk.

Mästarens mål är att professionellt träna våra elever att utföra som chefer eller entreprenörer i affärsområdet.

inträdeAnsökningskrav för sökande utanför UAIKandidatexamen utfärdat av ett universitet erkänt av landets lagar.Högst ett års arbetslivserfarenhet, efter att ha examinerats från kandidatexamen.Fyll i ansökningsblanketten2 rekommendationsbrev.Skriftlig tentamen.Personlig intervjuAnsökningsavgift: US 100.Ansökningskrav för UAI-studenterDu får inte ha mer än 3 pågående ämnen (9 högskolepoäng) i grundutbildningen. Dessa ämnen kan inte innehålla: Finans I, Marknadsföring I, Marknadsföring II och Statistik II.De kan inte ha mer än 4 pågående kurser i kombination mellan sport och engelska. Till exempel kan en student som är skyldig i 3 sporter och 2 engelska inte gå in i magisterexamen.Har administrativ praxis registrerats.Det finns ingen kvotgräns.Allmän informationprisAnsökan: 100 USDPris: USD 18.000 Det inkluderar: det totala värdet av undervisningen och allt akademiskt material i programmet.... [-]
Chile Peñalolén Viña del Mar Las Condes
Mars 2020
Spansk
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Escuela de Negócios, Universidad Adolfo Ibáñez

Magisterexamen i ekonomi uppnår att yrkesverksamma i området i sina tidiga år når en grad av specialisering och positionering som gör det möjligt för dem att påskynda sin ... [+]

Magisterexamen i ekonomi uppnår att yrkesverksamma i området i sina tidiga år når en grad av specialisering och positionering som gör det möjligt för dem att påskynda sin karriär, hoppa på de nyutbildade kandidaternas positioner och uppnå strategiska positioner i företaget på kort tid.

Sedan 2009 är Master of Science in Finance också flaggskeppsprogrammet för partnerskapet mellan UAI och CFA Institute, enhet som ansvarar för att bevilja certifiering för finansiella analytiker i USA, som har blivit den internationella standarden i saken.

målLeverera en solid träning till våra kommersiella ingenjörer genom specialisering på finansområdet: finansiella teorier kopplade till värdering och hantering av finansiella instrument med fast ränta, egetkapitalinstrument och derivatinstrument.Att utbilda yrkesverksamma på hög nivå, som är kapabel att hantera och övervaka finansiella funktioner i stora företag och utföra på alla områden av företag som är relaterade till finanssektorn.Varför studera detta program?... [-]
Chile Peñalolén Viña del Mar Las Condes
Mars 2020
Spansk
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska

Bienvenidos a la UAI: Escuela de Negocios

Universidad Adolfo Ibáñez - Pensar con Libertad