Universidad Católica del Maule

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Universidad Catolica del Maule är en högskola som grundades av hans excellens biskopen i stiftet av Talca, Monsignor Carlos González Cruchaga, genom dekret den 10 juli 1991.

Härstammar från Pontificia Universidad Catolica de Chile, som Maule regionala huvudkontor inrättades i mars 1970 är det därför den juridiska efterträdaren i akademiska och ekonomiska frågor.

Deltar i juridisk person offentlig rätt i den katolska kyrkan, är en person i enlighet med chilensk lag, erkänd av State University härrör från Pontificia Universidad Catolica de Chile, enligt dekret nr 930 av finansministeriet den 15 oktober 1991.

Mandat höjde sin status till universitetets behov av att självständigt definiera dess framtida arbete, på grundval av samlade erfarenheter, att ta på utmaningarna i dess existens som en självständig universitet.

Således är det katolska universitetet i Maule en institution med full autonomi, förstås som rätten att bestämma sig, enligt dess stadgar och regler, allt som rör uppfyllandet av målen.

De viktigaste resultaten av dess historia som högkvarter och autonoma universitet är: insatser för universitetssamfundet att skapa ett utrymme i Maule-regionen för utbildning av personal genomsyras av en äkta kristen anda i samhällets tjänst; den gemenskap av lärare och elever som har byggt genom dialog; oro regional kultur och utveckling; och ansvarsskyldighet och effektivitet i förvaltningen av mänskliga och materiella resurser.

mission

Universidad Catolica del Maule bidrar till evangelisera uppdrag kyrkan och anta utmaningar i regionen Maule och Chile genom:

Odling av tanke, vetenskap, konst och kultur, ur ett kristet perspektiv.

Bildandet av integral yrkesverksamma med en kritisk och konstruktiv och Christian orientering i världen, som tar miljömässiga utmaningar genom att leverera lösningar som styr utvecklingen av samhällen och organisationer som infogas och respekt för miljön.

Utvecklingen av program som bidrar till uppkomsten av relevant kunskap, inriktad på hållbara och socialt ansvarsfulla lösningar på behoven hos miljön, höja värdet på de initiativ som främjar forskning, innovation och tekniköverföring.

utsikt

Universidad Catolica del Maule, beräknas som en universitetsvärlden med en identitet som bygger på kristna värderingar, kan leda förändringsprocesser och reflektera över sitt arbete kompetens och kvalitet.

Ett universitet bildar stående personer med kallelse service, protagonister och främjare av förändring och utveckling i regionen, landet och världen.

En regional kvalitet universitetsforskning och leverans av kunskap enligt behoven för miljö och hållbarhet.

Varför studera på UCM?

  • Eftersom det katolska universitetet i Maule är en högskola med traditionell yrke offentlig, ideell och ackrediterad av 5 år inom områdena institutionell förvaltning, undervisning grund- och samhörighet.
  • Eftersom vi har 87% av våra trovärdiga raser ackrediterade.
  • Eftersom 84% av våra akademiker har examen.
  • Eftersom det har mer än 15 avtal med internationella organisationer för studentutbyte utomlands.
  • Porquehemos stärkt vårt nätverk av praxis, förekommer i mer än 20 städer i Maule, O'Higgins och Metropolitana.
  • Eftersom vi stöder våra studenter genom en omfattande lista med stipendier och interna fördelar.
  • Eftersom vi är sport kraft för Chile. Vi har 16 idrottslag i discipliner såsom friidrott, basket, klättring, fotboll, gymnastik, artistisk gymnastik, handboll, volleyboll, tennis, bordtennis, tyngdlyftning, rugby, simning, taekwondo och karate.
  • Adescuentos eftersom du kan få tillgång till all verksamhet i centrum av Talca och Curicó Extension och delta filmvisningar, teater, konst och utställningar, bland annat.
  • Eftersom du kommer att ha primärvård och bedömning hälsa. Du kommer att vara fri att medicinska, psykologiska, kinesiológicas, vård och tandvård samråd (med minsta betalning av vård)
Denna skola erbjuder program i:
  • Spansk

Se skolans Masterprogram » Se Magisterexamen » Se Kandidatexamen » Se PhD » Se Kandidatprogram »

Program

Skolan erbjuder också:

Magisterexamen

Magisterexamen I Datavetenskap

Campusstudier Deltid 4 terminer April 2019 Chile Talca

Programmets främsta mål är att bilda avancerad humankapital i datavetenskap. Det förväntas att ta examen, alltid från en kristen tillvägagångssätt har kompetens att utföra både teoretisk och tillämpad inom datavetenskap forskning. [+]

Allmänt Bakgrund: Studie-läge :. Plats: Campus San Miguel de Talca. Dag: Dag och kväll. Engagemang: Delvis. Varaktighet: fyra terminerna. Kvoter: 15 Program Type: Academic. Genomförts sedan: 2011 Ackreditering: Fyra år (från December 2015-december 2019) Dirigido a:

Den sökande måste ha en kandidatexamen i datavetenskap (kandidatexamen eller motsvarande) eller en yrkesexamen tillsammans med en hög grad av yrkesutövningen som specialiserat sig på datorer och informationsteknik.

Behörighetskrav:

Den sökande måste lämna en portfölj med följande dokument:

Student fylla i detta formulär. Kopia av identitetskort. Födelsebevis. CV. Täck brev för inträde i programmet. Notes koncentration grund vederbörligen bestyrkt. Två rekommendationsbrev från akademiker med minst magisterexamen anger sökandes förmåga att bedriva forskarutbildning. certifierad kopia av det intyg om kandidatexamen. certifierad kopia av det intyg om yrkeskvalifikationer. Två pass storlek bilder, med kortnummer ingår. ... [-]

Master I Hantering Av Medelhavs Jord- Och Skogsbrukssystem

Campusstudier Deltid 4 terminer April 2019 Chile Curico

Syftar till: Proffs eller akademiker som är intresserade av specialiserat sig på hantering av miljö- och naturresurser i Medelhavet jord- och skogsbruk, i offentliga eller privata institutioner; integrera forskargrupper och / eller bedriva högre studier inom samma område av kunskap. Möjliga ursprungsområden och karriär för dessa nya studenter, kan vara: jord- och skogsbruk, veterinärmedicin och naturresurser. [+]

Allmänt Bakgrund: Modalitet: blandat. Plats: Campus San Miguel de Talca. Dag: Dag. Engagemang: Delvis. Varaktighet: fyra terminerna. Säten: 20 Studieform: Professional. Genomförts sedan: 2017 Dirigido a:

Proffs eller akademiker som är intresserade av specialiserat sig på hantering av miljö- och naturresurser i Medelhavet jord- och skogsbruk, i offentliga eller privata institutioner, integrera forskargrupper och / eller bedriva högre studier inom samma område av kunskap. Möjliga ursprungsområden och karriär för dessa nya studenter, kan vara: jord- och skogsbruk, veterinärmedicin och naturresurser.

Behörighetskrav:

De kan ansöka om detta program som uppfyller följande krav:... [-]


Masters I Matematikdidaktik

Campusstudier Deltid 4 terminer February 2019 Chile Talca Curico + 1 fler

Vid genomförande av inlärningsprocessen, är det möjligt att lösa olika situationer, lagarbete, bly studiegrupper, reflektion och pedagogisk planering, som syftar till att utbilda studenter för att producera didaktiska situationer utveckla läromedel, designa och utveckla pedagogiska projekt med ett kritiskt förhållningssätt i den vetenskapliga, sociala och kulturella. [+]

Allmänt Bakgrund:

nämner:

Undervisning i matematik i grundutbildningen Undervisning i matematik i gymnasieutbildning Matematikundervisning inom högre utbildning.

Modalitet klassrummet och blended learning. Plats: Campus San Miguel de Talca. Dag: Dag och kväll. Engagemang: Delvis. Varaktighet: fyra terminerna. Säten: 20 Program Type: Academic Genomförts sedan: 2008 Ackreditering: Sex år (från April 2013 till April 2019) Programchef: Dr. María Aravena Díaz / maravenadiaz@gmail.com

Dirigido a:

Lärare akademiker och / eller akademiker.

Behörighetskrav: ... [-]