Universidad Arturo Prat

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Arturo Prat University (UNAP) sidoackrediterad till 2017, är det en av de sexton universiteten i konsortiet av universiteten i delstaten Chile och medlem i sammanslutningen av regionala universiteten i Chile, som hör till rådet av rektorer chilenska universitet.

UNAP erhåller från undervisningsministeriet godkännande för sin etablering i 1984; Men går dess historia tillbaka till 1962, när en grupp studenter vid universitetet i Chile förslag, dåvarande rektor av huset högre studier, skapandet av universitetet.

UNAP har för närvarande en högkvarter i staden Victoria, Araucanía Region; fyra skolor och sambands ligger i Arica, Arica och Parinacota; Antofagasta och Calama, både i regionen Antofagasta och Santiago, storstadsregionen.

I den interna organisationen av dess moderbolag, närvaron av Schools of Business, humaniora, juridik och statsvetenskap, hälsovetenskap, teknik och arkitektur och förnybara naturresurser.

Utvecklingen av den institutionella verksamheten är baserad på 2014-2020 Strategisk plan och riktlinjerna i de regionala utvecklingsstrategierna. I enlighet med detta är UNAP utmärker sig genom att ha en akademisk erbjudande anpassad till behoven hos Latinamerika genom magisterkurs i virtuella läge av de högsta professionella nivå.

Platser

Santiago

Address
San Pablo 1796
Santiago, Santiago Metropolitan Region, Chile

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium